Bitcoin Forum
October 17, 2017, 08:55:52 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 [3] 4 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][ICO]Cryptics Exchange rate predictions based on AI  (Read 1017 times)
gawuk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308



View Profile
October 07, 2017, 01:41:29 PM
 #41

sepertinya saya kalau daftar ikutan bounty nya kayak nya sudah telah udah hampir selesai ini proyek,
ikut meramaikan tread nya ajalah, goodluck for this project
masih lama mas,silahkan dipelajari lagi tread bountinya,iconya baru mulai desember,jadi masih terbuka lebar kalau mau ikut bountynya.

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508273752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508273752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508273752
Reply with quote  #2

1508273752
Report to moderator
1508273752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508273752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508273752
Reply with quote  #2

1508273752
Report to moderator
1508273752
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508273752

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508273752
Reply with quote  #2

1508273752
Report to moderator
cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 08, 2017, 08:10:30 AM
 #42

Today


Result:



* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
forecasted price - predicted close price for "date"
move - currency pair trend, "up" indicates that price will rise up, "down" - price will go down
difference - "value" of the trend, basicaly means the difference of predicted close price and today`s close price at 00:01 GMT

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 08, 2017, 09:31:30 AM
 #43

Today


poulembertus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 225


🌟ATLANT ICO: 7/09/17🌟


View Profile
October 08, 2017, 10:00:01 AM
 #44

ini penjualan ico nya sudah dapat berapa
dan di web nya pun ga ada page untuk beli ico nya juga

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 09, 2017, 08:31:09 AM
 #45

Today


Result:



* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
forecasted price - predicted close price for "date"
move - currency pair trend, "up" indicates that price will rise up, "down" - price will go down
difference - "value" of the trend, basicaly means the difference of predicted close price and today`s close price at 00:01 GMT

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 09, 2017, 09:13:14 AM
 #46

Today


cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 10, 2017, 08:14:20 AM
 #47

Today


Result:



* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
forecasted price - predicted close price for "date"
move - currency pair trend, "up" indicates that price will rise up, "down" - price will go down
difference - "value" of the trend, basicaly means the difference of predicted close price and today`s close price at 00:01 GMT

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 10, 2017, 09:29:05 AM
 #48

Today


cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 11, 2017, 09:12:13 AM
 #49

Today


Result:


* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
Price (P) - predicted close price for "date", 1am GMT
Move (P) - the absolute difference between previous close price and the predicted one
Move% (P) - relative percentage difference between previous close price and the predicted one
Price (R) - real price for "date", 1am GMT
Move (R) - the absolute difference between previous close price and the real next one

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 11, 2017, 11:04:24 AM
 #50

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
11.10.2017BTC/USD4712.654774-51
-1.06

11.10.2017
ARDR/USD0.2030034450.0000
0.00

11.10.2017ETH/USD300.33138291.870.6270129666
11.10.2017XRP/USD0.2619414310.001.45
11.10.2017LTC/USD50.752191050.17
0.34
11.10.2017XMR/USD86.26459678-0.20
-0.2260041869

11.10.2017DASH/USD289.3173569-1.61
-0.55

11.10.2017DCR/USD27.87393978-0.08
-0.2721295886

11.10.2017ZRX/USD0.221609988
0.02
8.47
11.10.2017STRAT/USD3.483807634
0.082.46

11.10.2017NEO/USD29.686073920.35
1.18

11.10.2017OMG/USD9.110533697
1.02
12.61475522

* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
Price (P) - predicted close price for "date", 1am GMT
Move (P) - the absolute difference between previous close price and the predicted one
Move% (P) - relative percentage difference between previous close price and the predicted one
Price (R) - real price for "date", 1am GMT
Move (R) - the absolute difference between previous close price and the real next one

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 12, 2017, 09:14:50 AM
 #51

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
11.10.2017BTC/USD4712.654774-51
-1.06

11.10.2017
ARDR/USD0.2030034450.0000
0.00

11.10.2017ETH/USD300.33138291.870.6270129666
11.10.2017XRP/USD0.2619414310.001.45
11.10.2017LTC/USD50.752191050.17
0.34
11.10.2017XMR/USD86.26459678-0.20
-0.2260041869

