Bitcoin Forum
February 20, 2018, 02:41:30 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 »  All
  Print  
Author Topic: Gelecek vaad eden yeni Coin - Signatum  (Read 7192 times)
erkaneski
Member
**
Online Online

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
August 02, 2017, 06:39:10 PM
 #21

AMD kartlarla kazabilen varmı ? denedim ama ya ben yanlış yapıyorum birşeyleri anlamadım
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519137690
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519137690

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519137690
Reply with quote  #2

1519137690
Report to moderator
1519137690
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519137690

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519137690
Reply with quote  #2

1519137690
Report to moderator
1519137690
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519137690

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519137690
Reply with quote  #2

1519137690
Report to moderator
seje
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


Birgün...


View Profile
August 02, 2017, 07:33:06 PM
 #22

ccminer ucretsiz değil mi?

Nasıl satın aldınız? benmi yanlış biliyorum
Düşünün ki bir adam modlamayı bilmiyor sizde modlama yapıyorsunuz kart basına da para alıyorsunuz.. Arkadaş nvidia kartından alınan 12 mhs i 20 ye cıkardı ccminer programına kod yazarak ve poolu ona göre ayarlayarak yani bat dosyasını satıyor..


https://chat.whatsapp.com/112d60wEbBx9r4cn7WbLAt

Wp grubumuzda bu.. Bizatihi yöneticiyim aklınıza yanlış birşey gelmaesin..

           ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
███
███
  █
███
    █
█ 
█ 
█ 

███
  █
███
███
███
███
  █
███
    █
█ 
█ 
█ 

███
  █
███
███
           ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
ANN Thread     WhitePaper
Facebook     Telegram     Twitter
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███
███
  █
███
    █
█ 
█ 
█ 

███
  █
███
███
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 508


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
August 02, 2017, 07:43:01 PM
 #23

ccminer ucretsiz değil mi?

Nasıl satın aldınız? benmi yanlış biliyorum

ccminer ücretsiz ancak farklı derlemeler var farklı hızlarda minnig yapan. algoya göre değişiyor. mesela alexis78 in yaptığı derleme neoscrypt algosunda çok iyi hız veriyor.
özel mesaj yolladım eklerseniz sevinirm. Palgin olanı 1070 lerde 27 mh/s hız veriyor bildiğim kadarıyla.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  SATILIK  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⎩           USB Riser     ♦♦♦♦     1200 WATT PSU     ♦♦♦♦     Diğer Satılık Ürünler     ♦♦♦♦     GPU Rig Power Tuşu     ♦♦♦♦     Araç Takip Cihazı     ♦♦♦♦     Rig Reset - Akıllı Priz         
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
dextrin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
August 02, 2017, 08:23:07 PM
 #24

Evet Palgin mod ile 27 Mhs stabil (gtx 1070)
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 508


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
August 02, 2017, 08:34:28 PM
 #25

Evet Palgin mod ile 27 Mhs stabil (gtx 1070)

İndirdiğiniz linki paylaşır mısınız ?

https://github.com/palginpav/ccminer/releases/

Burada en son version linux için. Windows için olan bir önceki versionda vcruntime.dll eksik hatası veriyor. İndirdim ancak bu defa da program düzgün başlatılamadı hatası veriyor.

EDIT: Sorunu buldum. x86 dll indirince çalıştı. Bendeki windows x64 diye x64 indiriyordum. palgin nin yaptığı derleme x86 için diye x86 gerekiyormuş sanırım. Bu demek ki 64 bit yerine 32 bit windos kullanırsak daha hızlı mining yapılaacak.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  SATILIK  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⎩           USB Riser     ♦♦♦♦     1200 WATT PSU     ♦♦♦♦     Diğer Satılık Ürünler     ♦♦♦♦     GPU Rig Power Tuşu     ♦♦♦♦     Araç Takip Cihazı     ♦♦♦♦     Rig Reset - Akıllı Priz         
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
dextrin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
August 02, 2017, 08:52:47 PM
 #26

Evet Palgin mod ile 27 Mhs stabil (gtx 1070)

İndirdiğiniz linki paylaşır mısınız ?

https://github.com/palginpav/ccminer/releases/

Burada en son version linux için. Windows için olan bir önceki versionda vcruntime.dll eksik hatası veriyor. İndirdim ancak bu defa da program düzgün başlatılamadı hatası veriyor.

