Bitcoin Forum
August 22, 2018, 12:36:42 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][ICO] Gamerbits ICO - eSports chinezesc ICO CLOSE 8/27/17  (Read 176 times)
eSportsCoins
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10

Gamerbits -- Limited $900k ICO -- gbits.io


View Profile WWW
August 24, 2017, 12:20:50 AM
 #1


O zi bună pentru toată lumea, suntem echipa internațională de marketing pentru Gamerbits (GBTS) (gbits.io) și suntem încântați să anunțăm proiectul nostru valutar și mulțimea limitată (limitată) care este LIVE RIGHT NOW! 21% au fost vândute deja!! ICO CLOSE PERMANENT 8/27/17 !! Investiție minimă = valoarea 0.00001 Bitcoin!

WHITEPAPER ◐   WEBSITE ◐   TWITTER ●   SLACK ◑  FACEBOOK ◑  FORUMS白皮書 ◐    網站 ◐    微博 ●    優酷 ◑   微信  ◑   討論論壇

Gamerbits Vision

Viziunea și obiectivul acestui proiect de monedă este de a urmări potențialul neexploatat în industria jocurilor de noroc eSports / video, dedicându-ne personalizării / traducerii de software, urmărind parteneriate, oferind sponsorizări, organizând evenimente, pentru a aduce (criptocurența) în prim-plan Tot mai mare, industrie de jocuri de noroc competitiv de miliarde de dolari. Viziunea noastră concentrată include numeroase planuri în jurul Chinei și în alte părți ale Asiei, care reprezintă peste jumătate din veniturile totale din această industrie.

Tokenul

Gamerbite (GBTS) este un etichetă ec20 bazată pe Ethereum. Anterior, versiunile de testare au fost create folosind blocul Bitcoin, pe Protocolul Omni, iar testele suplimentare au fost făcute cu Litecoin. Cu toate acestea, Ethereum a fost în cele din urmă ales ca platformă de alegere, pentru viteza, eficiența și integrarea ușoară în numeroasele schimburi de criptocurențe online.Piața

Până în prezent, nici o monedă eSports majoră nu a obținut o cotă de piață dominantă în industria de eSporturi de miliarde de dolari, iar noi, la Gamerbits, simțim că nu este vorba despre faptul că nici unul dintre aceștia nu avea viziunea, parteneriatele sau familiaritatea cu piețele din Asia pentru a face acest lucru. Gamerbits își concentrează viziunea asupra mai multor titluri de jocuri video cu cele mai mari premii și urmăriri în bani, precum și anumite țări, inclusiv America de Nord, China, Vietnam și multe altele, și pe mai multe țări și titluri ca viitor progresează.După cum se poate observa mai sus, piața pentru eSports este masivă și doar în creștere, deoarece demografia mai tânără are o poziție din ce în ce mai mare în economia globală și câștigă o pondere din ce în ce mai mare a puterii de cumpărare. Prin urmare, potențialul pentru o monedă care se ocupă de acest grup în creștere este masiv, cu capitalizarea totală a pieței care dăunează întregii industrii.

Turnee de premii

Premiile de premii pentru turnee reprezintă o atracție importantă pe piață pentru o monedă descentralizată, care se stabilește rapid fără intermediari, în special în țările în curs de dezvoltare și în monedele care se confruntă cu manipularea monedei, așa cum mulți din Asia, China fiind cel mai notabil în acest sens. Gamerbits își reiterează periodic portofelele și software-ul pentru a fi mai ușor de utilizat pentru organizatorii de turnee, iar Fundația Gamerbits va prelua multe inițiative pentru a aduce moneda în mâinile jucătorilor prin intermediul premiilor de premii ale turneelor. Un mod major se va întâmpla prin adoptarea abordării Microsoft de a oferi mai întâi portofele gratuite încărcate cu Gamerbits ca bonusuri organizatorilor de turnee, pentru a oferi gratuit un bonus suplimentar jucătorilor care își câștigă turneele. Apoi, după ce se întâmplă acest lucru în timp și se realizează un efect de rețea, organizatorii vor cumpăra ei înșiși Gamerbits pentru a le furniza jucătorilor singuri.

