Bitcoin Forum
December 14, 2017, 06:35:05 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can you mix&match Gpu?  (Read 320 times)
BitshireHashaway
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile WWW
May 14, 2013, 08:28:02 PM
 #1

If I want to make a rig that can hold 4 GPU, would any problems occur if I tried to put a AMD 7770, 7950, and 2[7970] or a similar configuration using those graphics cards. My reason is because 7770 are cheaper so I can start with those and as I make money upgrade, or upgrade as I want to.

Also, I know I'd probably be setting myself up for trouble but what if I mixed and matched AMD & Nvidia (I know Nvidia isn't for mining:)).

Thanks ahead guys!
1513233305
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513233305

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513233305
Reply with quote  #2

1513233305
Report to moderator
1513233305
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513233305

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513233305
Reply with quote  #2

1513233305
Report to moderator
1513233305
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513233305

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513233305
Reply with quote  #2

1513233305
Report to moderator
The grue lurks in the darkest places of the earth. Its favorite diet is adventurers, but its insatiable appetite is tempered by its fear of light. No grue has ever been seen by the light of day, and few have survived its fearsome jaws to tell the tale.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
nebulus
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490


... it only gets better...


View Profile
May 14, 2013, 08:33:20 PM
 #2

Yes.

jamesgarfield
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14



View Profile
May 14, 2013, 08:37:06 PM
 #3

Sure you can.

Obama's alt account Smiley
jamesgarfield
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14



View Profile
May 14, 2013, 08:37:37 PM
 #4

If I want to make a rig that can hold 4 GPU, would any problems occur if I tried to put a AMD 7770, 7950, and 2[7970] or a similar configuration using those graphics cards. My reason is because 7770 are cheaper so I can start with those and as I make money upgrade, or upgrade as I want to.

Also, I know I'd probably be setting myself up for trouble but what if I mixed and matched AMD & Nvidia (I know Nvidia isn't for mining:)).

Thanks ahead guys!
Si

Obama's alt account Smiley
BTCoder
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14



View Profile
May 14, 2013, 08:51:37 PM
 #5

If I want to make a rig that can hold 4 GPU, would any problems occur if I tried to put a AMD 7770, 7950, and 2[7970] or a similar configuration using those graphics cards. My reason is because 7770 are cheaper so I can start with those and as I make money upgrade, or upgrade as I want to.

Also, I know I'd probably be setting myself up for trouble but what if I mixed and matched AMD & Nvidia (I know Nvidia isn't for mining:)).

Thanks ahead guys!
Si

Are you spanish..? theres a forum for you people Cheesy

Bitcoin Lover!
jamesgarfield
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14



View Profile
May 14, 2013, 08:57:05 PM
 #6

Wow

Obama's alt account Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!