Bitcoin Forum
December 17, 2017, 06:16:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] STUFFGOGO |PLATFORM MOBILE eCOMMERCE ICO & BOUNTY SUDAH SELESAI  (Read 36707 times)
zidanaltaer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
October 08, 2017, 01:35:56 PM
 #1721

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

1513534575
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513534575

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513534575
Reply with quote  #2

1513534575
Report to moderator
1513534575
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513534575

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513534575
Reply with quote  #2

1513534575
Report to moderator
1513534575
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513534575

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513534575
Reply with quote  #2

1513534575
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513534575
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513534575

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513534575
Reply with quote  #2

1513534575
Report to moderator
1513534575
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513534575

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513534575
Reply with quote  #2

1513534575
Report to moderator
dinda22
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


Flixxo - Watch, Share, Earn!


View Profile
October 08, 2017, 02:14:20 PM
 #1722

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

X       ▄▄█████████▄▄
    ▄██▀▀         ▀▀██▄
  ▄██▀              ▀██▄
 ▄██     ██▄▄          ██▄
▄██      █████▄▄        ██▄
██       ████████▄▄      ██
██       ███████████▄    ██
██       ██████████▀     ██
▀██      ███████▀       ██▀
 ▀██     ████▀         ██▀
  ▀██▄   █▀          ▄██▀
    ▀██▄▄         ▄▄██▀
       ▀▀█████████▀▀
.flixxo    X▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████████████████
████████████▀▀███████
█████▀████░░░░░░▄████
█████░░░░▀░░░░░▄█████
█████▄░░░░░░░░░░██████
██████░░░░░░░░░███████
███████░░░░░░▄████████
████▄▄░░░░▄▄██████████

██████████████████████
██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████████▀█▀██████████
██████▀▀▀▀▀████████
██████▄▄░░▄▄▄░░███████
████████░░███░░███████
████████░░░░░░▀███████
████████░░███▄░░██████
██████▀▀░░▀▀▀░░░██████
██████▄▄▄▄▄▄███████
█████████▄█▄██████████

██████████████████████
▀████████████████████▀
X[[]]X
shine1123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
October 08, 2017, 02:16:48 PM
 #1723

ini twitter masi belom dibagiin gmn dah.
CryptoCoinNews
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
October 08, 2017, 03:08:41 PM
 #1724

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus


▄█▄
▄██▀██▄
▄██▀███▀██▄
▄██▀███████▀██▄
▄██▀██████▄████▀██▄
▄██▀██████████▄████▀██▄
▄██▀███████████▀██▄████▀██▄
▄██▀███████████████▀██▄████▀██▄
▄██▀███████████████████▀██▄████▀██▄
█████████████████████████████████████
████▄███████████████████▄██▀████▄████
██████▄███████████████▄██▀████▄██████
████████▄███████████▄██▀████▄████████
▀█████████▄██████████▀████▄█████████▀
▀█████████▄██████▀████▄█████████▀
▀█████████▄███████▄█████████▀
▀█████████▄███▄█████████▀
▀█████████▄█████████▀
▀███████████████▀
▀███████████▀
▀███████▀
▀███▀
 


██
██
██
██
██░░░▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄
██▀▀▀█░░░░░░░░░▀█▄
██▀▀▀░░░░░░▄▄▄░░░▀█
██░░░░░░░░░█░█░░░░▀█▄
██░░░░░░▄▄▄█░█▄▄▄░░▀█▄
██░░░░░░█░░░░░░░█░░░░█
██░░░░░░▀▀▀█░█▀▀▀░░░░█
██░░░░▄▄▄░░█░█░░░░░░░█
██░░░░█░█░░▀▀▀░░░░░░░█
██░░░░▀▀▀░▄▄▄▄▄░░░░░░▀▌
██▄▄▄▄████░░░░░█░░░░░░█
██░░░░░░░▀█▄░░░░█░░░░░█
██░░░░░░░░░▀█▄░░░█░░░░█
██░░░░░░░░░░░▀█▄░░█░░░█
██░░░░░░░░░░░░░▀█▄░█░█▀
██░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀
PLAYKEY.IO
DECENTRALIZED CLOUD GAMING PLATFORM   
   
   
faraz99
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 159



View Profile
October 08, 2017, 03:18:05 PM
 #1725

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..

