totholio
Member

Activity: 294
Merit: 17
|
 |
November 28, 2017, 03:24:47 PM |
|
Ez a topic lehetne sokkal aktívabb is a ranggyűjtés miatt  elvégre mindenkinek jóljönne az activity Akkor már rendesen tele kellene spammolni hogy saját sub-ot kapjunk  Lassan minden szomszédunknak van, nem csak erepublikban kellene keménykedni  Elképesztő a 10 000-res ár, nem tudjátok milyen szakma könyveit lenne érdemes olvasni a bitcoin/altok megértése érdekében? Kriptográfia egyértelműnek tűnik. Főleg arra gondolok hogy ha elolvasom egy új ICO whitepaperjét akkor a szembetűnően kamu dolgokat kitudjam szűrni. Nem tudjátok lehet-e pl itt https://bitcointalk.org/index.php?board=238.0 vagy a sima alt threadben a topik létrehozásának időpontja alapján szűrni/legújabbakat mutatni?
|
|
|
|
|
|
|
|
"The nature of Bitcoin is such that once version 0.1 was released, the
core design was set in stone for the rest of its lifetime." -- Satoshi
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 28, 2017, 03:28:38 PM |
|
Ez a topic lehetne sokkal aktívabb is a ranggyűjtés miatt  elvégre mindenkinek jóljönne az activity Akkor már rendesen tele kellene spammolni hogy saját sub-ot kapjunk  Lassan minden szomszédunknak van, nem csak erepublikban kellene keménykedni  Elképesztő a 10 000-res ár, nem tudjátok milyen szakma könyveit lenne érdemes olvasni a bitcoin/altok megértése érdekében? Kriptográfia egyértelműnek tűnik. Főleg arra gondolok hogy ha elolvasom egy új ICO whitepaperjét akkor a szembetűnően kamu dolgokat kitudjam szűrni. A 10 ezres ár már megvan  mostmár emeljük a tétet  mikor lesz meg a 20 ezer... mert ugye nem az a kérdés, hogy meglesz e, hanem hogy mikor?  ilyen könyv érdekelne engem is de én nemtudok róla hogy létezik e, legalábbis a mi nyelvünkben tuti nem 
|
|
|
|
Balaxi
Jr. Member
Activity: 122
Merit: 6
Dream. Fulfil. Repeat.
|
 |
November 28, 2017, 06:58:33 PM |
|
Ez a topic lehetne sokkal aktívabb is a ranggyűjtés miatt  elvégre mindenkinek jóljönne az activity Akkor már rendesen tele kellene spammolni hogy saját sub-ot kapjunk  Lassan minden szomszédunknak van, nem csak erepublikban kellene keménykedni  Elképesztő a 10 000-res ár, nem tudjátok milyen szakma könyveit lenne érdemes olvasni a bitcoin/altok megértése érdekében? Kriptográfia egyértelműnek tűnik. Főleg arra gondolok hogy ha elolvasom egy új ICO whitepaperjét akkor a szembetűnően kamu dolgokat kitudjam szűrni. A 10 ezres ár már megvan  mostmár emeljük a tétet  mikor lesz meg a 20 ezer... mert ugye nem az a kérdés, hogy meglesz e, hanem hogy mikor?  ilyen könyv érdekelne engem is de én nemtudok róla hogy létezik e, legalábbis a mi nyelvünkben tuti nem  Szerintem itt megpihen pár hónapra, mert ez a 10 000 nagyon lélektani határ. De persze ne legyen igazam 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 28, 2017, 07:05:23 PM |
|
