Bitcoin Forum
June 19, 2018, 10:46:13 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] STUFFGOGO |PLATFORM MOBILE eCOMMERCE ICO & BOUNTY SUDAH SELESAI  (Read 36741 times)
shine1123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


View Profile
October 08, 2017, 02:16:48 PM
 #1721

ini twitter masi belom dibagiin gmn dah.
1529448373
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448373

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448373
Reply with quote  #2

1529448373
Report to moderator
1529448373
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448373

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448373
Reply with quote  #2

1529448373
Report to moderator
1529448373
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448373

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448373
Reply with quote  #2

1529448373
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529448373
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448373

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448373
Reply with quote  #2

1529448373
Report to moderator
1529448373
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448373

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448373
Reply with quote  #2

1529448373
Report to moderator
1529448373
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529448373

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529448373
Reply with quote  #2

1529448373
Report to moderator
CryptoCoinNews
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 260



View Profile
October 08, 2017, 03:08:41 PM
 #1722

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus

faraz99
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 243
Merit: 100


HPQ.IO - #1 Industrial ICO in Asia '2018


View Profile WWW
October 08, 2017, 03:18:05 PM
 #1723

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..

INVEST IN A REAL INDUSTRY * BUY-BACK & REDEEM GUARANTEE
Strongkored
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
October 08, 2017, 04:43:47 PM
 #1724

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
Pake etherdelta takut import key tinggal new address aja gan, masalah keamanan etherdelta cukup aman, tapi 2 hari belakangan lelet banget konfirmasinya atau emang jaringan ethereumnya entah saya juga ga tau.
Kapan ya ini token masuk exchange seperti liqui atau cryptopia.
mrongoz22
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


Global Risk Exchange - gref.io


View Profile
October 08, 2017, 05:54:34 PM
 #1725

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
iya gan saya juga belum berani masukin token sgg ke etherdelta soalnya SGG belum ada di list apa mungkin belum resmi atau gimana ya gan kok gak mauk di lit etherdelta kayak token2 yang lain

▄▄▄████████▄▄▄
▄▄████▄▄██████▄▄████▄▄
▄███▄▄███▀▀▀██▀▀▀███▄▄███▄
▄███▄██▀▀████████████▀▀██▄███▄
▄██▄██▀██████████████████▀██▄██▄
▄████▀██████████████████████▀████▄
████▀████████████████████████▀████
██▄█████▀     █      ▀██     ████▄██
███████  ▄█████  ███  ██  ██████████
███████  ██   █      ███     ███████
███████  ▀██  █  ██▄  ██  ██████████
██▀█████▄     █  ███▄  █     ████▀██
████▄████████████████████████▄████
▀████▄██████████████████████▄████▀
▀██▀██▄██████████████████▄██▀██▀
▀███▀██▄▄████████████▄▄██▀███▀
▀███▀▀███▄▄▄██▄▄▄███▀▀███▀
▀▀████▀▀██████▀▀████▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
.
GRE
Global Risk Exchange












██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
()
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██











terrorJR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


The future is your Genome


View Profile
October 08, 2017, 07:18:44 PM
 #1726

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
iya gan saya juga belum berani masukin token sgg ke etherdelta soalnya SGG belum ada di list apa mungkin belum resmi atau gimana ya gan kok gak mauk di lit etherdelta kayak token2 yang lain

kayanya emang masih ada kendala security audit yg pasti msalah internal seperti itu etherdelta juga enggan untuk masukin secara resmi gan


LET'S CHANGE GLOBAL HEALTHCARE TOGETHER

JOIN OUR TOKEN CAMPAIGN!


                     ▄▄▄█████████▄▄▄
                 ▄▄████▀▀▀▀     ▀▀▀▀██▄▄
              ▄████▀                   ▀█▄▄
           ▄███▀       ▄████████▄         ▀▀
       ▄▄███▀        ▄███▀                 
    ▄▄███▀          ████   ▄███████▄                  ▄▄
 ▄▄█▀▀▀              ▀███▄       ▀███▄               ▄█▀
▀▀                     ▀███████▀   ████          ▄▄██▀
                                 ▄███▀        ▄▄██▀
               ▄▄          ▀███████▀       ▄██▀▀
                ▀█▄▄                  ▄▄███▀▀
                   ▀███▄▄▄▄    ▄▄▄▄████▀▀
                      ▀▀▀█████████▀▀▀