Pariurile de premiere ale turneelor ​​eSports devin din ce in ce mai mari, urmand ca campionatul Dota 2 "The International" sa se imbogate cu peste 22 milioane de dolari acum, doar partial in timpul perioadei totale de umplere a turneelor, Multe cazuri mari în China. Chiar și una dintre aceste fonduri ar putea stimula ROI-ul Gamerbits ICO cu mai mult de 22x (2200% +), iar multe dintre acestea se întâmplă în fiecare an, crescând doar în dimensiune. Prin urmare, există un potențial ascendent masiv, chiar și atunci când se uită numai la acest caz de utilizare a monedei.

Site-uri de pariuri

Cryptocurrency & pariuri au fost făcute unul pentru celălalt, deoarece acest tip de bani oferă anonimatul, securitatea, decontarea fără fricțiune și ușurința în utilizare pe care piețele de pariuri le-au dorit atât de mult timp. Gamerbits Wallet v2 este proiectat să prezinte mai multe instrumente pentru a paria pe orice tip de eveniment - chiar și pe propriile dvs. meciuri împotriva altora - și puteți accesa această piață masivă. Portofelul nostru cu tematică generală ar putea oferi acest lucru maselor și să profite de piața globală de pariuri pe mai multe miliarde de dolari, care se extinde mult mai departe decât doar eSport, câștigurile Gamerbits oferind reduceri unice la uneltele pentru jocuri, bilete și multe altele.

Turnee Amateur / Micro

În ciuda faptului că nu există cea mai mare parte a finanțării, turneele amatorilor reprezintă încă o sumă masivă de capital în industria eSports și sunt mult mai ușor de abordat, sponsorizat și integrat într-o perioadă scurtă de timp. Acestea sunt locurile în care am reușit să realizăm cea mai mare parte a testelor clienților noștri în ultimii ani și vom continua să fie un focar pentru testarea de noi caracteristici, găsirea / sponsorizarea talentelor locale și ajustarea software-ului nostru înainte de a-l utiliza în mainstream Câștigând în continuare rezultate mari de la nivel de iarbă, care impresionează în continuare evaluarea valutară.

Vânzări de bilete / mărfuri

Acestea sunt un bonus suplimentar în cazul în care Gamerbits poate oferi beneficii exclusive titularilor și utilizatorilor săi, că mai multe valute de masă nu pot. Fundația Gamerbits va utiliza parteneriatele actuale și viitoare pentru a stabili reduceri la vânzările de bilete și la mărfurile de la terțe părți care vor fi vândute la evenimente eSports, ceea ce va crea o cerere și o utilizare suplimentară a monedei, deoarece vânzătorii de mărfuri / bilete își apreciază Gamerbits digital (Spre deosebire de monedele filate din ce în ce mai inflaționate), în timp ce jucătorilor care cheltuiesc Gamerbits li se permite să reducă multe lucruri la locurile de turneu.

Retail Mobile / Console Joc de integrare

Așa cum se poate vedea în graficul final din partea dreaptă de jos, vânzările mai mari ale vânzărilor cu amănuntul ale jocurilor video, jocurilor mobile și jocurilor pe calculator scot în final scena competitivă și integrarea în cât mai multe aplicații mobile, console și alte titluri jucate masiv Este cheia succesului în afara pieței eSports. În timp ce eSports este o piață mult mai accesibilă și încă oferă un spațiu masiv pentru creșterea ROI a ICO cu multe magnitudine, obiectivul pe termen lung al Gamerbits include încălcarea vânzărilor de jocuri video mai mari, începând cu parteneriatele asiatice. Așa cum se poate observa din graficul din stânga jos, piețele asiatice alcătuiesc deja majoritatea acestor piețe și alte piețe legate de jocurile video din întreaga lume.Explorați tabloul de bord pentru Explorer

Multe criptocurrencies oferă modalități de vizualizare a listelor cele mai bogate adrese care afișează adresele care dețin cea mai mare cantitate de monedă. Gamerbits nu va fi diferit, deoarece v1.0 din Gamerbits Block Explorer va avea această funcție (personalizează mai multe jocuri, cum este deja portofelul, testați-l aici), dar va avea bonusul suplimentar de a fi un leaderboard global pentru gameri, Care vor fi în continuare defalcate în secțiuni pentru anumite jocuri video, pentru a satisface acele publicuri. Prin urmare, acest lucru va marca prima dată când o criptocurrency a fost utilizată pentru a menține rangul global în industria eSports și va încuraja creșterea și cererea pentru Gamerbits.

