İnsanlar şunu anlamıyor.
herşeyin başına e koyuyorlar diyip işin içinden çıkıyorlar.
Arkadaşım bu ebtc yi çıkaran adam emin olun sizden benden zeki.
Belliki bişey yaptı ve geri dönüşün bu kadar olacağını tahmin etmiyordu.
ister dolandırıcı diyin ister pump dump coini ama farkındaysanız TAKLİTLERİ YAPILIYOR.
Birşeyin ilk yapılanı sonradan gelenleri ezer geçer parçalar kenara fırlatır.
Adam btc+eth diyor. varmı bu ikisinden daha pahalı olabilecek bir coin ?
exrp diyorsunuz yahu bu ne kadar olabilir ? bu yükselse bile ebtc yerinde dururmu sanıyorsunuz ?
ebtc şuan girmiş olduğu piyasada tektir.he güvenmiyorsanız kesinlikle yatırım yapmayın.
Kesinlikle çok haklısın, EBTC taklitleri çıktığı an kefeni yırttı zaten. Demiyorum ki 5 dolar olur, 20 dolar olur vb, bu piyasada böyle olumlu/olumsuz öngörüler boş çıkmaya mahkumdur ama EBTC ile iphone bir anlamda benzeşiyorlar.
İkisinde de adamın biri projeleriyle çıktı ezber bozan bir başlangıç yaptı, sonrasında bazılarının hala kabullenemediği bir şekilde değer verilmesini sağladı. Apple neredeyse araba fiyatına telefon satıyor ve alıyorlar, bu kadar basit.
Bu forumda da EBTC airdropuna girmeyenler veya girip ucuzdan satanlar arasında bir bok atma yarışı başladı. Öyle yazıyorlar ki, zannedersin BTC dahil tüm coin ve tokenler devlet güvencesiyle çıkmış ve hepsinin Mars'ta koloni kurma projesi var, bir tek EBTC'nin durumu belirsiz.
Sonuç: Airdropu ve sonradan aldığımı tutuyorum, atomu parçalayacak bir proje peşinde değilim, 10-20 dolar beklentim de yok (hayalim var tabii), ama en azından 1 dolar olacağından kuşku duymuyorum.