Ez a topic lehetne sokkal aktívabb is a ranggyűjtés miatt  elvégre mindenkinek jóljönne az activity Akkor már rendesen tele kellene spammolni hogy saját sub-ot kapjunk  Lassan minden szomszédunknak van, nem csak erepublikban kellene keménykedni  Elképesztő a 10 000-res ár, nem tudjátok milyen szakma könyveit lenne érdemes olvasni a bitcoin/altok megértése érdekében? Kriptográfia egyértelműnek tűnik. Főleg arra gondolok hogy ha elolvasom egy új ICO whitepaperjét akkor a szembetűnően kamu dolgokat kitudjam szűrni. A 10 ezres ár már megvan  mostmár emeljük a tétet  mikor lesz meg a 20 ezer... mert ugye nem az a kérdés, hogy meglesz e, hanem hogy mikor?  ilyen könyv érdekelne engem is de én nemtudok róla hogy létezik e, legalábbis a mi nyelvünkben tuti nem  Szerintem itt megpihen pár hónapra, mert ez a 10 000 nagyon lélektani határ. De persze ne legyen igazam  Ahogy nézegetem a híreket olvasgatok, topikok fórumok face... igazából azt látom hogy egyre többen vannak akik venni szeretnének bitcoint. Egyre szélesebb körökbe terjed el. Innen szerintem már nincs ami megállítsa hipp hopp itt lesz a duplázása ennek a 10 ezer dolcsis árnak
|
|
|
|
majonero
Member

Activity: 126
Merit: 11
|
 |
November 28, 2017, 07:21:53 PM |
|
nem is tudtam, hogy van magyar topik, par honapja ott szoptam az angollal, holott siman megoldhato lett volna itt is  Ez a topic lehetne sokkal aktívabb is a ranggyűjtés miatt  elvégre mindenkinek jóljönne az activity Ahogy nézegetem a híreket olvasgatok, topikok fórumok face... igazából azt látom hogy egyre többen vannak akik venni szeretnének bitcoint. Egyre szélesebb körökbe terjed el. Innen szerintem már nincs ami megállítsa hipp hopp itt lesz a duplázása ennek a 10 ezer dolcsis árnak
|
|
|
|
majonero
Member

Activity: 126
Merit: 11
|
 |
November 28, 2017, 07:25:30 PM |
|
alapvetoen ha itt folyik a beszelgetes egy ket oraig akkor mar osszeszedsz annyi pontot ami kell?
|
|
|
|
VipJoco
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
 |
November 28, 2017, 07:36:01 PM |
|
Na mit gyűjtünk itt és miért jó ez nekünk? 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 28, 2017, 07:43:26 PM |
|
Na mit gyűjtünk itt és miért jó ez nekünk?  felrázzuk az életet itt a bitcointalkon  és activity pontot gyűjtünk  aztán még az sem kizárt hogy kapunk saját nyelvű topicot 
|
|
|
|
VipJoco
Newbie
Activity: 3
|
 |
November 28, 2017, 07:46:00 PM |
|
Na mit gyűjtünk itt és miért jó ez nekünk?  felrázzuk az életet itt a bitcointalkon  és activity pontot gyűjtünk  aztán még az sem kizárt hogy kapunk saját nyelvű topicot  Hát rajta hátha lesz belőle valami 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 28, 2017, 07:56:55 PM |
|
Na mit gyűjtünk itt és miért jó ez nekünk?  felrázzuk az életet itt a bitcointalkon  és activity pontot gyűjtünk  aztán még az sem kizárt hogy kapunk saját nyelvű topicot  Hát rajta hátha lesz belőle valami  lenne belőle valami de itt 2-3 an sokra nem megyünk  kellene egy 20 aktív user  és akkor gatyába lehetne rázni a bitcointalk magyar részét  azt kéne megtudni, hány hozzászólás kell hogy saját topik részünk legyen
|
|
|
|
bitart
|
 |
November 28, 2017, 10:16:17 PM |
|
Na mit gyűjtünk itt és miért jó ez nekünk?  felrázzuk az életet itt a bitcointalkon  és activity pontot gyűjtünk  aztán még az sem kizárt hogy kapunk saját nyelvű topicot  Hát rajta hátha lesz belőle valami  lenne belőle valami de itt 2-3 an sokra nem megyünk  kellene egy 20 aktív user  és akkor gatyába lehetne rázni a bitcointalk magyar részét  azt kéne megtudni, hány hozzászólás kell hogy saját topik részünk legyen https://bitcointalk.org/index.php?topic=1959404.0