Strongkored
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


View Profile
October 08, 2017, 04:43:47 PM
 #1726

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
Pake etherdelta takut import key tinggal new address aja gan, masalah keamanan etherdelta cukup aman, tapi 2 hari belakangan lelet banget konfirmasinya atau emang jaringan ethereumnya entah saya juga ga tau.
Kapan ya ini token masuk exchange seperti liqui atau cryptopia.

❘|❘ NEUFUND Re-Imagine ICOs | Connect off- and on-chain with equity tokens | Enjoy risk-free commitment
JOIN THE ICBM | JOIN THE DISCUSSION
mrongoz22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


ALGORY.io Crowdsale starts on 8/12/2017


View Profile
October 08, 2017, 05:54:34 PM
 #1727

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
iya gan saya juga belum berani masukin token sgg ke etherdelta soalnya SGG belum ada di list apa mungkin belum resmi atau gimana ya gan kok gak mauk di lit etherdelta kayak token2 yang lain

███████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░      •         ALGORY        •      ░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███████████
                 THE MOST POWERFUL AND MULTIFUNTIONAL TOOLS FOR CRYPTOCURRENCY TRADING                
terrorJR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
October 08, 2017, 07:18:44 PM
 #1728

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
iya gan saya juga belum berani masukin token sgg ke etherdelta soalnya SGG belum ada di list apa mungkin belum resmi atau gimana ya gan kok gak mauk di lit etherdelta kayak token2 yang lain

kayanya emang masih ada kendala security audit yg pasti msalah internal seperti itu etherdelta juga enggan untuk masukin secara resmi gan
markalis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 146


“Best IoT Platform Based on Blockchain”


View Profile
October 08, 2017, 07:25:29 PM
 #1729

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

fine99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
October 08, 2017, 08:13:51 PM
 #1730

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

memequiserle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


INS Ecosystem


View Profile
October 08, 2017, 09:36:51 PM
 #1731

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
sadewa69
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


Proof-of-Asset Protocol


View Profile
October 08, 2017, 11:32:27 PM
 #1732

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin

nmaryrai
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322



View Profile
October 08, 2017, 11:57:34 PM
 #1733

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

|
 
 
50
|
 




                       ▄
           ▄▄▄▄▄▄███████
▄▄▄▄█████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████

█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
▀▀▀▀█████  █████████████
           ▀▀▀▀▀▀███████
                       ▀
|
 
 
$1,5 M
|



        ▄▄▄█████████▄▄▄
      ▄█████▀▀███▀▀█████▄
    ▄███▀     ███     ▀███▄
   ████       ███       ████
  ███▀                   ▀███
 ███▀                     ▀███
▄██▀       █████████       ▀██▄
███                         ███
███        █████████        ███
███                         ███
▀██▄       █████████       ▄██▀
 ███▄                     ▄███
  ███▄                   ▄███
   ████       ███       ████
    ▀███▄     ███     ▄███▀
      ▀█████▄▄███▄▄█████▀
        ▀▀▀█████████▀▀▀
|
 
|
 
<>
<>
<>
<>
 
GITHUB
TWITTER
YOUTUBE
FACEBOOK
NH
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 273

CHANGE - First Decentralised Global Crypto Bank


View Profile
October 09, 2017, 12:45:59 AM
 #1734

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

quotenya valid gak tu gan britanya? soalnya kok gaada quote dari dev sendiri, takutnya cuma buat penggembira aja tu..
tapi kalo beneran bakalan bagus sih, ya semoga saja gak cuma omong kosong
yuri berbatoc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177



