bu ara başgösteren airdrop furyasında arada cikan bir diğer token türü heralde diye düşünürken bizim zaten haberimiz yok iken adamlar turları bitirmişler bile
daha erken farkedenler heralde iyi para kazananlar oldu diye düşünüyorum en son adını hatirlayamadigim bir tanesi iyi para dağitmiş valla yakalayamadik onu. dün ben de athena nin airdropunu gördüm bi yerden denk geldi de başvurdum bende sizde bakin isterseniz takip edenler varsa. forumdaki linki çöpe kaldirilmiş google'a yazin athena airdrop bitcointalk diye farkli bi yerde ingilizce ana konudan cikiyor sanirim.
ebtc çok iyi para dağıttı, 1700 dolarları görenler bile oldu ama bir daha öyle airdrop kolay kolay denk gelmez gibi geliyor.
O değilde hocam nisan 2011'de kayıt olmuşsunuz bu foruma, merak ettim o zaman bitcoinin değeri ne kadar diye yaklaşık 1 dolarmış(
http://www.bitcoinfiyati.com/2011-nisan-ayinda-btc-fiyati-ne-kadardi.html) o zaman 100 dolarlık alsanız şimdi airdrop falan hiç uğraşmanız gerekmezmiş. Eğer almadıysanız sizin pişmanlığınız kimsede yoktur.