Bitcoin Forum
December 07, 2019, 01:01:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Task scheduler - Windows Vista, 7, 8  (Read 3545 times)
alexyno
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 18, 2013, 10:35:46 AM
 #1

Din cauza a "X" probleme minerul poate sa intre intr-o bucla de eroare si sa nu isi mai faca treaba... Pentru asta, asa cum spunea si colegul Mondial este nevoie de un restart al programului. Toata treaba asta, se poate face foarte simplu, din windows.

Pasii care trebuiesc urmati:

1. Deschidem fereastra run (windows + R) si tastam taskschd.msc (poza 1)

2. Odata deschis, dam click pe Action --> Create task... (poza 2)

3. La tabul "General" ii dam un nume si o descriere task-ului (poza 3)

4. La tabul "Triggers" dam click pe "New" si completam ca in poza 4

5. La tabul "Actions" cream doua actiuni. Una ptr oprire (poza 5) si una in care pornim minerul nostru (poza 6)

6. La ultimele doua tabuti "Conditions" si "Settings" nu modificam nimic.

7. Dam click pe "OK"

Poza 1

Poza 2

Poza 3

Poza 4

Poza 5

Poza 6





1575680494
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575680494

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575680494
Reply with quote  #2

1575680494
Report to moderator
1575680494
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575680494

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575680494
Reply with quote  #2

1575680494
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1575680494
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575680494

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575680494
Reply with quote  #2

1575680494
Report to moderator
1575680494
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575680494

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575680494
Reply with quote  #2

1575680494
Report to moderator
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Online Online

Activity: 2422
Merit: 1124



View Profile
April 18, 2013, 10:49:38 AM
 #2

+1
Avand tutoriale ca acesta nu vor mai trebui explicate unele lucruri de mai multe ori Smiley.

alexyno
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 18, 2013, 10:52:28 AM
 #3

Doar sa citeasca lumea :-))))
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Online Online

Activity: 2422
Merit: 1124



View Profile
April 18, 2013, 10:53:16 AM
 #4

Si chiar daca cineva nu-l vede, tot e mai usor de dat un reply cu thread-ul tutorialului decat sa stea cineva sa explice tot procesul Cheesy.

M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 811
Merit: 1000



View Profile
April 18, 2013, 08:51:10 PM
 #5

Multumim ! ma pun acum sa il testez  Wink

alexyno
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 18, 2013, 08:54:16 PM
 #6

Acum vad ca am uitat sa precizez la inceput... ora de pornire sa fie cat mai aproape de momentul creeri task-ului, cu 2 min dupa...de ex.

Apoi, din ora in ora se va relua operatiunea monstru.

Voi face un tutorial si cu dezactivarea sa... ca pe mine ma scoate din minti repornirea asta periodica. :-))))
M0ndialu
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 811
Merit: 1000



View Profile
April 20, 2013, 05:04:08 PM
 #7

Deci se pare ca pe guiminer Alpha nu functioneaza, problemele sunt urmatoarele:

1. cand pornim guiminer daca va uitati la procese ruleaza guiminer.exe si cgminer.exe, deci in prima faza trebui sa setam un task si pentru inchiderea cgminer.exe, deoarece daca setez doar guiminer.exe sa se inchida, cgminer.exe ramane deschis. = in cocncluzie problema aceasta merge rezolvata adaugand un task pentru inchiderea cgminer.exe

2. In momentul cand trebui sa se deschida guiminer apare urmatoarea eroare sa-i zic asa care imi spune ca trebui sa merg in folderul guiminer si sa vad care este problema in fisierul guiminer.exe.conf = in concluzie problema aceasta nu prea merge rezolvata, am luat si programe speciale pentru a inchide si deschide aplicatii la anumite ore dar primesc aceeasi eroare cand incerc sa deschid guiminer cu alt program sau vre-o comanda automata.
Tutorialul este bun si poate functioneaza pe guiminer simplu sau alte softuri ! cred ca problema o are Guiminer Alpha.
Eu ca sa rezolv problema am ramas la programul de auto restart al Pc-ului cam o data la 4 ore Smiley

alexyno
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 20, 2013, 06:18:33 PM
 #8

Aha... merci ptr informatie.

Trebuie sa vad ce e este si cu GUI Alpha :-) Gasesc solutia :-)
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Online Online

Activity: 2422
Merit: 1124



View Profile
April 20, 2013, 06:24:04 PM
 #9

In GUIminer poti seta path-ul catre CGminer.exe si practic ruleaza CGminer sub GUIminer. Este exact ceea ce implica si numele, un GUI.
GUIminer Alpha, de care zici tu, are folderul CGminer direct in el, daca nu ma insel... si nu mai trebuie sa-i spui tu unde-l ai, vine la pachet(nu l-am folosit personal, deci corectati-ma daca gresesc).

Mai bine faci un .conf bun in CGminer si te lipsesti de interfata grafica!

alexyno
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 20, 2013, 06:29:21 PM
 #10

Am lucrat cu amandoua variantele... Cel cu interfata grafica (GUI miner alpha) mi s-a parut cel mai reusit ca si conf.

Sistemul merge mai bine si hash rate-ul e mai bun decat doar cu cgminer, In plus... e mai simplu :-)

Cu asta lucrez acum.
inspireweb.ro
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 100


View Profile
May 02, 2013, 03:04:57 AM
 #11

Nu inteleg cum sa fac asta la CgMiner.Ma poate ajuta cineva ce trebuie sa fac la actions ca nu inteleg cum sa dau kill la proces.
cs991964
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 25, 2013, 02:31:41 PM
 #12

in loc de "taskill" trebuie pus "taskkill"
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!