Cu ani în urmă am încheiat testele acestei funcții "celei mai bogate liste" cu Bitcoin Omni Protocol și am avut un mare succes la un eveniment local în care am creat o competiție în care câștigătorul turneului va primi moneda de test și va fi afișată adresa de vanitate Partea de sus a clasamentului. Au trecut mai multe torturi și sistemul a determinat mult mai mulți concurenți să ajungă și să concureze chiar și mai greu chiar și pentru moneda necomercializată, ceea ce a demonstrat că doar tabelul a fost suficient
Forță motrice pentru a încuraja utilizarea în continuare a monedei noastre, fără stimulente economice.Data de începere a ICO - 7/26/17 0:00 UTC

ICO Gamerbits va începe la 26 iulie 2017 la miezul nopții, ora 00:00 UTC. Aceasta va continua timp de patru săptămâni, până la 26 august 2017, la miezul nopții 0:00 UTC, dar se poate opri mai devreme, deoarece monedele sunt limitate și pot fi vândute oricând înainte de asta. Există deja mulți investitori din mai multe părți ale lumii, mai ales China și America de Nord, care au fost informați despre vânzarea pe piață. Nici o investiție nu a fost făcută până în prezent și nu va fi făcută până la runda de investiții a ICO menționată mai sus. Materialele precum documentele traduse, videoclipurile echipei executive și alte materiale de marketing vor fi distribuite prin Weibo, Baidu, WeChat, Facebook, Twitter, YouTube, Youku, Telegram, Slack și alte canale înainte, în timpul și după această perioadă de investiție.

Limited ICO - 900.000 dolari SUA maxim

90.000.000 (divizibile) Gamerbits vor fi vândute în timpul acestei ICO, la un preț de 0.01 dolari fiecare.

O mulțime de ICO se va termina la atingerea acestui număr, calculată conform Documentelor ICO.

Adresele securizate

Adresele noastre ICO vor fi publicate pe site-ul nostru https://gbits.io/crowdsale-n.html, care va fi protejat de CDN cu CloudFlare, precum și alte proceduri de securitate. Adresele vor fi postate acolo când vânzarea începe la ora 0:00 UTC 7/26/17, iar la acel moment monedele vor fi vândute pe baza primului venit primul servit până când sunt vândute sau până când vor trece 4 săptămâni . Pentru mai multă siguranță, puteți să trimiteți adresele cu cele listate în contul "Gamerbits" (proprietarul echipei) pe canalul oficial Slack aici, precum și contul "gbits" de admin pe forumurile noastre securizate, disponibile la adresa https://forum.gbits.io. Adresele din toate cele 3 site-uri ar trebui să se potrivească mereu, deoarece va exista o singură adresă pe monedă pe durata vânzării, deși mai multe adrese acceptă mai multe valute, cum ar fi adresele Ethereum acceptând, de asemenea, jetoanele ec20 și Bitcoin Adresa, de asemenea, acceptând activele Omni, cum ar fi MaidSafeCoin și altele.

Cryptocurrencies acceptate

Dispunem de o varietate de opțiuni de achiziție în criptocuritate, fiecare dintre ele având adresele ICO ale Gamerbits afișate pe site-ul nostru în timpul perioadei de mulțimea de vizitatori https://gbits.io/. Următoarea este lista noastră curentă de criptocuritate acceptate și putem accepta mai mult dacă există suficiente motive convingătoare pentru discuțiile  pe forum:

http://i.imgur.com/fnpsflI.pngPrima medalie de aur pentru eSports

Deși a fost deja demonstrată și testată în Jocurile Olimpice asiatice din 2018 (desfășurate în Indonezia), 2022 marchează prima dată în istorie că eSports va fi un eveniment de medalie de aur. Acest lucru este foarte norocos, deoarece CEO-ul nostru și câțiva dintre directorii noștri trăiesc în diferite părți ale Chinei și au început deja să ajungă la parteneriate în jurul fiecăreia dintre cele 44 de locații la care vor avea loc aceste jocuri. Deși multe informații încă nu au fost încă publicate, vom avea la fel de mult de la început ca oricine poate avea în aceste proceduri și tranzacții. Acesta va prezenta un potențial masiv potențial pentru Gamerbits, care va fi inclus, promovat și oferit audienței și jucătorilor implicați în aceste jocuri.