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 29, 2017, 06:59:14 PM |
|
Na mit gyűjtünk itt és miért jó ez nekünk?  felrázzuk az életet itt a bitcointalkon  és activity pontot gyűjtünk  aztán még az sem kizárt hogy kapunk saját nyelvű topicot  Hát rajta hátha lesz belőle valami  lenne belőle valami de itt 2-3 an sokra nem megyünk  kellene egy 20 aktív user  és akkor gatyába lehetne rázni a bitcointalk magyar részét  azt kéne megtudni, hány hozzászólás kell hogy saját topik részünk legyen https://bitcointalk.org/index.php?topic=1959404.0ez nem rossz, viszont ez már júniusi cikk, lehet ebből még valami? én nagyon örülnék neki  és szívesen leszek itt aktív tag
|
|
|
|
hannusolo
|
 |
November 29, 2017, 09:35:25 PM |
|
Hát a topik nyitása óta eltelt több mint 6 év alatt sikerült az 52. oldalig eljutni. Ezzel nehéz lesz indokolni, hogy külön magyar szekciót szeretnénk... Mondjuk ha megnézzük, hogy 1 éve a 23. oldalon jártunk azért látszik, hogy gyursul a topik növekedési üteme. Egyre többen is kommentelünk ide, egyre több cikk jelenik meg a bitcoinról a különböző magyar honlapokon. Előbb utóbb csak eljutunk oda, hogy túl sok komment lesz itt 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 30, 2017, 05:41:30 AM |
|
Hát a topik nyitása óta eltelt több mint 6 év alatt sikerült az 52. oldalig eljutni. Ezzel nehéz lesz indokolni, hogy külön magyar szekciót szeretnénk... Mondjuk ha megnézzük, hogy 1 éve a 23. oldalon jártunk azért látszik, hogy gyursul a topik növekedési üteme. Egyre többen is kommentelünk ide, egyre több cikk jelenik meg a bitcoinról a különböző magyar honlapokon. Előbb utóbb csak eljutunk oda, hogy túl sok komment lesz itt  az a baj, hogy nagyon el van dugva ez a topik  mert én is csak tök véletlen nem rég akadtam rá  legalább akik idejárunk, minden nap kommenteljünk egy párat aztán egyszer csak kapunk sajátot  különben meg fel kell dobni valami témát is és akkor lehet beszélni róla oldalakon keresztül de téma nélkül nehéz kommentet írni
|
|
|
|
flekkelek
|
 |
November 30, 2017, 12:10:30 PM |
|
Hát a topik nyitása óta eltelt több mint 6 év alatt sikerült az 52. oldalig eljutni. Ezzel nehéz lesz indokolni, hogy külön magyar szekciót szeretnénk... Mondjuk ha megnézzük, hogy 1 éve a 23. oldalon jártunk azért látszik, hogy gyursul a topik növekedési üteme. Egyre többen is kommentelünk ide, egyre több cikk jelenik meg a bitcoinról a különböző magyar honlapokon. Előbb utóbb csak eljutunk oda, hogy túl sok komment lesz itt  az a baj, hogy nagyon el van dugva ez a topik  mert én is csak tök véletlen nem rég akadtam rá  legalább akik idejárunk, minden nap kommenteljünk egy párat aztán egyszer csak kapunk sajátot  különben meg fel kell dobni valami témát is és akkor lehet beszélni róla oldalakon keresztül de téma nélkül nehéz kommentet írni Hát, bár így működne ez, de kb rá sem néznek az ilyen requestekre, amíg nem kapnak némi bitcoint, donate gyanánt.. 
