Bitcoin Forum
December 12, 2017, 05:00:53 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »  All
  Print  
Author Topic: Krnlx Nvidia xevan miner - 3.3+ mh on 1070, ~6mh on 80ti FREE, OPENSOURCE  (Read 21409 times)
car1999
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
October 06, 2017, 03:28:32 PM
 #161

can i build it against cuda9 and copy the binary to rigs with only cuda8 installed? does it run slower than  cuda9 rig?

All you need is recent Nvidia driver with CUDA9 support, you won't need any toolkits installed.
Great, thanks. Does the CPU of build machine matter? I have G1840, g3900 ,g4560, e3 1231, which one is better to build the binary and copy to other rig with different CPU?

I use ubuntu 16, nvOC.
1513054853
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513054853

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513054853
Reply with quote  #2

1513054853
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
palgin
Full Member
***
Online Online

Activity: 178


View Profile WWW
October 06, 2017, 03:52:24 PM
 #162

can i build it against cuda9 and copy the binary to rigs with only cuda8 installed? does it run slower than  cuda9 rig?

All you need is recent Nvidia driver with CUDA9 support, you won't need any toolkits installed.
Great, thanks. Does the CPU of build machine matter? I have G1840, g3900 ,g4560, e3 1231, which one is better to build the binary and copy to other rig with different CPU?

I use ubuntu 16, nvOC.

For *nix it will be a problem (running without reboot), if you already have recent drivers installed, you can ask someone to build binary for you and just update, but if you need to update driver or want to install toolkit and build from scratch - as I know you'll need to reboot at least 1 time. If access is only remote it's quite risky, especially regarding driver module update.

CPU matters, so if you want to build it for all variety of hardware you need to remove "-march=native" flag from configure.sh file.

P.S: I'm not so experienced in *nix, it's just what I remember

BTC tips welcome: 15rc7ZpVXvSiDhKkpWf4agV65Cfw3uCk
car1999
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
October 06, 2017, 04:36:27 PM
 #163

can i build it against cuda9 and copy the binary to rigs with only cuda8 installed? does it run slower than  cuda9 rig?

All you need is recent Nvidia driver with CUDA9 support, you won't need any toolkits installed.
Great, thanks. Does the CPU of build machine matter? I have G1840, g3900 ,g4560, e3 1231, which one is better to build the binary and copy to other rig with different CPU?

I use ubuntu 16, nvOC.

For *nix it will be a problem (running without reboot), if you already have recent drivers installed, you can ask someone to build binary for you and just update, but if you need to update driver or want to install toolkit and build from scratch - as I know you'll need to reboot at least 1 time. If access is only remote it's quite risky, especially regarding driver module update.

CPU matters, so if you want to build it for all variety of hardware you need to remove "-march=native" flag from configure.sh file.

P.S: I'm not so experienced in *nix, it's just what I remember
I checked the document of gcc, removing arch=native can lead performance losses, so I think build  against the weakest g1840 is fine.
UrsaUrsa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
October 06, 2017, 05:35:20 PM
 #164

where to find the 9.0 binary?


https://mega.nz/#F!RtYS0KwY!FGxr0uBWo1nZBSqBWkFx0w


CUDA 9 built project, feel free to test. Start with intensity 18.

So weird that the one on github does not get flagged up as a virus but this one does? (false positive, I know)
stzcze
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
October 06, 2017, 05:46:38 PM
 #165

Good job!!! Thx

1060 tdp 70 core +150 mem -500

13,66 6x1060 6gb -i 21

latest driver, x86 cuda 9 build, w10
palgin
Full Member
***
Online Online

Activity: 178


View Profile WWW
October 06, 2017, 05:49:44 PM
 #166

where to find the 9.0 binary?


https://mega.nz/#F!RtYS0KwY!FGxr0uBWo1nZBSqBWkFx0w


CUDA 9 built project, feel free to test. Start with intensity 18.

