Bitcoin Forum
July 21, 2018, 08:08:53 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Veritium Token ICO - Pre-sale now LIVE  (Read 110 times)
btcltcdigger
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 532View Profile
October 23, 2017, 07:17:24 PM
 #1Naša vizija -

U tvrtki Veritas Mining, vjerujemo u pretvaranje obnovljive zelene energije u kriptoznu valutu pomoću kripto rudarstva. Kripto rudarstvo je vrlo profitabilno kada se radi na velikoj osnovi i bitno pretvara električnu energiju u digitalnu imovinu. U današnjem okruženju, Crypto mining se obavlja na globalnoj razini. Ono što nudimo je ekološka, održiva i obnovljiva energija, oblikom mega kriptiranja rudarstva, u ekološki stabilnoj zemlji bez opasnosti od prirodnih katastrofa.Ekosistem -

Imamo profesionalce u svakom od svojih polja koji rade zajedno kako bi poboljšali zaradu poboljšanjem softvera i hardvera. Cilj nam je stvaranje proizvoda koji imaju novčani tijek generiran u svakom aspektu, čime se omogućuje vrlo financijski zdravi ekosustav, s našim krajnjim ciljem da bude stvoriti kriptoturenciju koja ima dividendu i onu koja je zamjenjiva.

Partnerstvo -

Uspješno smo osigurali najjeftinije oblike industrijskih razmjera, obnovljivih zelenih energija kao što su Solar, Vjetar i Bio-plin / otpad. Mi ćemo opskrbiti naše rudnike sa zelenom tehnologijom za upravljanje toplinom i također koristiti sustave oblak za upravljanje i nadzor naših rudnika na daljinu, kontrolirajući sve od ventilacijskih sustava do rudarskih platformi i ASIC-ova.

Cilj nam je izgraditi i razvijati ekosustav koji podržava jedni druge u smislu rasta i ekonomije razmjera. To su tehnologije i aktivnosti koje ćemo nastaviti:

1. Koristiti najnaprednije i učinkovitije rudarske platforme i ASIC-ove za optimizirano retuniranje za našu operaciju ECO-Mining .

2. Stvaranje softvera Ponos-Mining , softverske aplikacije u kojoj bi se omogućilo normalnim sustavima mina za najskupljive kriptekureve tijekom računala u praznom hodu ili kad god korisnik želi. Odabire se algoritam kripto valutu za mina na temelju računalnog hardvera i profitabilnosti kriptovaluta. Postizanje ravnoteže između učinkovitosti i profitabilnosti. Ovom platformom stvaramo vlastiti rudarski pool.

3. Napravit ćemo i vlastiti višeprihatni novčanik Vidulum koji će omogućiti razmjenu koristeci API za razmjenu. Jednostavno rečeno, novčanik i razmjena sve na jednoj platformi.

4. Marketplace platforma, OneMarketStreet . To omogućuje našim korisnicima pregledavanje i ulaganje u fiat i crypto financijske instrumente te praćenje njihovog portfelja i stanja u realnom vremenu. Ovo će biti platforma za maloprodajne usluge u budućnosti.60% neto prihoda bit će isplaćeno Veritium Token nositeljima svakog tromjesečja sve dok imaju svoje tokene, zauvijek.

za više detalja posjetite sljedeće:

website: https://www.veritasmining.co
youtube: https://www.youtube.com/watch?v=udRjsU8ZuNQ

Bounty Campaign

ReMoneta is a uniquely stable, zero cost, reward-based and land-backed currency, taking Crypto to the mainstream.

Together we have designed a frictionless hub connecting Crypto to Commerce - the safest and most stable integrated online currency system in the market.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!