Bitcoin Forum
August 18, 2017, 01:10:34 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Centra ICO 8/5/17 |Multi-Blockchain Worldwide Debit Card&Portofel asigurat  (Read 358 times)
Andrew1337
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154View Profile
August 01, 2017, 01:59:08 PM
 #1Prezentare Generala

Aici la Centra Tech am conceput primul card de debit cu multi-blockchain care este primul din lume care se conectează la un portofel inteligent, sigur, mai important, asigurat. Centra contine 8 sau chiar mai multe monede virtuale , acestea fiind: ​​Bitcoin, Ethereum, ERC20 Tokens, Litecoin, Ripple, Dash, Zcash și Monero, si multe altele.Ne-am proiectat platforma pentru a crea o soluție globală de cont pentru cei cărora le lipsesc resurse bancare. Prin oferirea cardului nostru Centra Tech le oferim utilizatorilor posibilitatea de a-și petrece activitățile de pe blockchain în timp real chiar în întreaga lume, precum și de a transfera, de a face schimb si de a cheltui , toate acestea percepand o taxa de 0%.Acest lucru este posibil datorita Motorului Nostru De Crypto ( CCE ) , un modul care este fondatorul produselor noastre.

Centra Tech lansează, de asemenea, o platformă numită Coin Bay (www.cBay.io), care va fi primul supermarket din lume în stilul site-ului Amazon, proiectat să fie acceptabil pentru mondele virtuale. Vor exista peste 100.000 de articole pe piata cBay. Utilizatorii pot alege din produsele electronice, articole de îmbrăcăminte, articole de uz casnic și multe altele, cu transport maritim în întreaga lume. Această piață Crypto va permite vânzătorilor să-și vanda  produsele pe platformă pentru a crea un venit atragator si sigur

Ne gasiti în Statele Unite dar și în întreaga lume. Parteneriatele noastre actuale cu Visa, MasterCard și cu bancile ne dau posibilitatea de a emite carduri la nivel mondial în țările noastre susținute de catre peste 100 de țări.

Portofelul Inteligent Centra

Aplicația Centra Wallet ușurează înregistrarea cardului de debit Centra, stocarea monedelor virtuale, precum și controlul funcțiilor , cum ar fi activarea sau dezactivarea cardului fără complicații uzuale legate de contactarea băncilor emitente etc. Utilizatorii vor putea să trimită bani în 5 valute în mai mult de peste 100 de țări, fără a fi percepute taxe. Experiența utilizatorilor finali este îmbunătățită prin eliminarea costurilor asociate cu fluctuațiile cursului de schimb interbancar și a taxelor excesive. Toate bunurile stocate pe Centra Wallets sunt sigure, si cele mai in siguranta împotriva furturilor de catre hackeri

Centra Card

Cardul Centra este un produs revoluționar care va fi disponibil în întreaga lume. În timpul ofertei noastre de monedă ICO, emitem două carduri de ediție limitată disponibile. Pentru primii 300 de contribuitori cu peste 100+ ETH veți primi un card Metal EMV Centra Black. Acest card a crescut beneficiile, limitele și programele. Cel de-al doilea nivel va fi ediția noastră limitată Centra Gold, care va fi disponibilă primilor 500 de contribuitori cu peste 30+ ETH. Acest card are, de asemenea, un program îmbunătățit de recompense / limite.

Cartea noastră de semnături, care este Centra Blue Card, va fi disponibilă tuturor utilizatorilor. Cardul Centra Blue poate fi comandat chiar prin aplicația Centra Wallet sau poate fi emis ca un card virtual

Centra Token (CTR)
Incepe pe data de 8/5/2017 si se termina pe data de 10/5/2017

Prezentare Generala ICO

Tokenul nostru Centra (CTR) va fi disponibil pe data de 5 august 2017, ora 12:00, ora estică standard (New York Time Zone). Inițial intenționam să il lansăm la sfârșitul lunii iulie, însă din motive tehnice am hotarat ca va fi disponibil pe data de 5 august. Vom oferi 68% din toate tokenurile CTR care vor fi create pentru campania ICO. Vom aloca 17% din toate tokenurile CTR create pentru distribuirea de recompense, dezvoltarea afacerii, proiecte comunitare, expansiunea pieței și multe altele. Restul de 15% vor fi distribuite fondatorilor Centra Techs, investitorilor experti și angajaților, ca un stimulent pentru a crea un interes reciproc de lungă durată și dedicarea tokenurilor și cresterea valorii pe o perioada lunga.

