Bitcoin Forum
December 11, 2016, 02:24:50 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5xxx and 6xxx  (Read 1537 times)
IlbiStarz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
June 22, 2011, 07:35:40 AM
 #1

Hey guys,

So my main rig right now has a 6990 and 6870 right now. I'm planning to use cablesaurus' adapters to put in 3 more 5830's. My question is will the 5xxx series and the 6xxx series work together? Right now im using Windows 7.

I remember a month ago I tried to put a 6990 and 5850 together, but it wouldn't work (I don't remember why though). Would say...switching to Linux help?

Thanks!

It's better to be pissed off, than to be pissed on.
BTC : 1UgM1rqL9mFtH4PHF8TgvAaceymaKmhmP         LTC : LgCGw2WrRphr94RYS1qXHj2PUuYrTap4vk
FC : 6jc9PEmqxpMSxydfepHtshE4f2jMom1dAJ
1481423090
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481423090

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481423090
Reply with quote  #2

1481423090
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481423090
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481423090

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481423090
Reply with quote  #2

1481423090
Report to moderator
1481423090
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481423090

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481423090
Reply with quote  #2

1481423090
Report to moderator
BtcNmcMiner
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
June 22, 2011, 11:45:38 AM
 #2

Both series of cards should work for mining, you will not be able to crossfire a 5xxx and a 6xxx.

Discount Contract Available!: http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=27549.0

http://www.gbvault.com/images/banner_1.jpg
 10% off with Promo Code #9044
EpicNoob
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
June 22, 2011, 02:29:03 PM
 #3

n/a
hunter
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51


View Profile
June 22, 2011, 04:58:51 PM
 #4

Windows has 3GPU limit, use linux it supports 8GPU

4
IlbiStarz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
June 22, 2011, 05:27:42 PM
 #5

Windows has 3GPU limit, use linux it supports 8GPU

4

Does a 6990 count as 1 or 2?

It's better to be pissed off, than to be pissed on.
BTC : 1UgM1rqL9mFtH4PHF8TgvAaceymaKmhmP         LTC : LgCGw2WrRphr94RYS1qXHj2PUuYrTap4vk
FC : 6jc9PEmqxpMSxydfepHtshE4f2jMom1dAJ
hunter
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51


View Profile
June 22, 2011, 05:47:59 PM
 #6

Windows has 3GPU limit, use linux it supports 8GPU

4

Does a 6990 count as 1 or 2?

I'll clarify, Windows supports 8 gpus.
But only 4 max for gaming.

The 6990 being 2 gpus on one pcb, so you would be able to run 4 6990s in Windows.
IlbiStarz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
June 22, 2011, 06:15:45 PM
 #7

Windows has 3GPU limit, use linux it supports 8GPU

4

Does a 6990 count as 1 or 2?

I'll clarify, Windows supports 8 gpus.
But only 4 max for gaming.

The 6990 being 2 gpus on one pcb, so you would be able to run 4 6990s in Windows.

So then I could run the setup I described in the op? No problems running 5 series and 6 series together?

It's better to be pissed off, than to be pissed on.
BTC : 1UgM1rqL9mFtH4PHF8TgvAaceymaKmhmP         LTC : LgCGw2WrRphr94RYS1qXHj2PUuYrTap4vk
FC : 6jc9PEmqxpMSxydfepHtshE4f2jMom1dAJ
hunter
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51


View Profile
June 22, 2011, 06:19:16 PM
 #8

You'll likely have to use dummy plugs.
RyNinDaCleM
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Legen -wait for it- dary


View Profile
June 22, 2011, 11:22:14 PM
 #9

You'll likely have to use dummy plugs.
Definitely!

You WILL be able to use both 5xxx and 6xxx together! I'm doing it right now! For the record, you otherwise would not be able to use your original two together, other than for mining! 6990 would only work with a 69xx card for anything else!

IlbiStarz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
June 23, 2011, 01:27:54 AM
 #10

You'll likely have to use dummy plugs.
Definitely!

You WILL be able to use both 5xxx and 6xxx together! I'm doing it right now! For the record, you otherwise would not be able to use your original two together, other than for mining! 6990 would only work with a 69xx card for anything else!

Wait, so they do work together except a 6990?

Are you using linux/windows?

Which drivers are you using? Does afterburner work?

It's better to be pissed off, than to be pissed on.
BTC : 1UgM1rqL9mFtH4PHF8TgvAaceymaKmhmP         LTC : LgCGw2WrRphr94RYS1qXHj2PUuYrTap4vk
FC : 6jc9PEmqxpMSxydfepHtshE4f2jMom1dAJ
RyNinDaCleM
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Legen -wait for it- dary


View Profile
June 23, 2011, 08:12:48 PM
 #11

You'll likely have to use dummy plugs.
Definitely!

You WILL be able to use both 5xxx and 6xxx together! I'm doing it right now! For the record, you otherwise would not be able to use your original two together, other than for mining! 6990 would only work with a 69xx card for anything else!

Wait, so they do work together except a 6990?

Are you using linux/windows?

Which drivers are you using? Does afterburner work?
You can mine with any combination of cards! The 6990 will only crossfire with a 69xx card for gaming purposes! You can absolutely use your 6990 with your 6870 or your 5850 or both! They just cannot be CF'd together!
I use win7, and currently have a 6950, and 2 5770s in one rig!

IlbiStarz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
June 23, 2011, 10:33:50 PM
 #12

You'll likely have to use dummy plugs.
Definitely!

You WILL be able to use both 5xxx and 6xxx together! I'm doing it right now! For the record, you otherwise would not be able to use your original two together, other than for mining! 6990 would only work with a 69xx card for anything else!

Wait, so they do work together except a 6990?

Are you using linux/windows?

Which drivers are you using? Does afterburner work?
You can mine with any combination of cards! The 6990 will only crossfire with a 69xx card for gaming purposes! You can absolutely use your 6990 with your 6870 or your 5850 or both! They just cannot be CF'd together!
I use win7, and currently have a 6950, and 2 5770s in one rig!

Okay thank you!

It's better to be pissed off, than to be pissed on.
BTC : 1UgM1rqL9mFtH4PHF8TgvAaceymaKmhmP         LTC : LgCGw2WrRphr94RYS1qXHj2PUuYrTap4vk
FC : 6jc9PEmqxpMSxydfepHtshE4f2jMom1dAJ
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!