Bitcoin Forum
April 14, 2021, 05:26:02 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ICO] [ANN] [FTB] FTB |FTB FINCOIN|INVESTERINGSFONDSEN SAMENBRENGEN 1 Okt 2017  (Read 278 times)
buddabudda
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
July 20, 2017, 10:01:50 PM
Last edit: September 19, 2017, 08:20:55 PM by buddabudda
 #1

                                 https://i.imgur.com/bUIc5rt.jpg

 

*Voor je begint: FTB COIN - FTB FINCOIN (FTB), Fincoin genaamd, met code FTB, is ontwikkeld op het Waves Platform. ID E8jdQECM6i9j28bpH81zZWyAwtaZwJMtzPWz4jCCmot3  

*FinTech Bank Project is afgelopen, de officiële ICO naam is nu FTBFTB MAIN SITE: https://www.ftb.fund

FTB FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/FTB.fundofficial
 
FTB TWITTER: https://twitter.com/ftbankofficial

FTB INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fintechbankproject/

FTB LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company-beta/11166321/

Ons e-mail adres: info@ft-bank.com

TELEGRAM: https://t.me/FTBICO

SLACK: https://join.slack.com/t/ftb-team-ico/shared_invite/MjM2MTI4MzUzMjM3LTE1MDQ1NDI0MzYtOTI0ZWE1YTFkNQ

Aan het eind van de post vind je alle vertalingen.

WAT IS FTB?

FTB is een project dat zich focust op de wereld van cryptocurrencies. Ontwikkelt door een groep studenten met verschillende competenties, die vanuit de hele wereld opereren. Onze missie is om de voordelen van blockchain voor iedereen toegankelijk te maken.

Het doel van FTB is het creëren van een bedrijf dat opereert in de Fintech sector en gespecialiseerd is in de cryptocurrency wereld. De innovatie die de blockchain bracht kan worden samengevat in de volgende woorden: decentralisatie, snelheid en transparantie. Ons project richt zich op het benutten van deze functionaliteiten doormiddel van het maken van een cryptocurrency. Dankzij FTB COIN - FTB Fincoin (FTB), iedere beslissing die ons bedrijf wordt gemaakt zal gedecentraliseerd, onmiddellijk en transparant zijn. Er zullen geen shareholders vergaderingen meer. deze kosten alleen tijd en geld. Iedere beslissing die te maken heeft met ons management kan worden gemaakt door iedere shareholder, op ieder moment, overal ter wereld, in een heel kort tijdsbestek en op een zeer transparante manier. FTB kan worden beschouwd als een hybride tussen een DAO en traditioneel bedrijf. Fincoin representeert een aandeel en is het beslissingnemende instrument van het bedrijf dat FTB wil maken.
 

FTB wil een bedrijf opzetten gespecialiseerd in Fintech dat zich focust op cryptocurrencies. Het bedrijf zal zich vooral bezighouden met de volgende zaken:
1. Het zal proberen traditionele investerings fondsen van over de hele wereld bij elkaar brengen door het maken van cryptocurrencies die dienen als goed om zo de meerderheid van de commissies af te breken.
2. Het zal investeringsfondsen met betrekking tot cryptocurrencies aanbieden, niet alleen aan diegene die al bekend zijn in deze wereld maar ook aan degene die nog niet door hebben hoeveel kansen er op deze markt liggen.
3. Ft Bank wil Cloud Funds op de markt brengen: investeringsfondsen die direct worden gereguleerd door gebruikers waar iedere beslissing wordt gemaakt door een meerderheid van deelnemers.
4. De voordelen laten zien aan bedrijven en startups van de cryptocurrency wereld, vooral het benutten van het potentieel van ICOs.

Dankzij de coins die deze diensten zullen faciliteren, zal de gebruiker iedere service die wordt aangeboden kunnen omwisselen, verminderen of stoppen met behulp van het Waves platform. De gebruiker zal ook zijn eigen investeringen kunnen verplaatsen naar andere banken, bedrijven of platformen die financiele diensten aan bieden, eenvoudig door het omwisselen van het crypto geld, ongeacht of deze diensten door het FT Bank Project worden aangeboden.

.
Belangrijkste Business: WERELDFONDSEN SAMENBRENGEN

Ieder FTB fonds zal worden vertegenwoordigd door een munt die met iedere cryptocurrency, euro, dollar of yuan kan worden omgewisseld in waves.

