Bitcoin Forum
October 22, 2017, 03:06:26 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Avalon 741 help  (Read 463 times)
RunnerUp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
August 13, 2017, 09:21:46 PM
 #1

I have logged into the avalon 741(using a laptop I switched IP ranges to match the Avalon) and switched the IP address range of the Avalon to match my network. 

I can now connect and log into the Avalon from my network. 

I logged into the menu and updated the pool info with "stratum+tcp://nonce.kano.is:27181", and updated the worker with username.workername, and password of x.   

The miner is not mining for some reason.  Any ideas on why it is not mining?
1508641586
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508641586

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508641586
Reply with quote  #2

1508641586
Report to moderator
1508641586
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508641586

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508641586
Reply with quote  #2

1508641586
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508641586
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508641586

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508641586
Reply with quote  #2

1508641586
Report to moderator
1508641586
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508641586

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508641586
Reply with quote  #2

1508641586
Report to moderator
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
August 13, 2017, 09:36:34 PM
 #2

I have logged into the avalon 741(using a laptop I switched IP ranges to match the Avalon) and switched the IP address range of the Avalon to match my network.  

I can now connect and log into the Avalon from my network.  

I logged into the menu and updated the pool info with "stratum+tcp://nonce.kano.is:27181", and updated the worker with username.workername, and password of x.  

The miner is not mining for some reason.  Any ideas on why it is not mining?

Do not use nonce.kano.is

Try

Stratum+Tcp://Stratum.kano.is:80

I am on a fucking iPad that auto corrects with a fucking vengeance

So the line I gave you should be all lower case.

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
RunnerUp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
August 13, 2017, 09:49:15 PM
 #3

I've changed that over and still nothing.  Everything still reads 0. 

Pool - stratum+tcp://stratum.kano.is:80

Pool worker - myusername.avalon741

Password - x

I have those saved and applied.

My network settings should be fine if I can connect to it through browser, right?

RunnerUp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
August 13, 2017, 10:20:43 PM
 #4

I've solved the problem.  

The wifi on the Avalon miner configuration tab has to be turned on for it to mine!

I thought just having the controller connected through lan cable would feed the Avalon miner an internet connection.  I guess I thought I was connecting to the miner through the browser when it's actually the controller your connecting to.  

Don't forget to enable wifi in the miner advanced config options!
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
August 14, 2017, 02:21:44 AM
 #5

I've solved the problem.  

The wifi on the Avalon miner configuration tab has to be turned on for it to mine!

I thought just having the controller connected through lan cable would feed the Avalon miner an internet connection.  I guess I thought I was connecting to the miner through the browser when it's actually the controller your connecting to.  

Don't forget to enable wifi in the miner advanced config options!


yeah  the rasp pi is connecting to the internet .

I use a eth cable

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!