Bitcoin Forum
December 18, 2017, 07:30:45 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  
Author Topic: 🌟🌟🌟[ANN][ICO 10 October 2017] ALTOCAR - Revolusi TAXI!🌟🌟🌟  (Read 1568 times)
Antona
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile
November 06, 2017, 04:44:06 AM
 #101

Bagi haters platform waves ane ga nyalahin kalian itu hak kalian ga suka platform waves tapi ga semua project dari waves platform berakhir buruk seperti zrcoin mereka serius garap project realnya harganya sekarang pun diatas harga ICO, nah untuk altocar memang waves platform tapi projectnya banyak yang suka kita lihat aja kedepannya bagaimana keseriusan devnya garap projectnya ga bakal madesu kaya platform waves lainnya Smiley dan mohon jangan memperkeruh thread kita diskusi sante aja ga usah jelek2in platform manapun, OK?

ntah lah kenapa banyak haters platform waves padahal banyak juga project yang  sukses dengan platfrom waves.
sekarang memang rame dengan platform eth tapi kita liat kalau project ALTOCAR ini bisa sukses dan berkembang pasti jadi pertimabangan para haters platfrom waves
semangat terus ya gan rozee!!!
betul gan,tetap semangat,waves cuma kalah pamor aja sih sebenarnya,soal kwalitas mampu bersaing kok. mudah-mudahan aja Altocar bisa sukses dan bisa membuktikan itu semua.
Iyah gan semoga altocar kaga seperti yang udah2 mlempem setelah ICO altocar semoga bisa buktiin project mereka bagus kita lihat aja perkembangannya nanti Smiley

seharusnya sekarang ico yang menggunakan platform waves sudah bisa ikut bersaing tapi kenapa ya masih banyak yang meragukan project yang menggunakan platform waves
ico ALTCOBAR sudah termasuk lumayan pengumpulan dananya berarti kan ini sudah jadi perhatian para investor.
Mungkin platform waves itu kurang dipercaya oleh temen-temen bitcoin. Atau sebaliknya bahwa pkatform itu tidak menguntungkan bagi ico projek jadi yang join kurang berminat juga.

ya masih banyak yang tidak berminat dengan project yang menggunaka platform waves belum bisa di percaya banyak orang,
karena kebanyakan project yang menggunakan platform waves gagal.
Peraihan dana Altocar cukup bagus dan mungkin proyek ini akan sukses.
Bisa saja nanti proyek altocar akan memberikan dampak positif untuk platform waves.

ya mudah mudahan aja gan platform waves nantinya ramai digunakan. kita tunggu aja deh bagaai mana proyek ini akan berjalan . dana yang di kumpulkn juga sudah cukup bagus

                                  ▄▄
                                ▄████▄
                              ▄████████▄
              ▄             ▄████████████▄
            ▄███▄         ▄████████████████▄
          ▄███████▄     ▄████████████████████▄
        ▄███████████▄ ▄████████████████████████▄
      ▄██████████████████████████████████████████▄
    ▄██████████████████████████████████████████████▄
  ▄██████████████████████████████████████████████████▄
▄██████████████████████████████████████████████████████▄
▀██████████████████████████████████████████████████████▀
  ▀██████████████████████████████████████████████████▀
    ▀██████████████████████████████████████████████▀
      ▀██████████████████████████████████████████▀
        ▀███████████▀ ▀████████████████████████▀
          ▀███████▀     ▀████████████████████▀
            ▀███▀         ▀████████████████▀
              ▀             ▀████████████▀
                              ▀████████▀
                                ▀████▀
                                  ▀▀




MICROMONEY

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██


MicroMoney for People & Big Data for Business

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██


Facebook
Twitter
LinkedIn


Reddit
Medium
Telegram
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513582245
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513582245

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513582245
Reply with quote  #2

1513582245
Report to moderator
AlexanderAltoCar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154

AltoCar - Revolution in taxi


View Profile WWW
November 10, 2017, 03:53:48 PM
 #102

DEAR PARTICIPANTS OF ALTOCAR ICO!

