Bitcoin Forum
January 31, 2023, 04:59:04 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Bridge Protocol IAM Obavijesti  (Read 85 times)
bizzzzlle (OP)
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 06:02:54 PM
 #1

BRIDGEprotocol (IAM) ce otvoriti registraciju za bijelu listu od Veljace 5og, 2018.

Direktor tvrtke od ProjectICO Stephen Hyduchak i njegov brat Andrew Hyduchak, su uzbudeni objaviti jos jedan zanjimljiv projekt koji dolazi na NEO Blockchain. Veljace 5og, 2018, BridgeProtocol (IAM) ce da pocne registraciju za bijelu listu i samo ce skupljati NEO tokene, registracija ce biti otvorena kroz 15 dana.

Zainteresirani sudionici BridgeProtocola IAM-a moci ce poceti registrirati u ponedeljak 5. veljace 2018. Klikon na sljedeci link:
https://www.bridgeprotocol.io/tokensale/

Ovo je NEP-5 token napravljen na NEO Blockchainu i poceti ce sa IAM token = $0.05 USD. Bridge Protocol ima totalni iznos od 1,000,000,000 IAM a kruzeci tokena biti ce 500,000,000. Totalni market-cap za ovaj ICO je $25,000,000. Minimalno 1 NEO a maximal 5000 NEO da sudjelujete.

Informacije

BridgeProtocol je token strukturiran na identitet koji se fokusira na kontrolu i osiguranje identiteta pojedinaca. Jedan od glavni znacajki ovog sustava je upravljanje Bridgom Identiteta (IMS) koji je kljuc funkcionalnosti. IMS ce omoguciti drugima grupranje kako bi stvorili cvorove povjerenja iz proslih transakcija, metapodaci ce omoguciti troskovno ucinkovit i jednostavan pristup za sve. Ne samo da ce identitete biti u nizu, a osjetljive informacije cuvaju se izvan blokchaina, ali Bridge ce korisnicima dati moc da pravno obavljaju privatne kljuceve. Bridge ce to postici dopustajuci korisnicima koristenje znacajke BYOK (Bring-your-own-key = Donesi sam svoj kljuc) koji omogucuje investitorima i korisnicima pruzanje vlastite javne adrese povezane sa njihovim digitalnim identitetom, dopustajuci revizorima da provjeravaju pruzene informacije tijekom cijelog postupka. BridgeProtocol cilja svoj cilj sustava da bude aktualno azuriranje korisnickih informamcija koje se stalno uce i rastu. To moze biti vrlo vrijedno u rjesenjima identiteta, ali i postojecim mehanizima povjerenja u nasem trenutnom drustvu. Na primjer, Bridge ce moci klasificirati korisnicke kreditne rezultate; Bridge ce povezati identitet sa modelima kreditnih bodova koji su vec siroko prihvatljivi i uskladeni, a istovremeno zadzavaju integritet korisnika. Koristeci ovaj sustav, BridgeProtocol stavlja korisnika u potpunu kontrolu dok trazi kontrolera da osigurna uskladenost. U pocetku ce se odvjetnici i pouzdane trece strane odrediti za revizije kako bi se integritet idrzao na neodredeno i pouzdan nacin sve dok slijede poznavanje vasih klijenata (KYC). Blockchain Bridgea ce stvoriti jedinstven priliku za pomoc vladama i tvrtkama pri stvaranju novog pravnog standarda ICO-a. Ako zelite saznati vise, mozete procitati njihov bijeli papir na ovom linku: https://storage.googleapis.com/bridge-assets/bridge-protocol-whitepaper-1_0.pdf

Kontakt Firme
Ako imate ikakvih pitanja ili povecane interese, pridruzite se nasoj zajednici i pitajte. Uvijek smo online putem Twittera (@BridgeProtocol), Facebook (@BridgeProtocol), Telegram (https://t.me/BridgeProtocol), ili mozete nas posjetiti na nasoj stranici www.bridgeprotocol.io. Mozete nas naci i na BridgeProtocolu stranici na Redditu, YouTube, i Discord.

Most, Identitet, Osiguran
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!