Bitcoin Forum
July 17, 2019, 03:43:21 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] EQUI - Decentraliseer Alles  (Read 195 times)
Reaper3
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250View Profile
July 30, 2017, 04:43:25 PM
Last edit: July 31, 2017, 08:48:43 AM by Reaper3
 #1WHITEPAPERICO zal tussen 15 augustus 2017 (12:00 CET) - 15 september 2017 (12:00 CET) gehouden worden

Wat is EQUI?EQUI is een platform met een tweezijdige zoekmachine die 's werelds grootste netwerk van supercomputers gebruikt als database en als verwerkingscentrum.

EQUI is een werkelijk gedecentraliseerd netwerk dat gebaseerd is op kunstmatige intelligentie met enkele miljarden al bestaande nodes verspreidt over de hele wereld.

EQUI Nodes kunnen voor unieke feedback zorgen op welk issue dan ook, dat binnen het netwerkare naar boven komt, wat het netwerk zeer interessant en divers maakt.Wat betekent dat allemaal?

We hebben een platform gemaakt waar elke gebruiker iemand anders op uiterst efficiente wijze kan berieken. Bouwen aan je eigen bedrijf of het bedrijf dat je al hebt uitbreiden was nog nooit eerder zo makkelijk. Het platform helpt mensen geld te verdienen met wie ze zijn en wat ze doen.

Waarom is dat noodzakelijk?
Miljoenen mense op de wereld hebben moeite om hun passie te volgen terwijl ze op alle mogelijke manieren proberen rond te komen: Op manieren die meestal niets te maken hebben met dingen die ze leuk vinden om te doen. We zijn er echt van overtuigt dat door een efficient communicatie platform te maken, we veel van deze problemen kunnen oplossen. Lees de Whitepaper, we hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt, met de samenvatting op het platform. We zijn er zeker van dat iedereen zijn eigen unieke wijze kan vinden om het platform in het dagelijkse leven te gebruiken.

Volgens onze laatste ervaringen, hebben we 9 bedrijven geholpen met starten (Branches: Horeca, Toerisme, IT Service, Bezorging) tussen 26 februari 2016 en maart 2017; We hebben geanaluseerd hoe EQUI nuttig kon zijn voor startup procedures van deze bedrijven en hoe EQUI hen kon stimuleren en helpen met runnen. De resultaten van de analyse waren ongeloofelijk.

Ben je een zelfstandige? Run je een klein bedrijf? Wil je een nieuwe starten?
Check het Whitepaper, snap hoe EQUI werkt en maak je eigen analyse, stel je voor wat je met EQUIzou doen.

Casussen?

We hebben een paar minimale casussen in het Whitepaper maar we zouden het leuk vinden als je meedoet met onze Telegram community, om daar je ideeen en vragen te delen. Vertel ons wat jouw bedrijf is en wat je zou willen doen en dan geven we je een specifieke casus. We geven je op maat gerichte infromatie over hoe je EQUI voor je bedrijf kunt gebruiken.

Wat nog meer?

Alle acties zoals hierboven genoemd zijn mogelijk met EQUI Mobile App waarvan de release gepland staat op 25 september 2017. Daarnaast, kun je EQUI gebruiken voor wat je wilt. Je kunt het gebruiken om informatie op te zoeken, advies te vragen, hulp te vragen en het is aan jou wat je met het platform gaat doen.

Maar we gaan de volgende stap maken door EQUI Business, a Web/PC/Mac platform te introduceren, dat hetzelfde netwerk gebruikt vol zit met verschillende tools voor bedrijven. Het Whitepaper legt dat goed uit.

[center[/center]

Wat is het token en waarom zou je er in investeren?

