PayCml (OP)
Member
Activity: 119
Merit: 10
|
|
January 12, 2018, 07:15:19 PM |
|
Yakın bir zamanda bende üye olup deneyeceğim. Başarılar dilerim
Merhaba polatcelil, Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.
|
|
|
|
alexhunter54
Member
Activity: 186
|
|
January 13, 2018, 02:32:19 AM |
|
Kasım deniyordu Ocakta olsa açılmış nihayet. Hayırlı olsun diyelim yeni açılan borsalara bir süre mesafeli duruyorum gerekli güveni kazandığı takdirde girerim.
|
|
|
|
PayCml (OP)
Member
|
|
January 13, 2018, 12:16:13 PM |
|
Kasım deniyordu Ocakta olsa açılmış nihayet. Hayırlı olsun diyelim yeni açılan borsalara bir süre mesafeli duruyorum gerekli güveni kazandığı takdirde girerim.
Merhaba author, Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.
|
|
|
|
bitcointr01
|
|
January 13, 2018, 02:05:25 PM |
|
En son konuya yazdığımda 1-2 gün içinde bakım yapılıp açılacaktı. Nihayet açılmış borsanız, hayırlı olsun. Umarım beklediğiniz desteği görürsünüz, başarılar diliyorum.
|
|
|
|
statistman
Newbie
Activity: 71
Merit: 0
|
|
January 13, 2018, 05:25:43 PM |
|
kullanan var mı arkadaşlar işlem hızları nasıl, alt coin alım ve gönderim süreleri hakkında bilgi verirmisiniz
|
|
|
|
emreke
Newbie
Activity: 17
|
|
January 13, 2018, 05:26:55 PM |
|
Site tasarımı çok kullanışlı olmuş, bilgilerimi gönderdim onaylanmasını bekliyorum, Xrp (ripple) transferi yapmak istiyorum hızlı gerçekleşir mi
|
|
|
|
motors
Sr. Member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
|
|
January 13, 2018, 07:21:43 PM |
|
Birtürlü açılamayan borsa değil mi bu? Hayırlı olsun bakalım, rekabet iyidir. Edit: Hacim 0. 1BTC 60000TL
|
One day, all people will use crypto money instead of paper money.
|
|
|
PayCml (OP)
Member
|
|
January 13, 2018, 07:37:24 PM |
|
En son konuya yazdığımda 1-2 gün içinde bakım yapılıp açılacaktı. Nihayet açılmış borsanız, hayırlı olsun. Umarım beklediğiniz desteği görürsünüz, başarılar diliyorum.
Merhaba bitcointr01, Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Borsamızın açılışında bazı hatalar meydana geldi bunların düzeltilmesi zaman aldı. Gecikmelerden dolayı özür dileriz. kullanan var mı arkadaşlar işlem hızları nasıl, alt coin alım ve gönderim süreleri hakkında bilgi verirmisiniz
Merhaba statistman, Gönderim sürelerine komisyonlar sayfasından bakabilirsiniz. Site tasarımı çok kullanışlı olmuş, bilgilerimi gönderdim onaylanmasını bekliyorum, Xrp (ripple) transferi yapmak istiyorum hızlı gerçekleşir mi
Emre emreke, Yatırılan bütün coinler otomatik olarak hesaba geçmektedir. Manuel işlem yapılmamaktadır. Birtürlü açılamayan borsa değil mi bu? Hayırlı olsun bakalım, rekabet iyidir. Edit: Hacim 0. 1BTC 60000TL Merhaba motors, Şu anda teknik bir hatadan dolayı hacim ve tutarlar yanlış gösterilmektedir. Bu nedenden dolayı bütün emirler iptal edilmiştir. Sonradan 7k TL küsür olarak çekim isteği girdim fakat bu sefer 7 TL olarak sisteme tanındı. Yanlış girişi benim yaptığımı düşünerek tekrar 7k istekte bulundum bir daha aynısı oldu. Destek mesajı attım ve hızlı geri dönüşle sorunu çözeceklerini ilettiler. LT departmanımız bu sorun üzerinde çalışmaktadır. Kullanıcılarımızın zarar görmemesi adına geçici süre emir girişleri iptal edilmiştir.
|
|
|
|
shelimy
Member
Activity: 140
|
|
January 14, 2018, 10:52:20 AM |
|
Bir oyuncu daha gelmesi iyi oldu. Hangi borsa avantajlı ise ona yönelirim.
|
|
|
|
edora
|
|
January 14, 2018, 02:14:59 PM |
|
ne kadar cok borsa olursa o kadar iyi. sicak bakmak lazim yeni acilanlara ama temkinli olmakta fayda var. para isi bu. guven cok onemli bir konu
|
|
|
|
PayCml (OP)
Member
|
|
January 14, 2018, 03:16:06 PM |
|
Merhaba arkadaşlar,
Komisyon oranlarımız sabitlenmiştir. Komisyon oranımız max. binde 2 +kdv oranı ile Türkiye'nin en düşük komisyonu almaktayız.
