Bitcoin Forum
July 23, 2018, 10:53:32 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 »
  Print  
Author Topic: Megaminer 6.3 - Multi pool / Multi Algo launcher  (Read 50282 times)
alucard20724
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 314
Merit: 250


View Profile
April 07, 2018, 09:24:14 PM
 #1101

Is it possible to select what algos will MM use?
I have 1080tis so i dont care about eth or dual mining. I just need to select algos instead coins and use it to autoexchange pools. They exchange all to btc, so let the pool mine all coins in selected algo.

yes... in the config.txt

line 165

@@ALGORITHMS_NVIDIA=bitcore,blakecoin,c11,cryptonight,Equihash,Ethash,Ethash_Blake2b,Ethash_Blake14r,Ethash_Keccak,Ethash_blake2s,Ethash_pascal,Ethash_Lbry,groestl,hsr,jha,keccakc,lyra2v2,lyra2z,Myriad-groestl,Neoscrypt,nist5,pascal,phi,polytimos,sib,skein,skunk,timetravel,tribus,veltor,whirpool,x11evo,x11gost,x14,x16r,x17,xevan,yescrypt


delete the "--" at the front of the line, and delete any algos you don't want to run.
1532343212
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532343212

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532343212
Reply with quote  #2

1532343212
Report to moderator
1532343212
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532343212

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532343212
Reply with quote  #2

1532343212
Report to moderator
1532343212
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532343212

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532343212
Reply with quote  #2

1532343212
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532343212
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532343212

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532343212
Reply with quote  #2

1532343212
Report to moderator
1532343212
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532343212

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532343212
Reply with quote  #2

1532343212
Report to moderator
CryptoCoin101
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 0

RENT NOW! www.miningrigrentals.com/u/mininguser


View Profile WWW
April 11, 2018, 07:13:48 AM
 #1102

Any binaries?

RENT NOW! Crytonight Rig!
https://www.miningrigrentals.com/u/mininguser
Available in BTC, LTC, ETH or DASH! Check it out!
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
April 11, 2018, 05:04:11 PM
 #1103

Any binaries?

Not necesary

Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
alucard20724
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 314
Merit: 250


View Profile
April 17, 2018, 12:59:36 AM
 #1104

is there a way to set the PoolFee for a particular pool?

The fee for zergpool is now 0.5%, a week ago it was 0.25%... a week before that it was free.
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
April 19, 2018, 04:53:57 AM
 #1105

is there a way to set the PoolFee for a particular pool?

The fee for zergpool is now 0.5%, a week ago it was 0.25%... a week before that it was free.

I will upload a new release soon with this bug fixed.

Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
April 20, 2018, 08:59:30 AM
 #1106

6.2 Release


---FEATURES CHANGES:

* Cancelled miners due to fails will be retried after 6 hours
* New CryptonightV7, x16r, x16s ans x12 algos



---POOLS CHANGES:
* Enabled 24h mode for zergpool


---MINERS CHANGES:

* Updated ccminer tpruvot to 2.2.5
* Updated cpu xmrig to v2.6.0-beta2
* Added nvdia xmrig v2.6.0-beta1
* Updated Claymore ETH to 11.6
* Updated Phoenixminer to 2.8c
* Updated bminer to 6.1.0
* Replaced ccminer x16 for enemy 1.05 release
* Updated Claymore-cryptonote to 11.3
* Updated ccminer klausT to 8.21
* Updated cpuminer Jayddee to 3.8.7.2


---BUG FIXES:

* Blazepool Wallet not shown
* Claymore Neoscrypt for AMD not using selected devices
* Wrong Zergpool fee

Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
alucard20724
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 314
Merit: 250


View Profile
April 20, 2018, 02:09:59 PM
 #1107

6.2 Release


---FEATURES CHANGES:

* Cancelled miners due to fails will be retried after 6 hours
* New CryptonightV7, x16r, x16s ans x12 algos



---POOLS CHANGES:
* Enabled 24h mode for zergpool


---MINERS CHANGES:

* Updated ccminer tpruvot to 2.2.5
* Updated cpu xmrig to v2.6.0-beta2
* Added nvdia xmrig v2.6.0-beta1
* Updated Claymore ETH to 11.6
* Updated Phoenixminer to 2.8c
* Updated bminer to 6.1.0
* Replaced ccminer x16 for enemy 1.05 release
* Updated Claymore-cryptonote to 11.3
* Updated ccminer klausT to 8.21
* Updated cpuminer Jayddee to 3.8.7.2


---BUG FIXES:

* Blazepool Wallet not shown
* Claymore Neoscrypt for AMD not using selected devices
* Wrong Zergpool fee

could you update Claymore Neoscrypt to 1.2?

thanks.
Bastelhouse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile WWW
April 20, 2018, 05:33:21 PM
 #1108

