Bitcoin Forum
November 30, 2023, 04:49:36 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 25.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 🚀🔥[ANN][HQx] HOQU.io🔥🚀 - Eerst Gedecentraliseerd Affiliatie platform  (Read 435 times)
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
October 12, 2017, 08:25:39 PM
Last edit: January 10, 2018, 04:35:46 PM by FIEX
 #1

 

Wordt lid van HOQU Community

                               


Vertalingen


Belangrijkste details
Token: HQx
Totaal aantal tokens: 888,888,000 HQx
Totaal aantal tokens beschikbaar voor verkoop: 65% or 577,777,200 HQx:
   - Privé verkoop 4% van de totale tokens, of 23,111,088 HQx;
   - Pre-Sale 6% van de totale tokens, of 34,666,632 HQx;
   - Token verkoop 90% van d totale tokens, of 519,999,480 HQx.
Geaccepteerde valuta: Ethereum (ETH)
Token Uitgifte Datum: nog te verkondigen, zijn we momenteel in voorlopige gesprekken met exchanges


Pre-sale
Pre-sale Start Datum: 22 oktober, 2017
Pre-sale Eindigt: 13 november, 2017
Tokens beschikbaar voor pre-sale: 34,666,632 HQx
Soft cap voor pre-sale: Geen
Hard cap voor pre-sale: 4,952 ETH
Pre-sale Prijs: 1 ETH = 7,000 HQx (incl. bonus)
Minimum Transactie: 50 ETH
Maximum Transactie: Geen limiet
Bonussen: 40% bonus tokens


Token Verkoop

27 November, 2017 - 26 Februari, 2018

Tokens beschikbaar voor Token Verkoop: 519,999,480 HQx
Soft cap voor Token Verkoop: Geen
Hard cap voor Token Verkoop: 97,421 ETH
Token Verkoop Prijs: 1 HQx = 0,0002 ETH or 1 ETH = 5,000 HQx
Maximum Transactie: Geen


Hoe kan je deelnemen

Ga naar onze officiële HOQU.io website en schrijf je in op onze nieuwsbrief!


Wat is Hoqu

HOQU —is een gedecentraliseerd affiliatie platform dat het prestatie marketing model en blockchain technologie combineert. Het doel is een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren voor het starten van blockchain gebaseerde CPA diensten, van aangesloten programma's tot aangesloten netwerken en aanverwante producten. HOQU kan de kosten van alle marktpartijen drastisch verminderen door nieuwe bedrijven, netwerken en filialen samen te brengen en nieuwe transparantie- en prestatienormen vast te leggen.

Markt overzicht

In 2010-2016 groeide de wereldwijde online reclame markt jaarlijks met 15-22%. Volgens Statista, Magna en eMarketer zal de markt in 2017 meer dan $ 227 miljard bedragen en meer dan 335 miljard dollar tegen 2020. In de komende 5 jaar zal het wereldwijde aandeel van online reclame groeien van 36% tot 50%. Affiliatie marketing is momenteel een belangrijk online reclame model, zowel in termen van marktaandeel als groei. Affiliatie marketing richt zich op het daadwerkelijk meetbare resultaat en biedt alleen uitbetalingen voor gerichte acties. Hoewel het veelbelovend is voor alle deelnemers, is de markt geconfronteerd met zware uitdagingen die de groei ondermijnen:
 • Bestaande markt tools slagen er niet in om het probleem van opgelicht worden door handelaars en geaffilieerde netwerken, fraudeoproepen en fraude door affiliaties op te lossen. Dit leidt tot verspilde advertentiebudgetten en daagt het concept van prestatiemarketing uit. Volgens Videology en The & Partnership, in 2015 en 2016, hebben affiliaties die bots gebruiken om gerichte acties te stimuleren, respectievelijk vergeleken met $ 6,3 en $ 7,3 miljard. Verwacht wordt dat in 2017 de handelstransacties van fraude $ 16,4 miljard zouden kunnen bedragen.
 • Momenteel zijn er duizenden affiliatie netwerken met hun eigen pools van affiliaties. Om deel te maken van dergelijke netwerken is een lange integratie vereist.
 • Vandaag moeten handelaren belachelijk hoge transactiekosten en makelaarskosten betalen. Bijvoorbeeld, affiliaties en verkopers worden 3-5% van de advertentie budget in rekening gebracht via betaalsystemen, 15-25% door PA en CPA netwerken en 5-15% door reclameplatforms en –diensten.
 • In gecentraliseerde geaffilieerde netwerken kost het uitbetalen aan filialen je enkele dagen tot 2-3 maanden.

