Bitcoin Forum
October 24, 2017, 09:58:21 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How does this rig sound (first full time rig)  (Read 670 times)
systic
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
May 24, 2013, 09:49:59 PM
 #1

Gonna build a dedicated rig to mess around with some mining. I use to love overclocking and all sorts of cooling for benchmartks etc so decided to start a mining rig.

MOBO - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128521
MEMORY - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146748
CPU - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103888
GPU - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125413      X2


already have a few http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835119161 for open case cooling
Have this PSU already also I will use - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817170029
and a little 80 gig WD hd ill use

Now i know computers but new to mining (been mining on a 7970 on personal pc a couple months). Thinking crossifre at around 1100mhz with guiminer on windows 7 unless there is good reason to do different.


Also i shouldn't need power risers right? and how many cards would this max out at if i decide to upgrade later?
1508839101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508839101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508839101
Reply with quote  #2

1508839101
Report to moderator
1508839101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508839101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508839101
Reply with quote  #2

1508839101
Report to moderator
1508839101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508839101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508839101
Reply with quote  #2

1508839101
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508839101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508839101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508839101
Reply with quote  #2

1508839101
Report to moderator
systic
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
May 24, 2013, 10:33:23 PM
 #2

Now for mining Ive been using guiminer well cause it is easy. If i did 3 cards serparte would gui be able to do it or would i have to swap to cgminer or something?
systic
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
May 24, 2013, 10:40:24 PM
 #3

Been thinking of doing just that since it seems ill have more control over things. Guess ill start playign with cg miner now so ill be ready and use to it before my parts come in. I REALLY appreciate the help and advice btw!!!!!!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!