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 30, 2017, 04:16:02 PM |
|
Hát a topik nyitása óta eltelt több mint 6 év alatt sikerült az 52. oldalig eljutni. Ezzel nehéz lesz indokolni, hogy külön magyar szekciót szeretnénk... Mondjuk ha megnézzük, hogy 1 éve a 23. oldalon jártunk azért látszik, hogy gyursul a topik növekedési üteme. Egyre többen is kommentelünk ide, egyre több cikk jelenik meg a bitcoinról a különböző magyar honlapokon. Előbb utóbb csak eljutunk oda, hogy túl sok komment lesz itt  az a baj, hogy nagyon el van dugva ez a topik  mert én is csak tök véletlen nem rég akadtam rá  legalább akik idejárunk, minden nap kommenteljünk egy párat aztán egyszer csak kapunk sajátot  különben meg fel kell dobni valami témát is és akkor lehet beszélni róla oldalakon keresztül de téma nélkül nehéz kommentet írni Hát, bár így működne ez, de kb rá sem néznek az ilyen requestekre, amíg nem kapnak némi bitcoint, donate gyanánt..  akkor hirdessünk ki airdroppot  pl. Ha megkapjuk a magyar topikot a sok aktivitás miatt, akkor mindenkinek küldök 1 doge coint aki részt vett benne  na egy kis motíváció 
|
|
|
|
Gudakes
Newbie
Activity: 6
|
 |
November 30, 2017, 04:17:23 PM |
|
Üdvözletem az Uraknak, és az esetleg jelenlévő Hölgyeknek is!  A BitcoinBazis.hu cikk aklapján jelentkeznék közétek, hogy - igaz, mint kezdő coin-os, de a pénzügy, befektetés, és üzlet világában nem teljesen kezdő -, segitsek kérdéseimmel, meglátásommal serkenteni az itteni életen! Nem rég óta van egy nagyobbacska ether csomagom, amit most még a Coinbase-n tárolok, de hamarosan offline akarom tudni. Megvallom, a jelenlegi általános bezuhanás kicsit azért nyugtalanit, de nem annyira, hogy eszembe jusson a sell gombbal szemezgetni.  A korrekció természetes dolog, csak, mint gondolom, sokan mások is, bosszankodok, amiért ilyenkor nincs szabad tőkém. Most ebből tanultam, mépedig azt, a tőkém legalább 10, akár 20%-át jobb szabadon hagyni, és az ilyen bezúgásokkor bevásárolni, majd egy emelkedőben eladva, majd ismét várni egy ilyen periódra, vagy csak javitani az átlag bekerülési áron.
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 30, 2017, 05:52:09 PM |
|
Üdvözletem az Uraknak, és az esetleg jelenlévő Hölgyeknek is!  A BitcoinBazis.hu cikk aklapján jelentkeznék közétek, hogy - igaz, mint kezdő coin-os, de a pénzügy, befektetés, és üzlet világában nem teljesen kezdő -, segitsek kérdéseimmel, meglátásommal serkenteni az itteni életen! Nem rég óta van egy nagyobbacska ether csomagom, amit most még a Coinbase-n tárolok, de hamarosan offline akarom tudni. Megvallom, a jelenlegi általános bezuhanás kicsit azért nyugtalanit, de nem annyira, hogy eszembe jusson a sell gombbal szemezgetni.  A korrekció természetes dolog, csak, mint gondolom, sokan mások is, bosszankodok, amiért ilyenkor nincs szabad tőkém. Most ebből tanultam, mépedig azt, a tőkém legalább 10, akár 20%-át jobb szabadon hagyni, és az ilyen bezúgásokkor bevásárolni, majd egy emelkedőben eladva, majd ismét várni egy ilyen periódra, vagy csak javitani az átlag bekerülési áron. Örülök neki, hogy bővül a csapat +1 fővel. Én személy szerint teljesen nyugodt vagyok, ez egy természetes korrekció volt már egy ekkora emelkedési ciklust nézve sőt én még nagyobbra is számítottam. Igen tanácsos mindig hagyni egy kis usdt ilyen esetekre, hogy ilyenkor lehessen vásárolni szépen. Üdv közöttünk 