EQUI Token is de manier om te betalen voor EQUI en EQUI Business jaarlijke abonnementen. EQUI standaard gebruikersaccount is gratis voor 1 jaar, daarna kun je een nieuw abonnement registreren of een betaald abonnement nemen om met de oude verder te gaan, we houden je niet tegen. EQUI Business is enkel betaalde abonnement producten, er zijn geen gratis versies. EQUI Token zal in het hele platform worden geimplementeerd als een toevoeging voor het verhandelen voor elk product of service binnen EQUI netwerk. Nogmaals, kijk in het whitepaper voor meer details.
Dus eigenlijk wordt EQUI Token niet alleen door ons ondersteund maar door de hele community.

Wanneer start de ICO en wat zijn de voorwaarden?

Totaal worden er 500,000,000 niet heruitgeefbare EQUI Tokens op het platform verstrekt via het Waves platform

Token distributie:

148,500,000 EQUI Tokens worden voor het team gereserveerd
350,000,000 EQUI Tokens zijn beschikbaar voor crowdsale
1,500,000 EQUI Tokens zijn gereserveerd voor bonussen!


Hoe deel te nemen?

1. Je moet een Waves Wallet klaar hebben staan. Je kunt deze hier downloaden: https://wavesplatform.com/downloads.html
2. Je moet je Wallet met Bitcoin of Waves bekostigen
3. Kijk naar Waves/EQUI Token of Bitcoin/EQUI Token paren
4. BELANGRIJK!!! Zorg ervoor dat de EQUI Token dit ID hebben:DoL6wC5a72Fuxg7FtfUMWbJB9kjRuvQ3BQKrgjym3gh6
5. Maak een KOOP order voor de gewenste EQUI Token hoeveelheid in Waves/EQUI of Bitcoin/EQUI (welke waarvan je plant om uit te geven aan EQUI Tokens)
6. Jouw EQUI Tokens zullen enkele ogenblikken daarna in je Waves Wallet beschikbaar zijn (Meestal duurt dat tussen de 0.5-2 minuten)


EQUI Token prijs zal gelijk zijn aan rond de $0.10 voor 1 EQUI Token

We hebben besloten om deze ICO op de makkelijkste manier mogelijk uit te voeren om zo direct je tokens beschikbaar te maken
Er zou een mooi precedent geschapen worden om andere eerlijke spelers aan te moedigen hun projecten ook aan de wereld te indroduceren!

Verkoop leads worden in Waves DEX geplaatst om 12:00 CET op 15 augustus 2017
BELANGRIJK!!! Controleer je asset ID dubbel voordat je gaat investeren!
EQUI Token ID is: DoL6wC5a72Fuxg7FtfUMWbJB9kjRuvQ3BQKrgjym3gh6
Bonussen?

Jazeker!

We hebben verschillende bounty campagnes. Om het overzichtelijk te houden accepteren wij geen reserveringen in deze topic. Als je geinteresseerd bent, klik dan op de link en voltooi de registratie methode. Let ook  op de voorwaarden.


1. EQUI Facebook Campagne = 250,000 EQUI Tokens
Link: https://goo.gl/MSK3Zg

2. EQUI Twitter Campagne = 250,000 EQUI Tokens
Link: https://goo.gl/7nWRDk

3. EQUI Blogger Campagne = 250,000 EQUI Tokens
Link: https://goo.gl/wWDdeK

4. EQUI BitcoinTalk Campagne = 250,000 EQUI Tokens
Link: https://goo.gl/FkRSnv

5. EQUI Translation Package Campagne = 500,000 EQUI Tokens
Link: https://goo.gl/TFSyBj

Lees de algemene voorwaarden voor elke campagne voordat je deelneemt

Meer informatie nodig?

Bezoek onze website!

Check onze Twitter!

Check onze Facebookpagina!

Doe mee in onze Telegram community!Belangrijk! Originele post wordt constant geupdate als er nieuwe informatie beschikbaar is. We zullen de post niet bewerken. Updates worden onder deze streep geplaatst. Check regelmatig!CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
[color=#15B5E2 ]LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!