yussuf89 (OP)
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
August 10, 2017, 10:57:58 AM |
|
|
|
|
|
bitkolik
|
|
August 10, 2017, 11:22:36 AM |
|
Gecen hafta globalde gorup inceledim biraz. Hatta google play den uygulamalarini da indirip kullandim biraz. Uygulamada sorular falan soruluyor yuzdelik tahminlerinizi falan belirliyorsunuz. Bu konuda bir de yarismalari var su an. Ilgi duyanlar bu yarismaya katilabilir.Piyasada cok daha basarili benzer platformlar var. Uygulamalari bana hic cazip gelmedi. Bir yenilik sunmuyorlar bence... Bu konuda elestirilmisler ama biz kimseyi kopyalamadik uygulamamizin surum tarihi cok eski bizim altyapimiz cok onceden olusturuldu. Piyasadaki tahmin platformlarindan farkliyiz gibi savunmalari vardi. Bu yeter mi ? Yetmez...
|
|
|
|
|
torikan
|
|
August 11, 2017, 08:58:38 AM |
|
sasha danışman ama waves kabul edilmiyoru mu çok tuaf geldi çalışma güzel ve ilgi çekici programı incelemedim ancak @bitkolik dediği gibi benzerleri oldukça fazladır ve hali hazırda oluşmuş bir sistem için ico yapmanın biraz çakallık olduğunu düşünüyorum. çok özel ve extra özellikler bulunması gerek bulunanların haricinde eski olmasını önemli değil bence yeni de olabilir önemli olan teknolojik üstünlük . bakalım takip edilebilir bir ico
|
|
|
|
sammys
|
|
August 11, 2017, 09:01:23 AM |
|
Kıyamet falan mı kopacak hayırdır yussuf başkan sen çeviri yapar mıydın yahu ?
|
|
|
|
bitkolik
|
|
August 11, 2017, 10:01:32 AM |
|
sasha danışman ama waves kabul edilmiyoru mu çok tuaf geldi çalışma güzel ve ilgi çekici programı incelemedim ancak @bitkolik dediği gibi benzerleri oldukça fazladır ve hali hazırda oluşmuş bir sistem için ico yapmanın biraz çakallık olduğunu düşünüyorum. çok özel ve extra özellikler bulunması gerek bulunanların haricinde eski olmasını önemli değil bence yeni de olabilir önemli olan teknolojik üstünlük . bakalım takip edilebilir bir ico sasha yi reklam niyetine koymuslar galiba. Kabul edeceklerini dusunmuyorum ama Waves kabul etseler de bu proje tirt bence... ana konularini yakindan takip ettim. Ben bir gelecek goremedim. Siz icosunu takip edebilirsiniz... farkli bir sey bulursaniz soyleyin biraz daha yakindan inceleyelim. Ceviri yapan arkadasa da emeginden oturu tesekkurler... Sadece kendi yorumunumu belirtmek istedim
|
|
|
|
haitch
|
|
August 11, 2017, 11:12:28 AM |
|
bence ölüdoğan bi proje buda kime ne faydası varmış bunun app i indirdim finansl ıvır zıvırlar için tahmin yaptırıyor hoşuma gitmedi geri sildim.oraya sasha nın resmini koymakla iş bitmiyor az yaratıcı olunması gerek
|
███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ █████████████████████████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ | IRELINE |
██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████
| Largest Fund worldwide for distributed application makers ███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ ███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ wireline.io - facebook.com/wirelineio - @wirelineio |
██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████ ██████
| ●⚫⦁ ICO ⦁⚫● September 1 |
|
|
|
yussuf89 (OP)
Legendary
|
|
August 11, 2017, 12:39:38 PM |
|
Kıyamet falan mı kopacak hayırdır yussuf başkan sen çeviri yapar mıydın yahu ? https://bitcointalk.org/index.php?topic=679173.0 birkaç sene evvel yapmıştım, şimdi neden devam etmeyeyim dedim Proje göz boyamaya yönelik olabilir tabiki, dikkat etmek lazım.
