suram
|
 |
October 17, 2017, 08:48:23 AM |
|
Valla ben haftalar önce bir kaç form doldurmuştum gelen giden yok keşke şu ebtc yi falan kaçırmasaydım o iyi kazandırmış.
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
|
|
|
|
snykutlug
Member

Activity: 448
Merit: 17
|
 |
October 17, 2017, 11:42:15 PM |
|
Bilgilendirmeler için teşekkürler elinize sağlık.
|
|
|
|
BurakXel
Member

Activity: 238
Merit: 30
|
 |
October 18, 2017, 10:16:55 AM |
|
airDrop işlerini bende takip ediyrm keşke burada bir sayfa olsa bütün airdroplar paylaşılsa hepimiz faydalansak
|
|
|
|
mstkmstk
|
 |
October 18, 2017, 10:40:52 AM |
|
airDrop işlerini bende takip ediyrm keşke burada bir sayfa olsa bütün airdroplar paylaşılsa hepimiz faydalansak
Airdrop konusunda burdan bir arkadaşın blog sayfası var orda anlatımlı olarak kayıt olabilirsin.
|
|
|
|
LaZa68
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
 |
October 18, 2017, 11:34:01 AM |
|
bende airdroptakibi ni takip ediyorum gürhan abi çok güzel anlatıyor tavsiye ederim.
|
|
|
|
kabrero
Member

Activity: 107
Merit: 10
|
 |
October 18, 2017, 12:25:37 PM |
|
Bu işin sonu yok. Bıkmadan takip etmek lazım. Ne olacağı belli olmaz. Cenaze hizmetleri coini bile çıkıyor şimdi  )
|
|
|
|
mhmmtcn
Newbie
Activity: 61
|
 |
October 18, 2017, 12:28:49 PM |
|
ebtc furyasını kaçırdık kazananlarıda gördük gördüğümüze başvuruyoruz belki 2. bir ebtc gibi sağlam token çıkar.bu arada https://www.myetherwallet.com dan cüzdan oluşturup formlara onu yazın.ben ilk etapta koineksteki eth cüzdanını vermiştim onla olmuyormuş girevek arkadaşların bilgisine
|
|
|
|
rtyu123
Newbie
Activity: 34
|
 |
October 18, 2017, 12:33:11 PM |
|
ebtc'den kazandım biraz ama ondan sonra pek bir şey kazanamadım şu ana kadar. Özellikle ebtcden sonra çıkan e coinlerin bir kısmı cüzdanıma gelmedi , gelenlerin de pek değeri yok.
|
|
|
|
kabrero
Member

Activity: 107
|
 |
October 18, 2017, 12:43:07 PM |
|
At unut çöp möp. Bir bakmışsın bir tanesi 2 sene sonra 1 dolar olmuş. Pantolon cebinde para unutur aylar sonra bulursun sevinirsin. O hesap.
|
|
|
|
globaturcana
Full Member

Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
|
 |
October 18, 2017, 12:47:57 PM |
|
Birçok airdroba katıldım artık hangisine katıldım hangisine katılmadım hatırlamıyorum bile. Benim için en iyi yanı etherdeltayı kullanmayı öğrendim. O kadar zor geliyordu ki hiç kullanasım gelmiyordu. 2 tane coin sattım oradan çok az para bıraktılar ama olsun öğrenmiş oldum. En azından bir icoya katılırsam aldığım coin oraya düşünce satarım ya da bir coini borsalara düşmeden etherdeltadan ucuza alabilirim.
|
|
|
|
mtahanci48
|
 |
October 18, 2017, 03:25:07 PM |
|
yanlışlıkla adrese private keyinizi yazip cüzdanı boşalttırmadığınız sürece scma mcam önemli değil. genelde 1 hafta bekletip sembolik miktar ayırdıktan sonra satıyorum.
|
|
|
|
Vinsu
Newbie
Activity: 1
|
 |
October 18, 2017, 04:11:33 PM |
|
AieDrop candır.
|
|
|
|
buraktrn
Member

Activity: 77
|
 |
October 18, 2017, 06:17:24 PM |
|
Airdropların çoğu %90'lık kısmı çöptür ve zaman kaybıdır aralarından bazıları iyi kazandırabilir. Ama hiç bir zaman çıkaracakları tokenlere yatırım yapılmaz.
%100 katılıyorum. bende 2 aydır karşılaştığım tüm airdroplara katıldım. 10 tanesinden 1'i para ediyor, ettiği para da çok komik rakamlar.
|
|
|
|
|
ruru
Full Member

Activity: 140
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
 |
October 18, 2017, 07:16:32 PM |
|
Airdrop'a harcadığın zamanı başka yararlı birşeye harcasan çok daha iyi olur bence, ama denk geldimide iyi para kazandırıyo yalan yok
|
|
|
|
EmreX2
Newbie
Activity: 50
|
 |
October 18, 2017, 07:31:09 PM |
|
Geneli çöp ama şu son e li coinler az çok kazandırdı. Şimdi düşünüyorum ayda 1 tane denk gelse yine de iyi para.
|
|
|
|
valley365
|
 |
October 18, 2017, 07:47:56 PM |
|
ETH tokeni olan airdroplar yine az çok para edebiliyor ama waves tokenlerinin para ettiğini görmedim. genelde çöp oluyorlar. sizin var mı para ettiğini bildiğiniz waves tokeni airdropu var mı?
Waves henüz taze bir platform. ICO' sundan gelen tokenden hayır göremedik ki Airdrop' undan görelim! PrimalBase ve MobileGo hezimetlerinden sonra Waves altyapısını kullanan hiç bir projeye bir süre yanaşmam / yanaşmamalı.
|
|
|
|
Elysio
|
 |
October 21, 2017, 02:18:59 AM |
|
Airdroplara katılırken kullandıgınız cüzdana dikkat edin destekliyor mu desteklemiyormu ona göre cüzdan kullanın ben ilk başta jaxx kullandım hiç bişey desteklemiyormuş airdrop veren tokenlerden sonra myetherwallet cüzdanı aldım o destekliyor tokenlere.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
 |
October 21, 2017, 03:48:58 AM |
|
bilgilerinizi verirken dikkatli olun bu tarz hack olaylari fazla olmaya basladi bu arlaar haberiniz olsun arkadaslar. gelen linklere tiklamayin ve linke tiklayarak cuzdan bilgilerinizi girmeyin derim. sonra elinizdeki paralarinizida kaybetmeyin arkadaslar.
|
|
|
|
tirbison
Full Member

Activity: 196
Merit: 104
🤖UBEX.COM 🤖
|
 |
October 21, 2017, 10:24:18 AM |
|
Arkadaşlar bu AirDrop'lar için alt konumu açılsa. Bu ara AirDrop hep duyuyoruz fakat çoğunu kaçırıyoruz alt konu olsa takibi daha kolay olur. Ne dersiniz?
|
|
|
|
|