ICO is completed, we thank everyone who participated and supported us! While the ICO process, 2,146,346 ALTOCAR tokens were sold for $ 2,500,000 (as of November 10, 2017). Under the terms of the ICO, the softcap was $ 3,600,000. We remind you that under the terms of the ICO, the invested funds must be returned to the ICO participants. Also we remind that presale was successful in July-August with $ 300 000 equivalent in ALTOCAR tokens.

The reasons why the ICO did not take place in full power (in our opinion):

Most investors (by the way, members of the bounty campaign too) prefer to invest in tokens based on ETHEREUM, and not on WAVES
We were in three forks (Bitcoin CASH, Bitcoin GOLD, Segwit2x). Many investors, including those with whom we regularly met, kept funds for this reason. Also, due to forks, bitcoin showed great growth in a short time.
During this period, a large number of ICO came out and we simply disappeared in this mass
Perhaps we did not fully communicate the essence of our project to the community
In some moments, we were brought up by partners in advertising
Many investors informed us that they are interested in purchasing tokens after the ICO from the exchanges

On ICO:
Due to the fact that the soft-cap wasn't achieved, the funds will be returned to the ICO participants within 14 days (until 24.11.2017). We believe that this will be correct in relation to all participants.

On PRESALE:
Since the presale passed successfully - the tokens will be transferred to the participants of the presale in full. Also, the presale participants will be subject to the conditions that were specified during the presale.


WE WORK FURTHER, MEET - PLAN "B"!

WE REMIND YOU THAT WE ARE ALREADY WORKING COMPANY, A COMPANY THAT ALREADY MAKES INCOME, SO WE CONTINUE OUR WORK AND IMPLEMENTING TOKENS TO THE SERVICE, NOT LOOKING AT ANYTHING!

In the ICO process, we also negotiated with classical venture investors who invest in the development of companies through fiat money. At the moment, negotiations with a large fund and several large private investors on investing a significant amount in the development of AltoCar are quite positive. The funds will be used to scale up business in the big cities of Russia. The franchise will also be available for purchase.

Tokens will be introduced into the service economy and placed on stock exchanges, as it was planned in our White Paper. First of all, we will start using ALTOCAR tokens in Kazan, where we have been working successfully for more than 2 years. Tokens will be used by customers, drivers, partners and other stakeholders. The road map will be finalized.

During the presale, airdrop and bounty campaign, 1 110 550 ALTOCAR tokens were sold.

Under the terms of the ICO, the tokens will be distributed as follows (in proportion):

Participants of the PRESALE, bounty, airdrop (70%) - 1 110 550 ALTOCAR
For introduction into the economy of service and founders (30%) - 475 950 ALTOCAR.
Total remains on the market - 1,586,500 ALTOCAR.

The remaining 30,413,500 tokens will be burned. The address of the wallet to which the tokens to be burned will be sent - will be reported publicly.

All participants of the presale, airdrop, bounty campaigns will get ALTOCAR tokens in full, and within the specified period (within 7 days after the completion of the ICO), according to their shares.

If there are ICO investors who wish to leave ALTOCAR tokens and do not receive a refund - write to us from their email (which is the login on dashboard.altocar-ico.com). You will get ALTOCAR tokens.

The ALTOCAR tokens will be available today at the DEX exchange. Within two weeks, the tokens will be placed on the Tidex exchange. Also, we are negotiating with HitBTC.

ATTENTION TO THE PARTICIPANTS OF THE BOUNTY!

As the work on the service continues, we will have additional offers for participation. It will be necessary to distribute our news, we are ready to give tokens for this.

Our assumptions about the cost of the ALTOCAR token for the next 6 months:

In the first month / second month after the distribution of the tokens, we expect a drop in value, which is due to the fact that the tokens will be sold by the bounty campaign participants.
Further, after the introduction of ALTOCAR tokens into the service economy, demand for it is expected to rise among the members of the AltoCar service itself.