11.10.2017DASH/USD289.3173569-1.61
-0.55

11.10.2017DCR/USD27.87393978-0.08
-0.2721295886

11.10.2017ZRX/USD0.221609988
0.02
8.47
11.10.2017STRAT/USD3.483807634
0.082.46

11.10.2017NEO/USD29.686073920.35
1.18

11.10.2017OMG/USD9.110533697
1.02
12.61475522


Result:

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
11.10.2017BTC/USD4712.654774-51-1.064824.2 60.840
11.10.2017ARDR/USD0.2030034450.0000
0.000.20580.003
11.10.2017ETH/USD300.33138291.870.6270129666302.860.6270129666
11.10.2017XRP/USD0.2619414310.001.450.2632 0.01 
11.10.2017LTC/USD50.752191050.17
0.3450.79 0.21 
11.10.2017XMR/USD86.26459678-0.20
-0.2260041869
87.49 1.030 
11.10.2017DASH/USD289.3173569-1.61
-0.55
298.21 7.280 
11.10.2017DCR/USD27.87393978-0.08
-0.2721295886
27.8 -0.150 
11.10.2017ZRX/USD0.221609988
0.02
8.470.2022 -0.002 
11.10.2017STRAT/USD3.483807634
0.082.46
3.51 0.110 
11.10.2017NEO/USD29.686073920.35
1.18
30.03 0.690 
11.10.2017OMG/USD9.110533697
1.02
9.27302.86 1.180 

* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
Price (P) - predicted close price for "date", 1am GMT
Move (P) - the absolute difference between previous close price and the predicted one
Move% (P) - relative percentage difference between previous close price and the predicted one
Price (R) - real price for "date", 1am GMT
Move (R) - the absolute difference between previous close price and the real next one

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 12, 2017, 09:56:57 AM
 #52

Today

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
11.10.2017BTC/USD 4805.579  -19
 -0.3859914597

11.10.2017
ARDR/USD 0.216312  0.010512
 5.11

11.10.2017ETH/USD 305.0233  2.1633  0.71 
11.10.2017XRP/USD 0.264247 0.001047  0.40 
11.10.2017LTC/USD 51.06  0.27
 0.53 
11.10.2017XMR/USD 87.68417  0.19417   0.22

11.10.2017DASH/USD 294.066  -4.144
-1.39 
11.10.2017DCR/USD 27.39787  -0.40213
 -1.45

11.10.2017ZRX/USD 0.212177   0.009977
 4.93 
11.10.2017STRAT/USD 3.33836
-0.17164  -4.89

11.10.2017NEO/USD 28.92916  -1.10084
[ -3.67

11.10.2017OMG/USD 8.812711
 -0.457289
 -4.93 

MOSSAD
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
October 12, 2017, 04:17:33 PM
 #53

sepertinya proyek berkonsep presdiksi exchange ini sangat menjanjikan walaupun sebenarnya sudah ada proyek yang mirip ini
sebelumnya,semoga sukses aja untuk ICO dan partisipannya.
kayaknya memang udah ada konsep kayak gini gan,setahuku tracker dan ada lagi tapi lupa namanya,tapi masing2 pasti ada perbedaannya.
yang menarik,Cryptics ini ada 3 tahap pejualan,yaitu presale,ICO pertama dan ICO terakir,dengan durasi yang cukup lama jadi
banyak kesempatan bagi para investor untuk bisa join di proyek ini.
semoga bakal ada yang beda gan dari segi fitur dan UI investor bakal jenuh kalau sama mah dan dengan diadakannya penjualan dalam tiga tahap bisa memberi opsi yang bagus biat para investor Smiley
keliatannya memang beda gan,serupa tapi tak sama,moga aja ini lebih baik dari yang lain,mungkin dari fiturnya juga lebih lengkap.
emeng-emeng kok gak ada tanggal mulai dan selesainya ya? yang ada cuma bulannya aja,apa mungkin belum di tentukan ya gan?
perjalan iconya cukup panjang juga nih tetapi projectnya sangat bagus atau bisa di bilang legit, ane masih lihat dulu dikira bebarapa hari kalau menurut ane sudah mantap ane mau partisipasi ma project ini, desember kan icony?

