Bitcoin Forum
October 19, 2018, 11:27:57 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [AIRDROP] [REBL] Rebellious- PoS Airdrop ⭐⭐⭐  (Read 207 times)
Rebellious
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
November 10, 2017, 02:05:01 PM
 #1

https://www.rebellious.io/external/BitcoinTalk_1A.jpg
https://www.rebellious.io/external/BitcoinTalk_1B.jpg

Originele hoofdtopic: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2357352

https://www.rebellious.io/external/menu01.png
https://www.rebellious.io/external/menu02.png
https://www.rebellious.io/external/menu03.png
https://www.rebellious.io/external/menu04.png
https://www.rebellious.io/external/menu05.png
https://www.rebellious.io/external/menu06.pngDe kracht van Cryptovaluta’s zit in de mogelijkheid om geld te drukken en te distribueren zonder een centraal bestuursorgaan (zoals banken en overheden). Helaas worden de meeste traditionele Cryptovaluta’s uiteindelijk beheerst door grote investeerders met veel kapitaal en miners met krachtige hardware. Wij zijn Rebellious; wij gaan deze macht terugpakken en weer in de handen van een community leggen die gefocust is op betrokkenheid eerder dan hebzucht.


De lancering van de token zal verlopen door middel van het Proof-of-Airdrop systeem. Dit geeft al onze community leden de gelijkwaardige kans op een eerlijk deel van onze valuta.

In plaats van het verkopen van onze token, zullen onze Rebels automatisch 2000 REBL ontvangen tijdens de eerste airdrop. Zij hebben ook de mogelijkheid om extra tokens te verdienen door het voltooien van taken die gemaakt zijn om het Rebellious merk en de community te laten groeien.

Wij als Rebellious willen een economie die gelijkwaardig verdeeld is onder de community die helpen dit te realiseren.

https://www.rebellious.io/external/buttons2.jpg


https://www.rebellious.io/external/Chapters1.png

Als zowel Crypto- enthousiastelingen en specialisten is het in toenemende mate pijnlijker om te zien dat er zoveel ICO’s zijn die falen.
 
De Cryptovaluta markt wordt op dit moment overspoeld met projecten die eropuit zijn om geld te verdienen of te onervaren zijn en hun beloftes niet kunnen waarmaken.

Het Rebellious team heeft jaren van ervaring op de E-commercie markt en Cryptovaluta markt. Wij hebben de ervaring en kennis om te kunnen leveren wat we beloven. Wij geloven in Cryptovaluta ontwikkeld door Crypto-enthousiastelingen voor Crypto-enthousiastelingen de huidige E-commercie markt beter kunnen maken.

Net als bij traditionele investeerders, worden Cryptovaluta projecten al snel gedomineerd door een handvol grote investeerders die grote hoeveelheden van de munt kopen. Met als resultaat dat zij een onevenredige invloed kunnen uitoefenen op de prijs. Hierdoor verliezen de normale investeerders snel interesse in de rest van het project.


Laten we eens nadenken over wat we verteld hebben, als Crypto-enthousiastelingen, waarom zouden we blijven investeren in projecten of community ’s waarin we geen interesse in hebben of invloed op kunnen uitoefenen?

Maar als er nou eens een andere manier is om jezelf in te kopen in een crypto project die niet afhankelijk is van geld of hardware? Wat als er een crypto project is die uw enthousiasme meer waardeert dan uw geld?

Bij Rebellious geloven wij dat tijd waardevoller is dan geld. Beter nog, wij laten gepassioneerde Crypto- enthousiastelingen zichzelf “in te kopen” in ons project enkel door gebruik te maken van hun tijd. Door dit te doen zal ieder lid van de community een gelijke mogelijkheid krijgen om in de toekomst tokens te verdienen. Uiteindelijk creëren we zo een crypto omgeving die evenredig verdeeld is onder de community die het gebouwd heeft.

Rebellious denkt groot. Wij zijn eraan begonnen een valuta voor massa-adoptie te creëren die een revolutie zal ontketen, en voor altijd de crypto omgeving als de wereldwijde E-commercie markt zal veranderen.

Door Rebellious naar de grootste E-commercie platformen als Shopify, BigCommerce en Magneto (onder andere) te brengen, zijn we van plan de manipulatieve monopolie van de grote banken en credit kaart bedrijven te doorbreken, waardoor we uiteindelijk een E-commercie markt krijgen die werkelijk toegankelijk is.


https://www.rebellious.io/external/Chapters3.png

https://www.rebellious.io/external/player.jpg

Alle crypto-enthousiastelingen zijn bij deze uitgenodigd om deel te nemen aan de Rebellious airdrop.

Tijdens de airdrop zullen er 250.000.000 tokens verdeeld worden onder onze community van Rebels tijdens een periode van maximaal 40 dagen. (Start op 21 November 2017) Als alle tokens voor deze tijd verdeeld zijn zal de airdrop dan ook direct eindigen. Alle tokens die naar de 40 dagen over zijn zullen verbrand worden.

Rebels hebben de mogelijkheid om ge-airdropte tokens te verdienen door het voltooien van taken. De taken gedurende de eerste fase van de drop zullen makkelijker zijn. Na mate de drop vordert zullen de taken in moeilijkheid toenemen. Vandaar, dat het helpt om in een vroeg stadium in actie te komen.

