Bitcoin Forum
January 20, 2018, 01:41:19 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: [NMC] Faster browsing with Acrylic DNS Proxy (cache) - .bit enabled  (Read 19740 times)
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2212


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
October 02, 2013, 01:16:39 PM
 #21

192 is a bad idea. Use 127

Reputation  |  PGP  |  DigitalOcean  |  TorGuard  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
Bitmessage: BM-2cXN9j8NFT2n1FxDVQ6HQq4D4MZuuaBFyb
1516455679
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516455679

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516455679
Reply with quote  #2

1516455679
Report to moderator
1516455679
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516455679

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516455679
Reply with quote  #2

1516455679
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
phelix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708


nmc:id/phelix


View Profile
October 02, 2013, 06:11:25 PM
 #22

Why does no proxy system in the whole world work for me? I installed it, I even changed my primary dns to 12.0.0.1 as request, flush dns cache, restart browser, does not work..
lol, hope that was a typo

192.168.0.1

This flipping circuit board
Cheesy 127.0.0.1 as it even sayz in the manuals

blockchained.com ■ bitcointalk top posts
CryptoBeggar
Member
**
Offline Offline

Activity: 119


View Profile
October 12, 2013, 02:23:50 PM
 #23

For what purpose should I use my .bit domain and why am I required to download the entire blockchain to utilize one? Where is it that domains get incorporated into blockchain?


First MasterCoin protocol transaction -> https://bitcointalk.org/index.php?topic=265488.msg2940318#msg2940318; please refer to thread disclosed for more information
ARTISTCOLONY
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 25, 2017, 02:10:59 PM
 #24

Have you used the new config, restarted, set your dns to 127.0.0.1 and restarted your computer?

How does this work? I followed the steps but still cant browse .bit.

namecoin ====> incredible this is not getting more attention Cool

Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!