Bitcoin Forum
October 22, 2017, 05:19:44 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] STUFFGOGO |PLATFORM MOBILE eCOMMERCE ICO & BOUNTY SUDAH SELESAI  (Read 31846 times)
zidanaltaer
Member
**
Online Online

Activity: 112


View Profile
October 08, 2017, 01:35:56 PM
 #1721

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

    ▨    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬   WORLDCORE   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬    ▨   
«  RELIABLE INVESTMENT INTO OPERATING BUSINESS OF WORLDCORE PAYMENT INSTITUTION  »
▨   website   -   twitter   -   facebook   -   telegram   -   slack       ▶ ICO OCT 14TH, 2017 ◀    ▨
1508649584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508649584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508649584
Reply with quote  #2

1508649584
Report to moderator
1508649584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508649584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508649584
Reply with quote  #2

1508649584
Report to moderator
1508649584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508649584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508649584
Reply with quote  #2

1508649584
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508649584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508649584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508649584
Reply with quote  #2

1508649584
Report to moderator
1508649584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508649584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508649584
Reply with quote  #2

1508649584
Report to moderator
dinda22
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106



View Profile
October 08, 2017, 02:14:20 PM
 #1722

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

shine1123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378



View Profile
October 08, 2017, 02:16:48 PM
 #1723

ini twitter masi belom dibagiin gmn dah.

CryptoCoinNews
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


CHANGE - First Decentralised Global Crypto Bank


View Profile
October 08, 2017, 03:08:41 PM
 #1724

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
faraz99
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
October 08, 2017, 03:18:05 PM
 #1725

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..

Strongkored
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


🌟ATLANT ICO ENDING SOON🌟


View Profile
October 08, 2017, 04:43:47 PM
 #1726

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
Pake etherdelta takut import key tinggal new address aja gan, masalah keamanan etherdelta cukup aman, tapi 2 hari belakangan lelet banget konfirmasinya atau emang jaringan ethereumnya entah saya juga ga tau.
Kapan ya ini token masuk exchange seperti liqui atau cryptopia.

mrongoz22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
October 08, 2017, 05:54:34 PM
 #1727

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
iya gan saya juga belum berani masukin token sgg ke etherdelta soalnya SGG belum ada di list apa mungkin belum resmi atau gimana ya gan kok gak mauk di lit etherdelta kayak token2 yang lain

terrorJR
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
October 08, 2017, 07:18:44 PM
 #1728

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

etherdelta aman gan
tapi persoalan nya buy wall nya belum ada, alias dev nya juga belum aktiv
tunggu dev nya added ke exchanger lain dan aktif ngasih buy wall malah lebih bagus
kalau gak ada di list nya etherdelta, aku takut... apalagi harus import address segala,,.. semoga z ada yang resminya token sgg di etherdelta..
iya gan saya juga belum berani masukin token sgg ke etherdelta soalnya SGG belum ada di list apa mungkin belum resmi atau gimana ya gan kok gak mauk di lit etherdelta kayak token2 yang lain

kayanya emang masih ada kendala security audit yg pasti msalah internal seperti itu etherdelta juga enggan untuk masukin secara resmi gan

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
[color=#15B5E2 ]LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
markalis
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
October 08, 2017, 07:25:29 PM
 #1729

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

fine99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
October 08, 2017, 08:13:51 PM
 #1730

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

memequiserle
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448


View Profile
October 08, 2017, 09:36:51 PM
 #1731

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release

            ▄▄▄███████████▄▄▄
        ▄▄█████████████████████▄
      ▄██████████████████████████▄
    ▄█████████████████▀▀▀██████████
   █████████████████       ███████
  ██████▀▀▀████████   ███   ██████   █
 █████       ██████   ███   ██████   ██
 ████   ███   █████   ███   █████   ███
█████   ███   █████   ███    ████   ████
█████   ███   █████   ████   ████   ████
████    ███   ████   █████   ███   █████
████   ████   ████   █████   ███   █████
▀███   ████   ████   ██████       █████
 ███   █████   ███   ████████▄▄▄███████
  █   ██████   ███   █████████████████
      ███████       █████████████████
     ██████████▄▄▄█████████████████▀
     ▀███████████████████████████▀
       ▀▀██████████████████████▀
           ▀▀▀████████████▀▀▀



Worldcore
▄▄
██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
▀▀  ██
    ██
    ▄▄
    ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ▀▀
██   
sadewa69
Member
**
Offline Offline

Activity: 112

Proof-of-Asset Protocol


View Profile
October 08, 2017, 11:32:27 PM
 #1732

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin

| World Fintech Startups | Microsoft Azure Partner | $1,5 M Raised During pre-ICO |
     BANKEX - Proof-of-Asset Protocol    
| WHITE PAPER | BLOGSLACKTELEGRAMBITCOINTALKGITHUBTWITTERYOUTUBEFACEBOOK |☰
nmaryrai
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
October 08, 2017, 11:57:34 PM
 #1733

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.


