Bitcoin Forum
May 18, 2024, 12:00:17 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 115 »
  Print  
Author Topic: Hiveon. №1 OS for mining  (Read 80550 times)
Yars
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
March 06, 2018, 06:54:51 PM
 #581

that lag is really brutal sometimes. gotta fix that, that's unacceptable.  I'm getting gateway timeout for last 20 minutes.  Happened the other day for an hour.

Moved recently all my rigs to HiveOS, so far so good, but recently got disapointed because of the lags.
It seems servers have some scalability issues since the OS gained in popularity, so admins needs to invest in more robust servers. I don't think this is problematic, they are obviously making money...
solarsolar99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
March 07, 2018, 07:01:34 AM
 #582

I started to try yesterday. May i know if i can change the mining pool. I see the screen showing error of mining nicehash pool. I do not know what the problem is.
solarsolar99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
March 07, 2018, 09:11:28 AM
 #583

I started to try yesterday. May i know if i can change the mining pool. I see the screen showing error of mining nicehash pool. I do not know what the problem is.

I checked in the GUI, there is option to add pool, i will try this later.
DrJury
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 10


View Profile
March 07, 2018, 10:35:46 AM
 #584

is it possible to add SpMod 2 or higher for BitCore (BTX) ?

WaveRiderx
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 39


View Profile
March 07, 2018, 10:44:35 AM
 #585

It's so much faster now  Cool
reed209
Member
**
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 10


View Profile
March 07, 2018, 01:03:39 PM
 #586

I've been using HIVE for over a month and I'm loving it. In the meantime I noticed some performance declines that I suppose to be due to the use of the Internet. I would like to know what the ideal bandwidth would be for RIG only. My connection is 35 MB / s. And I am currently mining ETHF.
yes8s
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 07, 2018, 03:55:18 PM
Last edit: March 07, 2018, 04:05:52 PM by yes8s
 #587

Registered just to comment here.

First, awesome software. Really great idea and very well executed.

There are a couple issues/requests I'd like to raise:

1. Obviously, the servers need to be upgraded to handle, what I'm guessing is increased load from increased interest in the project. It can get painfully laggy at times.

2. Would love to see native RX550 support without having to go through a process to get it going.

3. Better handling of multiple threaded GPU mining. For example, when mining cryptonight using xmr-stak, often the best performance is achieved when running 2 threads per card. What ends up happening in the monitor is that the two threads are picked up as seperate GPUs. This is wrong and it would be good if devs could fix it.

http://i64.tinypic.com/ff5lvm.png

Above example shows 2 cards, GPU0 and GPU1. Temp and Fan data is correct but hashrate for card one is shown under GPU0 and GPU1 while hashrate for card 2 is shown under GPU2 and GPU3.
Teress
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 102


View Profile
March 07, 2018, 05:31:26 PM
 #588

Any chance to have the possibility of using custom miners ?

Yes, that would be then the best mining OS when there will be an option to use custom miners. I am testing new miners for new coins very often, but on rigs running Hive I can't do that Sad
alttankcanada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile WWW
March 07, 2018, 05:35:45 PM
 #589

Firstly, HiveOS is awesome. love it.

has anyone had success with the RVN fork ccminer? I get this error message intermittently;

ccminer exited, waiting to cooldown a bit.

it starts up again later, but it happens frequently... Is this an error with ccminer fork or cuda or hiveOS? Any help would be greatly appreciated.

I have 12x1080s and no OC since RVN (x16r) runs 16 different algos ...

Thanks Smiley
PrincessChe
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 7


View Profile
March 07, 2018, 05:37:42 PM
 #590

Xopoшaя плaтфopмa для мaйнингa. пoжaлyй лyчшaя. Oчeнь тoлкoвый aдмин знaющий cвoe дeлo! Bыдeлю yдoбcтвo в yдaлeннoм дocтyпe!
Peкoмeндyю!
Teress
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 102


View Profile
March 07, 2018, 05:44:44 PM
 #591

One thing is driving me crazy - example: 100 rigs mining using Claymore ETH only. I need to make a change in wallet settings, but JUST IN ETHMINER section. So it has nothing to do with my currentlu running rigs using Claymore. I save the wallet a bang, all 100 rigs will stop mining and restarting miner. Imagine someone with thousands of rigs, then this change will cost the owner quite a lot of money because of the 1 minute till all miners will come up again after DAG creation etc. not mining.

