Bitcoin Forum
May 24, 2019, 10:29:20 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 💎💎[ANN][NEBL][VOORVERKOOP 6-20 AUG] Neblio - 🏙Blockchain Voor Bedrijven  (Read 420 times)
Jurgen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 252View Profile
August 01, 2017, 11:19:15 PM
 #1

Open-Source Blockchain Oplossingen voor Business
Wij ontwerpen en ontwikkelen open-source producten en diensten om ondernemingswaarde vanaf de Neblio blockchain netwerk aan te drijven.

https://nebl.ioToken
De Neblio Cryptografische Token (NEBL) is het levensbloed van het Neblio Blockchain Platform en maakt de onmiddellijke, veilige en wereldwijde verzending van informatie mogelijk en beveiligd tegelijkertijd het Neblio Netwerk.

WALLET DOWNLOADEN

Ondernemingswaarde
Onze visie is het vereenvoudigen van de vele complexiteiten van huidige blockchain technologie via intuïtieve diensten en API's die de adoptie van gedistribueerde blockchain applicaties door bedrijven versnellen.

BEKIJK ONS STAPPENPLAN

Decentralized & Secure
Het gedecentraliseerde consensus model van onze blockchain beveiligd alle transacties en/of gegevens die op de Neblio blockchain zijn opgeslagen op een manier waardoor er geen centrale 'point-of-failure' bestaat.

MEER ONTDEKKEN

Wij zijn een wereldwijd blockchain ontwikkelingsnetwerk aan het bouwen dat zich op eenvoudig te gebruiken API's, tools en diensten richt. Laat ons u helpen met het ontwikkelen van uw volgende generatie gedistribueerde applicatie.

FAQ
Wanneer zal het Neblio Netwerk worden gelanceerd?
Het Neblio Netwerk zal op de dag van de voorverkoop worden uitgerold. Gebruikers die deelnemen aan de voorverkoop zullen hun NEBL tokens kort nadat hun bestelling is bevestigd in de wallet van hun keuze ontvangen. De gebruikers kunnen hun gekochte tokens dan onmiddellijk naar wens overmaken, zelfs voordat de voorverkoop is afgerond.

Waarom zijn NEBL Tokens nodig op het Neblio Netwerk?
Grote, gedecentraliseerde netwerken vereisen stabiele veiligheidsprotocollen en algoritmen om te verzekeren dat alle leden van het netwerk zich eerlijk gedragen. Het Neblio Netwerk doet dit via een 'Proof-of-Stake' algoritme waardoor gebruikers hun tokens als aandeel inzetten om het netwerk te beveiligen. Om dit proces en daarmee het beveiligen van het netwerk te bevorderen, beloond het netwerk gebruikers voor de tijd die zijn aan het inzetten van hun aandelen besteden.

Hoe kan ik NEBL Tokens aanschaffen?
100% van de aanvankelijke 125 miljoen NEBL zal direct door Neblio tijdens de voorverkoop worden verkocht. De enige manier om na de voorverkoop NEBL aan te schaffen is door ze van een bestaande Neblio gebruiker te ontvangen of door tokens te verdienen door middel van het inzetten van uw bestaande tokens als aandelen om te helpen het Neblio Netwerk te beveiligen en daarvoor te worden beloond. Na de voorverkoop is het inzetten van aandelen de enige manier om nieuwe om nieuwe tokens op het netwerk te aan te maken.

Welke cryptovaluta beurzen zullen NEBL ondersteunen?
Dit beslissen de individuele beurzen. Welke tokens beurzen ondersteunen is puur gebaseerd op vraag. Hoe meer vraag er door consumenten wordt geuit om NEBL voor andere cryptovalutas om te wisselen, des te waarschijnlijker het is dat beurzen de NEBL tokens zullen ondersteunen. Neem contact op met uw favoriete beurs om te zien of zij NEBL zullen ondersteunen.

Hoe zet ik mijn tokens als aandelen in om tokens aan te maken?
Het inzetten van tokens als aandelen is essentieel voor het beveiligen van het Neblio Netwerk. Het netwerk is zo opgezet dat de variabele snelheid waarmee nieuwe tokens worden aangemaakt afhankelijk is van het aantal tokens die op elk gegeven moment als aandelen zijn ingezet. Hoe meer tokens u op een gegeven moment als aandelen inzet en afhankelijk van hoe lang geleden (tot een maximum van 7 dagen) deze tokens succesvol als aandelen zijn ingezet, des te groter de kans dat u een beloning ontvangt. Afhankelijk van uw totaal aantal tokens kan het zijn dat u regelmatig of onregelmatig een kleine beloning ontvangt. Voor meer informatie, bekijk ons uitvoerigeblog artikel over het inzetten van tokens als aandelen.

Wanneer kan ik het Neblio Platform voor mijn gedistribueerde applicatie gebruiken?
Bekijk ons Stappenplan. Wij streven ernaar het door ons vastgelegde werk- en tijdschema na te komen  en te overschrijden. Volgens planning zullen de eerste RESTful API's tijdens het eerste kwartaal van 2018 in meerdere talen worden uitgebracht. Deze API's kunnen worden gebruikt om applicaties te bouwen te met de Neblio blockchain communiceren door het opslaan en bereiken van transacties en informatie.