▄█▄
▄██▀██▄
▄██▀███▀██▄
▄██▀███████▀██▄
▄██▀██████▄████▀██▄
▄██▀██████████▄████▀██▄
▄██▀███████████▀██▄████▀██▄
▄██▀███████████████▀██▄████▀██▄
▄██▀███████████████████▀██▄████▀██▄
█████████████████████████████████████
████▄███████████████████▄██▀████▄████
██████▄███████████████▄██▀████▄██████
████████▄███████████▄██▀████▄████████
▀█████████▄██████████▀████▄█████████▀
▀█████████▄██████▀████▄█████████▀
▀█████████▄███████▄█████████▀
▀█████████▄███▄█████████▀
▀█████████▄█████████▀
▀███████████████▀
▀███████████▀
▀███████▀
▀███▀
 


██
██
██
██
██░░░▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄
██▀▀▀█░░░░░░░░░▀█▄
██▀▀▀░░░░░░▄▄▄░░░▀█
██░░░░░░░░░█░█░░░░▀█▄
██░░░░░░▄▄▄█░█▄▄▄░░▀█▄
██░░░░░░█░░░░░░░█░░░░█
██░░░░░░▀▀▀█░█▀▀▀░░░░█
██░░░░▄▄▄░░█░█░░░░░░░█
██░░░░█░█░░▀▀▀░░░░░░░█
██░░░░▀▀▀░▄▄▄▄▄░░░░░░▀▌
██▄▄▄▄████░░░░░█░░░░░░█
██░░░░░░░▀█▄░░░░█░░░░░█
██░░░░░░░░░▀█▄░░░█░░░░█
██░░░░░░░░░░░▀█▄░░█░░░█
██░░░░░░░░░░░░░▀█▄░█░█▀
██░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀
PLAYKEY.IO
DECENTRALIZED CLOUD GAMING PLATFORM   
  
  
NH
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 273


CHANGE - First Decentralised Global Crypto Bank


View Profile
October 09, 2017, 12:45:59 AM
 #1734

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

quotenya valid gak tu gan britanya? soalnya kok gaada quote dari dev sendiri, takutnya cuma buat penggembira aja tu..
tapi kalo beneran bakalan bagus sih, ya semoga saja gak cuma omong kosong

yuri berbatoc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 133



View Profile
October 09, 2017, 02:56:38 AM
 #1735

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work


news yang terlah di tunggu tunggu para bounty hunter dan investor akhirnya ada titik cerah dari devnya Cheesy
jadi semangat lagi sama SGG kemaren sempet males buka threadnya juga karena tidak ada update dari devnya.

itu sih news agak lama tanggal 3 oktober post nya
dan di local thread terjemahan ini pun sudah ada yang posting sekitar tanggal 3 oktober waktu news ini release
iya gan, sepertinya kemarin juga sudahada yang bicarain soal update ini gan. tapi tidak masalah gan, terima kasih unutk infonya sangat emembantu buat yang belum baca alias ketinggalan info mungkin gan. semoga saja ini menjadi angin segar benar gan untuk bounty hunter gan  Grin
Ya mending kita tunggu sampe bittrex listing sgg dan berharap harga akan melonjak dengan banyak nya exchanger yang melinting sgg.
Saya pribadi juga cuma hold aja sampe sekarang.

quotenya valid gak tu gan britanya? soalnya kok gaada quote dari dev sendiri, takutnya cuma buat penggembira aja tu..
tapi kalo beneran bakalan bagus sih, ya semoga saja gak cuma omong kosong
ya sedikitnya ada secercah harapan dengan adanya kabar terbaru bagi para bounty hunter  Grin,, apalagi yang udah invest,,, semoga sajah cepat masuk exchanger

mauriek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 279


UNIVERSA - BLOCKCHAIN FOR BUSINESS


View Profile
October 09, 2017, 03:13:15 AM
 #1736

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

Bagaimana ingin pkai New Address nya gan, sedangkan koin SGG kita ada di Address MEW.
Ternyata masih banyak juga ya yang gak mau trade di Etherdelta.

Fesatmas
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 300



View Profile
October 09, 2017, 03:29:07 AM
 #1737

apakah udah ada yang trading/ menjual token sgg ke etherdelta? ane sendiri belum berani sih karena harus input private key segala. dan harus ada saldo eth nya juga sebagai fee

sepertinya belum ada yang beli, karena kalau ada yang beli pastinya sudah pada di dump. kalau soal harus input privat key sih aman aman saja, saya juga trade disana pake input privat key, tapi kalau tidak mau kan gampang tinggal new address saja.

Bagaimana ingin pkai New Address nya gan, sedangkan koin SGG kita ada di Address MEW.
Ternyata masih banyak juga ya yang gak mau trade di Etherdelta.
New address itu ketika ingin membuka akun di Etheredelta. Etherdelta sebenarnya exchange yang bagus cuma interface atau penampilannya aja yang buat orang bingung.

sayaya17
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


🌟ATLANT ICO ENDING SOON🌟


View Profile
October 09, 2017, 03:44:32 AM
 #1738

Semoga aja info mau listing di hitbc bisa dilaksanakan dalam minggu ini yah, yang jelas pasti dalam waktu dekat ini harapannya sih
jadi yang udah dapet token sgg bisa cepet nyairin tokennya Grin

bandungan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
October 09, 2017, 04:02:37 AM
 #1739

Semoga aja info mau listing di hitbc bisa dilaksanakan dalam minggu ini yah, yang jelas pasti dalam waktu dekat ini harapannya sih
jadi yang udah dapet token sgg bisa cepet nyairin tokennya Grin
ya semoga memang beneran bisa gan, tidak ada unsur penundaan atau keterlambatan. jadi bisa deh gan minggu ini listing di market sekelas hitbtc. Grin

Raflesia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


"* ICO 12th Aug 2017 * http://stuffgogo.com/".


View Profile
October 09, 2017, 06:00:52 AM
 #1740

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.

SNOVio – Decentralized Lead Generation  |   Telegram  |   Facebook
Pages: « 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!