Bitcoin Forum
November 24, 2017, 03:25:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer S9 or 4nvidia cards?  (Read 277 times)
Justaguy2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
July 19, 2017, 09:06:57 AM
 #1

If i were to buy this antminer, i could set it up at my office with no charge of electricity. But how much data would this pull out of the internet speed? i would like to mine litecoins, how long would it take to get back the investement cost? 6 months?
1511537158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511537158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511537158
Reply with quote  #2

1511537158
Report to moderator
1511537158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511537158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511537158
Reply with quote  #2

1511537158
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511537158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511537158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511537158
Reply with quote  #2

1511537158
Report to moderator
1511537158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511537158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511537158
Reply with quote  #2

1511537158
Report to moderator
Dlugina23
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
July 19, 2017, 09:19:13 AM
 #2

Antminers minning only sha256 ,litecoin is scrypt.

    [    ] 
  POW/POS
  ANONIMITY
TRANSACTIONS
  SECURITY
 
   
STEEP
& CHEAP
steepcoinproject@gmail.com
ZenFr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938


Bitcoin address 1Pjs4aP2LpwcP1nBDUq9ivyFRABQtwZ8z7


View Profile
July 19, 2017, 09:29:39 AM
 #3

If i were to buy this antminer, i could set it up at my office with no charge of electricity. But how much data would this pull out of the internet speed? i would like to mine litecoins, how long would it take to get back the investement cost? 6 months?
The internet data transfert is very few : don't worry about that.

But you can't mine LiteCoin with a AntMiner S9 : it is a specialized ASIC, only for Bitcoin.

To reply to your title question : 4 nVidia cards, but not for Bitcoin or LiteCoin, but one or several altcoins to choose as you want.

The best way to make your firsts free bitcoins/satoshis (la façon la plus simple d'obtenir gratuitement vos premiers bitcoins/satoshis) : Moon Bitcoin (topic in english ou en français)
The easiest and speedest way to begin to mine (la façon la plus simple et la plus rapide pour commencer à miner) : Minergate
My Bitcoin address : 14NkiEKAfH31wKNgNjK7zD98M165qv7i12
Justaguy2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
July 19, 2017, 09:55:38 AM
 #4

If i were to buy this antminer, i could set it up at my office with no charge of electricity. But how much data would this pull out of the internet speed? i would like to mine litecoins, how long would it take to get back the investement cost? 6 months?
The internet data transfert is very few : don't worry about that.

But you can't mine LiteCoin with a AntMiner S9 : it is a specialized ASIC, only for Bitcoin.

To reply to your title question : 4 nVidia cards, but not for Bitcoin or LiteCoin, but one or several altcoins to choose as you want.

Thx for your answers, could you tell me if i would be better of with 1 or 2 quadro K4000 cards? Will a normal motherboard and cpu be sufficient? Is there a guide i can follow to build the rig?
vurasasog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51


View Profile
July 19, 2017, 11:12:41 AM
 #5

Antminers minning only sha256 ,litecoin is scrypt.

That is right. It is better to get graphics cards.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!