Software-ul portofelului nostru pentru Jocurile Olimpice 2022 este deja complet și funcțional și poate fi testat aici, în timp ce versiunea strict tradusă în limba chineză complet tradusă pot fi testate aici. Am mers mai departe și mai departe pentru a aduce acest software în limbile asiatice chiar mai departe decât a fost proiectat să fie, și acesta este software-ul pe care îl aducem investitorilor și partenerilor noștri chinezi pe măsură ce procedăm în acest domeniu. Sa dovedit a fi un cip de negociere foarte unic în negocierile noastre și a dus la deschiderea de noi uși pentru jocurile din 2022 și multe evenimente care se vor întâmpla mult mai devreme.Echipa Gamerbits

Echipa Gamerbits este în prezent alcătuită din mulți contractori internaționali, iar o mare parte din motivele pentru care căutăm finanțare este de a aduce mulți dintre ei ca personal cu normă întreagă. Am realizat foarte mult lucrătorii cu fracțiune de normă și foarte puțină finanțare proprie și suntem încântați să creștem producția după magnitudine după o mulțime de succes, să dezvoltăm versiuni suplimentare ale portofelului Gamerbits / Explorer și să ne extindem serviciile online și in- Persoană globală ajunge de multe ori peste, pentru a stimula ratele de adoptare a monedei și capitalizarea de piață de multe ordine de mărime.Informațiile complete despre compania noastră pot fi văzute pe site-ul nostru web, împreună cu portofoliile multor membri ai echipei și lucrările din trecut. Consultanții companiei și parteneriatele noastre sunt, de asemenea, vizibile acolo, precum și alte informații pertinente pentru organizația noastră.Aplicația Gamerbits Storage Storage cu MaidSafe

Am finalizat o aplicație suplimentară pentru securizarea monedei noastre. Este o aplicație web criptată descentralizată p2p, unde puteți stoca cu ușurință cheile private sau orice alte date sensibile la protocolul criptat de Internet dezvoltat de MaidSafe. Mai multe informații despre aplicația noastră completă sunt disponibile pe Github, pe postul nostru de forumuri MaidSafe și pe Demonstrația video de mai jos. Bucurați-vă!

https://www.youtube.com/watch?v=FXuGtl8sNXUBitboy™

Bitboy ™ este mascota noastră de marcă înregistrată și publicul care reprezintă Gamerbits pentru lume. El a fost prezentat pentru prima dată în browser-ul bazat pe browser-ul Javascript pe site-ul nostru de aglomerări, unde trebuie să colecteze Ethereum și să evite obstacolele și a apărut mai târziu în antetele noastre de albume , Mărfurile de marketing și pagina de mărci comerciale. Misiunea lui este să-l aducă pe Gamerbits la # 1 pe CoinMarketCap și el continuă să alerge, să sară și să promoveze Gamerbits până când misiunea lui este completă. El va fi prezentat în multe anunțuri, iar designul simplu va fi ușor pentru a obține mesajul către o bază largă de utilizatori internaționali. În plus față de materialele de marketing, este de așteptat să apară în propriile videoclipuri scurte și romane grafice, împreună cu apariții sponsorizate de fantezie în întreaga lume.

MAI MULTE INFORMAȚII DISPONIBILE PE SITE-ULUL NOSTRU!

Alăturați-vă forumurilor noastre, Slack, Telegram, WeChat, Subreddit,
Facebook, Twitter, Weibo, Youku, și altele!

Așteaptă cu nerăbdare un proiect de succes împreună

[/url]

Gamerbits Limited $900k ICO Asian eSports GBITS.IO
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!