From our side, we will make efforts to develop the ALTOCAR service and token. Stay in groups in telegram and social networks, we will share news on the project.

THANKS FOR YOUR ATTENTION, EVERYTHING IS OK, THE WORK CONTINUES, ALTOCAR WILL GO FURTHER! 😉

Team AltoCar, CEO Alexander Bobylev.

okyevana
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
November 11, 2017, 03:56:52 AM
 #103

Bagi haters platform waves ane ga nyalahin kalian itu hak kalian ga suka platform waves tapi ga semua project dari waves platform berakhir buruk seperti zrcoin mereka serius garap project realnya harganya sekarang pun diatas harga ICO, nah untuk altocar memang waves platform tapi projectnya banyak yang suka kita lihat aja kedepannya bagaimana keseriusan devnya garap projectnya ga bakal madesu kaya platform waves lainnya Smiley dan mohon jangan memperkeruh thread kita diskusi sante aja ga usah jelek2in platform manapun, OK?

ntah lah kenapa banyak haters platform waves padahal banyak juga project yang  sukses dengan platfrom waves.
sekarang memang rame dengan platform eth tapi kita liat kalau project ALTOCAR ini bisa sukses dan berkembang pasti jadi pertimabangan para haters platfrom waves
semangat terus ya gan rozee!!!
betul gan,tetap semangat,waves cuma kalah pamor aja sih sebenarnya,soal kwalitas mampu bersaing kok. mudah-mudahan aja Altocar bisa sukses dan bisa membuktikan itu semua.
Iyah gan semoga altocar kaga seperti yang udah2 mlempem setelah ICO altocar semoga bisa buktiin project mereka bagus kita lihat aja perkembangannya nanti Smiley

seharusnya sekarang ico yang menggunakan platform waves sudah bisa ikut bersaing tapi kenapa ya masih banyak yang meragukan project yang menggunakan platform waves
ico ALTCOBAR sudah termasuk lumayan pengumpulan dananya berarti kan ini sudah jadi perhatian para investor.
Mungkin platform waves itu kurang dipercaya oleh temen-temen bitcoin. Atau sebaliknya bahwa pkatform itu tidak menguntungkan bagi ico projek jadi yang join kurang berminat juga.

ya masih banyak yang tidak berminat dengan project yang menggunaka platform waves belum bisa di percaya banyak orang,
karena kebanyakan project yang menggunakan platform waves gagal.
Peraihan dana Altocar cukup bagus dan mungkin proyek ini akan sukses.
Bisa saja nanti proyek altocar akan memberikan dampak positif untuk platform waves.

ya mudah mudahan aja gan platform waves nantinya ramai digunakan. kita tunggu aja deh bagaai mana proyek ini akan berjalan . dana yang di kumpulkn juga sudah cukup bagus
ane bantu doa gan biar platform waves jadi yang terlaris manis gan sambil nunggu kabar updatenya gan melihat persiapan semuanya sudah di lakukan gan jadi harus semngat gan

rozee
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078


Crypterium-Digital Mobile Cryptobank For Everyone


View Profile
November 11, 2017, 11:31:10 AM
 #104

Altocar ICOnya ga mencapai softcap gan tapi project tetap berlanjut bagi investor bisa refund sampai pada tanggal 24 november bagi yang ikut bountynya nanti tanggal 17 jangan lupa input waves addressnya buat claim token bountynya yak