Structura Tokenului CTR

Vor fi in total 100.000.000 de tokenuri CTR . Începând cu data de 5 august 2017, punem la vanzare, în data de 5 august 2017, 68.000.000 de tokenuri CTR în perioada campaniei ICO. Campania ICO va fi disponibila până la data de 10 octombrie 2017 la ora 23:59 EST, iar in cazul în care 68% din tokenuri sunt vândute mai de vreme, vom incheia campania ICO. În cazul în care nu vindem toate tokenurile dispuse CTR de 68%, toate tokenurile nevândute vor fi arse și ajustate corespunzător.

În timpul campaniei ICO, puteți achiziționa tokenuri CTR la o valoare de 1/400 ETH. Aceasta înseamnă că pentru fiecare 1 ETH veți primi 400 de tokenuri CTR. Vom accepta Bitcoin, Litecoin și alte criptocurrente care vor fi convertite în ETH la valorile actuale.

În timpul ICO, va exista o perioadă de 48 de ore în care utilizatorii vor primi un bonus de 20%, urmat de un bonus de 10% în zilele 3-7 și, în final, un bonus de 5% în zilele 8-14.


Programul de recompense Centra
Centra Card & Recompensă titularului de tokenuri


Una dintre misiunile principale ale Centra Techs a fost aceea de a crea un adevărat program de recompense care să fie conceput pentru succesul pe termen lung al Token-ului și al Produsului. Ne străduim să credem că ar trebui să împărtășim beneficiile companiei și produselor noastre tuturor celor care participă. Oferim 3 versiuni ale Centra Card și am făcut parteneriate cu companii importante, bănci și burse pentru a face acest lucru într-o realitate


Echipa Centra Tech, Road Map, & Misiune


Echipa noastră a fost dedicată pentru a transforma visele noastre într-o realitate. Faceți cunoștință cu câtiva dintre membrii echipei noastre de bază aici:Centra a planificat o creștere strategică și strategii pentru succesul pe termen lung al produselor și tokenurilor noastre. Am dezvăluit câteva din aventurile noastre de mai jos, dar nu toate pentru motive bancare / confidențiale care ne protejează investitorii și partenerii. Cu toate acestea, obiectivul nostru rămâne același ca să aducem utilizatorilor noștri o carte de debit, un portofel, o piață, un token și o schimbare finală, pentru a crea o lume conectată la monede virtuale :

Misiunea Centra Techs de a crea o lume conectată la monede virtuale este aici. Alăturați-ne pentru un succes al unui produs mondial care vine cu multe caracteristici și beneficii. Dacă aveți întrebări, puteți să ne contactați la acest post sau să vă conectați mai jos la unul dintre canalele noastre sociale:

Aruncati o privire la videoul nostru: https://www.youtube.com/watch?v=s_JtdVXo4mk

Facebook: https://www.facebook.com/CentraCard
Slack: http://slack.centra.tech
Twitter: https://twitter.com/Centra_Card
Blog: http://blog.centra.tech

Media:
Youtube: http://youtube.centra.tech
Gallery: https://www.centra.tech/gallery

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1503061834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503061834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503061834
Reply with quote  #2

1503061834
Report to moderator
1503061834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503061834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503061834
Reply with quote  #2

1503061834
Report to moderator
Andrew1337
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154View Profile
August 08, 2017, 03:11:34 PM
 #2

Va multumim pentru tot suportul oferit ! Am colectat 5 milioane de dolari in pre-icoul nostru . MULTUMIM FIECARUI PARTICIPANT !

Andrew1337
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154View Profile
August 12, 2017, 09:56:43 AM
 #3


ANUNȚ MAJOR: Tokenurile CTR vor putea fi cheltuite pe cardurile Centra Tech la nivel mondial începând cu anul 2018!

Andrew1337
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154View Profile
August 14, 2017, 01:02:36 PM
 #4

ANUNT :

Steve Sykes va raspunde tuturor interbarilor live ( Q/A ) ,  pentru orice întrebare cu privire la linia de produse Centra Core.


Între timp:

Veniți să vă alăturați și să vedeti ultimele actualizari ale campaniei

https://centratech.herokuapp.com/

sau

Telegram: https://t.me/CentraTech

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!