 ▄███████  ██    ██  ██  ██      ██  ▄███████▄   ▄████▄▄████▄
▐██        ██    ██  ██  ███    ███ ▐██▀   ▀██▌ ▐██   ██   ██▌
 ▀██████▄  ████████  ██  ▀███  ███▀ ▐██     ██▌ ▐██   ██   ██▌
       ██▌ ██    ██  ██    ██████   ▐██▄   ▄██▌ ▐██   ██   ██▌
 ███████▀  ██    ██  ██     ▀██▀     ▀███████▀  ▐██   ██   ██▌



██████████████████████████████████████████████████████████████
▄█▀        ▀█▄
██▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██
▐█▀▀▀▀▀▀   ▄█▌
 ▀▀█▄▄   ▄█▀▀
     ▀▄█▀▀
   ▄█▀▀ ▀█▄
 ▄█▀ ▄▄▄▄▄██▄
██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄██
▐█          █▌
 ▀█▄ ▀▀▀▀▀██▀
   ▀█  ▄▄█▀
    ▄▄█▀
  ▄██▄▄▄▄▀█▄
▄█▀        ▀█▄
██▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██
 ▀▀        ▀▀
TELEGRAM     MEDIUM    WECHAT
DISCORD     ANN THREAD    SLACK
TWITTER     FACEBOOK     REDDIT
markalis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 100


Global Risk Exchange - gref.io


View Profile
October 08, 2017, 07:25:29 PM
 #1727

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

▐▐ █     GRE   ≣   GLOBAL RISK EXCHANGE     █ ▌▌
━━  ((     Whitepaper     |     ANN Thread     ))  ━━
Telegram       Medium       Facebook       Twitter       Github
fine99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 357


View Profile
October 08, 2017, 08:13:51 PM
 #1728

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.
memequiserle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 501



View Profile
October 08, 2017, 09:36:51 PM
 #1729

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release

sadewa69
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 100



View Profile
October 08, 2017, 11:32:27 PM
 #1730

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀     │      JINBI      │       T H E   G O L D E N   I C O     ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
████████████                     JOIN ICO  -  21st  J U N E                     ████████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄          Whitepaper       Telegram       Twitter       Reddit           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
nmaryrai
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
October 08, 2017, 11:57:34 PM
 #1731

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

NH
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 341
Merit: 250


The future is your Genome


View Profile
October 09, 2017, 12:45:59 AM
 #1732

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

quotenya valid gak tu gan britanya? soalnya kok gaada quote dari dev sendiri, takutnya cuma buat penggembira aja tu..
tapi kalo beneran bakalan bagus sih, ya semoga saja gak cuma omong kosong


LET'S CHANGE GLOBAL HEALTHCARE TOGETHER

JOIN OUR TOKEN CAMPAIGN!


                     ▄▄▄█████████▄▄▄
                 ▄▄████▀▀▀▀     ▀▀▀▀██▄▄
              ▄████▀                   ▀█▄▄
           ▄███▀       ▄████████▄         ▀▀
       ▄▄███▀        ▄███▀                 
    ▄▄███▀          ████   ▄███████▄                  ▄▄
 ▄▄█▀▀▀              ▀███▄       ▀███▄               ▄█▀
▀▀                     ▀███████▀   ████          ▄▄██▀
                                 ▄███▀        ▄▄██▀
               ▄▄          ▀███████▀       ▄██▀▀
                ▀█▄▄                  ▄▄███▀▀
                   ▀███▄▄▄▄    ▄▄▄▄████▀▀
                      ▀▀▀█████████▀▀▀


 ▄███████  ██    ██  ██  ██      ██  ▄███████▄   ▄████▄▄████▄
▐██        ██    ██  ██  ███    ███ ▐██▀   ▀██▌ ▐██   ██   ██▌
 ▀██████▄  ████████  ██  ▀███  ███▀ ▐██     ██▌ ▐██   ██   ██▌
       ██▌ ██    ██  ██    ██████   ▐██▄   ▄██▌ ▐██   ██   ██▌
 ███████▀  ██    ██  ██     ▀██▀     ▀███████▀  ▐██   ██   ██▌