So weird that the one on github does not get flagged up as a virus but this one does? (false positive, I know)

It's packed, so it gets flagged.

BTC tips welcome: 15rc7ZpVXvSiDhKkpWf4agV65Cfw3uCk
UrsaUrsa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
October 06, 2017, 05:53:57 PM
 #167

where to find the 9.0 binary?


https://mega.nz/#F!RtYS0KwY!FGxr0uBWo1nZBSqBWkFx0w


CUDA 9 built project, feel free to test. Start with intensity 18.

So weird that the one on github does not get flagged up as a virus but this one does? (false positive, I know)

It's packed, so it gets flagged.

I'm obviously not questioning your integrity but found it a bit strange. Is the one github not packed? Have you introduced a fee by any chance? Thanks for your time.
startsts
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238

Independent web developer


View Profile WWW
October 06, 2017, 05:56:07 PM
 #168

Maximum result that I could get,  seems very profitable  Smiley

GPU#0:MSI GTX 1060 3GB, 2178.23kH/s

Vivik
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126

AltCom: AGusn7Yd71Vf72a1uS7VeQWbwmFqq2uasg


View Profile
October 06, 2017, 05:56:19 PM
 #169

CUDA 9.0 x86 - 8x1070 28Mh

brownfly
Full Member
***
Online Online

Activity: 168


View Profile
October 06, 2017, 06:01:08 PM
 #170

anybody can tell me what I am doing wrong?
When I start the miner with altminer config like this:
Code:
ccminer_x86 -a xevan -o stratum+tcp://eu1.altminer.net:3739 -u Vo...Z -p c=VSX
Windows 10
it always gives me an error message:
Code:
[2017-10-06 13:59:06] Starting on stratum+tcp://eu1.altminer.net:3739
[2017-10-06 13:59:06] NVAPI GPU monitoring enabled.
[2017-10-06 13:59:06] 6 miner threads started, using 'xevan' algorithm.
[2017-10-06 13:59:07] Stratum authentication failed
[2017-10-06 13:59:07] ...retry after 30 seconds

WTF??? coin code is correct, wallet address is correct, startum address is correct, so why it complains???
stzcze
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
October 06, 2017, 06:02:31 PM
 #171

Gigabyte GTX 1080 Ti, 5243.33kH/s
Gigabyte GTX 1080, 3855.18kH/s

cuda 9 build x86

tdp 65 -i 21
UrsaUrsa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
October 06, 2017, 06:22:16 PM
 #172

Gigabyte GTX 1080 Ti, 5243.33kH/s
Gigabyte GTX 1080, 3855.18kH/s

cuda 9 build x86

tdp 65 -i 21

cude 9 build x86 (thank god for windows defender...)

tdp 73 -i 21

5x 1070 @ 15.28Mh/s
Vorona34
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
October 06, 2017, 08:01:23 PM
 #173

Maximum result that I could get,  seems very profitable  Smiley

GPU#0:MSI GTX 1060 3GB, 2178.23kH/s

Long works? I have a miner inevitably die after 1 minute or after 5 , depending on the intensity. Dropped to 14 could not wait for fall, but normal speed not seen )))
arity
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
October 06, 2017, 08:19:46 PM
 #174

On linux with CUDA 9 & compile with sm61, 6x1080ti (each power limit 170w) reported hash rate is 30Mh/s. Default intensity.