We zullen niet alleen coins die onze fondsen vertegenwoordigen maar we zullen ook coins maken die tradionele fondsen vertegenwoordigen en dat is de ongelofelijke innovatie die we zullen brengen. Op deze manier, kan iedereeen met iedere hoeveelheid zijn aandeel in een investeringsfonds gelijk omwisselen. Met een klik, kan iedereen van een fonds dat wordt beheerd door J.P. Morgan overschakelen naar een fonds dat wordt beheerd door Goldman Sachs door eenvoudigweg de coin die wordt gewaarborgd door FTB om te wisselen naar een andere coin die een fonds vertegenwoordigd. Er zullen geen nutteloze commissies en lange wachttijden meer bestaan die het overstappen van de ene aanbieder naar de andere met zich meebrengen. Dankzij Blockchain, zullen banken alleen nog maar focussen op klanttevredenheid en niet meer op commissies. Er zal niet langer een minimale hoeveelheid zijn, coins zullen worden opgedeeld zodat iedereen de kans krijgt om iedere gewenste hoeveelheid te investeren. Er zullen geen wachttijden meer bestaan. Versturen, omwisselen en het ontvangen van coins gemaakt in waves is bijna onmiddellijk en kan worden iedere dag op ieder tijdstip worden gedaan. Overstappen van de ene aanbieder naar de andere zal even onmiddellijk zijn als omwisselen van Bitcoin naar Ether (BTC / ETH). FTB zal investeren in de beste tradionele fondsen, en zal coins maken die de aandelen vertegenwoordigen die zijn geinvesteerd in het fonds. Door de coin te kopen, koop je een deel van de investering. FTB zal de waarborger zijn en iedereen kan zijn aandeel verzamelen door de coin naar de FTB te sturen of hem om te wisselen op het Waves Platform.

Denk eens na over de inefficienties die banken neerleggen bij hun klanten: een minimale hoeveelheid vereist, vergoedingen om toe te kunnen treden, back-end loads, bureaucatie, wachttijden, onkostenvergoedingen voor documenten. Dankzij FTB zal alles veranderen.

In het Waves Platform, en ook op het platform dat zal worden gemaakt door FT BANK, zal het mogelijk zijn een coin om te wisselen die een fonds vertegenwoordigd(zoals een Crypto-Fonds beheerd door FTB) voor een coin dat een heel ander fonds vertegenwoordigd, zoals een fonds dat wordt vertegenwoordigd door JP Morgan, waarvan de waarde zal worden gewaarborgd door FTB afhankelijk van de prestatie van het fonds. Op deze manier, zullen mensen hun fonds manager gelijk kunnen kiezen, ongeacht de hoeveelheid, afstand, valuta, economische pf politieke situatie van het land waarin zij wonen.

Fondsen die worden vertegenwoordigd door onze Token zullen niet alleen FTB Funds of traditionele fondsen vertegenwoordigen, maar ook die van andere Crypto fondsen (de belangrijkste fondsen zullen worden geselecteerd)


FT BANK zal de beste fondsen ter wereld kiezen en in hen te investeren en crypto-activa te creëren welke waarde afhankelijk is van de trend van de fondsen, die niet worden beheerd door FT BANK, maar door de diverse geselecteerde banken.

Om het potentieel van wat we aanbieden verder te begrijpen, proberen wij nog specifieker te zijn:

FT BANK zou kunnen investeren in een fonds beheerd door een Amerikaanse Bank, zoals JP Morgan Chase & Co., en zal munten creëren die de prestatie van zijn investering zullen vertegenwoordigen. Samen met deze investering zou het kunnen investeren in fondsen beheerd door een Chinese Bank, zoals ICBC (Industriële en Handelsbank van China). Er kunnen twee munten worden gecreerd die de fondsen vertegenwoordigen - een die vertegenwoordigt J. P. Morgan, misschien wel FTB JPM FUND COIN, en een andere ICBC-vertegenwoordiger, misschien wel FTB ICBC FUND COIN.

Het bezit van één van deze twee munten geeft gebruikers ongelooflijke mogelijkheden: ze kunnen direct een FTB JPM Coin wijzigen met een FTB ICBC Coin. Op deze manier verplaatsen zij hun geld door een Amerikaanse Bank naar een Chinese Bank: onmiddellijk, te allen tijde, zonder minimum of maximum deposito limiet (u kunt zelfs minder investeren dan een satoshi) Met provisies dicht bij nul (0.003 waves op het Waves platform).

Voor het uitkeren van fondsen, kunnen mensen de fondsen-coin eenvoudig omwisselen met fiat geld of cryptocurrencies, of sturen ze naar FT BANK. Alles wordt onmiddellijk gedaan.


