Ferhan
|
|
November 07, 2017, 04:16:16 AM |
|
Vay be Bitcoin ile ev satışı iyi fikirmiş. Fakat bu satış nasıl tamamlanabilir? Evi satan arkadaş sonradan ben evi verdim bana para vermedi şeklinde dava açıp problem çıkarma ihtimali var! Nasıl ispat edeceksin BTC ile aldığını riskli geldi bana.
|
|
|
|
alimnts (OP)
Member
Activity: 116
Merit: 13
Sürekli araştırmacı
|
|
November 07, 2017, 05:49:08 AM |
|
Vay be Bitcoin ile ev satışı iyi fikirmiş. Fakat bu satış nasıl tamamlanabilir? Evi satan arkadaş sonradan ben evi verdim bana para vermedi şeklinde dava açıp problem çıkarma ihtimali var! Nasıl ispat edeceksin BTC ile aldığını riskli geldi bana.
Hocam hiç ev alış satışı yapmadığınız belli tapuda soruyorlar evin parasını alıp almadığını kamera karşısında bankadan aldım veya elden aldım diyosun olay bu noktada bitiyo elden aldım diyeceğim olay bitecek.
|
I have a dream I live to make it come true
my metamask adress: 0xE4B6C4d1a5603Ff0bebEeF37BEAAec5D263A74d0
|
|
|
drogbacrash1
Member
Activity: 392
|
|
November 07, 2017, 08:53:31 AM |
|
Hayırlı satışlar. keşke sahibinden ilanında da belirtseydin güzel bir gündem yakalamış olurdun. Umarım bu tür satışlar ülkemizde gitgide yaygınlaşır.
|
|
|
|
alimnts (OP)
Member
Sürekli araştırmacı
|
|
November 07, 2017, 09:18:21 AM |
|
Hayırlı satışlar. keşke sahibinden ilanında da belirtseydin güzel bir gündem yakalamış olurdun. Umarım bu tür satışlar ülkemizde gitgide yaygınlaşır.
İlk ilan düzenlemede ekleyeceğim aklımda
|
|
|
|
Ferhan
|
|
November 07, 2017, 06:36:54 PM |
|
Hocam hiç ev alış satışı yapmadığınız belli tapuda soruyorlar evin parasını alıp almadığını kamera karşısında bankadan aldım veya elden aldım diyosun olay bu noktada bitiyo elden aldım diyeceğim olay bitecek. Ben de böyle bir alışverişi araba üzerinden düşünüyorum Noter'de de kamera mı kullanacağız. Geçen bi BMW ilanı gördüm Bitcoin Ethereum vs. olur diyordu. Aslında süper olur böyle bişey de ticareti resmileştirmede sorun olur.
|
|
|
|
hxres
Member
Activity: 429
Merit: 11
|
|
November 07, 2017, 06:41:25 PM |
|
Bir yerde okumuştum Porsche Cayman arabayı 300 btc ile satmışlardı sanırım Texas'da. Ev neden olmasın
|
|
|
|
alimnts (OP)
Member
Sürekli araştırmacı
|
|
November 08, 2017, 01:20:07 PM |
|
Hocam hiç ev alış satışı yapmadığınız belli tapuda soruyorlar evin parasını alıp almadığını kamera karşısında bankadan aldım veya elden aldım diyosun olay bu noktada bitiyo elden aldım diyeceğim olay bitecek. Ben de böyle bir alışverişi araba üzerinden düşünüyorum Noter'de de kamera mı kullanacağız. Geçen bi BMW ilanı gördüm Bitcoin Ethereum vs. olur diyordu. Aslında süper olur böyle bişey de ticareti resmileştirmede sorun olur. Resmileştirme kısmında neden sorun olsun elden para aldığında bir dekont veriliyormu hayır, sende elden aldım diyeceksin hatta transferi direk noterde bile yapabilirsin qr kod ile arkadaş direk senin cüzdanına aktarır bu kadar.
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
November 09, 2017, 06:10:27 AM |
|
Bitcoin ile satış işlemi çok iyi olmuş gerçekten tebrik ediyorum sizi. Hayırlı satışlar.
|
|
|
|
alimnts (OP)
Member
Sürekli araştırmacı
|
|
November 09, 2017, 06:11:51 AM |
|
Bitcoin ile satış işlemi çok iyi olmuş gerçekten tebrik ediyorum sizi. Hayırlı satışlar.
Teşekkürler saolun
|
|
|
|
komodosevket
Newbie
Activity: 41
Merit: 0
|
|
November 09, 2017, 08:35:43 AM |
|
arkadaşım evi sattığında bilgilendirirsen sevinirim. yeni bir satış yönteminin öncülerinden olabilirsin tabi ki türkiyeede
|
|
|
|
ethereumcu
Full Member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
|
|
November 09, 2017, 08:43:43 AM |
|
Bir yerde okumuştum Porsche Cayman arabayı 300 btc ile satmışlardı sanırım Texas'da. Ev neden olmasın ben bir porsche cayman arabaya 300 btc verenin beynini sikeyim, neredeyse 2.1 milyon dolar ediyor. onun yerine bozdurup alsaymış en güzeli.
|
|
|
|
alimnts (OP)
Member
Sürekli araştırmacı
|
|
November 09, 2017, 08:49:03 AM |
|
arkadaşım evi sattığında bilgilendirirsen sevinirim. yeni bir satış yönteminin öncülerinden olabilirsin tabi ki türkiyeede
Konunun altına detayları yazacağım inş.
|
|
|
|
c-none
|
|
November 09, 2017, 08:56:19 AM |
|
Good job bro. Böyle şeyler görünce aklıma 20.000 BTC'ye 2 pizza yiyen adamın hikayesi geliyor. Şimdi olsa ölene kadar pizza yer, kendi global pizza markasını oluştururdu
|
|
|
|
Sacred
|
|
November 09, 2017, 09:51:57 AM |
|
Bekleyeceğinize evi indirimli satıp parayı bitcoine yatırın Değer kazanınca zarar etmiş olmazsınız Hayırlı satışlar.
|
|
|
|
alimnts (OP)
Member
Sürekli araştırmacı
|
|
November 09, 2017, 04:58:59 PM |
|
Bekleyeceğinize evi indirimli satıp parayı bitcoine yatırın Değer kazanınca zarar etmiş olmazsınız Hayırlı satışlar. Satar satmaz başka bir bölgeden ev alacağım için daha dip fiyata satamıyorum hocam
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
November 10, 2017, 08:51:28 AM |
|
Bir yerde okumuştum Porsche Cayman arabayı 300 btc ile satmışlardı sanırım Texas'da. Ev neden olmasın ben bir porsche cayman arabaya 300 btc verenin beynini sikeyim, neredeyse 2.1 milyon dolar ediyor. onun yerine bozdurup alsaymış en güzeli. Şuanki değerine bakmamak lazım hocam. Ne zaman satıldığı da önemli. Belki şuanki fiyatının yarısından azdı satıldığı zaman btc değeri. Evet zamanında bitcoin ile pizza satın alma olayı var ona bakarsak.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
Spack17
|
|
November 13, 2017, 03:12:38 PM |
|
Hayırlı satışlar hocam tebrik ediyorum sizi. Sattığınız zaman bunu yaymalısınız bence. Büyük bir reklam olabilir yeteri sayıda kişiye ulaşırsa. Hem iyi bir öncü olursunuz.
|
|
|
|
|