Bitcoin Forum
February 25, 2018, 02:17:32 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can you mix&match Gpu?  (Read 320 times)
BitshireHashaway
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100



View Profile WWW
May 14, 2013, 08:28:02 PM
 #1

If I want to make a rig that can hold 4 GPU, would any problems occur if I tried to put a AMD 7770, 7950, and 2[7970] or a similar configuration using those graphics cards. My reason is because 7770 are cheaper so I can start with those and as I make money upgrade, or upgrade as I want to.

Also, I know I'd probably be setting myself up for trouble but what if I mixed and matched AMD & Nvidia (I know Nvidia isn't for mining:)).

Thanks ahead guys!
1519568252
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519568252

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519568252
Reply with quote  #2

1519568252
Report to moderator
1519568252
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519568252

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519568252
Reply with quote  #2

1519568252
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519568252
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519568252

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519568252
Reply with quote  #2

1519568252
Report to moderator
1519568252
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519568252

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519568252
Reply with quote  #2

1519568252
Report to moderator
1519568252
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519568252

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519568252
Reply with quote  #2

1519568252
Report to moderator
nebulus
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500


... it only gets better...


View Profile
May 14, 2013, 08:33:20 PM
 #2

Yes.

jamesgarfield
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0



View Profile
May 14, 2013, 08:37:06 PM
 #3

Sure you can.

Obama's alt account Smiley
jamesgarfield
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0



View Profile
May 14, 2013, 08:37:37 PM
 #4

If I want to make a rig that can hold 4 GPU, would any problems occur if I tried to put a AMD 7770, 7950, and 2[7970] or a similar configuration using those graphics cards. My reason is because 7770 are cheaper so I can start with those and as I make money upgrade, or upgrade as I want to.

Also, I know I'd probably be setting myself up for trouble but what if I mixed and matched AMD & Nvidia (I know Nvidia isn't for mining:)).

Thanks ahead guys!
Si

Obama's alt account Smiley
BTCoder
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0



View Profile
May 14, 2013, 08:51:37 PM
 #5

If I want to make a rig that can hold 4 GPU, would any problems occur if I tried to put a AMD 7770, 7950, and 2[7970] or a similar configuration using those graphics cards. My reason is because 7770 are cheaper so I can start with those and as I make money upgrade, or upgrade as I want to.

Also, I know I'd probably be setting myself up for trouble but what if I mixed and matched AMD & Nvidia (I know Nvidia isn't for mining:)).

Thanks ahead guys!
Si

Are you spanish..? theres a forum for you people Cheesy

Bitcoin Lover!
jamesgarfield
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0



View Profile
May 14, 2013, 08:57:05 PM
 #6

Wow

Obama's alt account Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!