Bitcoin Forum
October 22, 2018, 07:35:35 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »  All
  Print  
Author Topic: CryptoTrader.org - First Web-based Algorithmic Trading Platform for Bitcoin  (Read 37514 times)
joesmoe2012
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 500


Ching-Chang;Ding-Dong


View Profile WWW
December 28, 2013, 03:56:53 AM
 #141

I was trying to upgrade my account and I got : We're sorry. New subscriptions are not available at this time.

How can i get a new subscription?

I've hearsd they are on vacation for the holiday season, should be possible again to upgrade soon.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540236935
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540236935

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540236935
Reply with quote  #2

1540236935
Report to moderator
1540236935
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540236935

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540236935
Reply with quote  #2

1540236935
Report to moderator
slavo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
December 28, 2013, 11:06:22 AM
 #142

Hi hi,

any tips for a total noob who purchased an account on cryptotrader ?

I'm searching for safe algorythm for ltc/usd and btc / usd, for btc-e.

If someone good enough wants to help a bit, u can catch me @ exilepoker on skype.

Thanks a lot guys
Grinny
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 390
Merit: 250



View Profile
December 31, 2013, 09:16:06 AM
 #143

would love to see an option for setting up a tick offset like hh:xx (xx=min), so that a) not all bots are trading synchronized and b) every user is able to optimize his algo on a specific time interval (i.e. 3:05, 4:05, 5:05 instead of 3:00, 4:00, 5:00).
i did some backtesting with another bot that supports tick offset and believe me, it makes huuuuge differences if your bot trades on a not so crowded spot.

edit: i just noticed that this feature was already requested by two other users but didn't get any attention by devs:
https://cryptotrader.org/topics/410789/any-chance-to-get-a-sleep-of-x-minutes-before-trade
https://cryptotrader.org/topics/607062/offset-execution-time

Crypto-Trade: Invest. Trade. Be free.
BTC: 16seZufhkvG92kmwjBmeknASaDEJQChmNz | LTC: LSXJFDjujJkAVgE3AmTyoU5W9yA2vzijbq
Tyler94
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 08, 2014, 01:37:30 PM
 #144

Holy crap this is awesome! I spent most of my winter break working on writing my own library for algo trading (I mean from the ground up, starting with JSON API's). I wish I would have found cryptotrader before, I could have saved myself a lot of work.

And as a CS student, I have to say the design is great. I struggled for a while with how to abstract the trade algo from the trade API of any particular exchange and ended up with a similar, though less elegant, event-driven design.

It would be cool if you added an API for checking up on bots. I'd like to write an android widget that monitors bots.
americandesi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500


BTC < > INR & USD


View Profile
January 10, 2014, 05:46:01 PM
 #145

Interested and evaluating right now.

Always buying and selling btc in bulk.!
Have I helped you out?  Send a donation! : 1ADesitf6McNmFw5wAN1y86bvyHLB5gR6P
My Reputation Thread : https://bitcointalk.org/index.php?topic=252042.0
Hypnoise
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 152
Merit: 100


View Profile
January 13, 2014, 04:40:02 AM
 #146

any bot for no trend short?  few bots which I tested in simulation during January buying high and sell low.

https://cryptotrader.org/traders/SxLN4Z4i8y6G2dpQe
https://cryptotrader.org/traders/bzMqCZFTxLT6HG2sb
https://cryptotrader.org/traders/mzFGqmBT5fSHwFrye

non of it works

I'm interested in bot for btc-e  BTC/LTC will pay for it.

Thom
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


Be kind man, don't be mankind


View Profile WWW
January 14, 2014, 11:58:20 PM
 #147

Ouch, Got to upgrade membership just for backtesting now.  Sad

Understandable from a server load angle, but hard to show the power of the platform to prospective members now.

I was literally all set to show it off at long range in IM to two terrifyingly numerate friends but backtesting for paid members only makes it semi-impossible. It's heartening to see the cryptrade bot still playing nice though. Long may that continue, since the lessened backtests must be a load offa the servers.

I'm getting a paid account right now, and happily, but that's 'cuz i got to backtest first.

Maybe let free users backtest, but only for the last 30 days worth of candles? Or for just 1h intervals? Something?
It'd be easier to see from the outside what's great about cryptotrader that way.