██████████████████████████████████████████████████████████████
▄█▀        ▀█▄
██▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██
▐█▀▀▀▀▀▀   ▄█▌
 ▀▀█▄▄   ▄█▀▀
     ▀▄█▀▀
   ▄█▀▀ ▀█▄
 ▄█▀ ▄▄▄▄▄██▄
██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄██
▐█          █▌
 ▀█▄ ▀▀▀▀▀██▀
   ▀█  ▄▄█▀
    ▄▄█▀
  ▄██▄▄▄▄▀█▄
▄█▀        ▀█▄
██▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██
 ▀▀        ▀▀
TELEGRAM     MEDIUM    WECHAT
DISCORD     ANN THREAD    SLACK
TWITTER     FACEBOOK     REDDIT
yuri berbatoc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 366
Merit: 100


“Stable coin to make charity free for everyone”


View Profile WWW
October 09, 2017, 02:56:38 AM
 #1733

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

quotenya valid gak tu gan britanya? soalnya kok gaada quote dari dev sendiri, takutnya cuma buat penggembira aja tu..
tapi kalo beneran bakalan bagus sih, ya semoga saja gak cuma omong kosong
ya sedikitnya ada secercah harapan dengan adanya kabar terbaru bagi para bounty hunter  Grin,, apalagi yang udah invest,,, semoga sajah cepat masuk exchanger

mauriek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 500


“Revolutionising Marketing and Loyalty”


View Profile
October 09, 2017, 03:13:15 AM
 #1734

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

Bagaimana ingin pkai New Address nya gan, sedangkan koin SGG kita ada di Address MEW.
Ternyata masih banyak juga ya yang gak mau trade di Etherdelta.



                    ▄          ▄                   
                  ▄███▄      ▄███▄                 
                ▄███████▄  ▄███████▄               
              ▄██████████████████████▄             
            ▄██████████████████████████▄           
          ▄████████▀ ██████████ ▀████████▄         
        ▄████████▀ ▄████████████▄ ▀████████▄       
      ▄████████▀ ▄████████▀███████▄ ▀████████▄     
    ▄████████▀ ▄████████▀  ▀████████▄ ▀████████▄   
  ▄████████▀ ▄████████▀      ▀████████▄ ▀████████▄
▄████████▀ ▄████████▀          ▀████████▄ ▀████████▄
Momentum
..REVOLUTIONISING MARKETING & LOYALTY..
..Whitepaper..
Telegram
Website
..Lightpaper..
ANN Thread
Twitter
Fesatmas
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 461
Merit: 250


BLOCKCHAIN BASED REIT


View Profile
October 09, 2017, 03:29:07 AM
 #1735

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

Bagaimana ingin pkai New Address nya gan, sedangkan koin SGG kita ada di Address MEW.
Ternyata masih banyak juga ya yang gak mau trade di Etherdelta.
New address itu ketika ingin membuka akun di Etheredelta. Etherdelta sebenarnya exchange yang bagus cuma interface atau penampilannya aja yang buat orang bingung.

               ▐█▀▄███████▄▀██▄▄             
          ▄██▀█ ▄ █▄▄▄▄▄██▀▀     ▀▄         
       ▄▀█▄███▀███▐█████████        ▄       
      ▄██████▀█████▐█████████▄      ███▄     
    ▐███████ ███████▐█████████▌████▄████▌   
   ▄▐██████▀█████████▐████████▐██████▀███▌   
  ▐█▌█████▌███████████▐██████ ████████ ██ ▌ 
  ███▄▀    ▀███████████▐████▌██████████  ██ 
  ██▌        ▐██████████▐███▐███████▀▀▄▄ ▐█▌
  ██          ███████████▐█ ███▀▀▄▄████ ██▌ 
  ██          ▄▄▄▄▄███▀▀▀  ▐▄▄████████▌████▌
  ▀██        ▄██████████▀▄▄▄▀█████████▐███▀ 
   ██▌▄▄   ▄███████████▄█████▄▀██████▐██▀▄   
    █▐█████▐█████████▀▄████████▄█▀▀▀ ▀▀▄█▀   
     ▀██████▐██████▀▄██████████▀      █▀     
       ▀█████▄███▀▄██████████▀▀     ▄█▀     
         ▀▄█▀▀ ▀ ▀▀▀▀▀▀█▄▄▄████ ▄▄▄▌▀       
            ▀▀▄█▄▀▀██████████▀▄█▀▀           
                ▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀                 
GLOBAL REIT       
REAL ESTATE INVESTMENT TRUST