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
August 11, 2017, 01:48:16 PM |
|
Sasha ve Anton Govoru koymaları bence iyi reklam olur da. Sonra PrimalBase Vitalik Buterin ilişkisine dönmesin, yalan rüzgarına Hibrit zeka uzun süren data toplamaları üzerinden gerçekleşir bence. Kripto para sektörünün hali hazırda yaşı ne kadar ki bunların datasını topladınız. Bana pek gerçekçi gelmedi.
|
|
|
|
|
Uhde
|
|
August 11, 2017, 02:39:03 PM |
|
Bu kadar rusu bir arada görünce insan tırsıyor ister istemez Ama kaliteli isimler var listede. Sasha bile var. Takip etmekte fayda var projeyi.
|
|
|
|
julslet84
|
|
August 11, 2017, 02:58:07 PM |
|
Bu kadar rusu bir arada görünce insan tırsıyor ister istemez Ama kaliteli isimler var listede. Sasha bile var. Takip etmekte fayda var projeyi. Nedense bende de aynı his oluşuyor ama ekip falan hiç fena görünmüyor. Ama yine de görünüme isimlere aldanmayıp iyi araştırmak ve takip etmek lazım yatırım için.
|
|
|
|
yussuf89 (OP)
Legendary
|
|
August 11, 2017, 04:49:06 PM |
|
Bu kadar rusu bir arada görünce insan tırsıyor ister istemez Ama kaliteli isimler var listede. Sasha bile var. Takip etmekte fayda var projeyi. Rus olmayan proje yok denecek kadar az, başta ben de bu önyargıya sahiptim ama bir bakmışım favorim olan tüm ICO'ların takımlarında çoğunlukla Rus isimler görünüyor Hem isim olarak görünsün ve güven kazandırsın diye, hem de biraz Avrupalı ismi olsun diye ekibe alıyorlar herhalde
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 11, 2017, 06:38:30 PM |
|
in sasha we trust yazacam ama projeyle ilgili hic bir yazısına denk gelmedim. sırf reklam amaclı konulmus gibi duruyor.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
August 12, 2017, 08:34:51 AM |
|
Bu kadar rusu bir arada görünce insan tırsıyor ister istemez Ama kaliteli isimler var listede. Sasha bile var. Takip etmekte fayda var projeyi. Rus olmayan proje yok denecek kadar az, başta ben de bu önyargıya sahiptim ama bir bakmışım favorim olan tüm ICO'ların takımlarında çoğunlukla Rus isimler görünüyor Hem isim olarak görünsün ve güven kazandırsın diye, hem de biraz Avrupalı ismi olsun diye ekibe alıyorlar herhalde Icolar ruslarin elinde artik. Parayi ise uzakdogulular yonetiyor resmen. Ben sahsen ruslarin projelerine sicak bakiyorum. Adamlar yapiyor. Bu konuda tecrubeleri buyuk. Ama sirf bir rus ekibi diye de atlamamak lazim. Bu konuda unlu olanlar var. Israilliler de ayni sekilde. Kore ve cinliler ise resmen kendi kripto ekonomi sistemini kurmak istiyorlar. Hepsini takip ediyorum. Turklerden kimsenin cikmamasi uzucu.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
August 12, 2017, 09:00:39 AM |
|
uygulamasını indirdim açıkcası pek birşeyini anlamadım extra bir özelliği yok .
|
|
|
|
yussuf89 (OP)
Legendary
|
|
August 15, 2017, 07:03:34 PM |
|
• Cindicator Twitter takipçi sayısı 4000'i aştı! • Cindicator ile ilgili yazılan bu makaleyi okumanızı tavsiye ederim, açıklayıcı bir yazı olmuş. 12 Eylül'de başlayan ICO'yu kaçırmayın.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
August 15, 2017, 07:58:00 PM |
|
Twitterda icoların bu kadar büyük takipçisi olduğuna çok rastlamamıştım büyük bir ilgi var anlaşılan projeye.Bir araştırmak lazım yatırım yapmak için.
|
|
|
|
yussuf89 (OP)
Legendary
|
|
August 16, 2017, 06:53:35 PM |
|
|
|
|
|
Geleve
|
|
August 17, 2017, 08:45:34 AM |
|
Enteresan bir proje. Ben de uygulamasını indirdim az önce. Finansla alakalı sana sorular soruyor ve bu sorular ile alakalı tahminlerde bulunmanı istiyor. Ve yaptığın tahminlerin sonucuna göre sana puan veriyor. Ben beğendim açıkçası, biraz yavaş ama arayüzü fena değil ilgi çekiyor.
|
|
|
|
|