Gebruikers kunnen hun beleggingen uitwisselen of diversifiëren,  investeren in crypto-fondsen die zij het beste van elk type fonds naar een ander kunnen verplaatsen; En in traditionele fondsen om te dekken of minder volatiliteit te hebben en zichzelf te beschermen tegen risico's.
In ieder geval zullen zij profiteren van de beste fondsen tegen zeer lage kosten.


Laten we doorgaan om iedereen het potentieel van deze dienst te laten weten:

Dankzij FTB kan een investeerder zijn $ 10 miljoen (of zelfs $ 1) investering, op zondag om middernacht, van een Amerikaanse bank naar een Chinese verplaatsen, direct in Waves Platform of via FT BANK, betalen 0.003 Waves (momenteel 0,006 dollar).


Volgens de Wereldbank zijn er 2 miljard volwassenen ter wereld zonder toegang tot formele financiële diensten: http://www.worldbank.org/nl/news/video/2016/03/10/2-billion-number-of- volwassenen wereldwijd, zonder toegang tot formele financiële dienstverlening.


Er zijn veel mensen in de wereld (niet alleen degenen zonder toegang tot formele financiële diensten) die een bedrag kunnen sparen die voor de westerse wereld en voor banken verwaarloosbaar is, terwijl  het bedrag voor hen van levensbelang is. Deze mensen zijn nu niet in staat om te investeren in elk type fonds of product / financiële dienst om hen een betere toekomst te waarborgen. De economische oorzaken moeten worden gecombineerd met de politieke en maatschappelijke belemmeringen die in sommige delen van de wereld particuliere investeringen niet beschermen.

Dankzij FTB verdwijnt dit alles!

Er zal geen barrière meer zijn. Iedereen heeft het recht om te investeren, waar en hoe hij wil, om zichzelf te verzekeren.
Quotes worden vertegenwoordigd door activa-munten, het zal mogelijk zijn om een ​​fonds te kiezen door nog minder dan een cent te investeren!

Met deze eigenaardigheden kunnen mensen een persoonlijk spaar- of investeringsplan opstellen, ongeacht hun economische, politieke en sociale situatie. Het beheer van fondsenquotes zal zo gedecentraliseerd worden: FTB controleert nooit het gebruik of bezit van aandelen van gebruikersfondsen.
Aangezien Bitcoin de traditionele monetaire systemen wil decentraliseren, zullen we de aandelen van fonds aandelen decentraliseren.


Iedereen kan een deel van een fonds kopen, niet alleen via FTB (dit is vooral voor minder ervaren klanten, die nog bijna geen commissies hebben die vergelijkbaar zijn met andere intermediairs), maar alleen via Waves, een gedecentraliseerde exchange en op andere Exchanges die deze cryptovaluta accepteren. U kunt ze verkopen, kopen, verhandelen, zonder tussenhandel, maar met de transparantie en de veiligheid van Blockchain!


Andere activiteiten die we op de markt willen aanbieden:

Het geld opgehaald uit investeringen, zowel door cryptocurrencies als geldfigures, zullen we investeren in de nieuwe crypto-markten die de volatiliteit van deze markten optimaal benutten. Zelfs als men een klein bedrag investeert, zal het mogelijk zijn om hoge inkomsten te vergaren. Op deze manier kunnen zelfs degenen die geen technische-financiële kennis hebben, profiteren van dezelfde grote verdienmogelijkheden.

Met "standaard" fondsen bieden wij crypto-activa die Fonds citaten vertegenwoordigen. Iedereen kan zijn citaat op elk moment,  in elk deel van de wereld, overdragen / uitwisselen.
Onze fondsen worden beheerd door fondsmanagers en crypto-experts. Wij willen toegevoegde waarde bieden met deze vaardigheden en deze presenteren aan degenen die geen ervaring met cryptocurrencies hebben.

Over het algemeen kunnen fondsen worden verdeeld in drie onderdelen:
- Low-risk fondsen: vertegenwoordigd door 80% van btc eth en dollar, de rest op andere cryptocurrencies.
- Medium risicokapitaal: 30% -60% van btc eth en dollar
- Risicofondsen: waar de nadruk zal liggen op de nieuwe tokenmarkten (ICO en nieuwe tokens).