View Profile
October 09, 2017, 02:56:38 AM
 #1735

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

quotenya valid gak tu gan britanya? soalnya kok gaada quote dari dev sendiri, takutnya cuma buat penggembira aja tu..
tapi kalo beneran bakalan bagus sih, ya semoga saja gak cuma omong kosong
ya sedikitnya ada secercah harapan dengan adanya kabar terbaru bagi para bounty hunter  Grin,, apalagi yang udah invest,,, semoga sajah cepat masuk exchanger

mauriek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
October 09, 2017, 03:13:15 AM
 #1736

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

Bagaimana ingin pkai New Address nya gan, sedangkan koin SGG kita ada di Address MEW.
Ternyata masih banyak juga ya yang gak mau trade di Etherdelta.





▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄        ▄▄▄▄▄        ▄▄▄▄▄▄     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄        ▄▄▄▄▄▄▄▄▄               ▄▄
▀█████████████   ██████████▄      █████     ▄██████████▄  ███████████████  █████████████     ▄█████████████▄           ▄██▄
 ▀█████▀▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀▀▀▀█████▌     █████    ▐█████▀████▀   ▀▀▀▀▀█████▀▀▀▀▀  ▀▀▀▀█████▀▀▀▀   ▄███████▀▀▀▀██████▄        ▄████▄
  ▀█████▄               █████     █████    █████   ▀▀          █████           █████      ▄█████▀        ▀██▀        ▄██████▄
   ▀█████▄             ▄█████     █████    ▐██████▄▄           █████           █████      █████                     ▄████████▄
     ██████      ██████████▀      █████     ▀█████████▄        █████           █████     ▐█████                    ▄████▀▀████▄
   ▄█████▀       ▀▀██████▀        █████        ▀▀███████▄      █████           █████      █████                   ▄████▀  ▀████▄
  ▄█████▀           ▀█████▄       █████     ▄█▄    ▀█████      █████           █████      ▀█████▄        ▄██▄    ▄████▀    ▀████▄
 ▄█████▄▄▄▄▄▄▄        ▀█████▄     █████   ▄█████▄▄▄▄█████      █████       ▄▄▄▄█████▄▄▄▄   ▀███████▄▄▄▄███████  ▄████▀   ▄▄▄█████▄
▄█████████████          ▀█████▄   █████    ▀▀███████████       █████       █████████████     ▀██████████████▀  ▄████▀    █████████▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀            ▀▀▀▀▀▀  ▀▀▀▀▀        ▀▀▀▀▀▀▀         ▀▀▀▀▀       ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀     ▀▀▀▀▀     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀




▬▬▬ANN▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬WP▬▬▬
CHALLENGES ON SMART CONTRACTS
▬▬▬▬▬▬▬▬ICO STARTS 7th DEC, 2017▬▬▬▬▬▬▬▬







                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀



       ▄▄▄▄▄▄
    ▄████████
    █████▀▀▀▀
   ▐████
   ▐████
████████████
████████████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████




                      ▄▄████
                ▄▄▄████████▌
          ▄▄▄███████▀▄█████
     ▄▄█████████▀▀ ▄██████▌
▄▄███████████▀  ▄█████████
 ▀▀▀█████▀    ▄██████████▌
       ██   █████████████
        █▄ █████████████▌
        ▐█▄███▀▀████████
         ███▀    ▀▀████▌
                    ▀▀█




▄                ▄▄
████▄▄          ██████▄▄
████████▌     ▄███████████
████████▌█   ████████████▄
████████▌██▄▀██████████▀▄█
████████▌████▀████████ ███
████████▌█████▄█████▀▄████
████████▌ ▀▀███▄▀██▀██████
████████▌      ▀▀  ███████
  ▀█████▌          ▀▀█████
      ▀▀▌              ▀▀█
Fesatmas
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 365


Highest ROI crypto infrastructure


View Profile
October 09, 2017, 03:29:07 AM
 #1737

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

Bagaimana ingin pkai New Address nya gan, sedangkan koin SGG kita ada di Address MEW.
Ternyata masih banyak juga ya yang gak mau trade di Etherdelta.
New address itu ketika ingin membuka akun di Etheredelta. Etherdelta sebenarnya exchange yang bagus cuma interface atau penampilannya aja yang buat orang bingung.