HOQU voordelen

HOQU kan brandende marktproblemen oplossen

 • Drastische kostenreductie in alle fasen. HOQU's eigen cryptocurrency zal de transactiekosten en vergoedingen van financiële instellingen en betalingsdiensten verminderen. Op HOQU kunnen handelaren hun eigen affiliatie programma's starten en direct werken met affiliaties, reclamekosten kunnen verlagen met 44%
 • In tegenstelling tot gecentraliseerde tracking platforms hebben we geen vaste maandelijkse betalingen voor het gebruik van ons gedecentraliseerd platform. Blockchain oplossingen maken het mogelijk om de gegevensopslagkosten van gebruikers te verminderen. Met gebruikersgegevens die opgeslagen worden op externe platforms, zal HOQU in staat zijn om lagere kosten voor affiliaties en handelaren vast te stellen. Handelaars betalen alleen 0,5% van de transactiewaarde. Bovendien werken HOQU modules onafhankelijk. Als een module mislukt of gehackt is, blijven andere modules goed functioneren. Dit zorgt voor een hoog niveau van beveiliging voor alle deelnemers op het platform.
 • Verlaagde geaffilieerde uitbetalingstijden. Smart contract controleert automatisch of een lead in aanmerking komt voor een automatische uitbetaling, waardoor directe uitbetalingen aan affiliaties gebeuren.
 • Anti-fraude beveiliging. HOQU gebruikt Civic blockchain platform voor gebruikersidentificatie. Civic lost het probleem van remote identificatie op en integreert met andere blockchain oplossingen. Smart contracts, bewakingssystemen en CPA regeling laten geen ruimte voor fraude. Smart contracts zorgen voor transparante en integrale deals tussen verkopers, affiliaties en affiliatie netwerken.
 • Geen eigen software oplossingen nodig. HOQU is een gloednieuw tracking platform waarmee gebruikers hun eigen aangesloten programma's en CPA netwerken absoluut gratis kunnen starten.
 • Geen noodzaak om te integreren met honderden affiliatie netwerken. HOQU is een volledig gedecentraliseerd platform, wat betekent dat een handelaar eenvoudig de app moet installeren om toegang te krijgen tot alle CPA netwerken en affiliaties binnen het HOQU platform.
 • Toekomst van marketing. Een groeiend aantal industrieën schakelen over naar blockchain technologie. Het gebruik van HOQU om klanten in dergelijke industrieën aan te trekken is een ideaal voorbeeld van prestatiemarketing. Zo is HOQU bijvoorbeeld een geweldige plek voor handelaren die op zoek zijn naar beleggers om een Token verkoop te starten. Met HOQU kunnen bedrijven duizenden beleggers snel en makkelijk verwerven. Handelsbedrijven zullen elke cent van hun geld verstandig gebruiken, met kosten van 1 tot 4%.

Om netwerken te affiliëren kunnen wij betaalbare, technologisch superieure infrastructuur aanbieden. HOQU zal het enige platform zijn met affiliatie netwerken met behulp van blockchain en smart contracts.

Voordelen voor kopers
 • Kosten dalen met 44% van hun reclamebegroting
 • Blockchain oplossingen laten bijna geen ruimte voor fraude
 • Geen integratie met meerdere CPA netwerken om volledige uitreiking te waarborgen
 • De handelaar kan werken met eventuele affiliaties die zijn geregistreerd bij een dienst binnen het HOQU platform
 • Alle gegevens zijn beschikbaar in één persoonlijk account, ongeacht het aantal netwerken

Voordelen voor affiliaties en CPA-netwerken
Voor Affiliaties
 • Open handelaars basis
 • Eerlijke en transparante smart contract deals
 • CPS (Cost-per-Sale) model beschikbaar
 • Snelle betalingen

