grkms
|
|
September 15, 2017, 08:37:41 AM |
|
Şahane düşülmüş eğlenceli bir proje gerçekten .
Başarılarınızın devamını bekliyorum . Tamamen faaliyete geçip başarı sağlarsınız inşallah ..
|
|
|
|
bravia
|
|
September 15, 2017, 01:58:32 PM |
|
Başarılı düşünce inşallah hayata geçirebilirsiniz projenizi. Tebrikler.
|
|
|
|
dragoz11
|
|
October 21, 2017, 11:53:25 PM |
|
Bu proje ilgimi çekmişti ilk gördüğümde ama çok arkalarda kalmış. Kapsamlı ann konusu üzerinde çalışılıyor mu yoksa vazgeçtiniz mi?
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
October 22, 2017, 11:42:53 PM |
|
gerçekten ilgi çekici. son durum nedir acaba ? Bilgi paylaşımı yapabilir misiniz ?
|
|
|
|
alimnts
Member
Activity: 116
Merit: 13
Sürekli araştırmacı
|
|
October 23, 2017, 06:52:30 AM |
|
Düşünce güzel ama yazılım güvenliğini iyi almalısınız pokemon godaki gibi hileleri çıkarsa adamlar free koin kasacak oturdukları yerden aman dikkat
|
I have a dream I live to make it come true
my metamask adress: 0xE4B6C4d1a5603Ff0bebEeF37BEAAec5D263A74d0
|
|
|
BTCHakan
|
|
October 23, 2017, 06:06:38 PM |
|
Pokemon Go şeklinde düşünülmüş güzel bir proje. Bir ara bir arkadaş btc dağıtıyordu bu şekilde. Eğer biraz yatırım alabilirseniz ciddi anlamda büyür. İnsanlar zaten avare
|
|
|
|
brainpans
Member
Activity: 91
Merit: 10
|
|
October 25, 2017, 07:34:36 AM |
|
İlgisiz kalınmaması gereken bir proje, developerlara sesleniyorum
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
October 25, 2017, 12:50:32 PM |
|
CoinGO tokenler ne için kullanılacak acaba anonsta bununla ilgili birşey göremedim ama whitepaper gibi bir kaynakta yazıyordur belki.
|
|
|
|
kacakkipri
|
|
October 25, 2017, 12:52:08 PM |
|
Valla proje güzel gibi görünüyor ilk bakışta ama ekip bunu yapmak için yeterli mi? Anonsta yazılanlar çok yetersiz, slack channel üzerinde aktif ve sürekli bir tartışma alanı söz konusu değil, forumdaki geri dönüşler yetersiz.
|
|
|
|
alkansalih (OP)
|
|
October 25, 2017, 05:12:44 PM |
|
Arkadaşlar gerçekten geçiştirmek için söylemiyorum ama tüm detaylarına kadar düşünüyoruz, çiziyoruz, yazıyoruz. Geliştirici takım oluşturma konusunda biraz afalladık. Ama üstesinden geleceğiz. Olabildiğince kısa zamanda, sağlam bir projeyle karşınızda olacağız.
|
|
|
|
kacakkipri
|
|
October 25, 2017, 08:52:13 PM |
|
Arkadaşlar gerçekten geçiştirmek için söylemiyorum ama tüm detaylarına kadar düşünüyoruz, çiziyoruz, yazıyoruz. Geliştirici takım oluşturma konusunda biraz afalladık. Ama üstesinden geleceğiz. Olabildiğince kısa zamanda, sağlam bir projeyle karşınızda olacağız.
Belki biraz aceleci davrandınız konu açmak için. Ama buradaki eleştirileri de olumlu almaya çalışın, bizimde amacımız tabiki kötülemek değil. Yorumlarımızla belki projeye bir artımız olur düşüncesindeyiz.
|
|
|
|
GreenCoin22
|
|
October 26, 2017, 02:00:27 AM |
|
Proje üzerinde çalışılıyor olması güzel. Gomineworld vardı benzeri ico yapan bileklik satın alıp yürüyerek coin kazanıyorsun falan scam çıkmış sanırım.
|
|
|
|
Asklepion
Member
Activity: 203
Merit: 15
|
|
January 18, 2018, 09:24:32 PM |
|
Sizin hayalini kurduğunuz projeyi adamlar gerçekleştirmek üzere.. Çok üzücü gerçekten.. Böyle harika bir fikir bizim için çöp oldu. https://izx.io/?locale=en#
|
|
|
|
alexhunter54
Member
Activity: 186
Merit: 10
|
|
January 21, 2018, 11:05:56 PM |
|
Sizin hayalini kurduğunuz projeyi adamlar gerçekleştirmek üzere.. Çok üzücü gerçekten.. Böyle harika bir fikir bizim için çöp oldu. https://izx.io/?locale=en#Baktım projeye ama tam anlamadım bunlar kendi coinlerini mi toplatıyor haritadan? Arkadaşın yapmak istediğinin aynısı mı yoksa farklılıklar var mı bizi bilgilendirse iyi olur.
|
|
|
|
RTE
|
|
January 22, 2018, 08:41:01 AM |
|
projeyi takip etmeyi düşünüyorum ve şöyle bir şey söz konusu olabilir mi ? örnek veriyorum python yazılımcı veya web yazılımcı lazım o arkadaşı gruba alıp ortak yapabilirmiyiz üstünede ufak bir yatırım da yapmasıyla
|
|
|
|
Asklepion
Member
Activity: 203
Merit: 15
|
|
January 22, 2018, 01:21:26 PM |
|
Sizin hayalini kurduğunuz projeyi adamlar gerçekleştirmek üzere.. Çok üzücü gerçekten.. Böyle harika bir fikir bizim için çöp oldu. https://izx.io/?locale=en#Baktım projeye ama tam anlamadım bunlar kendi coinlerini mi toplatıyor haritadan? Arkadaşın yapmak istediğinin aynısı mı yoksa farklılıklar var mı bizi bilgilendirse iyi olur. önemli olan hangi coinin toplatıldığı değil önemli olan fikrin realiteye geçirilmesi. Sonucta ana fikir pokemongo nun kopyalanıp coin toplatılması. illaki farklı nüanslar vardır ama ana fikir aynı sonuçta.
|
|
|
|
|