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
     ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 13, 2017, 08:31:28 AM
 #54

Today

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
11.10.2017BTC/USD 4805.579  -19
 -0.3859914597

11.10.2017
ARDR/USD 0.216312  0.010512
 5.11

11.10.2017ETH/USD 305.0233  2.1633  0.71 
11.10.2017XRP/USD 0.264247 0.001047  0.40 
11.10.2017LTC/USD 51.06  0.27
 0.53 
11.10.2017XMR/USD 87.68417  0.19417   0.22

11.10.2017DASH/USD 294.066  -4.144
-1.39 
11.10.2017DCR/USD 27.39787  -0.40213
 -1.45

11.10.2017ZRX/USD 0.212177   0.009977
 4.93 
11.10.2017STRAT/USD 3.33836
-0.17164  -4.89

11.10.2017NEO/USD 28.92916  -1.10084
[ -3.67

11.10.2017OMG/USD 8.812711
 -0.457289
 -4.93 

Result:

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
11.10.2017BTC/USD 4805.579  -19
 -0.3859914597
 5571.76
 747.560
11.10.2017
ARDR/USD 0.216312  0.010512
 5.11
 0.2141  0.008
11.10.2017ETH/USD 305.0233  2.1633  0.71  327.95  25.090
11.10.2017XRP/USD 0.264247 0.001047  0.40  0.2458  -0.017
11.10.2017LTC/USD 51.06  0.27
 0.53  56.32  5.530
11.10.2017XMR/USD 87.68417  0.19417   0.22
 87.92  0.430
11.10.2017DASH/USD 294.066  -4.144
-1.39  303.56  5.350
11.10.2017DCR/USD 27.39787  -0.40213
 -1.45
 26.69  -1.110
11.10.2017ZRX/USD 0.212177   0.009977
 4.93  0.192  -0.010
11.10.2017STRAT/USD 3.33836
-0.17164  -4.89
 3.11  -0.400
11.10.2017NEO/USD 28.92916  -1.10084
[ -3.67
 28.47  -1.560
11.10.2017OMG/USD 8.812711
 -0.457289
 -4.93  8.6  -0.670

* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
Price (P) - predicted close price for "date", 1am GMT
Move (P) - the absolute difference between previous close price and the predicted one
Move% (P) - relative percentage difference between previous close price and the predicted one
Price (R) - real price for "date", 1am GMT
Move (R) - the absolute difference between previous close price and the real next one

Icologies
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


🌟ATLANT ICO: 7/09/17🌟


View Profile
October 13, 2017, 08:44:57 AM
 #55

sepertinya proyek berkonsep presdiksi exchange ini sangat menjanjikan walaupun sebenarnya sudah ada proyek yang mirip ini
sebelumnya,semoga sukses aja untuk ICO dan partisipannya.
kayaknya memang udah ada konsep kayak gini gan,setahuku tracker dan ada lagi tapi lupa namanya,tapi masing2 pasti ada perbedaannya.
yang menarik,Cryptics ini ada 3 tahap pejualan,yaitu presale,ICO pertama dan ICO terakir,dengan durasi yang cukup lama jadi
banyak kesempatan bagi para investor untuk bisa join di proyek ini.
semoga bakal ada yang beda gan dari segi fitur dan UI investor bakal jenuh kalau sama mah dan dengan diadakannya penjualan dalam tiga tahap bisa memberi opsi yang bagus biat para investor Smiley
keliatannya memang beda gan,serupa tapi tak sama,moga aja ini lebih baik dari yang lain,mungkin dari fiturnya juga lebih lengkap.
emeng-emeng kok gak ada tanggal mulai dan selesainya ya? yang ada cuma bulannya aja,apa mungkin belum di tentukan ya gan?
perjalan iconya cukup panjang juga nih tetapi projectnya sangat bagus atau bisa di bilang legit, ane masih lihat dulu dikira bebarapa hari kalau menurut ane sudah mantap ane mau partisipasi ma project ini, desember kan icony?
kalau dilihat sih sangat lama gan karena 3 bulan bukan waktu yang singkat gan, yah semoga aja bisa sukses dan project nya berjalan lancar ikut bounty sosmed nya aja deh buat tabungan. Grin