Voor CPA Netwerken
 • Gemakkelijke toegang, gratis gebruik en een groot aantal handelaren en affiliaties
 • Eerlijke reputatie ranking
 • Eerlijke concurrentie
Bounty Campagne


Bounty hoeveelheid:8 888 880 HQx (1 HQX = 0.0002 ETH)
Bounty verdeling:
39% (3 466 663 HQx) Signature & Avatar Campagne
26% (2 311 109 HQx) Inhoud Creatie
20% (1 777 776 HQx) Social media, incl.:

 • Twitter
 • Facebook
 • Medium
 • Telegram
 • YouTube
 • Reddit
 • Instagram
 • WeChat
15% (1 333 332 HQx) Vertalingen en moderatieWhite Paper

White Paper zal schikbaar zijn op 20 oktober, 2017. Engelse White Paper op 16 oktober
Nu kan je onze presentatien lezen

Doe mee met ons

                               


Wie zijn we
HOQU team heeft uitgebreide ervaring in diverse zakelijke projecten, e-commerce, digitale economie, online reclame, affiliate marketing en betalingssystemen.


Alexey Shmonov — CEO van HOQU, ondernemer, online reclame deskundige. Co-oprichter van een van Rusland's eerste affiliatie netwerken Marketcall, Move.ru website en meerdere e-commerce projecten. In 2011-2013 werkte Alexey als operations director bij TurkPay en integreerde PayPass in het betalingssysteem.
Andrey Duzhnikov — CTO, medeoprichter van Marketcall en Move.ru. Heeft 13 jaar ervaring met IT. Heeft gewerkt met high-load diensten en neurale netwerken. Beheerder van IT en web ontwikkeling op Marketcall en Move.ru.
Alexander Duzhnikov — COO van HOQU, 12 jaar ervaring in online ondernemerschap, medeoprichter van Rusland's grootste onroerend goed website Move.ru, medeoprichter van het PPC geaffilieerde netwerk Marketcall.ru, medeoprichter van meerdere e-commerce projecten, inclusief online winkel Vkostume.ru. Neemt vaak deel en spreekt bij CPA-evenementen in CIS-landen. Organisator van het jaarlijkse Move Realty Awards.
Roman Kaufman — CVO (Chief Visionary Officer) van HOQU, expert in digitale economie en blockchain technologie, medeoprichter van de IBCG blockchain community met meer dan 3.600+ leden. Werkt aan blockchain seminars en conferenties.
Maxim Anikeev — CMO (Chief Marketing Officer) van HOQU, ondernemer, online marketing expert, CEO van PromoPage. Heeft meer dan 10 jaar ervaring in online marketing. Partner bij meerdere PromoPage-gerelateerde projecten. Co-Founder (Top-3 in Moskou) en marketing hoofd van East Lines transportbedrijf. In 2008 is LifeSpain.com opgericht.
Yuri Yuriev —  top analist van HOQU. Onder leiding van analytische afdelingen bij Move.ru, Marketcall en belangrijke e-commerce projecten. Eind 2010 is cryptocurrency als hobby begonnen.
Alexander Krivtsun — Senior Developer. Gespecialiseerd in neurale netwerken en ontwikkeling van gedecentraliseerde blockchain gebaseerde apps.
Denis Degtyarov — Senior Developer
Valdimir Kamensky — Project Manager
Konstantin Lozhkin — PHP programmeur
1701319776
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1701319776

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1701319776
Reply with quote  #2

1701319776
Report to moderator
1701319776
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1701319776

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1701319776
Reply with quote  #2

1701319776
Report to moderator
1701319776
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1701319776

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1701319776
Reply with quote  #2

1701319776
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1701319776
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1701319776

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1701319776
Reply with quote  #2

1701319776
Report to moderator
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
October 16, 2017, 08:53:47 PM
Last edit: October 23, 2017, 09:16:37 PM by FIEX
 #2

Nieuw blockchain project bereikt $785,000 gedurende hun Private Placement stage Shocked Shocked


Werelds eerste gedecentraliseerde platform voor affiliate marketing HOQU.io krijgt 11 grote beleggers voor de officiële projectopening

Blockchain-based marketing platform HOQU kondigde de sluiting aan van de Private Placement campagne die begon op 6 oktober. Binnen een week slaagde het project erin om 12 grote investeerders te bereiken en hun fondsen te verhogen tot 2311 ETH dat ongeveer $ 785,000 bedraagt (prijs op 13 oktober). De meeste investeringen werden tijdens de ASROC Conferentie over Cryptocurrencies and Gaming in Londen afgerond.