According to whattomine that hash rate should yield about 1.47 BSD per hour, but the actual shown on pool earning is only 0.8 BSD. Tested on suprnova pool.
th3.r00t
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311



View Profile WWW
October 06, 2017, 08:29:03 PM
 #175

anybody can tell me what I am doing wrong?
When I start the miner with altminer config like this:
Code:
ccminer_x86 -a xevan -o stratum+tcp://eu1.altminer.net:3739 -u Vo...Z -p c=VSX
Windows 10
it always gives me an error message:
Code:
[2017-10-06 13:59:06] Starting on stratum+tcp://eu1.altminer.net:3739
[2017-10-06 13:59:06] NVAPI GPU monitoring enabled.
[2017-10-06 13:59:06] 6 miner threads started, using 'xevan' algorithm.
[2017-10-06 13:59:07] Stratum authentication failed
[2017-10-06 13:59:07] ...retry after 30 seconds

WTF??? coin code is correct, wallet address is correct, startum address is correct, so why it complains???
Did you set the intensity manually?
Quote
UPD. For 1060 cards intensity sets up incorrectly - you must adjust it with -i param. -i 20 is best for 1070, 1080ti
As far as I see the answer is no. There may be your problem.

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
buzzkillb
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


Ellaism - The Polite Crypto


View Profile WWW
October 06, 2017, 08:37:17 PM
 #176

1080 hashrate. not ti.

Code:
[S/A/T]: 0/151/151, diff: 0.065, 3794.39kH/s yes!
[S/A/T]: 0/152/152, diff: 0.020, 3794.27kH/s yes!
GPU#0:EVGA GTX 1080, 3799.83kH/s
integrale
Member
**
Offline Offline

Activity: 106

Eager to learn


View Profile
October 06, 2017, 08:40:12 PM
 #177

Your great Work resulted :

Xubuntu 16.04 LTS
Cuda 9
Nv 384.90
i=20.25

Code:
[2017-10-06 22:35:34] GPU#0:NONCE FOUND
[2017-10-06 22:35:34] GPU#0:MSI GTX 1050, 1113.18kH/s
[2017-10-06 22:35:34] GPU#0:MSI GTX 1050, 0.018MH/W, 0.00063MH/Mhz
[2017-10-06 22:35:34] GPU#0:MSI GTX 1050, 62C(F:56%) 1766/3504MHz(63W)
[2017-10-06 22:35:34] GPU#0:target 0 22c92492 1c9
[2017-10-06 22:35:34] GPU#0:target 1c922c92492
[2017-10-06 22:35:34] [S/A/T]: 0/78/80, diff: 0.004, 1110.65kH/s yes!



thx Guys for The Miner

->Altcoin Mining< @ Xubuntu 16.04LTS
blackhorse7
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile WWW
October 06, 2017, 08:47:34 PM
 #178

Windows x64 version, EVGA GTX 1060 + 80 / + 500 / 84% tdp (I didnt change intensity, worked on default = 20): 2240kh/s in benchmark mode.
It works, thank you

http://bh7.heliohost.org/ - profitability monitor
buzzkillb
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


Ellaism - The Polite Crypto


View Profile WWW
October 06, 2017, 11:20:29 PM
 #179

It's alexis78 base, optimised for cuda 7.5, so it should be faster. Try x86 build, it's generally faster in CUDA8 not specifically optimised case, or build your own binaries, experiment  Wink
No, I love those wattage and temp monitoring in x64 builds so x86 build is not for me ))
And my binary is only 20mb ... yours is 37 ... why?

How do you check wattage and temp on ccminer?Huh
brownfly
Full Member
***
Online Online

Activity: 168


View Profile
October 06, 2017, 11:43:06 PM
 #180

Did you set the intensity manually?
Quote
UPD. For 1060 cards intensity sets up incorrectly - you must adjust it with -i param. -i 20 is best for 1070, 1080ti
As far as I see the answer is no. There may be your problem.

yes, I did:
Quote
ccminer -a xevan -i 20 -o stratum+tcp://eu1.altminer.net:3739 -u Vo...Z -p c=VSX
the same result. I use 1070.

Update: something wrong with my wallet. If I use the wallet id from any recorded transaction, it works! but any addresses from my wallet - they look like invalid for the pool. Any ideas???
I use VSYNC wallet v1.2.3.0-g32a928e

Update: crap, apparently there are two VSYNCs! Downloaded another VSync v 1.0.0.1 and synchronizing...
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!