Wij bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan "Clouds Funds": beleggingsfondsen waar dezelfde gebruikers beslissen welke activiteiten moeten worden ondernomen en de markten waar ze kunnen opereren, die profiteren van de financiële en economische kennis van de hele groep. Elke gebruiker kan zijn eigen idee in een toegewijd forum plaatsen, en met veel alternatieven zal degene die meer consensus ontvangt (volgens het deelnemingsdeel) geïmplementeerd worden.
Iedereen kan een fonds aankondigen. Gebruikers zullen meedoen om meningen te geven of de oorspronkelijke samenstelling te wijzigen. Alle instructies worden uitgevoerd door het bedrijf. Eventuele beslissingen kunnen door de deelnemers van het fonds worden genomen, zoals hoe u de samenstelling van het fonds wijzigt of sluit.

Bovendien worden consultancy diensten verleend aan bedrijven of investeerders, waaronder risicomanagement en het gebruik van virtuele valuta's. Het derde doel is om bedrijven te helpen binnen te treden in de  virtuele valuta's en Blockchain wereld, en ze te laten zien wat ICO's voor voordelen bieden.

Door de vooruitgang van de Financial Technology is het mogelijk om elke dienst die wordt aangeboden uit traditionele banken (bijvoorbeeld factoring, leningen, lombardkrediet) opnieuw te ontwerpen en de efficiency wat betreft kosten te verbeteren. Daarnaast is het mogelijk deze diensten wereldwij aan te bieden met volledige transparantie over de prestaties van de bank en het verzekeren van volledige privacy aan clienten. Diensten, zullen in de eerste fase worden aangeboden aan startups en bedrijven die actief zijn in de Blockchain wereld, maar in de nabije toekomst kan iedereen profiteren van de voordelen.

Ons doel is om bij te dragen aan de transformatie van de financiële wereld door middel van een actieve participatie van elke stakeholder: hier komt  FINCOIN in het spel!!


Over FTB COIN: FTB FINCOIN (FTB)


  
                                                               https://i.imgur.com/RBf2V4i.png

FTB FINCOIN is een digitaal goed. De totale hoeveel FTB FINCOINS die zijn gecreerd ligt bij 10 miljard. Een FTB FINCOIN verwerken betekent eigenaarschap van een participatie aandeel in FTB COMPANY(precies zoals een aandeel) Over het recht om dividenden te verkrijgen, kan de bezitter ook actief deelnemen aan het beslissingsproces van FINCOINS (verstuurd naar FTBANK / Project).
Op deze manier, zal FTB in het exclusieve belang van zijn stakeholders opereren. Op basis van de consensus van haar investeerders kan FTB zich aanpassen aan de systematische veranderingen die binnenkort gaan komen.

Fincoins wordt ook door de Vennootschap als betaalmiddel geaccepteerd.
*** Dividenden kunnen worden verdeeld in: fincoin, waves en bitcoin.
**** Fincoin is heruitgegeven, maar we zullen het niet opnieuw uitgeven voor pay dividends. Zij zijn alleen heruitgegeven om Fincoiners de mogelijkheid te geven om het "uitgifte van nieuw aandeel" te repliceren, Fincoiners hebben het recht om nieuwe uitgifte te kopen voor de marktplaatsing (Recht van optie).

Met Fincoins kunnen mensen het management van het bedrijf omzetten:
Iedereen kan een idee voorstellen en zijn gedachten delen: deze worden vertegenwoordigd door een portemonnee. Zodra de portemonnee genoeg Fincoins ontvangt (0,3% van de totale Fincoins afgetrokken van de totale Fincoins in het bezit van het bedrijf), wordt een referendum gehouden. Met dit referendum kunnen Fincoiners de voorstellen accepteren of weigeren, en  fincoins verzenden met een speciale portemonnee.

Referenda zullen ook door het bedrijf worden voorgesteld.

Alle ontvangen FTB Fincoins worden door het bedrijf gehouden (als eigen aandelen).

 Door dit te doen zullen shareholders die mee willen doen in het beslissingsprocess een bepaalde hoeveelheid verkrijgen door Fincoins uit te geven. Shareholders die hieraan niet willen meedoen mogen hun "aandelen" niet uitgeven om meer dividenten te verkregen.  

Met dit mechanisme zullen aandeelhouders die weigeren deel te nemen, hun aandeel niet verliezen en meer dividenden krijgen. Dat is de omgekeerde werking van Preferred Stocks


FINCOINS worden gecreëerd via het circuit "Waves Platform" [/ b]. Dit platform speelt ook de rol van gedecentraliseerde Exchange waar iedereen die een cryptocurrency creëert, in staat zijn om deze te ruilen met andere reeds bestaande (Bitcoin bijvoorbeeld), of met platte valuta's (euro's, dollars, yuan). Als gedecentraliseerd platform zal elke aangepaste valuta altijd door het platform worden geaccepteerd, wat er ook gebeurt. Fincoins, anders dan op waves, worden ook verhandeld op andere uitwisselingen.