EDIT: Sorunu buldum. x86 dll indirince çalıştı. Bendeki windows x64 diye x64 indiriyordum. palgin nin yaptığı derleme x86 için diye x86 gerekiyormuş sanırım. Bu demek ki 64 bit yerine 32 bit windos kullanırsak daha hızlı mining yapılaacak.

Maşallah baya hızlı çözmüşsün sorunu ben x86 dan kaynaklandığını 2 saat de çözdüm  Grin

Bu arada gerçekten güzel coin haber verdiğin için teşekkürler...
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 508


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
August 02, 2017, 09:04:00 PM
 #27

Globalde bi yerde okumuştum alexis78 in yderlediği ccminer 36 bit windowsta daha hızlı çalışıyor diye yazmışlardı. Geçenlerde neoscrypt kazarken denk elmiş indirmiş kullanmıştım. Aklıma takıldı acaba x64 de x86 yükleyincene olur bi deneyim dedim. iyi de yapmışım. palgini le daha yüksek değer ve daha yüksek kazanç sağlıyor. tüm rigleri değiştirdim şimdi.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  SATILIK  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⎩           USB Riser     ♦♦♦♦     1200 WATT PSU     ♦♦♦♦     Diğer Satılık Ürünler     ♦♦♦♦     GPU Rig Power Tuşu     ♦♦♦♦     Araç Takip Cihazı     ♦♦♦♦     Rig Reset - Akıllı Priz         
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 508


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
August 02, 2017, 10:56:12 PM
 #28

Aikapool'da round estimate kısmından çıkıp da unconfirmed kısmına gelmesi baya uzun sürüyor. Suprnova kullanınca çok daha hızlı confirm oluyor. Pool olarak suprnova yı tavsiye ederim. İlk çıkan pool aikapool idi bu arada. Suprnova isminden dolayı çok çabuk pek çok madenciyi çekti. Daha hızlı confirme olmasının da bunda etkisi büyük sanırım.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  SATILIK  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⎩           USB Riser     ♦♦♦♦     1200 WATT PSU     ♦♦♦♦     Diğer Satılık Ürünler     ♦♦♦♦     GPU Rig Power Tuşu     ♦♦♦♦     Araç Takip Cihazı     ♦♦♦♦     Rig Reset - Akıllı Priz         
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
yavuzgurkan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
August 03, 2017, 01:09:42 AM
 #29

1080ti rigimde ccminer 10 dakkada reset attırıyor bilgisayara rx rigimde ise 6 karttan 3mh alıyorum kullandığım programlardanmı kaynaklı acaba programları pool sitesinin verdiği linkten indirdim
abant
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 2


View Profile
August 03, 2017, 07:35:10 AM
 #30

1080 ti li olan  rig de düşük intensity ile çalıştırmayı dene. rig de kaç 1080 ti var ve bunları nasıl bir güç kaynağıyla besliyorsun?
mdikmetas
Full Member
***
Online Online

Activity: 266
Merit: 111


View Profile
August 03, 2017, 07:59:02 AM
 #31

az da olsa bir miktar alıp bekletsek mi ki

yavuzgurkan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
August 03, 2017, 08:27:12 AM
 #32

1080 ti li olan  rig de düşük intensity ile çalıştırmayı dene. rig de kaç 1080 ti var ve bunları nasıl bir güç kaynağıyla besliyorsun?

3 tane 1080ti var 1500w güç kaynağım kartlarda overclock yapmadan çalıştırıyorum 65-70 dereceyi geçmiyor ama yinede reset atıyor
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 508


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
August 03, 2017, 09:27:04 AM
 #33

1080ti rigimde ccminer 10 dakkada reset attırıyor bilgisayara rx rigimde ise 6 karttan 3mh alıyorum kullandığım programlardanmı kaynaklı acaba programları pool sitesinin verdiği linkten indirdim

Driver version değiştir sorun düzelir.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  SATILIK  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⎩           USB Riser     ♦♦♦♦     1200 WATT PSU     ♦♦♦♦     Diğer Satılık Ürünler     ♦♦♦♦     GPU Rig Power Tuşu     ♦♦♦♦     Araç Takip Cihazı     ♦♦♦♦     Rig Reset - Akıllı Priz         
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
elcezireex
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 149