De volgende stap is de presale campagne die gepland is op 23 oktober. Tijdens de presale kunnen tokens (HQx) worden gekocht vanaf 1 ETH inclusief 40% bonus.

HOQU is het eerste gedecentraliseerde platform dat het prestatiemarketingmodel en een blockchain-technologie verbindt. Met behulp van smart contracts. HOQU platform streeft ernaar om transacties op het gebied van marketing transparant te maken en belegt een 44% hogere efficiëntie in de marketingdienst, waardoor $ 88 miljard per jaar wordt bespaard.
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
October 18, 2017, 11:54:42 AM
 #3

Hi community!

We zijn blij om aan te kondigen dat de bounty campagne is verhoogd van 1 777 ETH naar 3 500 ETH!!
Dat is een verhoging naar 2% van de totale tokens emissie dat gelijk staat aan 17 777 760 HQx (1 HQX = 0.0002 ETH)!

FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
October 23, 2017, 09:15:44 PM
 #4

Whitepaper is nu ook beschikbaar in het Nederlands!

KLIK HIER
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
November 11, 2017, 04:11:39 PM
 #5

Op 13 november zal de HOQU presale starten! Onze team heeft lang gestreden om hier te geraken.
We hebben al onze inspanningen geïnvesteerd in het HOQU project en zelfs nog meer. Binnenkort zullen we geweldige resultaten laten zien en zullen we onze prestaties met jullie delen.
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
November 20, 2017, 05:52:55 PM
 #6

HOQU Pre-Sale komt stilaan aan zijn eind!

De Pre-Sale van HOQU zal vandaag nog beëindigen. Als je nog niet hebt bijgedragen aan HOQU om HQX Tokens te ontvangen EN een bonus te ontvangen van 40% heb je nog even de kans. Haast je om deel uit te maken van de toekomst in marketing.
Restor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 649
Merit: 500View Profile
December 26, 2017, 10:51:26 PM
 #7

🔥BOUNTY ROUND #1 CLOSED🔥
BOUNTY ROUND #2 IS NOW LIVE
FULL RULES: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2255775.msg27010058#msg27010058
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
January 10, 2018, 04:31:29 PM
 #8

Update

Indien je het nog niet gedaan hebt. Je hebt nog kans om deel te nemen aan deze ICO:

RensW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 11, 2018, 06:05:48 PM
 #9

ICO voorbij?
Zie geen registratie link o.i.d. meer staan op de site?

Email adres ingevuld maar niks ontvangen.
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
January 11, 2018, 07:47:28 PM
 #10

ICO voorbij?
Zie geen registratie link o.i.d. meer staan op de site?

Email adres ingevuld maar niks ontvangen.

Klopt.
Ik post zo meteen een update!

FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
January 11, 2018, 07:50:09 PM
 #11

Update!

⚠️⚠️⚠️ Beste community! ⚠️⚠️⚠️

De Token verkoop is gestopt wegens de sterke stijging in waarde van ETH.
Registratie van nieuwe leden zijn ook opgeschort omwille van het einde van de Token verkoop.

We zullen alle transactie controleren binnen de 10 dagen. De snelheid van deze controle hangt volledig af van de snelheid van het ETH netwerk.
Gelieve geen betalingen meer uit te voeren want deze zullen niet meer meegerekend worden.
FIEX (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 276


View Profile
January 18, 2018, 07:50:17 AM
 #12

Update

Toegang naar exchanges zijn gepland in maart, zo is het altijd geweest volgens onze roadmap.
Informatie over welke exchanges HOQU zal toevoegen zullen aangekondigd worden zodra we een akkoord hebben. Dit moment is er enkel een overeenkomst met EtherDelta.

We zijn nog steeds bezig bij het onderhandelen met:
- HitBTC
- Coinone
- Kraken
- Cointime
- Coinnest
- Gopax
- Bithumb
- Binance
...


:fire: Eind februari zal de lijst bekend gemaakt worden :fire:
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!