           ▄████████▄           ▄███████▄
          ████████████▄       ▄███████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████                                              █████
          ████████████▀       ▀███████████                                               █████
            ▀██████▀            ▀██████▀                                                     
   ▄▄▄▄▄▄              ▄▄▄▄▄▄             █████████      ███████████    ████▒     █████  █████     ▄█████████▄     ███████████
 ██████████          ██████████          ███████████▒    ████████████    ████     ████   █████    █████████████    ████████████
█████████████       ████████████        ████     ████    ████    ▒████   █████   ████    █████   ▒████     ████▒   ████▒  ░░████
█████████████      ██████████████      ██████████████▒   ████     ████    ████   ████    █████   ████      ▒████   ████▒    ████
█████████████      ██████████████      █████▒▒▒▒▒▒▒▒▒    ████     ████     ████ ████     █████   ████▒     ▒████   ████▒    ████
█████████████       ████████████        ████▒            ████     ████      ███████      █████    ████     ████    ████▒    ████
 ▀█████████▀         ▀████████▀          ███████████     ████     ████      ▒█████       █████     ███████████     ████▒    ████
                                           ▀██████▒      ████     ████       ▒███        █████       ▀█████▀       ████▒    ████
           ▄████████▄          ▄████████▄
          ████████████▄      ▄████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
          ████████████████████████████████
           ██████████▀        ▀██████████ 
            ▀██████▀            ▀██████▀ 
    WORLD'S MOST PROFITABLE STANDARD
  OF SELF-EXPANDING CRYPTO INFRASTRUCTURE
FACEBOOK 】【 TWITTER
        ANN THREAD
TELEGRAM MEDIUM
 
  Join our ICO: 
Dec. 15- Jan. 14 │ Whitepaper 
sayaya17
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
October 09, 2017, 03:44:32 AM
 #1738

Semoga aja info mau listing di hitbc bisa dilaksanakan dalam minggu ini yah, yang jelas pasti dalam waktu dekat ini harapannya sih
jadi yang udah dapet token sgg bisa cepet nyairin tokennya Grin

 






 






 






bandungan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
October 09, 2017, 04:02:37 AM
 #1739

Semoga aja info mau listing di hitbc bisa dilaksanakan dalam minggu ini yah, yang jelas pasti dalam waktu dekat ini harapannya sih
jadi yang udah dapet token sgg bisa cepet nyairin tokennya Grin
ya semoga memang beneran bisa gan, tidak ada unsur penundaan atau keterlambatan. jadi bisa deh gan minggu ini listing di market sekelas hitbtc. Grin

Raflesia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


https://www.caviar.io/ ICO START 12/12


View Profile
October 09, 2017, 06:00:52 AM
 #1740

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.

███████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████

     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄            █     ███           ███   ▄▄▄          █          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
   ▄███████████▄         ███     ███         ███    ███         ███         ██████████████▄
 ▄███▀       ▀█▀        █████     ███       ███     ███        █████        ███        ▀▀███
▄██▀                   ███ ███     ███     ███      ███       ███ ███       ███          ███
███                   ███   ███     ███   ███       ███      ███   ███      ███        ▄▄███
███                  ███     ███     ███ ███        ███     ███     ███     ██████████████▀
▀██▄                ███       ███     █████         ███    ███       ███    ███▀▀▀▀▀███▄
 ▀███▄       ▄█▄   ███         ███     ███          ███   ███         ███   ███      ▀███▄
   ▀███████████▀  ███           ███     █           ███  ███           ███  ███        ▀███▄
     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ███
                ███
▌  .
Pages: « 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!