Kardes herseyi iyi ve guzel cevirmisin, ellerine saglik. Ama simdi niye SCAM SCAM SCAM baslik attin arasina??
Konuyu ilk açtığımda gelen yorumlara ve onlara yazdığım yorumlara bakarsanız anlayacaksınız. En başından bedava para olduğu için çevirdim konuyu. Burada birçok kişi elinden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyor, çeşitli durumlarda uyarısını yapıp fikrini dile getiriyor. Yarım yamalak ingilizce bile olsa uğraşıp didinip birşeyler öğrenmeye ve öğretmeye çalışan insanlarda var. Hepsinin ortak amacı geleceğin teknolojisine önceden atlayıp gelişmesinde katkı yapmak ve mümkünse bundan zengin olmak.
Her hafta airdroptan önce herkese girsinler diye post attım. Bir arkadaşımız girip acil ihtiyacı olduğu parayı birgünde alıp çıktı. Kimisi iyi para kazandı. Amacımda buydu.
Hiçkimseye yatırım yapmasını önermedim, önermemde.
Neden başlığa bunları "Scam" eklediğimi soruyorsun: Nedeni çok basit gerçek bu o yüzden.
Not: ileride pump yerse gelip burda ileri geri konuşmayın ki böyle birşeyin muhtemel olasılıklar çerçevesinde mümkün olduğunu herkes biliyor. bu durum scam olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
- Konuyu bu muhabbetlerle kirletmek istemiyorum çünkü imzasından gelir elde etmeye devam eden arkadaşlar var. Konuyu artık güncellemeyeceğim, isterseniz modöratör ile iletişime geçip bu görevi üstlenebilir kim isterse.