negeroy
Legendary
Activity: 1148
Merit: 1051
|
 |
August 03, 2016, 02:07:44 AM |
|
Перед тим як віддкрити українську гілку на цьому форумі, подумав що застану якийсь срач, типу Криму, Росії і т.д., не помилився.  та то ви мабуть у "російській політиці" не були, там справжня "жесть", хоча я туди вже більше року не заходжу щоб не "засмучуватись", кажуть шкідливо для здоров'я 
|
|
|
|
|
|
|
There are several different types of Bitcoin clients. The most secure are full nodes like Bitcoin Core, but full nodes are more resource-heavy, and they must do a lengthy initial syncing process. As a result, lightweight clients with somewhat less security are commonly used.
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
TheFuzzStone
Legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
|
 |
August 03, 2016, 07:57:20 AM |
|
та то ви мабуть у "російській політиці" не були, там справжня "жесть", хоча я туди вже більше року не заходжу щоб не "засмучуватись", кажуть шкідливо для здоров'я  Політика хрєнь в любому її прояві. Мені дивно що крипто-ентузіасти так сруться на її тему.
|
|
|
|
hashed
Newbie
Activity: 37
Merit: 0
|
 |
August 11, 2016, 01:59:47 PM |
|
та то ви мабуть у "російській політиці" не були, там справжня "жесть", хоча я туди вже більше року не заходжу щоб не "засмучуватись", кажуть шкідливо для здоров'я  Політика хрєнь в любому її прояві. Мені дивно що крипто-ентузіасти так сруться на її тему. Нічого дивного. Крипто-ентузіасти це люди які мають Батьківщину та живуть у реальному світі, а не у віртуальному крипто-ефірі
|
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
thefuzzstone.github.io
|
 |
August 11, 2016, 02:09:13 PM |
|
це люди які мають Батьківщину
Да хрєн з тою батьківщиною. Патриотизм-это чёткое, ясное, хорошо аргументированное обьяснение того, почему мы должны жить хуже других. Золоті слова.
|
|
|
|
konovalets
|
 |
August 21, 2016, 08:00:05 PM |
|
Перед тим як віддкрити українську гілку на цьому форумі, подумав що застану якийсь срач, типу Криму, Росії і т.д., не помилився.  Ну то не дивно, з огляду на ситуацію. Взагалi-то якось не дуже комфортно мати одну гілку на все про все, з тим же карбованцем в мене були питання і довелось їх на російскому підфорумі питати, бо тут усе в кучу намішано.
|
|
|
|
konovalets
|
 |
August 21, 2016, 08:03:11 PM |
|
Золоті слова.
Це ти такий вумний, бо мабуть тебе це все поки ніяк не заціпило, подивлюсь я не тебе коли твою хату разбомблять, або родич якийсь загине.
|
|
|
|
Papajager
|
 |
August 24, 2016, 09:21:00 AM |
|
Всіх зі святом! 
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
 |
August 24, 2016, 10:30:51 AM |
|
Дякую і приєднуюся до привітань! Зі святом всіх!
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
lamaras
|
 |
August 24, 2016, 01:28:59 PM |
|
Зі святом!!!
|
Develop Custom Decentralized Blockchain Applications in JavaScript with LISK! Website | Blog | BTT Thread | Chat - Be part of the decentralized application movement!
|
|
|
konovalets
|
 |
August 25, 2016, 07:30:21 PM |
|
А можно якось стисло що воно таке? Що дають ці токени?
|
|
|
|
konovalets
|
 |
August 27, 2016, 02:30:26 PM |
|
Почитав трохи, це щось назразок інвестфонду, але все одно незрозуміло за рахунок чого будуть повертатися кошти.
|
|
|
|
negeroy
Legendary
Activity: 1148
Merit: 1051
|
 |
August 27, 2016, 05:53:19 PM |
|
чергова нікому не потрібна хєрота 
|
|
|
|
faplo
Newbie
Activity: 22
Merit: 0
|
 |
August 27, 2016, 09:23:50 PM |
|
МІНІМАЛЬНИЙ ПОРІГ ДЛЯ УСПІШНОЇ КАМПАНІЇ: 2000 BTC Якщо кампанія краудфандингу не досягне мети у 2000 BTC, всі кошти будуть повернуті.
Всі піраміди так говорять
|
|
|
|
akhavr
|
 |
August 28, 2016, 07:43:23 AM |
|
Краще б нову гілку для ICONOMI завели, без загального срачу 
|
|
|
|
aiwe
Legendary
Activity: 1750
Merit: 1099
karbo.io
|
 |
August 28, 2016, 09:36:24 PM |
|
А де тут українською гілку заводити? Тим часом ми обновили гаманці Карбованця під Windows. Файли блокчейну і гаманців повернулись до C:\Users\%username%\AppData\Roaming\karbowanec\ - у стандартне місце для даних усіх програм під Windows. В консольній версії змінено тілки це - шляхи до блокчейну. Якщо ви обновляєтесь, перенесіть файли з C:\ProgramData\karbowanec у каталог C:\Users\%username%\AppData\Roaming\karbowanec\Якщо не знаєте як відкрити приховані папки то просто у старому гаманці збережіть резервну копію гаманця і відкрийте його у новому гаманці. Нагадую, блокчейн ми тримали у C:\ProgramData\karbowanec тимчасово до вирішення багів у гаманці. А також нагадую, що Карбованець це монета на основі технології Криптонот (тій самій на якій працює Монеро), завдяки чому така сама анонімна як і Монеро.
|
████▄▄████████████▄▄████ ██▄██████████████████▄██ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ |
|
|
|
akhavr
|
 |
August 29, 2016, 07:26:23 AM |
|
|
|
|
|
aiwe
Legendary
Activity: 1750
Merit: 1099
karbo.io
|
 |
August 29, 2016, 08:54:42 AM |
|
 дякую, я мав на увазі український розділ
|
████▄▄████████████▄▄████ ██▄██████████████████▄██ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ |
|
|
|
TheFuzzStone
Legendary
thefuzzstone.github.io
|
 |
August 29, 2016, 07:22:10 PM |
|
Мене більше цікавить як ви зі статусом Jr. Member поставили собі аватарку? 
|
|
|
|
akhavr
|
 |
August 30, 2016, 09:06:46 AM |
|
 дякую, я мав на увазі український розділ За українським розділом - до модератора.
|
|
|
|
akhavr
|
 |
August 30, 2016, 09:09:54 AM |
|
Мене більше цікавить як ви зі статусом Jr. Member поставили собі аватарку?  От всім моя аватарка муляє.... Подивіться дату реєстрації та зробіть висновки :-D
|
|
|
|
|