presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
September 04, 2017, 10:00:02 PM |
|
bayağı zamandır bitcoinle yapılan kumar sitelerinde takılıyordum.boğuldum mu ? evet.çünkü hepsi hileli.. ama artık kararımı verdim ve trade işine yönelicem.bakalım orda nasıl bir serüven var Hocam hiç duymadınız mı daha önce, kumar işinde ''hep kasa kazanır'' derler ( Al sat ticaret daha iyidir. Çok açgözlülük edip hırsa kapılmazsanız, Az az da olsa para kazanma şansınız vardır. Bol kazançlar...
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
September 05, 2017, 08:04:59 AM |
|
3 aydır piyasanin icindeyim madencilik ile basladim sonra iki rig`ten birini satip yatirim yaptim ico`lar falan derken guzel yerlere dogru gidiyor gibiyim ah birde su Çin olmasaydı , yatirim planim ise ico ve bazi saglam projelerden kazandiklarimi BTC , ETH ve LTC gibi köklü coinlere çevirip uzun vade tutmak , HODL ! =P
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
September 05, 2017, 08:38:50 AM |
|
Uzun vadede tek hedefim elimdeki bazi kripto para birimlerini arttirmak. Yani bir nevi yatirimciyim, ancak bu piyasada yaptigim al satlar nakit kazanc odakli degil, bitcoin, ethereum gibi coinleri arttirmak icin. yakaladığım fırsat 1 BTC kaçırdıklarım 70 BTC süre : 3 ay zarar: yok inanıyorum hep kaçırmam imkansız illa denk gelecek Ben de illa ki denk gelecek diye bekliyorum ama genelde hep 100x'i bekleyemeden 2x'de satmis oluyorum.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
Spack17
|
|
September 05, 2017, 02:03:50 PM |
|
Yatırımcıyım. Surf tahtası üzerinde dalgaları takip ediyorum. Sakin bir şekilde bekliyorum sabırla. Az bir miktar yatırımım var umarım boğulmam bu denizin içinde.
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
September 05, 2017, 07:54:19 PM |
|
Teknik adamım. Dalgıç tüpüm var diplerde geziyorum. ince eleyip sık dokuyup gözüme kestirdiğim icolara makul ölçülerde yatırım yapıp yatırım yapacak birikimi de madencilikten çıkarıyorum. malum oksijen kısıtlı ineceğim derinliği de sudan çıkacağım zamanı da hedef dahilinde aksatmamaya özen gösteriyorum
|
|
|
|
tlcash
|
|
September 05, 2017, 11:35:05 PM |
|
Şimdilik sahil kenarındayım, güzel bir dalga çıkmasını bekliyorum sörfçüyüz nede olsa öyle her dalgaya atlamam. Nede olsa Btc denizinde sörf yapmak bizim işimiz.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 06, 2017, 02:22:02 PM |
|
Yuttuğum suyun haddi hesabı yok ama boğulmadım seçeneği çok hoşuma gitti tam olarak beni anlatmak için konulmuş bir seçenek forumda da bu şıkkı işaretleyen çok kişi varmış.