Wallets should be separated from miners and when a change in a wallet is done which is not related to currently mining rigs, it should never restart the miner on all rigs.

Also I have no idea what setting have after reboot of rig the priority - setting the pair of miner / wallet on rigs page, or settings wallet / miner made through rocket launcher.
Teress
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 102


View Profile
March 07, 2018, 05:56:42 PM
 #592

And definatelly PLEASE LET Claymore 10.6 there FOREVER in future version, because only this version from populated ones makes sense for Nvidia miners - it has more shares then 11.1 etc. Thanks a lot
BroganBloodstone
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 101


View Profile
March 07, 2018, 07:08:40 PM
 #593

Hopefully Hive OS will support the new Nvidia cards on release Smiley
WaveRiderx
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 39


View Profile
March 07, 2018, 09:51:54 PM
 #594

Hopefully Hive OS will support the new Nvidia cards on release Smiley

a project like this, i imagine it would.
claypaky
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 1


View Profile
March 07, 2018, 11:29:33 PM
 #595

when I activate mport, telemetry in the miner program, the statistics on the main page do not appear on HiveOS site,motitor section ... but I can see it in claymore application on the phone

how to set this option ?
bumbu100
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
March 08, 2018, 07:46:22 AM
Last edit: March 08, 2018, 08:17:10 AM by bumbu100
 #596

do you have problems with the servers, guys?
from a week ago, the website is almost dead, not working at all or is working extremely slow
or are you under attack? The project is so good... do not let it die !! Smiley
cloudhax
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 1


View Profile
March 08, 2018, 08:47:16 AM
 #597

do you have problems with the servers, guys?
from a week ago, the website is almost dead, not working at all or is working extremely slow
or are you under attack? The project is so good... do not let it die !! Smiley

from their telegram:

Quote
We still experience very high load. Our team is working hard to deliver deserved quality for you. But some things just require more time. Sorry for delays.

Quote
Server status update. We are getting too much load. Because of stability issues the this day will be FREE OF CHARGE. Until we fix it. We are extending our hardware setup and tuning software.
Teress
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 102


View Profile
March 08, 2018, 09:19:51 AM
 #598

do you have problems with the servers, guys?
from a week ago, the website is almost dead, not working at all or is working extremely slow
or are you under attack? The project is so good... do not let it die !! Smiley

from their telegram:

Quote
We still experience very high load. Our team is working hard to deliver deserved quality for you. But some things just require more time. Sorry for delays.

Quote
Server status update. We are getting too much load. Because of stability issues the this day will be FREE OF CHARGE. Until we fix it. We are extending our hardware setup and tuning software.

It is already 3 days it is not working. How long will it take more? I wanted to transfer some rigs to Hive but at this time it is wasted of time and money.
solarsolar99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
March 08, 2018, 09:35:19 AM
 #599

GPU 0 mining was stopped because -tstop temperature reached.
GPU 1 mining was stopped because -tstop temperature reached.
GPU 2 mining was stopped because -tstop temperature reached.
GPU 3 mining was stopped because -tstop temperature reached.

I keep receiving this error even i stopped the miner 3 hours. How to solve it ?

1) How to increase the max temp setting and keep the card running ?
2) Even i shutdown the miner a few hours, when i start it again, it also happens with this error.
solarsolar99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
March 08, 2018, 01:37:54 PM
 #600

GPU 0 mining was stopped because -tstop temperature reached.
GPU 1 mining was stopped because -tstop temperature reached.
GPU 2 mining was stopped because -tstop temperature reached.
GPU 3 mining was stopped because -tstop temperature reached.

I keep receiving this error even i stopped the miner 3 hours. How to solve it ?

1) How to increase the max temp setting and keep the card running ?
2) Even i shutdown the miner a few hours, when i start it again, it also happens with this error.

I fixed my issue by changing back to claymore 11.1, problem fixed.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 115 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!