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 13, 2017, 09:47:51 AM
 #56

Today

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
13.10.2017BTC/USD 5307.33  -264.43 -4.75 
13.10.2017ARDR/USD 0.217  0.003  1.38 
13.10.2017ETH/USD 316.94  -11.01  -3.36 
13.10.2017XRP/USD 0.244 -0.001  -0.55 
13.10.2017LTC/USD 57.13  0.81  1.45 
13.10.2017XMR/USD 86.22  -1.70  -1.93 
13.10.2017DASH/USD 292.56  -11.00 -3.63 
13.10.2017DCR/USD 25.36  -1.33  -4.97 
13.10.2017ZRX/USD 0.199   0.007  3.65 
13.10.2017STRAT/USD 2.99 -0.12  -3.87 
13.10.2017NEO/USD 27.56  -0.91  -3.18

13.10.2017OMG/USD 8.55  -0.05
 -0.54

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 13, 2017, 02:59:30 PM
 #57




We are glad to inform that Cryptics is listed on https://icos.icobox.io/projects/534
You can vote for us and share this news among your friends. We also greatly appreciate any comments. We count on you https://icos.icobox.io/projects/534/comments

kimonjol
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
October 13, 2017, 03:07:02 PM
 #58

sepertinya proyek berkonsep presdiksi exchange ini sangat menjanjikan walaupun sebenarnya sudah ada proyek yang mirip ini
sebelumnya,semoga sukses aja untuk ICO dan partisipannya.
kayaknya memang udah ada konsep kayak gini gan,setahuku tracker dan ada lagi tapi lupa namanya,tapi masing2 pasti ada perbedaannya.
yang menarik,Cryptics ini ada 3 tahap pejualan,yaitu presale,ICO pertama dan ICO terakir,dengan durasi yang cukup lama jadi
banyak kesempatan bagi para investor untuk bisa join di proyek ini.
semoga bakal ada yang beda gan dari segi fitur dan UI investor bakal jenuh kalau sama mah dan dengan diadakannya penjualan dalam tiga tahap bisa memberi opsi yang bagus biat para investor Smiley
keliatannya memang beda gan,serupa tapi tak sama,moga aja ini lebih baik dari yang lain,mungkin dari fiturnya juga lebih lengkap.
emeng-emeng kok gak ada tanggal mulai dan selesainya ya? yang ada cuma bulannya aja,apa mungkin belum di tentukan ya gan?
perjalan iconya cukup panjang juga nih tetapi projectnya sangat bagus atau bisa di bilang legit, ane masih lihat dulu dikira bebarapa hari kalau menurut ane sudah mantap ane mau partisipasi ma project ini, desember kan icony?
kalau dilihat sih sangat lama gan karena 3 bulan bukan waktu yang singkat gan, yah semoga aja bisa sukses dan project nya berjalan lancar ikut bounty sosmed nya aja deh buat tabungan. Grin
kayaknya memang harus cukup bersabar jika berlangsung selama 3 bulan gan, tapi kalau sabar menunggu mending join saja gan kan untuk rewardnya juga lumayan sebanding dengan lamanya selama 3 bulan

