Bitcoin Forum
October 22, 2018, 08:42:46 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problema minat  (Read 759 times)
Serbalau
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
May 14, 2013, 01:22:35 AM
 #1

salutare
acum ceva vreme m-am apucat si eu de minat PPC pe ppcoin.d7.lt am facut in jur de 160 ppc dar acuma nu situ de ce , minez dar nu primesc ppc, adica primesc dar sa spunem ca primesc unu la 5-6 ore si minez cu 700Mh/s si inainte primeam 2-3 pe o ora .
are careva idee care este problema Huh ?
1540197766
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540197766

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540197766
Reply with quote  #2

1540197766
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540197766
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540197766

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540197766
Reply with quote  #2

1540197766
Report to moderator
1540197766
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540197766

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540197766
Reply with quote  #2

1540197766
Report to moderator
1540197766
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540197766

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540197766
Reply with quote  #2

1540197766
Report to moderator
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1019



View Profile
May 14, 2013, 02:01:59 AM
 #2

Verifica inca o data setarile. Din ce ai zis, la prima vedere nu stiu ce ar putea fi. Sa fi crescut dificultatea barbar?
PS: Nu sunt chiar la curent cu ppc.

Serbalau
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
May 14, 2013, 06:31:01 AM
 #3

Verifica inca o data setarile. Din ce ai zis, la prima vedere nu stiu ce ar putea fi. Sa fi crescut dificultatea barbar?
PS: Nu sunt chiar la curent cu ppc.
nu pentru ca mai face un prieten si el face fara probleme si am verificat setarile , le aveam pe cele ale mele si dupa am lasat minerul   fata nicio setare  , am minat o seara cu cele asa fara fara vreo setare si a mers iar acum nu mai merg
rammy2k2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 1001


View Profile WWW
May 14, 2013, 07:34:42 AM
 #4

incearca si la coinotron.com, eu acolo minez PPC si totul merge ok
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1019



View Profile
May 14, 2013, 02:48:03 PM
 #5

Ai rezolvat intre timp?

Serbalau
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
May 14, 2013, 06:09:25 PM
 #6

nu , nu am rezolvat plus ca ma cam bate siteul coinotron.com ... adica nu stiu ce miner sa iau ca sa minez cu el si cum sa il setez
rammy2k2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 1001


View Profile WWW
May 14, 2013, 07:53:29 PM
 #7

nu , nu am rezolvat plus ca ma cam bate siteul coinotron.com ... adica nu stiu ce miner sa iau ca sa minez cu el si cum sa il setez

cgminer .. bfgminer ...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!