Zergpool changed recently the Stratum Servers to <ALGO>.mine.zergpool.com:<PORT>.

noticed that MM connects only to mine.zergpool.com:PORT.

this should be changed before the old stratums will get shutdown.

twente-mining
Member
**
Online Online

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
April 20, 2018, 07:47:52 PM
 #1109

The monitor function is cool in 6.2, if only i knew how to set that up for al my rigs to read out at one machine  Huh Grin

While benching 1 rig i get this message, and it stops

DUPLICATED MINER X16R X16R ON N-CcminerX16r N-CcminerX16r
PS F:\MINING SOFTWARE\Megaminer-6.2\Megaminer-6.2>

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Bastelhouse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile WWW
April 20, 2018, 08:04:58 PM
 #1110

The monitor function is cool in 6.2, if only i knew how to set that up for al my rigs to read out at one machine  Huh Grin

While benching 1 rig i get this message, and it stops

DUPLICATED MINER X16R X16R ON N-CcminerX16r N-CcminerX16r
PS F:\MINING SOFTWARE\Megaminer-6.2\Megaminer-6.2>

i think this could be caused from the N-CcminerX16r.json file in the Miners Folder... Cause there is a is double X16r on X16r and s.

But not tested yet
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
April 23, 2018, 11:13:14 AM
 #1111

6.2 Release


---FEATURES CHANGES:

* Cancelled miners due to fails will be retried after 6 hours
* New CryptonightV7, x16r, x16s ans x12 algos



---POOLS CHANGES:
* Enabled 24h mode for zergpool


---MINERS CHANGES:

* Updated ccminer tpruvot to 2.2.5
* Updated cpu xmrig to v2.6.0-beta2
* Added nvdia xmrig v2.6.0-beta1
* Updated Claymore ETH to 11.6
* Updated Phoenixminer to 2.8c
* Updated bminer to 6.1.0
* Replaced ccminer x16 for enemy 1.05 release
* Updated Claymore-cryptonote to 11.3
* Updated ccminer klausT to 8.21
* Updated cpuminer Jayddee to 3.8.7.2


---BUG FIXES:

* Blazepool Wallet not shown
* Claymore Neoscrypt for AMD not using selected devices
* Wrong Zergpool fee

could you update Claymore Neoscrypt to 1.2?

thanks.

updated

Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
nitrobg
Member
**
Online Online

Activity: 359
Merit: 16


View Profile
April 23, 2018, 11:46:32 AM
 #1112

Phoenix has 2.9c, nv-xmrig has 2.6.1, enemy miner - 1.08.
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
April 23, 2018, 12:32:49 PM
 #1113

 
6.2.1 Release

---POOLS CHANGES:
* Zergpool: Changed stratum servers to algo.zergpool.com


---MINERS CHANGES:

* Updated Claymore Neoscrypt to 1.2
* Updated ccminerX16r to Enemy 1.08
* Added new miners X16s and x16r for AMD


---BUG FIXES:

* Duplicated algo in ccminerx16R
* Wrong algo x17 on ccminerx16R


Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
April 23, 2018, 12:42:20 PM
 #1114

The monitor function is cool in 6.2, if only i knew how to set that up for al my rigs to read out at one machine  Huh Grin

While benching 1 rig i get this message, and it stops

DUPLICATED MINER X16R X16R ON N-CcminerX16r N-CcminerX16r
PS F:\MINING SOFTWARE\Megaminer-6.2\Megaminer-6.2>

Bug Fixed in latest release.


Monitor cfg is easy

   - set @@APIPORT=9999 (or any number) in each monitorized machine
   - set a list of monitorized machines in  @@FARMRIGS variable (only on monitor machine)
   - optional, set your mail cfg to get notifications when a rig goes offline

Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
twente-mining
Member
**
Online Online

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
April 24, 2018, 07:09:02 PM
 #1115

The monitor function is cool in 6.2, if only i knew how to set that up for al my rigs to read out at one machine  Huh Grin

While benching 1 rig i get this message, and it stops

DUPLICATED MINER X16R X16R ON N-CcminerX16r N-CcminerX16r
PS F:\MINING SOFTWARE\Megaminer-6.2\Megaminer-6.2>

Bug Fixed in latest release.


Monitor cfg is easy

   - set @@APIPORT=9999 (or any number) in each monitorized machine
   - set a list of monitorized machines in  @@FARMRIGS variable (only on monitor machine)
   - optional, set your mail cfg to get notifications when a rig goes offline

Can't get the monitor to work. Entered api 9999 in every rig, and on the monitormachine entered local ip adresses and names ..
When i start i only get not responding, not even the local machine.

So unless there is some info missing, it does not work here.
Settings in router maybe ?



▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
April 24, 2018, 07:18:14 PM
 #1116

The monitor function is cool in 6.2, if only i knew how to set that up for al my rigs to read out at one machine  Huh Grin

While benching 1 rig i get this message, and it stops

DUPLICATED MINER X16R X16R ON N-CcminerX16r N-CcminerX16r
PS F:\MINING SOFTWARE\Megaminer-6.2\Megaminer-6.2>

Bug Fixed in latest release.


Monitor cfg is easy

   - set @@APIPORT=9999 (or any number) in each monitorized machine
   - set a list of monitorized machines in  @@FARMRIGS variable (only on monitor machine)
   - optional, set your mail cfg to get notifications when a rig goes offline

Can't get the monitor to work. Entered api 9999 in every rigs, and on the monitormachine entered local ip adresses and names ..
When i start i only get not responding, not even the local machine.

So unless there is some info missing, it does not work here.
Settings in router maybe ?




 MM automatically add exclusion to firewall on monitored rig and local machine cant fail by this one, you can test:

- do you have api window open in each monitored rig?, is a powershell screen (not MM one).
- Check if you get a json response in your browser from your monitor machine, put http://MONITOREDIP:PORT


This is an example of config

@@FARMRIGS=[{"IpOrLanName":"moneymachine", "ApiPort":"9999","Notifications":"true"},{"IpOrLanName":"filemon", "ApiPort":"9999","Notifications":"true"},{"IpOrLanName":"localhost", "ApiPort":"9999","Notifications":"true"}]





Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
alucard20724
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 314
Merit: 250


View Profile
April 26, 2018, 05:16:49 AM
 #1117


new miners X16s and x16r for AMD not working.  miner window just keeps closing at the start of benchmarking
dudel42
Member
**
Offline Offline

Activity: 111
Merit: 10


View Profile
April 26, 2018, 08:25:30 AM
 #1118

is there a way to run MM as a farm monitor only? on a PC without mining?
tutulfo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 105


View Profile
May 06, 2018, 02:26:07 PM
 #1119

is there a way to run MM as a farm monitor only? on a PC without mining?

Yes, you must run start.bat and select “monitorize your farm” option

Megaminer - Multi pool / Multi Algo launcher https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059039.0
BTC: 1AVMHnFgc6SW33cwqrDyy2Fug9CsS8u6TM -------   LTC:  LVwuYbAvbMDVapheQBA7o2qQ2mKTEXVDbX
BCH: 1N7wsg4JmWJLP6BuHUP5rwsAXnQjTWPBjr --------  ETH: 0x9b7A01Bf5bD29c66d228d372B5bD1C43cDb78AcC
JukNi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 5


View Profile
May 09, 2018, 04:03:02 PM
 #1120

Hi

I did updater nVidia drivers to latest 397.64 and now Megaminer wont start up.
If I run GPULIST.bat only that it shows is that pause command "Press any key to continue", but no any GPU´s

When I start it using start.bat what was working just fine before update I do get next messages:

First message:

"WARNING: No gpus for group  was detected, activity based watchdog will be disabled for that group, this can happens if AMD beta blockchain drivers are installed or incorrect
@@gpugroups config"

Second message "NO MINERS!"

And this is log:
Code:
05/09/2018 18:58:49...... Release 6.2.1
05/09/2018 18:58:50...... Starting Parameters:  //Algorithm:  //PoolsName: Zpool //CoinsName:  //MiningMode: AUTOMATIC //Groupnames:  //PercentToSwitch:
05/09/2018 18:58:50...... No gpus for group  was detected, activity based watchdog will be disabled for that group, this can happens if AMD beta blockchain drivers are installed or incorrect @@gpugroups config
05/09/2018 18:59:00...... New interval starting.............
05/09/2018 18:59:34...... "AverageCpu = 2 % | MemoryUsage = 19,00 % | VirtualMemoryUsage = 9,42 % |  PercentCFree = 88,44 % | Processes = 121 | Connections = 46"
05/09/2018 18:59:34...... Next interval will be 300
05/09/2018 18:59:34...... Loading Pools Information.............
05/09/2018 18:59:34...... Pool Zpool was responsive....
05/09/2018 18:59:34...... Detected 33 pools......
05/09/2018 18:59:34...... 33 pools left after min workers filter.....
05/09/2018 18:59:34...... Coindesk api was responsive..........
05/09/2018 18:59:34...... Files in miner folder: 46
05/09/2018 18:59:34...... Number of gpu groups: 0
05/09/2018 18:59:34...... Miners/Pools combinations detected: 0.........
05/09/2018 18:59:34...... NO MINERS!



All GPU´s are shown in device manager and miners launched from command prompt works just fine, excavator works fine.

[UPDATE] Reverting back to 391.35 everything work like it should.
Pages: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!