██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
   ██

██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
   ██




█████████████████████████
██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██
██ ████████████▀▀▀████ ██
██ ████████▀▀     ████ ██
██ █████▀    ▄▀  ▐████ ██
██ ██▀     ▄▀    ▐████ ██
██ ████▄▄ █▀     █████ ██
██ ██████ ▄▄█   ▐█████ ██
██ ████████████ ██████ ██
██ ███████████████████ ██
██▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

                We Are Everywhere 

Pre ICO: 20% Bonus! Get Whitelisted now!
sayaya17
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


Deal Coin - P2P Lending Eco-system


View Profile
October 09, 2017, 03:44:32 AM
 #1736

Semoga aja info mau listing di hitbc bisa dilaksanakan dalam minggu ini yah, yang jelas pasti dalam waktu dekat ini harapannya sih
jadi yang udah dapet token sgg bisa cepet nyairin tokennya Grin

bandungan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 100



View Profile
October 09, 2017, 04:02:37 AM
 #1737

Semoga aja info mau listing di hitbc bisa dilaksanakan dalam minggu ini yah, yang jelas pasti dalam waktu dekat ini harapannya sih
jadi yang udah dapet token sgg bisa cepet nyairin tokennya Grin
ya semoga memang beneran bisa gan, tidak ada unsur penundaan atau keterlambatan. jadi bisa deh gan minggu ini listing di market sekelas hitbtc. Grin

Raflesia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 250

https://doctorsmart.io


View Profile WWW
October 09, 2017, 06:00:52 AM
 #1738

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.

Sterbens
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


HTTPS://WORLDOPOLY.IO ICO LIVE


View Profile
October 09, 2017, 06:03:47 AM
 #1739

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

WORLDOPOLY     First Augmented       |         ● TWITTER  ● FACEBOOK         
  reality game based                        ●TELEGRAM                     
      on blockhain
           |         ●Ann Thread ●Instagram             
 

             █████████████████
          ███████████████████████
       █████████████████████████████
    ███████████████████████████████████
   █████████████████████████████████████
  ███████████████████████████████████████
  ██████████████████████████████████████
 █████████████████████████████████████
 █████████████████████████ ██████████████
  ██████████████████████████████████████
   █████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████
      ███████████████████████████████
        ███████████████████████████
           █████████████████████
                 ██████████
SimpeleSimpele
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


Blockchain Just Entered The Real World


View Profile
October 09, 2017, 06:05:37 AM
 #1740

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

      ███████████████████████
     ███▄ ▄▄▄▄   ▄▄▄█▀▀  █████
    ███  █▀  ▀█▀▀▀       ▐█ ███
   ███  ▄██▄▄█▀▄▄▄        █▌ ███
  ███ ▄█▀  █     ▀█▄▄     ▐█  ▐██
 ███▄█▀    █        ▀█▄▄  ▄▄▄ ██
████▀      █           ▀██▀   ▀█ ██
 ██▀█▄     █          ▄█▀▀█▄▄▄█▀██
  ██ ▀█▄   █      ▄▄█▀▀    ▐█  ██
   ██  ▀█▄█▀▀█▄▄█▀▀        █▌ ██
    ███  █▄  ▄█▀█▄▄▄      █▌███
     ███  ▀▀▀▀     ▀▀▀█▄▄▐████
      ███████████████████████

 ▄▄       ▄▄▄        ▄▄   ▄▄▄▄▄ 
  ▀█▄   ▄█▀ ▀█▄    ▄█▀ ▄█▀▀   ▀▀█▄
    ▀█▄█▀     ▀█▄▄█▀  ▐█         █▌
    ▄█▀█▄      ▄█▀    ▐█         █▌
  ▄█▀   ▀█▄  ▄█▀       █▄       ▄█
▄█▀       ▀██▀          ▀▀█▄▄▄█▀▀


Network
BLOCKCHAIN JUST ENTERED THE REAL WORLD
..Decentralized Crypto-Location Oracle Network.
.........GET WHITELISTED FOR TOKEN SALE ( Limited )..........

.WHITE PAPER.  ││  ANN Thread  Telegram   Medium   Twitter   Reddit
Pages: « 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!