Bitcoin Forum
December 07, 2016, 02:54:51 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 »  All
  Print  
Author Topic: www.luckycoin.in -- Roulette added  (Read 4003 times)
TheBitMan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
July 06, 2011, 01:21:40 AM
 #21

Great concept but needs some work. It's slow and messes up sometimes.
1481122491
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481122491

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481122491
Reply with quote  #2

1481122491
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481122491
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481122491

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481122491
Reply with quote  #2

1481122491
Report to moderator
TheBitMan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
July 06, 2011, 01:30:18 AM
 #22

Says I was paid out. But not showing up in the client...
TheBitMan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
July 06, 2011, 02:34:07 AM
 #23

UPDATE: Good site dude. Strange domain name but it's legit and runs pretty smooth for me now. Got Paid too!
ananas5
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
July 07, 2011, 02:31:06 AM
 #24


edit: Wow, that was fast. Already got the funds back Smiley

If you liked my post, you are free to donate: 17edqFhWUTMthCoLxXNzAxnes8roNLUcik
Thank you.
GamblingPurveyor
Member
**
Offline Offline

Activity: 72



View Profile
July 08, 2011, 04:12:08 AM
 #25

I've reduced the size of the images (almost none of them are over 10K now), and added a long-term cache directive to the images and the sounds, so that browsers stop asking about them every time you click "DRAW". It made a world of difference, both in terms of game speed and apparent bugginess. In fact, I've removed the card-loading page.
Konzul
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 12, 2011, 08:44:53 AM
 #26

Tried the game a few times now. It always breaks at one point when I hit deal and all of a sudden from then on I can only see 4 instead of 5 cards. Using FF 7.01a 64 Bit.
GamblingPurveyor
Member
**
Offline Offline

Activity: 72



View Profile
July 14, 2011, 01:55:24 AM
 #27

I didn't see your exact bug, but I noticed that the nightly builds of Firefox (what you're using) have a new optimization that thwarted my technique for preloading the card images, which can cause similar problems.

I'm using a different technique now, which works in the nightly build 8.0a1 (I couldn't find 7.01a anywhere).
PandaMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


I got scammed Jan2014


View Profile WWW
July 15, 2011, 07:05:30 AM
 #28

I am still waiting for credits to appear.

I deposited 0.25 to 1DrfJccGLyJmRftHwXzLhsVmnHdi3jXpF4 and it's had 9 confirmations already, still nothing.

I'm using Firefox 5.0 on Windows 7x64. I sent from my bitcoin client running on my pc.


EDIT: It now has credits.

My Litecoin address: Lf9WKM61AhmXchG2Ph2cftHKSQhxHutcdk
My Bitcoin address: 1Hwem4GSQWPCtBTKcSpXg2jYwxF6PtTjZx
--> Have you tried Triplemining.com? <--
GamblingPurveyor
Member
**
Offline Offline

Activity: 72



View Profile
July 15, 2011, 11:31:56 AM
 #29

That was caused by the slow connection. I now have a faster, non-TOR-based server:

   http://www.luckycoin.in/
Konzul
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 15, 2011, 03:19:01 PM
 #30

That was caused by the slow connection. I now have a faster, non-TOR-based server:

   http://www.luckycoin.in/


That is actually going to make it muuuch better. I wish there was a way to change minimum bet from 0.05 to something lower, maybe 0.02 - or even the ability to change this.. so one could start low then increase over time..
hashman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 915



View Profile
July 15, 2011, 03:59:32 PM
 #31

I had it waiting for 1 confirmation (whoops!). That problem is fixed. Credits are now available with 0 confirmations.


Can I interest you in a pair of Bad Idea Jeans?
GamblingPurveyor
Member
**
Offline Offline

Activity: 72



View Profile
July 15, 2011, 04:03:58 PM
 #32

You can play with 0 confirmations, but you can't withdraw anything unless all the deposits have at least 6 confirmations. I don't see how that is a bad idea. (You can cash out, but the system won't send your money until the confirmations are there).
hashman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 915



View Profile
July 15, 2011, 04:07:36 PM
 #33

You can play with 0 confirmations, but you can't withdraw anything unless all the deposits have at least 6 confirmations. I don't see how that is a bad idea. (You can cash out, but the system won't send your money until the confirmations are there).


OK, much better thanks Smiley 
GamblingPurveyor
Member
**
Offline Offline

Activity: 72



View Profile
July 16, 2011, 05:23:15 AM
 #34

That is actually going to make it muuuch better. I wish there was a way to change minimum bet from 0.05 to something lower, maybe 0.02 - or even the ability to change this.. so one could start low then increase over time..

I'm not going to make any design changes to the game at this time. I'm busy working on my next game, which is almost ready for release.  Wink
Trayber
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226


View Profile
July 17, 2011, 05:54:14 AM
 #35

So is the max bet now .25btc ? It used to be 1 credit = .01 now its 1 credit = .05 Thats pretty high stakes video poker.
GamblingPurveyor
Member
**
Offline Offline

Activity: 72



View Profile
July 17, 2011, 11:37:10 AM
 #36

The stakes have been dropped to 0.02..0.10 as suggested by Konzul. That makes it roughly equivalent to a quarter machine at current exchange rates.
Konzul
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 17, 2011, 11:59:43 AM
 #37

Awesome I think 0.02 is a good level. If you have little BTC you can bet singles and when max betting it is a pretty good amount.

The new site is much better as it's now really fast making it much more enjoyable to play.

My FF still bugs out and as soon as the first card is turned one disappears..


But I guess that's to be expected using the nightly browser in a 64 bit build.
Trayber
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226


View Profile
July 17, 2011, 01:38:27 PM
 #38

works great now. 1000x faster than the last time I had played it. I wouldn't mind the option of having a .01 denomination though. got 4 diamonds to the royal flush then 2 hands later on my last 5 credits this popped up.



also got a couple 4 of a kinds. still lost a couple coins playing the double down feature too much but great game. Thanks cant wait for your new project.
Konzul
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 17, 2011, 02:44:27 PM
 #39

Nice hand Trayber!!!
GamblingPurveyor
Member
**
Offline Offline

Activity: 72



View Profile
July 18, 2011, 05:59:34 PM
 #40

Awesome I think 0.02 is a good level. If you have little BTC you can bet singles and when max betting it is a pretty good amount.

The new site is much better as it's now really fast making it much more enjoyable to play.

My FF still bugs out and as soon as the first card is turned one disappears..

(screenshot not quoted)

But I guess that's to be expected using the nightly browser in a 64 bit build.

I spent over an hour playing my own game in Nightly/64-bit today, in hopes of catching this bug. I had all 5 cards the whole time.

What plugins do you have installed?
Pages: « 1 [2] 3 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!