Arizona
|
|
March 17, 2018, 05:41:21 AM |
|
Waves ve ethereum arasinda ucurum farki var, ethereum yatirim almaya hala devam ediyor 10 kisiden 8 i yatirim yapiyor ethye ama waves yatirimcilari cok fazla yok artik
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
March 17, 2018, 08:40:54 AM |
|
Cok asiri imkani olmasa da guzel sekilde artacagini dusunuyorum waves hep saglam bir coin olarak piyasada gozumde olmaya devam edecek teknolojisine guvenim tam
|
|
|
|
ozgurk
Member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
|
|
March 17, 2018, 09:01:39 AM |
|
Waves eth i yakalamasi zor da simdiki seviyelerine gelebilme potansiyeli var. Bence en sikintili donemlerini geride biraktilar. Ilerisi aydinlik gorunuyor. Waves bu seviyelere gelirse etherium kimbilir nerelere nerelere gider
|
|
|
|
avalonn
|
|
March 17, 2018, 09:59:33 AM |
|
ethere en yakın rakip neo...onunla bile arasında 6-8 kat fiyat farkı varken waves nasıl olacak... ..forumdaki şakşakçı tayfanın ikileminde kalıp waves mi strat mı diye forumu karıştırırdım...ikisinden de umudum yok..(YTD)
|
|
|
|
Hc01
|
|
March 17, 2018, 10:02:01 AM |
|
ethere en yakın rakip neo...onunla bile arasında 6-8 kat fiyat farkı varken waves nasıl olacak... ..forumdaki şakşakçı tayfanın ikileminde kalıp waves mi strat mı diye forumu karıştırırdım...ikisinden de umudum yok..(YTD) Strat yine bir nebze iyi hocam, 2 3e katlamasını biliyor boğada ve güzel haberler olduğunda, waves anca ittire ittire 100k yı geçmişti, resmen şaka gibi rakamlar:) ısrarla waves diyenler başka şeylere yatırsa şimdiye emekli olurlardı
|
|
|
|
kekrops
Full Member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
March 17, 2018, 12:06:55 PM |
|
waves o kadar cok konusuldu ki nazar degdi bence. herkes eth ile karsilastiriyor ama sizce eth gibi olmasi ne kadar mantikli wavesin ?
|
|
|
|
buttons252
|
|
March 17, 2018, 07:33:17 PM |
|
waves'in ethereum u geçmesini mümkün görmüyorum, bence bira uç bir hayal olmuş, ama ne yapalım hayal kurmak çok önemlidir, her iş önce hayal kurmakla başlar,
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
March 17, 2018, 07:53:10 PM |
|
wavesin ethereumu gecme ihtimali imkasiza yakin bence. daha tam oturmamis bebe bi proje waves bana gore. gelistikce fiyata yansiyacaktir ama ethereuma yetismesi cok zor.
|
|
|
|
casty3000
|
|
March 17, 2018, 07:59:06 PM |
|
Bu lokal forumdaki waves konularını uç uca eklesen edirneden karsa yol olur bu nedir arkadaş. Waves o kadar abartıldığı kadar iyi bir proje değil ya. Dex çok güzel bir hayalle geldi ama yapamıyorlar işte beceremediler. Major merkezi borsalar bu işe girince ki girecekler yakında. Wavesin esamesi okunmaz
|
|
|
|
Arizona
|
|
March 17, 2018, 08:06:44 PM |
|
Waves projesi sıradanın biraz üstünde bir proje ama ethereum öyle değil ethereum resmen bir çağ açtı ve ondan sonraki projeler de ethereum tabanlı projeler oldu vs vs o yüzden wavesin ethereum gibi olması çok çok zordur bana göre
|
|
|
|
zorbit
|
|
March 17, 2018, 08:33:05 PM |
|
waves kesinlikle kotu bir platform degil ama ethereumun sunduklari ve kullanici kitlesi ile kiyaslaninca tabiki geri de kaliyor. waves icin uzun yillar lazim. kullanici kitlesinin artmasi gerekiyor.
|
|
|
|
Cixboy61
|
|
March 18, 2018, 06:06:11 PM |
|
Bu waves beklentileri çok fazla ama bir türlü beklentileri karşılayamıyor. Bende bu sene geçen seneki eth çıkışını bekliyordum ama henüz bir hareket yok. Piyasa zaten erirken bunu söylemek de pek doğru değil.
|
|
|
|
Turbolinea
Member
Activity: 560
Merit: 57
|
|
March 18, 2018, 06:12:27 PM |
|
bu wavesin ne ozelligi varda herkes holdluyor anlamiyorum
|
|
|
|
acmrl
|
|
March 18, 2018, 06:18:51 PM |
|
Hiçbir özelliği yok oyüzden anlamıyorsunuz normal:) bir dönem furya gibi yeni eth bu olcak diye aldırmışlar da aldırmışlar, şimdi de ceremesini oralardan alanlar çekiyor, 100 150k arası aldılar kaç zaman oldu hala oraları göremedi bile.
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
March 18, 2018, 07:40:04 PM |
|
Hocam wavesin altin doneminde burdaydim hatta ben de oradaydim. Uzerine hayaller kurduk fakat bizi hayallerimizde boğdu. Wavesten eth falan olmaz. Elinde olanlar bekletebilir ancak yatirim yapacaklar bir kez degil yuz kez dusunmeli.
|
|
|
|
yavuzcelik
Member
Activity: 168
|
|
March 18, 2018, 08:47:48 PM |
|
Walves geçer gibime geliyor çok sağlam ilerliyor ben yatırımımın belli kısmını ben de walves e kaydırmayı düşünüyorum
|
Virtual Rehab➣➣➣ Psychological Rehabilitation for Vulnerable Populations
|
|
|
BitTeo
|
|
March 18, 2018, 08:49:32 PM |
|
Waves denilen kriptoparanın fan boyları dışında hiçbir ek özelliği bulunmuyor şu an hali hazırda çalışan onlarca merkezsiz proje var bunun dışında Binance ve Bitfinex'te işin içine girdikten sonra Waves gibi 1.5 yıldır yatan projeler hiçbir şekilde gelişme gösteremeyecektir.
|
|
|
|
dedolee
Newbie
Activity: 189
Merit: 0
|
|
March 18, 2018, 09:00:24 PM |
|
Şaka mı yapıyorsunuz arkadaşım. Böyle bir ihtimal söz konusu bile olamaz. Yeni coinlerin çoğu etheryum tabanını kullanıyor. Değeri ve kullanılırlığı ortada.
|
|
|
|
Accompany
Member
Activity: 207
|
|
March 21, 2018, 01:25:45 PM |
|
Piyasada Waves mağduru cok oldugu ıcın ılk basta toparladıgı ılgıyı suanda bulamıyor ben sahsı gorusum yatırım yapmam waves gibi bir projeye . Eth gibi de olamaz bunu bır şaka olarak kabul edıyorum ki güldürmedi
|
|
|
|
aragom
|
|
March 21, 2018, 01:38:55 PM |
|
Piyasada Waves mağduru cok oldugu ıcın ılk basta toparladıgı ılgıyı suanda bulamıyor ben sahsı gorusum yatırım yapmam waves gibi bir projeye . Eth gibi de olamaz bunu bır şaka olarak kabul edıyorum ki güldürmedi sonuna kadar katılıyorum. waves in en temel sıkıntısı sasha ve ekibinin vitalik kadar çalışmaması. böyle gittikçe bir ethereum olmaz ama ilk 50 deki çoğu coin gişbi çöp de olmaz.
|
|
|
|
|