HET EERSTE REFERENTUM WORDT GEHOUDEN OVER DE BEDRIJFSNAAM !!!
In de periode tussen het einde van Pre-sale en Ico vragen wij u om eventuele bedrijfsnamen en merken te sturen, we zullen er 3 van kiezen, en na de Ico zullen we ons eerste referendum induceren!


WIJ WILLEN GEEN FINCOINS VERKOPEN ALEEN AAN 'EARLY ADOPTERS' . WE WILLEN EEN REVOLUTIONAIR BEDRIJF CREEEREN. ONS EERSTE DOEL IS NIET MARKET CAPITALISATIE, MAAR IS DEELNAME!


PRE-ICO SALE
PRE-ICO SALE IS AFGELOPEN, JE KUNT FTB KOPEN VOOR DE ICO IN WAVES GEDECENTRALISEERD MARKT.


https://wavesplatform.com

PRE-ICO STATISTIEKEN:

PROJECT GESTART MET EEN BUDGET VAN 1 WAVES (3 USD). FTB PROJECT START NU!


https://i.imgur.com/gPi0eca.png

***Het doel van de Pre-sale was om bewustwording te creeeren over FT BANK, en om feedback over de project structuur te verkrijgen.

 BOUNTY CAMPAGNE: KRIJG NU GRATIS FINCOINS!

DE OFFICIELE BOUNTY IS BEGONNEN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2171104.new#new

FTB FINCOIN INITIAL COIN OFFERING (ICO)               1 OKTOBER 2017!

- TOTAL FINCOINS uitgegeven op de markt (Pre-Sale + ICO): 60%

- TOTAL Fincoins bedoeld voor partners: 10%

- TOTAL Fincoins bedoeld voor: oprichters, leden, ontwikkelaars en assistenten: 30%

*Onverkochte fincoins zullen worden toebedeeld aan het bedrijf (zoals treasury aandelen)

*****Waarschijnlijk wordt 30% als een hoge honorering beschouwd. Maar fincoins in bezit hebben betekent een deel van het Project in het bezit hebben. Na de Ico zal het worden aangekondigd aan oprichters en leden.

In het geval dat we het doel van 300,000 USD (of het equivalent in cryptocurrencies) niet behalen, kunnen we het project niet uitvoeren, in dit geval zullen de investeringen worden terugbetaald.

Meer informatie zal binnenkort worden toegevoegd!!! Blijf op de hoogte!!!FAQ:
http://ftb.fund/en/FAQ


ARTIKELEN OVER ONS:

CHINA:
 http://www.bitcoin86.com/szb/15273.html
 http://www.dailibu.cn/altcoinscriptomonedasaltern/201707484.html

BRASIL:
https://www.btcsoul.com/noticias/conheca-fintech-bank-project-fincoin-ftb/
https://www.btcsoul.com/noticias/ft-bank-project-anuncia-direcao-negocios/


Je kunt naar ons schrijven in het Engels, Chinees, Arabisch, Italiaans, Duits, Spaans, Turks en Portugees  SmileyIEDEREEN DIE DENKT DAT HIJ KAN BIJDRAGEN AAN HET PROJECT KAN CONTACT MET ONS OPNEMEN .WIE GAAT DIT KEER DE WERELD VERANDEREN?Other Languages Links:

Spanish: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1994810 Thanks to Porfirii
French: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1995081.msg19864403#msg19864403 thanks to Aveatrex
Greek:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1995941.msg19872030#msg19872030 thanks to  killerjoegreece
Indonesian: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1996445 thanks to topbitcoin
Italian: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2000375.new#new
Filipino: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2001472.0 thanks to Julerz12
1618377962
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618377962

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618377962
Reply with quote  #2

1618377962
Report to moderator
1618377962
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618377962

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618377962
Reply with quote  #2

1618377962
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1618377962
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618377962

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618377962
Reply with quote  #2

1618377962
Report to moderator
1618377962
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618377962

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618377962
Reply with quote  #2

1618377962
Report to moderator
1618377962
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1618377962

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1618377962
Reply with quote  #2

1618377962
Report to moderator
FTBANK
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 100


View Profile WWW
July 25, 2017, 07:44:24 PM
 #2

Last 2 hours till the Pre-ICO Sale closes!
Fincoin (FTB) price NOW: 0.0003$
Price in ICO will start from 0.0005$ (+66%)

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1993049.0

Get FTB Now!

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!