|
gogo1903
|
|
August 08, 2017, 06:32:26 AM |
|
biraz beklemek lazim birkac siteye satisa cikinca guzel bir yere gelecek. acil satmayanlar pisman olmayacak. bende bekliyorum cok dusmesi ico dan giremeyenlere buyuk avantaj oldu.
|
|
|
|
Riskylisk
|
|
August 08, 2017, 06:37:35 AM |
|
şortunda stox reklamı olabilir. İyi yakalamışsınız
|
|
|
|
hchc
|
|
August 08, 2017, 06:46:08 AM |
|
stox çok iyi para topladı gerçekten ben bu kadar beklemiyordum. son zamanlarda en iyi toplayan ico oldu bundan sonra o parayı toplayacak tek proje monetha falan olur heralde
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
gogo1903
|
|
August 08, 2017, 06:50:02 AM |
|
toplanan para yaptigi floyd reklami ile Costu proje zaten iyi bu da uzerine bal kaymak oldu. suan ki fiyatinin dusuk olmasi ico dan giremeyenler icin avantaj. guzel para yapaiz bundan bekleyecegim ben biraz
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 08, 2017, 08:03:56 AM |
|
mayweather yerine mcconora yatırım yapılsaydı icosuna girebilirdim .burda sizcede bir hata yok mu? mayweather takipcilerinin buyuk bir bolumu amerikalı .amerikalıların da bu icoya girmesi mumkun degildi.mccononor daha sempatik ve dunyanın her yerinden fanı var.twitter ve instagramı mayweatherdan daha aktif kullanıyor. bu dövüş olmasaydı mayweatherla anlaşmazlardı sanırım.
|
|
|
|
Balmain
|
|
August 08, 2017, 10:45:06 AM |
|
mayweather yerine mcconora yatırım yapılsaydı icosuna girebilirdim Neden kaybedecek tarafa reklam versinler ki? Maçı Mayweather'ın kazanacağı belli, adamın tüm dünyadan takipçisi var, ismi bile Money, Amerikalıların yasak olmasına rağmen ICO'lara girdiğini biliyoruz. Mayweather'la anlaşarak en güzel reklamı yaptılar. Maçtan önce Stox borsaya girse de reklamın nasıl bir etkisi olacağını canlı canlı görsek.
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 08, 2017, 10:51:07 AM |
|
mayweather yerine mcconora yatırım yapılsaydı icosuna girebilirdim Neden kaybedecek tarafa reklam versinler ki? Maçı Mayweather'ın kazanacağı belli, adamın tüm dünyadan takipçisi var, ismi bile Money, Amerikalıların yasak olmasına rağmen ICO'lara girdiğini biliyoruz. Mayweather'la anlaşarak en güzel reklamı yaptılar. Maçtan önce Stox borsaya girse de reklamın nasıl bir etkisi olacağını canlı canlı görsek. ''espanyol neden forma reklamı alıyor zaten sampiyon olamıyolar ki'' gibi olmus bu yorum.sadece bu yatırımı mayweather yerine mcconor a yapsalardı daha uygun olurdu diye dusunmustum.ya da mcconor fanı oldguumdan dolayı herhalde boyle sacmalıyorum. sonucta adamlar, bu reklam gider ve geri dönüş hesaplamalarını bizden çok daha iyi ölçüp biçmişlerdir.
|
|
|
|
sezyumx
|
|
August 08, 2017, 11:17:40 AM |
|
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1376
|
|
August 08, 2017, 11:31:46 AM |
|
Bildiğim kadarıyla Floyd Mayweather Stox'tan 250 bin dolar para aldı. O paraya şort reklamı vermezler. Maç öncesi başka bir yerlerde Stox logosu görebiliriz belki ama çok göz önünde bir reklam olmasını beklemiyorum. Beklentileri çok büyütmemekte fayda var.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
kimkibu
|
|
August 08, 2017, 12:15:39 PM |
|
websitesindeki advisorlardan birini listeden çıkartmışlar.nedenide elemanın amerikada halka açık bir şirketin CEO su olmasıymış. çalıştıgı şirketin baskıları sonucu resmi olarak danışman olarak gorulmuyor ama ''dışarıdan '' danışmanlık vermeye devam edecekmiş. bunun dışında her nekadar amerikalılar ICO suna katılamadı gibi dolaplar donsede kendi dev teami daha kabul ediyor bir cok amerikalının bu ico ya ''çeşitli yollarla'' katıldıgını. 26 sındaki macta nasıl bir guerilla marketing uygulayıp reklam verecekler bende merak ediyorum.acık acık reklam kondurmaları zor gibi.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
August 08, 2017, 04:57:19 PM |
|
Ben de floydun reklam için para alacağını sanmıyorum. Hatta projedeki presaleden bile önce büyük yatırımı olduğunu düşünüyorum, instagramdaki paylaşımından sonra. MONEEEY.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
August 08, 2017, 05:54:32 PM |
|
Ben de floydun reklam için para alacağını sanmıyorum. Hatta projedeki presaleden bile önce büyük yatırımı olduğunu düşünüyorum, instagramdaki paylaşımından sonra. MONEEEY.
Bana kalırsa projeden birileri ile ya çok yakın arkadaşlar , ya da money'e hisse verdiler vs.. çünkü bu adam görgüsüzün ve para düşkünün teki yani
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
August 08, 2017, 10:06:49 PM |
|
Everyone can now remove their Signatures as all stakes have been counted. Thank you for your patience. Please PM me for any questions.
Sosyal medya ödüllerini bakarken farkettim . Burada paylaşayim dedim . 7516 Stake toplanmış .
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
August 08, 2017, 10:42:23 PM Last edit: August 08, 2017, 11:06:19 PM by BitcoinVSfiat |
|
Birçok diskalifiye vardı ama düzeltmeler yapıldı. Çok bir şey vermedi yine de elimde tutup neler olacağını beklemeyi tercih ederim.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
August 08, 2017, 11:17:03 PM |
|
Everyone can now remove their Signatures as all stakes have been counted. Thank you for your patience. Please PM me for any questions.
Sosyal medya ödüllerini bakarken farkettim . Burada paylaşayim dedim . 7516 Stake toplanmış . stake başı 2.52 stx gayet güzel...
|
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
August 09, 2017, 05:58:15 AM |
|
Güzel ico oldu bakalım artışa geçecek mi? Geçerse ne kadar sürecek. Beklentim büyük bu projeden
|
|
|
|
smiletyson
|
|
August 09, 2017, 06:30:36 PM |
|
131 Stox gelecekmiş bana. Şu hack hesaplar vs eğer taglanırsa daha fazla pay düşer bizlere. 2 hafta kaldık imzada, 1 haftası gerçi sayımlar içindi ama olsun. Fena bi para bırakmadı gibi.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
August 09, 2017, 06:40:05 PM |
|
Sosyal medya ödüllerini bakarken farkettim . Burada paylaşayim dedim . 7516 Stake toplanmış . Sosyal medya ödüllerine nereden baktınız acaba? Bi de bountyleri ne zaman dağıtılacak bilgisi olan var mı ?
|
|
|
|
|