|
|
|
|
iktisatci
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
September 06, 2017, 03:24:19 PM |
|
Yuttuğum suyun haddi hesabı yok ama boğulmadım seçeneği çok hoşuma gitti tam olarak beni anlatmak için konulmuş bir seçenek forumda da bu şıkkı işaretleyen çok kişi varmış. BTC öyle yardırıyor ki tüm hasarları karşılıyor zalımın oğlu
|
in cryptography we trust
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 06, 2017, 04:23:10 PM |
|
Ya aslında sizin de söylediğiniz gibi bitcoinde gerçekleşen artış sayesinde hatrı sayılır bir miktar kardayız ama altcoinlere bulaşmasam sadece elimde bitcoin tutsam elim daha bol olurdu şuan.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
September 06, 2017, 10:14:09 PM |
|
ICO ları takipdeyim dnt de 2 btc fırsat kaçırdım elbet birini yakalayacağım. Atlant ı bekliyorum şimdi yarın ICO olacak orta bir meblağ toplamasını bekliyorum. Sonrası yükselişini kovalayacağım
|
|
|
|
Elturko
|
|
September 06, 2017, 10:50:56 PM |
|
Uzun süre olmadı yavaş yavaş yatırım yapıyorum, haliyle acemilik de var kısaca özetlemek gerekirse: Ben denizde bir gemi dalgalar vurur beni
|
|
|
|
nasip35
|
|
September 09, 2017, 12:04:53 AM |
|
Şuan sadece izliyorum Yakında o denizde bogulucam gibi hissediyorum bende bakalım hayırlısı
|
|
|
|
WebSikkesi
Newbie
Activity: 22
Merit: 0
|
|
September 09, 2017, 09:09:57 AM |
|
Daha olayı anlamadım kıyıdan izliyorum. ama anladığım kadarıyla süper bir yer
|
|
|
|
yenivera
|
|
September 09, 2017, 07:05:47 PM |
|
350 $ olduğu günlerden beri Bitcoini izliyorum, gel gör ki ilk alımımı 900 $ da yaptım. Sonrasında piyasa arttıkça ben alım yaptım 1 Ağustos sonrası fiyat tahminim 4000-5000 arasıydı ama para yoktu ) Fırsat kaçtı. Musluklarla başlayıp, ticaretle devam edip, madenciliğe doğru gidenlerdenim. Her şey daha yeni başlıyor )
|
|
|
|
crocodils
Jr. Member
Activity: 68
Merit: 3
|
|
September 09, 2017, 07:20:51 PM |
|
Bende uzun süredir takip ediyordum ama artık yavaş yavaş dizlere kadar girdim diyebilirim. İşin içine girmeden öğrenmek zor. Şuan için küçük bir miktar zarar da olsam da üzülmüyorum böyle böyle kazanmayı da öğreniriz. Ayrıca bir miktar nakitte bulundurmak lazım diye düşünüyorum, şuan ki gibi alım fırsatlarını değerlendirebilmek için. Ben şuan zarardayım diye girdiğim coinlerden çıkmakta istemiyorum, ama bu fırsatı değerlendirmek için elimde nakitte kalmadı Bu gibi durumları yönetebilmek için daha çok fırın ekmek yemem lazım sanırım
|
|
|
|
lemonyak
|
|
September 09, 2017, 08:15:59 PM |
|
Boğuldum haberim yok. En güzel açıklama bu işte
|
|
|
|
SiiGLe
Full Member
Activity: 161
Merit: 100
ICO Live! betterbetting.org
|
|
September 10, 2017, 08:24:52 PM |
|
Korkarak kıyıdan izlemekteyim şuanda tsunami gelmezse küçük balıklara devam ufak çaplı dalgalar yıkamadı başlangıç seviyesinden bi tık yukardayım diyelim
|
|
|
|
kskaclord
|
|
September 11, 2017, 06:30:25 PM |
|
Yatirimciyim. Ufaktan carpildim. Yogurdu ufleyerek yiyenlerdenim. Sorf tahtam yanimda dalganin buyugunu bekliyorum.
|
|
|
|
carlzec
|
|
September 17, 2017, 03:18:37 PM |
|
Atlantı bekliyorum dört gözle, ICO zayıf gidiyor ancak son güne kadar bekliyeceğiz. Sabır çok örnmli bu piyasada yeterli sabrı gösterirsen anladığım kadarıyla zarar etmem çok zor, tabi iyi takip lazım fırsatları kovalamak lazım.
|
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
September 17, 2017, 05:23:27 PM |
|
konu iyi olmuş bende anaparamı çıkardım sayılır ama kaçırdığım balıklar hep büyük oldu 20 eth karı elimin tersiyle ittim, ondan sonrada dibi boylayıp yüzeye çıktım yine fırsat gelecektir illa ki bekliyoruz
|
|
|
|
|