It's short for Thomassina ⚥ • BTC veteran, Bitcointalk neophyte • BTC1THoM4cn8hHTyE637DEPMCLcerZe1mL1X • Cex.IO Cloud Mining - don't risk preorders, mine & trade now!
༺ ☤ Curecoin - Fold Proteins, Earn Coins! ☤   CURE: B8cjEuGKH3qofsxGGEVYdTwUrpfCTxQP7u ༻
Grinny
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 390
Merit: 250



View Profile
January 16, 2014, 07:19:55 PM
 #148

is the site down?
i only get a blank screen when trying to connect...

Crypto-Trade: Invest. Trade. Be free.
BTC: 16seZufhkvG92kmwjBmeknASaDEJQChmNz | LTC: LSXJFDjujJkAVgE3AmTyoU5W9yA2vzijbq
demoniality
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100



View Profile
January 16, 2014, 07:50:42 PM
 #149

same, all grey screen.

ufo: C9icQvu4T4Jo6QpmnP1dgQW5ru1BfPJ4sV
seleme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001



View Profile
January 16, 2014, 08:31:39 PM
 #150

yep, same here too.

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
.JINBI..

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
.
...T H E   G O L D E N   I C O...
.────────     WHITEPAPER     ────────.
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
JinTu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 133
Merit: 100



View Profile
January 16, 2014, 08:54:00 PM
 #151

Same here.

Looks like it is trying to load some .js file that is 404ing.
seleme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001



View Profile
January 16, 2014, 11:05:38 PM
 #152

We should get some update here so far, at least to know if bots are working.

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
.JINBI..

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
.
...T H E   G O L D E N   I C O...
.────────     WHITEPAPER     ────────.
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
birddog
Member
**
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 10


View Profile
January 16, 2014, 11:20:48 PM
 #153

down for me too. can anyone confirm if the bots are still working?
seleme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001



View Profile
January 16, 2014, 11:30:39 PM
 #154

This is serious problem and it's awful that there is no official info. As much as I am losing money these days with Cryptotrader bots due to flat market, I at least could go to bed knowing bots would sell if some crash would happen but now there's no safety even for that as I don't have idea if bots are working at all.

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
.JINBI..

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
.
...T H E   G O L D E N   I C O...
.────────     WHITEPAPER     ────────.
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
dutu
Member
**
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 10



View Profile
January 17, 2014, 12:26:50 AM
 #155

down for me too. can anyone confirm if the bots are still working?

Hi guys, it looks that the site is only accessible form certain IP's(?). I get the same problem (blankpage) but when I connect from AWS it works
seleme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001



View Profile
January 17, 2014, 12:53:25 AM
 #156

can you ask there if bots are working. I've expected them to trigger a sale so far.

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
.JINBI..

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
.
...T H E   G O L D E N   I C O...
.────────     WHITEPAPER     ────────.
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
DiCE1904
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1105
Merit: 1000

NotPaidForMySig


View Profile WWW
January 17, 2014, 01:34:36 AM
 #157

site not loading for me but the bots are still trading, for me

ExchangeD.I2p  First Ever Darknet CryptoCurrency Exchange. Trade altcoins anonymously.
http://ylmulgfskl6uiwac4hw4ecwqdzd3oxtwaemzj25zc6k5q4rkexra.b32.i2p
Official Thead: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1092682.0
nachius
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500


View Profile
January 17, 2014, 03:17:17 AM
 #158

Site seems to be back up and working now.
Hypnoise
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 152
Merit: 100


View Profile
January 18, 2014, 06:42:38 PM
 #159

can you ask there if bots are working. I've expected them to trigger a sale so far.

bots do not panic sale.

Stevenrm87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 403
Merit: 250


View Profile
January 24, 2014, 12:28:09 AM
 #160

Tried their Pro service for a month - noticed some fishy things going on in the back testing and the site just flat out broke most of the time. Never let any bot make any auto trade however. Glad I didnt. Will not be renewing my subscription.

Selling fully funded Titan BTC Physical Bitcoins, Gold and SIlver - BTC Physical Bitcoins BTC PM if interested.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!