View Profile
August 03, 2017, 10:22:22 PM
 #34

Bende yaklaşık 1 haftadır rigimde Signatum kazıyorum son 2-3 gündür fiyata bağlı olarak zorluk baya arttı.30.000 blocktan sonra block reward'ının 2500 den 1250 ye düşücek olmasıyla fiyatın bi hayli artıcağını düşünüyorum ve elimdeki coinleri satmıyorum.Zorluk artışı bile fiyatı bu derece etkilediyse block yarılanması nasıl etkiler Wink

seje
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


Birgün...


View Profile
August 03, 2017, 10:43:47 PM
 #35

Bu arada şunu da söylemekte fayda var arkadaslar çok dikkatli olun zira icinde virüs olan ccminnerler internette cirit atıyor...

           ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
███
███
  █
███
    █
█ 
█ 
█ 

███
  █
███
███
███
███
  █
███
    █
█ 
█ 
█ 

███
  █
███
███
           ▄██▄
         ▄██████▄
       ▄███▀  ▀███▄
     ▄███▀ ▄██▄ ▀███▄
   ▄███▀ ▄██▀▀██▄ ▀███▄
 ▄███▀ ▄██▀    ▀▀▀  ▀███▄
██████████████████████████
 ▀███▄  ▄▄▄    ▄██▀ ▄███▀
   ▀███▄ ▀██▄▄██▀ ▄███▀
     ▀███▄ ▀██▀ ▄███▀
       ▀███▄  ▄███▀
         ▀██████▀
           ▀██▀
ANN Thread     WhitePaper
Facebook     Telegram     Twitter
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███
███
  █
███
    █
█ 
█ 
█ 

███
  █
███
███
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 508


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
August 03, 2017, 11:58:51 PM
 #36

evet github dışından indirilen ccminer ları kullanmayın.

pow da kaldığı sürece fiyat sürekli artacak. posa geçince ne olur bilemem. ben zirveyi gördüğümde hepsini elimden çıkartmayı planlıyorum.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  SATILIK  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⎩           USB Riser     ♦♦♦♦     1200 WATT PSU     ♦♦♦♦     Diğer Satılık Ürünler     ♦♦♦♦     GPU Rig Power Tuşu     ♦♦♦♦     Araç Takip Cihazı     ♦♦♦♦     Rig Reset - Akıllı Priz         
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
intotherain
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
August 04, 2017, 06:32:33 AM
 #37

zirve size göre kaç? 1190sat şu an

yavuzgurkan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
August 05, 2017, 08:42:58 PM
 #38

Amd sistemde sgminer 120k veriyor 1mh bile değil sebebi nedir acaba bu arada 1080 ti rigde sıkıntıyı çözdüm şuanda 3 tanesi 150mhs ile çalışıyor
mdikmetas
Full Member
***
Online Online

Activity: 266
Merit: 111


View Profile
August 06, 2017, 08:59:08 AM
 #39

dalgasına ufak bır mıktar almıstım şimdi ikiye katladı sattım miningden karlı oldu Cheesy

sonerbo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 699
Merit: 500


View Profile
August 06, 2017, 10:43:30 AM
 #40

Amd sistemde sgminer 120k veriyor 1mh bile değil sebebi nedir acaba bu arada 1080 ti rigde sıkıntıyı çözdüm şuanda 3 tanesi 150mhs ile çalışıyor

sıkıntı yok . Amd için optimize edilmiş miner yok. Algo yeni. Nvidia kartlar zaten dominant. 1080 ti lerin tadını çıkar. Elinde bu kartlardan olmayanlarda normal eth etc exp ubiq vb... kazıp getiriyle alabilirler borsadan. Daha öncede dediğim gibi tam bir shit coin hiç birrr özelliği yok fakat ilgi çok fazla ve sürekli artıyor. 70 btc trade volumden 140 btc ye çıktı. Pos a 100.000 block kazıldıktan sonra geçecek ve sanırım o zamana kadar hareketli günler geçirecek.
YTD
[/size]

Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!