derinmertmert
Newbie
Activity: 72
Merit: 0
|
|
September 07, 2018, 10:27:25 AM |
|
başlığı görür görmez atladım arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır gusül almıyorum tabi kimse fark etmez sandım ama yakaladınız beni
|
|
|
|
DervisKing
Member
Activity: 71
Merit: 10
|
|
September 07, 2018, 12:08:14 PM |
|
Bence bizim gibi küçük yatırımcı ile bir alakası yok biz elimizdeki 3-5 coini satsak ne olur satmasak ne olur bu dönemin balinaları cenabet bence
|
|
|
|
GGurol
Member
Activity: 112
Merit: 31
|
|
September 07, 2018, 03:34:30 PM |
|
Şöyle düşünün, fiyatlar inanılmaz düşük, alıp kısa vadede bile gayet güzel kârlar elde etmek çok mümkün.
|
|
|
|
unutbunudostum
Newbie
Activity: 70
|
|
September 07, 2018, 06:10:16 PM |
|
Güzel başlık aslında onlar yüzünden düşmedi piyasa artık balinalar bu kadar yeter dedi baktılar yükseliş hızı azaltı fiyatı yavaş yavaş çakma vakti deyip hop çaktılar
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
|
|
September 08, 2018, 02:32:15 PM |
|
Ne yani sürekli pump olacak sürekli yükseliş olacak herkes kazacak öyle bir dünya varmı ? Kardeşim illaki bu piyasalarda dengeler değişecek, sabır yoksa kazançta yok.
katılıyorum. birileri fena kaybetmediği sürece keskin hareketler pek görülmez. geçen seneden 1000 dolar desek 20,000 dolara gelmesindeki bu ivmenin ana kaynaklarından birisi doğru düzgün hack saldırısı olmaması ve ülkelerin müdahale etmemesi. bu sene tam tersi. Tom Lee'ye göre altcoin ralli birkaç haftaya başlar falan yazılmış. valla halen bekliyoruz.
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
September 08, 2018, 08:20:03 PM |
|
E hocam her gelen mi abdestsiz bu ilk düşüş değil ki ara ara ama sürekli düşüyoruz. Topluca bir abdest alıp bitcoin duasına çıkma zamanımız geldi. Ve unutmayalım arkadaşlar iğne ucu kadar kuru yer kalmayacak.
|
|
|
|
deli.mehmet1
Newbie
Activity: 76
|
|
September 08, 2018, 11:30:57 PM |
|
Sanırım o arkadaşlar hala ellerindekileri satmaya devam ediyorlar , piyasa çakılmaya devam ediyor bir yıldır satamadılar gittiler demekki daha yeni panik yapıyorlar
|
|
|
|
eskalb
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 2
|
|
October 31, 2018, 12:27:06 PM |
|
Sanırım yeni abdestsizler katıldı aramıza. Abdestsizler geldikçe düşüyor ya piyasa. Şaka bir yana da ne olacak halimiz bilmiyorum ara zıplamalarını da yapmaz oldu bitcoin.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
luppecuppe
|
|
October 31, 2018, 01:10:08 PM |
|
Aramıza katılanlar abdestli de olsa , abdestsiz de olsa değişen bişey yok. Piyasa yine dipleri gördü tabi daha aşağı düşmezse. Bu karamsar tablo bir yerden sonra kırılacak ama bu ne zaman gerçekleşecek bakalım göreceğiz.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
November 01, 2018, 09:00:54 AM |
|
Mesaj atalı baya olmuş bu abestsızler hâlâ gitmediler sanırım 😃 piyasanın durumu belli. Bir umut 2019 yılına girerken çıkış olur belki kim bilir artık umut fakirin ekmeği ne diyelim
|
|
|
|
sofikurban
|
|
November 01, 2018, 09:45:46 AM |
|
Piyasaya nasıl bir giriş yaptılarsa ,ayı geldi oturdu piyasaya kalkmak ,gitmek bilmiyor .2018 yılını resmen yedi bitirdi.Son ümit olarak kasım ayını beklerken bu ayada girdik bakalım sonuç ne olacak.
|
|
|
|
mcnncnr
Jr. Member
Activity: 546
Merit: 2
|
|
November 09, 2018, 04:10:43 PM |
|
sayıları keşke biraz daha artsa yolunacak kaz sayısı artsa da balina pumpu mu oluyor boğa mı oluyor ne oluyorsa olsun artık.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
aleya yavuze
|
|
November 09, 2018, 04:46:40 PM |
|
Bu düşüşten piyasaların bu durumundan kurtulacak isek eğer hamam organizasyonu yapılabilir. 2019 yılının daha iyi olacağını ümit ediyorum
|
|
|
|
cryptofastman
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
November 09, 2018, 07:09:42 PM |
|
Valla olay abdest olayı değil. Olay balinaların isteksizliği. Aslında iştahlı kimseler olmayışı sıkıntı.Satıcı çok ve alıcı yok.Bu da insanı korkuyor ister istemez.Umarım en kısa zamanda hacimli alışlar gelir
|
♛New CA$H Exchange (https://newc.com.br)♛ ✪An Innovative Cryptocurrency Platform✪
|
|
|
DervisKing
Member
Activity: 71
|
|
November 12, 2018, 12:03:32 PM |
|
Konunun açılış tarihine bakınca sanki bu uyarıyı dikkate alıp çıkmışlar sonra yükselişi görünce tekrar girmişler gibi algıladım boğa çok kısa sürdü çünkü
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
November 12, 2018, 12:31:01 PM |
|
Güzel başlık olmuş yorumları okuyunca zaten karnıma ağrılar girmeye başladı çaresiz olunca yapacak bir şey olmayınca maalesef başkalarını suçlar ve kader diyip avuturuz kendimizi ama bilmiyorum hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
linkstronghappy
|
|
November 14, 2018, 08:35:24 PM |
|
acemilerin piyasaya zarar verdiğini düşünmek onların getireceği sıcak para ile kripto marketin büyüyeceğini anlamamak anlamına gelir pazarın acemi usta balina herkese ihtiyacı olduğu gün gibi aşikar.
|
|
|
|
ricciolone
|
|
November 14, 2018, 10:52:17 PM |
|
aramıza yeni katılan abdestsizler hoş gelir 2017 senesinde değiliz arkadaşlar 2018 yılının sonuna geldik dijital para pazarı halen eski ritmini yakalamaktan uzan noktalarda boş boş dolanıyor.
|
|
|
|
longthu
|
|
November 15, 2018, 12:54:55 PM |
|
dostlar sabah uyandığımda çok değil bir kaç kuruş para kazandığını görmek moralinizi düzeltir boğa sık gelmez toparlanma bekliyoruz asılsız sebeplerle pazar düşüyor birilerini zengin etmek için çalıştığımız çok açık 2018 boyunca.
|
|
|
|
|