kiminjhon
Member
**
Offline Offline

Activity: 74

🌟 ATLANT ICO: 07/09/17 🌟


View Profile
October 13, 2017, 03:24:41 PM
 #59

sepertinya proyek berkonsep presdiksi exchange ini sangat menjanjikan walaupun sebenarnya sudah ada proyek yang mirip ini
sebelumnya,semoga sukses aja untuk ICO dan partisipannya.
kayaknya memang udah ada konsep kayak gini gan,setahuku tracker dan ada lagi tapi lupa namanya,tapi masing2 pasti ada perbedaannya.
yang menarik,Cryptics ini ada 3 tahap pejualan,yaitu presale,ICO pertama dan ICO terakir,dengan durasi yang cukup lama jadi
banyak kesempatan bagi para investor untuk bisa join di proyek ini.
semoga bakal ada yang beda gan dari segi fitur dan UI investor bakal jenuh kalau sama mah dan dengan diadakannya penjualan dalam tiga tahap bisa memberi opsi yang bagus biat para investor Smiley
keliatannya memang beda gan,serupa tapi tak sama,moga aja ini lebih baik dari yang lain,mungkin dari fiturnya juga lebih lengkap.
emeng-emeng kok gak ada tanggal mulai dan selesainya ya? yang ada cuma bulannya aja,apa mungkin belum di tentukan ya gan?
perjalan iconya cukup panjang juga nih tetapi projectnya sangat bagus atau bisa di bilang legit, ane masih lihat dulu dikira bebarapa hari kalau menurut ane sudah mantap ane mau partisipasi ma project ini, desember kan icony?
kalau dilihat sih sangat lama gan karena 3 bulan bukan waktu yang singkat gan, yah semoga aja bisa sukses dan project nya berjalan lancar ikut bounty sosmed nya aja deh buat tabungan. Grin
kayaknya memang harus cukup bersabar jika berlangsung selama 3 bulan gan, tapi kalau sabar menunggu mending join saja gan kan untuk rewardnya juga lumayan sebanding dengan lamanya selama 3 bulan
3 bulan itu juga bukan waktu yang cepat gan, semoga saja yang join juga betah gan dan bisa menerima reward yang sesuai setelah bountynya selesai

cryptocryptics
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 14, 2017, 09:23:44 AM
 #60

Today

DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
13.10.2017BTC/USD 5307.33  -264.43 -4.75 
13.10.2017ARDR/USD 0.217  0.003  1.38 
13.10.2017ETH/USD 316.94  -11.01  -3.36 
13.10.2017XRP/USD 0.244 -0.001  -0.55 
13.10.2017LTC/USD 57.13  0.81  1.45 
13.10.2017XMR/USD 86.22  -1.70  -1.93 
13.10.2017DASH/USD 292.56  -11.00 -3.63 
13.10.2017DCR/USD 25.36  -1.33  -4.97 
13.10.2017ZRX/USD 0.199   0.007  3.65 
13.10.2017STRAT/USD 2.99 -0.12  -3.87 
13.10.2017NEO/USD 27.56  -0.91  -3.18

13.10.2017OMG/USD 8.55  -0.05
 -0.54

Result:


DatePairPrice (P)Move (P)Move% (P)Price (R)Move (R)
13.10.2017BTC/USD 5307.33  -264.43 -4.75 5635.56 63.800
13.10.2017ARDR/USD 0.217  0.003  1.38 0.2353 0.021
13.10.2017ETH/USD 316.94  -11.01  -3.36 342.68 14.730
13.10.2017XRP/USD 0.244 -0.001  -0.55 0.2579 0.012
13.10.2017LTC/USD 57.13  0.81  1.45 58.66 2.340
13.10.2017XMR/USD 86.22  -1.70  -1.93 94.27 6.350
13.10.2017DASH/USD 292.56  -11.00 -3.63 308.65 5.090
13.10.2017DCR/USD 25.36  -1.33  -4.97 28.42 1.730
13.10.2017ZRX/USD 0.199   0.007  3.65 0.1908 -0.001
13.10.2017STRAT/USD 2.99 -0.12  -3.87 3 -0.110
13.10.2017NEO/USD 27.56  -0.91  -3.18
29 0.530
13.10.2017OMG/USD 8.55  -0.05
 -0.548.28 -0.320

* Those are only prototype results, to show the possibilities of our tools. We don’t recommend to trade on it. We don’t take any responsibility for potential losses on your trading activities or other risks that you take by using those prototype results.
** Close price are aggregated for the market and are not tied to any exchange
Legend
date - day for which the close price is forcasted ( close price for current day calculated on 00:01 GMT of the next day)
pair - currency pairs for which forecast are generaited
Price (P) - predicted close price for "date", 1am GMT
Move (P) - the absolute difference between previous close price and the predicted one
Move% (P) - relative percentage difference between previous close price and the predicted one
Price (R) - real price for "date", 1am GMT
Move (R) - the absolute difference between previous close price and the real next one

Pages: « 1 2 [3] 4 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!