INFOGRAPHIC:


Details van de Voorverkoop

De 14-Daagse Voorverkoop Periode Begint om Middernacht (CEST-tijd) op 6 Augustus, 2017
In totaal 125.000.000 NEBL in omloop
1 Bitcoin = 20.000 NEBL (bonus niet inbegrepen)


Eerste 48 Uur

25% Bonus
1 Bitcoin = 25.000 NEBL
1 NEBL = .00004 Bitcoin
               
Dag 3 - 7

15% Bonus
1 Bitcoin = 23.000 NEBL
1 NEBL = .00004348 Bitcoin
               
Laatste  7 Dagen

10% Bonus
1 Bitcoin = 22,000 NEBL
1 NEBL = .00004545 Bitcoin

Voorverkoop FAQ
Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?
Wij accepteren voornamelijk Bitcoin als betalingsmethode maar tijdens de voorverkoop kan via onze ShapeShift plugin bijna elke populaire cryptovaluta worden gebruikt. Deze veilige en handige plugin stelt u in staat bijna elke populaire cryptovaluta als betalingsmiddel voor uw NEBL te gebruiken. Als u bijvoorbeeld met ETH voor uw NEBL wilt betalen, hoeft u alleen maar tijdens het betaalproces op de ShapeShift knop te klikken en ETH te selecteren in het kleine pop-up venster dat zal verschijnen. Er zal een betalingbedrag voor u worden berekent dat zich op de huidige ETH/BTC wisselkoers baseert. Stuur uw ETH aan het aangegeven ShapeShift adres en ShapeShift zal onmiddellijk BTC aan Neblio sturen. Uw NEBL token bestelling is voltooid!

Is er een minimaal of maximaal aantal NEBL tokens die ik kan kopen?
Nee, wij leggen geen minimum vast. U moet er echter voor zorgen dat het totale bedrag van uw bestelling minstens ฿0.00010000 is, anders kan uw betaling eventueel niet succesvol worden verstuurd.

Welke wallet moet ik gebruiken om mijn tokens op te slaan?
Bezoek de wallet download pagina om alle op dit moment beschikbare wallets te zien. Selecteer de wallet die met het bestuurssysteem van uw computer overeenkomt en download deze. Zodra u de wallet voor het eerst gebruikt, zal hij uw eerste NEBL adres voor u opzetten. U zult dit adres gebruiken als het adres waar de NEBL tokens tijdens uw bestelling op moeten worden overgemaakt. Voor meer informatie over het aanmaken van NEBL, bekijk ons blog artikel.

Hoe weet ik dat mijn aankoop succesvol was?
Op de checkout pagina zult u de status van de betaling voor uw tokens zien. Zodra er op het bitcoin netwerk 6 bevestigingen van uw betaling zijn ontvangen (dit zal ongeveer een uur duren), zal uw bestelling in de "Processing" (Afhandeling) status worden omgezet. Zodra uw bestelling zich in de "Processing" status bevindt, zal één van onze teamleden de gekochte NEBL tokens naar het tijdens uw bestelling aangegeven adres versturen. Zodra dit gebeurd, ontvangt u een email en is uw bestelling voltooid. U kunt uw NEBL tokens nu zoals u wilt naar andere Neblio gebruikers sturen, zelfs voordat de voorverkoop is afgesloten!
 

Neblio houdt geen NEBL achter

Tijdens de voorverkoop zullen 100% van de 125.000.000 NEBL voor verkoop beschikbaar zijn. Wij houden geen enkele NEBL achter voor ontwikkeling, marketing of een "oprichterfonds" zoals bij de voorverkoop van andere cryptovalutas gebruikelijk is.
NEBL wordt in de door u uitgekozen Neblio wallet gestort zodra uw bestelling is bevestigd en door ons team is verwerkt. U hoeft niet dagen of maanden lang te wachten totdat u uw tokens ontvangt.
                               

Token Wisselkoers

In totaal 125.000.000 NEBL in omloop
1 Bitcoin = 20.000 NEBL (bonus niet inbegrepen)

De NEBL tokens zullen kort na uw aankoop in uw wallet worden gestort. De tokens kunnen dan onmiddellijk aan andere Neblio gebruikers worden versuurd. De enige manier om naast de aanvankelijke 125.000.000 tokens extra NEBL tokens aan te maken is door het inzetten van tokens als aandelen.

ERVAAR MEER OVER DE VOORVERKOOP


TOKEN SPECIFICATIES

Consensus: POS (na de Voorverkoop); 'Blocktime': 120 seconden; Block beloning: 10% van NEBL

WALLETS

Windows  |  macOS  |  Linux  |  Source Code


OFFICIEEL

Website  |  Twitter  |  Blog  |  Contact  |  Stappenplan & Whitepaper


COMMUNITY

Slack Invite (Onderaan de homepage aanvragen)  |  Telegram  |  Reddit  |  Facebook  |  Github

VERTAALDE BEKENDMAKINGSTHREADS

Portugees | Filipijns | Indonesisch | Spaans | Hindi | Japans
_______________________________________________________________________________ ________________

Disclaimer: This post is merely a translation of the original Neblio announcement thread.
I am NOT affiliated with Neblio in any way and have published the translation(s) in this thread without any intention of promoting Neblio.
1558736960
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558736960

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558736960
Reply with quote  #2

1558736960
Report to moderator
1558736960
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558736960

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558736960
Reply with quote  #2

1558736960
Report to moderator
1558736960
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558736960

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558736960
Reply with quote  #2

1558736960
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Jurgen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 252View Profile
August 02, 2017, 09:29:04 AM
 #2

Heeft u een fout in mijn vertaling gevonden? Zo ja, laat het mij dan alstublieft even weten (via een PM), zodat ik 'm kan verbeteren. Vriendelijk bedankt! Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!