Herkese Merhaba;
Arkadaşlar bende küçük çapta bitcoin alıp satan, zaman zaman altcoin’lerde anlık işlem yapan biriyim..
İnternette konu ile alakalı ufak yatırımlar yapabileceğim tüyolar ararken ‘Turkbitex’ ve “Bitcointalk.org” linki karşıma çıktı.
Firma ismi tanıdık gibi geldi. Çünkü ben “Bittrex”’te oynuyorum.
Sizler gibi merak edip ufak bir araştırma yaptım ve karşıma “Oktay Ari” ismi çıktı.
Turizmci olmamdan kaynaklanan durumum itibarı ile kendisini ve firmasını uzun yıllardır tanırım.
Bazı arkadaşların bahsettiği gibi animasyon şirketi olduğu doğrudur; Ama biraz önyargılı davranılmış,
çünkü bu firma Antalya’nın en köklü şirketlerinden biridir ve yaklaşık 16 yıldır faaliyet vermektedir.
Yanılmıyorsam bünyesinde yüzlerce animatör ve Show ekipleri vs.. gibi birçok personel vardır. Ve şirket bu ekiplerin hepsini dünyanın birçok ülkesinden tamamen kendisinin getirip, yine kendisine ait olan küçük bir otel konseptindeki lojmanda konaklattığını biliyorum.
Antalya’daki birçok otel yöneticisi bu firmaya güvenerek Animasyon ve organizasyonlarını Ballerini ’den alıyor. Böyle bir firmanın basit bir firma olmaması gerekir.
Bu kadar operasyonu yönetmek ciddi ve çok güvene dayanan organize edilmiş bir ekip işidir. @apathe38 arkadaşımızın dediği gibi “o gitsin animasyon satsın” gibi basit bir cümle ile geçiştirilemez, bu haksızlık olur.
Hatırlatmak isterim ki bu firmanın basında da yer alan birçok ödülü ve konusu ile ilgili fuarlarda sponsorlukları vardır.(
www.ballerinianimation.com)
Ayrıca Oktay Ari ‘nin Yurtiçi ve Yurtdışında yatırımlarının olduğunu Turizm camiası içinde olanlar bilir.
Şirketlerinin içinde İnşaat, Havacılık, Turizm gibi şirketleri de bilinmektedir. (
www.arigroup.net)
Bu yorumların da bir şekilde birileri tarafından takip edilip, burada yazılanların kendisine ulaştığını ve Turkbitex ekibinin burada yazılanları dikkate aldığı düşüncesindeyim.
Bol kazançlı günler dilerim
adige..