░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄
░░░░░░▄███████████▄
░░░░▄██▀▀░░░░░░░░▀██▄
░░░██▀░░░▄▄▄▄▄▄░░░░▀██
░░██▀░░▄██▀▀▀▀▀░░▄▄
██▀░░██▀░░▄▄▄▄░░▀▀
██▀░░██░░▄██▀▀▀█▄
██░░██░░██▀
██░░▀▀░░██
██░░▄▄░░██
██░░██░░██▄
██▄░░██░░▀██▄▄▄█▀
██▄░░██▄░░▀▀▀▀░░▄▄
░░██▄░░▀██▄▄▄▄▄░░▀▀
░░░██▄░░░▀▀▀▀▀▀░░░░▄██
░░░░▀██▄▄░░░░░░░░▄██▀
░░░░░░▀███████████▀
░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀▀


░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄
░░░░░░▄███████████▄
░░░░▄██▀▀░░░░░░░░▀██▄
░░░██▀░░░▄▄▄▄▄▄░░░░▀██
░░██▀░░▄██▀▀▀▀▀░░▄▄
██▀░░██▀░░▄▄▄▄░░▀▀
██▀░░██░░▄██▀▀▀█▄
██░░██░░██▀
██░░▀▀░░██
██░░▄▄░░██
██░░██░░██▄
██▄░░██░░▀██▄▄▄█▀
██▄░░██▄░░▀▀▀▀░░▄▄
░░██▄░░▀██▄▄▄▄▄░░▀▀
░░░██▄░░░▀▀▀▀▀▀░░░░▄██
░░░░▀██▄▄░░░░░░░░▄██▀
░░░░░░▀███████████▀
░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀▀

▀  Twitter
▀  Telegram
▀  Facebook
▀  ANN Thread
▀  Whitepaper
▀  Website
AlexanderAltoCar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154

AltoCar - Revolution in taxi


View Profile WWW
November 12, 2017, 11:49:10 AM
 #105

Tokens can now be purchased on the DEX exchange in pairs:

ALTOCAR/BTC
ALTOCAR/ETH
ALTOCAR/WAVES

rozee
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078


Crypterium-Digital Mobile Cryptobank For Everyone


View Profile
November 14, 2017, 10:21:45 PM
 #106

Yang join bountynya altocar bisa klaim bountynya di bounty portal https://bounty.altocar-ico.com masukkan waves address ente di tab "withdraw token" pendistribusiannya nanti tanggal 17 november.



░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄
░░░░░░▄███████████▄
░░░░▄██▀▀░░░░░░░░▀██▄
░░░██▀░░░▄▄▄▄▄▄░░░░▀██
░░██▀░░▄██▀▀▀▀▀░░▄▄
██▀░░██▀░░▄▄▄▄░░▀▀
██▀░░██░░▄██▀▀▀█▄
██░░██░░██▀
██░░▀▀░░██
██░░▄▄░░██
██░░██░░██▄
██▄░░██░░▀██▄▄▄█▀
██▄░░██▄░░▀▀▀▀░░▄▄
░░██▄░░▀██▄▄▄▄▄░░▀▀
░░░██▄░░░▀▀▀▀▀▀░░░░▄██
░░░░▀██▄▄░░░░░░░░▄██▀
░░░░░░▀███████████▀
░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀▀


░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄
░░░░░░▄███████████▄
░░░░▄██▀▀░░░░░░░░▀██▄
░░░██▀░░░▄▄▄▄▄▄░░░░▀██
░░██▀░░▄██▀▀▀▀▀░░▄▄
██▀░░██▀░░▄▄▄▄░░▀▀
██▀░░██░░▄██▀▀▀█▄
██░░██░░██▀
██░░▀▀░░██
██░░▄▄░░██
██░░██░░██▄
██▄░░██░░▀██▄▄▄█▀
██▄░░██▄░░▀▀▀▀░░▄▄
░░██▄░░▀██▄▄▄▄▄░░▀▀
░░░██▄░░░▀▀▀▀▀▀░░░░▄██
░░░░▀██▄▄░░░░░░░░▄██▀
░░░░░░▀███████████▀
░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀▀

▀  Twitter
▀  Telegram
▀  Facebook
▀  ANN Thread
▀  Whitepaper
▀  Website
Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!