Ayrıca referans ile arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Referans komisyonumuz %50'dir. Belirtilen komisyon oranı hiç bir şekilde değişmeyecektir.
|
|
|
|
kabrero
Member
Activity: 105
|
|
January 14, 2018, 05:42:23 PM |
|
The User Name field cannot exceed 15 characters in length.
merhaba. ad soyad bölümüne adımı soyadımı yazıyorum ve böyle bir uyarı geliyor. bu vakitten sonra adımı soyadımı değiştirmeli miyim:)
|
|
|
|
otto_diesel
|
|
January 14, 2018, 06:21:18 PM |
|
Merhaba arkadaşlar,
Komisyon oranlarımız sabitlenmiştir. Komisyon oranımız max. binde 2 +kdv oranı ile Türkiye'nin en düşük komisyonu almaktayız.
Ayrıca referans ile arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Referans komisyonumuz %50'dir. Belirtilen komisyon oranı hiç bir şekilde değişmeyecektir.
Komisyon gerçektende düşükmüş, ben de deneyeceğim borsanızı en kısa sürede, ivedilikle. Umarım başarılarınızı sürdürürsünüz.
|
|
|
|
PayCml (OP)
Member
|
|
January 15, 2018, 11:07:51 AM |
|
The User Name field cannot exceed 15 characters in length.
merhaba. ad soyad bölümüne adımı soyadımı yazıyorum ve böyle bir uyarı geliyor. bu vakitten sonra adımı soyadımı değiştirmeli miyim:)
Merhaba kabrero, Konu hakkında çalışma başlatıldı. Merhaba arkadaşlar,
Komisyon gerçektende düşükmüş, ben de deneyeceğim borsanızı en kısa sürede, ivedilikle. Umarım başarılarınızı sürdürürsünüz. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.
|
|
|
|
emreyurt999
Newbie
Activity: 139
|
|
January 15, 2018, 12:30:03 PM |
|
merhabalar kimlik onaysız ne kadarlık işlem yapabiliyoruz acaba ufak bir miktar btc almak istiyorum kimlik bilgilerim verilmeden yardımcı olur musunuz
|
|
|
|
PayCml (OP)
Member
|
|
January 15, 2018, 01:08:46 PM |
|
merhabalar kimlik onaysız ne kadarlık işlem yapabiliyoruz acaba ufak bir miktar btc almak istiyorum kimlik bilgilerim verilmeden yardımcı olur musunuz
Merhaba emreyurt999, Aylık 5.000 tl kadar yatırma ve çekme işlemleri yapabilirsiniz. Coin transferlerinde bir limit bulunmamaktadır.
|
|
|
|
emreyurt999
Newbie
Activity: 139
|
|
January 15, 2018, 01:13:13 PM |
|
peki son olarak sunu sorsam 3 bin tllik aldıgım zaman kimlik onaysızda ne kadar komisyon ederim benim hesabıma göre 120 tl hesapladım yanlış hesapladım acaba
|
|
|
|
entegre78
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 5
|
|
January 15, 2018, 01:21:55 PM |
|
bak orda bitcoin transferini düşürmen gerekirken, yüksek yapmışsın ya orda bittin işte güven müven sıfıra iniyor.
|
www.livecoinprice.tk www.gamebegin.tk
|
|
|
PayCml (OP)
Member
|
|
January 15, 2018, 01:35:19 PM |
|
peki son olarak sunu sorsam 3 bin tllik aldıgım zaman kimlik onaysızda ne kadar komisyon ederim benim hesabıma göre 120 tl hesapladım yanlış hesapladım acaba
Merhaba emreyurt999, Yapmış olduğunuz hesaplama doğrudur. bak orda bitcoin transferini düşürmen gerekirken, yüksek yapmışsın ya orda bittin işte güven müven sıfıra iniyor.
Bitcoin gönderim tutarı otomatik olarak değişmektedir. Piyasanın en uygun fiyatından gönderilmektedir.
|
|
|
|
entegre78
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 5
|
|
January 15, 2018, 01:43:48 PM |
|
ya bi git ya toplu gönderim yaptığını 10 dakkada bir 1.000 TL yi cukka yaptığını bilmiyor muşuz gibi konuşuyorsun otomatik hesaplanıyor diyor bide git olm kimi uyutuyon siz daha hizmet etmeye çalışmadan, soygunculuk peşindesiniz. böyle piyasada tutunabileceğinizi mi düşünüyorsunuz
açık açık söylüyorum, ücretleri fazla olan borsadan hiç bir hayır beklemeyin. (nokta)
|
www.livecoinprice.tk www.gamebegin.tk
|
|
|
|