bdivrik
|
|
November 17, 2017, 05:49:55 PM |
|
ilginç bir token kar bırakacağına inanıyorum yakında kendi cüzdanlarınıda çıkaracaklar airdropla gelip tutunuyorlar piyasada
|
|
|
|
suukool
|
|
November 17, 2017, 06:14:31 PM |
|
Bende katılım yapmıştım 20 kadar PoS Token'im var fakat satmayı düşünmüyorum.. Satsamda pek bir şey kazandırmıyor, 20 dolar beni kurtarmaz ama iki yıl saklarsam belki 200 dolar olabilir.. Bundan dolayı pişmanlık duymam.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
November 17, 2017, 09:00:38 PM |
|
70 kusur geldı. ama pos dedıklerı o sıstemı etherın salak cuzdanından kımsenın yapabılecegını sanmıyorum ben. fıyatı bıraz artınca bununda ether alt yapısından cıkar bunlar. qtum gıbı.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
November 18, 2017, 12:17:09 PM |
|
Airdroptan iyi para kazandıran nadir tokenlerden biri son dönemde. Hacmi çok düşük ama en azından arkasında duran bir ekip var, belli mi olur belki 10x bile olabilirç.
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
November 18, 2017, 12:21:10 PM |
|
kendi sistemleri üzerinden token oluşturma konusunda bir çalışmaları var galiba. ücret olarak da postoken kullanılacakmış bu sistemde. detayları tam olarak nedir bilmiyorum.globalde bu konuda birşeyler yazmışlar. bilgisi olan varsa ve paylaşırsa güzel olur.
|
,........
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 18, 2017, 05:18:13 PM |
|
şuan benim gördüğüm kadarı ile yalnızca stake sistemi ile kullanıcıları cezbedebilecek bir proje. zaman zaman pos ödülü veren ya da masternode olayı olan yeni çıkmış coin varmı diye bakarım. az biraz topluluk desteği gördüklerinde kulaktan kulağa yayılırcasına kolay kazanç görülüp ilgi çekebiliyor.
|
|
|
|
btcmurat
|
|
November 18, 2017, 07:05:35 PM |
|
coinexchange postokeni listeledikten sonra cüzdanları kilitleyip bakıma girmiş bu da milleti korkutmuş şu an hala pos token coinexchange de çalışıyormu bilmiyorum ama işe yarar bir borsaya girip hacim yapmaya ihtiyacı var
|
|
|
|
Lebraam
|
|
November 18, 2017, 07:18:29 PM |
|
Ben bozdurmuyorum zaten durup dururken gelmiş 35pos var neden satayım yükselme olasılığı varken. Para bağlamış olsam bu düşüşlerden etkilenip satardım belki ama para bağlamamanın etkisiyle katlama olasılığını devreye sokup ilerideki muhtemel fiyatı bekliyorıum. Hem beklerken adet de artıyor
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
November 18, 2017, 08:04:08 PM |
|
Başlığı yukarıda görünce bir airdrop dalgası daha yapacaklar sandım sevinmiştim Beklentim boşunaymış ben airdroptan gelenlerin bir değeri varsa direk satıyorum çok fazla değerlenmesini beklemiyorum airdrop tokenlarının.
|
|
|
|
efeaydin (OP)
|
|
November 19, 2017, 10:04:19 AM |
|
70 kusur geldı. ama pos dedıklerı o sıstemı etherın salak cuzdanından kımsenın yapabılecegını sanmıyorum ben. fıyatı bıraz artınca bununda ether alt yapısından cıkar bunlar. qtum gıbı.
Ether altyapısından çıkacağını sanmıyorum çünkü zaten asıl önemli özelliği ilk PoS token olması. Bir altcoin olursa pek özelliği kalmaz bence.
|
|
|
|
sirgawain
Newbie
Activity: 43
Merit: 0
|
|
November 19, 2017, 11:19:36 AM |
|
Tüh be, airdrop için oldukça geç kalmışım. Güzel bir projeye benziyor içinde olmak isterdim
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 19, 2017, 04:09:45 PM |
|
etherden çıkması gibi bişey sözkonusu olamaz. zaten ERC token olarak tasarlanmış. kontrat ile çalışacak şekilde dizayn edilmiş. herneyse, belki başka bir token ya da proje ile birleşme olur da swap edilebilir. etherdelta harici bir borsa gelirse değerlenir aksi halde gün be gün değer kaybı net ortada.
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
November 22, 2017, 05:56:12 PM |
|
Btc bazında değeri her altkoinde olduğu gibi bitcoinin önlenemez yükselişine dayalı olarak fena geriledi ancak ben hala umutluyum. Balinalar ellerindeki bitcoini büyük dilimler halinde piyasaya sürerek satış gerçekleştirdiklerinde bundan postoken da nasiplenecektir hatta en fazla nasiplenen altkoinlerden biri olabilir.
|
|
|
|
perspin32
Newbie
Activity: 52
Merit: 0
|
|
November 22, 2017, 06:20:53 PM |
|
İnsanlar airdroptan ne güzel kazanmış öyle. Biz anca çöp airdropları buluruz zaten.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 22, 2017, 06:45:43 PM |
|
Kendisi saatler önce mercatox borsasına girdi. Peki düşüşünü durdurabildi mi bu haber ? HAYIR.
|
|
|
|
ArdaDag
|
|
November 22, 2017, 07:34:58 PM |
|
Kendisi saatler önce mercatox borsasına girdi. Peki düşüşünü durdurabildi mi bu haber ? HAYIR.
Artık artışa geçmesi lazım.Çok umut bağladım bu coine.Elimde yüksek bir miktar var.
|
|
|
|
patlicanmoru
Member
Activity: 239
Merit: 14
|
|
November 22, 2017, 08:04:41 PM |
|
161 tane var elimde hiç güvenmiyorum ama
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 23, 2017, 10:53:51 PM |
|
çöktükçe çöküyor bu token ya. gelen her airdrop bounty i saklayıp duruyorum ama inanılmaz değer kaybediyor hepsi. lanet olsun. hocaya falan mı gitsem napsam. yaptığım tercihler hiç tutmuyor bu aralar.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 24, 2017, 03:02:12 PM |
|
çöktükçe çöküyor bu token ya. gelen her airdrop bounty i saklayıp duruyorum ama inanılmaz değer kaybediyor hepsi. lanet olsun. hocaya falan mı gitsem napsam. yaptığım tercihler hiç tutmuyor bu aralar.
Aynı ben Yani seçim yapmayı bırak sadece o an aldıklarımı satsam,bu yükselir diye satmadım. 25,30 eth kadar yatırımım olacaktı. Şmdi toplasam 4 eth anca ediyor. Aklıma fikrimi s...
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
November 24, 2017, 03:43:21 PM |
|
ben bu düşüşü alım fırsatı olarak görüyorum. ne kadar olur bilemem ama ilerleyen günlerde yükselecek diye düşünüyorum. az önce şöyle bir tweet attılar.ilerleyen günlerde önemli bir duyuru yapacağız diyorlar. kripto piyasasında çok fazla bilgim yok kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem tabi. https://twitter.com/PoSToken/status/934083212355158017
|
,........
|
|
|
|