|
|
|
|
totholio
Member

Activity: 294
Merit: 17
|
 |
November 30, 2017, 06:59:55 PM |
|
Hát a topik nyitása óta eltelt több mint 6 év alatt sikerült az 52. oldalig eljutni. Ezzel nehéz lesz indokolni, hogy külön magyar szekciót szeretnénk... Mondjuk ha megnézzük, hogy 1 éve a 23. oldalon jártunk azért látszik, hogy gyursul a topik növekedési üteme. Egyre többen is kommentelünk ide, egyre több cikk jelenik meg a bitcoinról a különböző magyar honlapokon. Előbb utóbb csak eljutunk oda, hogy túl sok komment lesz itt  az a baj, hogy nagyon el van dugva ez a topik  mert én is csak tök véletlen nem rég akadtam rá  legalább akik idejárunk, minden nap kommenteljünk egy párat aztán egyszer csak kapunk sajátot  különben meg fel kell dobni valami témát is és akkor lehet beszélni róla oldalakon keresztül de téma nélkül nehéz kommentet írni Hát, bár így működne ez, de kb rá sem néznek az ilyen requestekre, amíg nem kapnak némi bitcoint, donate gyanánt..  akkor hirdessünk ki airdroppot  pl. Ha megkapjuk a magyar topikot a sok aktivitás miatt, akkor mindenkinek küldök 1 doge coint aki részt vett benne  na egy kis motíváció  Egyszerűen nem tudnak róla az emberek, horvátoknak is sikerült pedig fele annyian sincsenek és semmi érdekes topikjuk nincs a boardon belül. Facebook csoportokban lehet harapnának az ilyen légiutánpótlásra https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/ https://www.facebook.com/ElektronikusPenzBanyaszas/?ref=py_c
|
|
|
|
Raymee
|
 |
November 30, 2017, 08:08:36 PM |
|
Hát a topik nyitása óta eltelt több mint 6 év alatt sikerült az 52. oldalig eljutni. Ezzel nehéz lesz indokolni, hogy külön magyar szekciót szeretnénk... Mondjuk ha megnézzük, hogy 1 éve a 23. oldalon jártunk azért látszik, hogy gyursul a topik növekedési üteme. Egyre többen is kommentelünk ide, egyre több cikk jelenik meg a bitcoinról a különböző magyar honlapokon. Előbb utóbb csak eljutunk oda, hogy túl sok komment lesz itt  az a baj, hogy nagyon el van dugva ez a topik  mert én is csak tök véletlen nem rég akadtam rá  legalább akik idejárunk, minden nap kommenteljünk egy párat aztán egyszer csak kapunk sajátot  különben meg fel kell dobni valami témát is és akkor lehet beszélni róla oldalakon keresztül de téma nélkül nehéz kommentet írni Hát, bár így működne ez, de kb rá sem néznek az ilyen requestekre, amíg nem kapnak némi bitcoint, donate gyanánt..  akkor hirdessünk ki airdroppot  pl. Ha megkapjuk a magyar topikot a sok aktivitás miatt, akkor mindenkinek küldök 1 doge coint aki részt vett benne  na egy kis motíváció  Egyszerűen nem tudnak róla az emberek, horvátoknak is sikerült pedig fele annyian sincsenek és semmi érdekes topikjuk nincs a boardon belül. Facebook csoportokban lehet harapnának az ilyen légiutánpótlásra https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/ https://www.facebook.com/ElektronikusPenzBanyaszas/?ref=py_cIgen ez egy jó ötlet, hogy meghirdessük a csoportokban  és lehet az én airdroppom miatt rá is kapnának a témára 
|
|
|
|
|