NB: Deelname is beperkt. Elke Rebel kan maar eenmaal deelnemen aan de airdrop. De hoofddoelstelling van de drop is om een loyale, levendige gemeenschap rondom de munt te creëren.


https://www.rebellious.io/external/Chapters4.png

Opvolgend aan de drop krijgen community leden de mogelijkheid extra tokens te verdienen door het voltooien van specifieke taken. Deze taken worden samengesteld door het Rebellious team, hierbij moet je denken aan taken in marketing, vertalingen, programmeren en algemene hulp.
Tijdens deze fase wordt een extra hoeveelheid van 50.000.000 tokens beschikbaar gemaakt.


Voor meer informatie kunt u terecht in ons Bounty en Rewards topic:

https://www.rebellious.io/external/BR-button.jpg

https://www.rebellious.io/external/Chapters2.png

Rebellious’ ERC20 token is een van de eerste tokens met een Proof-of-Stake systeem.

Wij geloven dat het belangrijk is om onze Rebels te belonen, niet enkel voor een actieve bijdrage aan Rebellious, maar ook voor de passieve. Door gebruikt te maken van Proof-of-Stake, zullen degene binnen de gemeenschap die hun tijd geïnvesteerd hebben in REBL ook de mogelijkheid hebben om rente te verdienen door REBL in hun wallet te houden. Dit zal helpen om de voortdurende interactie binnen de Rebellious community aan te moedigen. Het zal tevens helpen de handelsprijs van de munt te stabiliseren, doordat erop aangezet wordt op investeren boven snelle handel. Door het vasthouden van REBL in jouw wallet, heb je de mogelijkheid rente te claimen op jouw saldo op regulier intervaltijden.

Om mee te kunnen doen aan het Proof-of-Stake systeem, is het nodig om je REBL tokens in jou wallet te houden voor een periode van 10 dagen. Na deze 10 dagen worden jou REBL tokens geactiveerd en zullen ze starten met het genereren van rente voor elke volgende dag dat je deze in je wallet houdt.

Deze rente zal doorgaan met opbouwen tot een maximum van 30 dagen, waarna je deze rente dient te verzilveren in jouw wallet. Als je dit niet doet zullen jouw tokens geen verdere rente genereren. Eenmaal verzilverd, zullen de 30 dagen gereset worden en beginnen de tokens weer rente te genereren. Dus als je regelmatig je rente verzilverd, zal het percentage rente betaald over jouw REBL token gelijkstaan aan ongeveer 10% per jaar.

Bekijk de onderstaande voorbeelden te zien hoe dit werkt:


Voorbeeld 1
•   Je hebt 10.000 REBL in jouw wallet en de verzilverd elke 30 dagen.
•   Elke 30 dagen verdien je dan ongeveer 82,19178082 REBL.
•   Over de periode van een jaar is dit ongeveer 1000 REBL*, gelijkstaand aan 10% rente.

Voorbeeld 2[/b]
•   Je hebt 10.000 REBL in jouw wallet en de verzilverd elke 30 dagen.
•   Elke 15 dagen verdien je dan ongeveer 41,09589141 REBL.
•   Over de periode van een jaar is dit ongeveer 1000 REBL*, gelijkstaand aan 10% rente.

Voorbeeld 3
•   Je hebt 10.000 REBL in jouw wallet en de verzilverd elke 40 dagen.
•   Elke 40 dagen verdien je dan ongeveer 82,19178082 REBL. Omdat er geen rente gegenereerd wordt na 30 dagen.
•   Over de periode van een jaar is dit ongeveer 750 REBL*, gelijkstaand aan 7,5% rente


De reden voor de maximale token leeftijd van 30 dagen is omdat de gemeenschap de focus van Rebellious is. Het moeten verzilveren om de 30 dagen bemoedigd dit.

*Het bovenstaande is enkel als voorbeeld. 10% rente is een schatting en zullen variëren. Dit heeft te maken de transactiekosten die gemoeid zijn met rente uitbetalingen.


https://www.rebellious.io/external/Chapters5.png

Ontwikkelen/Roadmap  

Lancering van onze eigen Windows wallet: Die gebruikt kan worden om REBL op te slaan. We zijn van plan deze gereed te hebben voordat de airdrop plaats vindt.

Meertalige updates: We zijn van plan een internationale community te creëren die toegankelijk is voor iedereen. Vandaar dat we onze website en White paper vertaald willen hebben in 5 talen voor Maart 2018. We hebben tevens een grote focus op de Aziatische markt en willen daarom onze website vertaald hebben in het Chinees, Japans en Koreaans voor Juni 2018.

Exchanges: We zijn momenteel al bezig om genoteerd te worden op een grote exchange, waardoor we zo snel als mogelijk verhandelbaar zijn na de Airdrop. We richten onze pijlen op een enkel platform omdat het genoteerd staan op meerdere handelsplatformen niet heeft bewezen van grote invloed te zijn op de marktprijs.

Wallets: Lanceerdatums van onze REBL wallets zijn:
-Windows, November 2017
-Mac, Mei 2018
-Android, Juni 2018
-iOS, Augustus 2018

E-commerce modules: Het ontwikkelen van crypto modellen voor de grote E-commerce platformen is een van onze belangrijkste doelen. We willen deze modules gereed hebben in:
Prestashop, April 2018
WooCommerce, Mei 2018
Shopify, Juni 2018
BigCommerce, Juni 2018
Magneto, Augustus 2018
X Cart, September 2018
OpenCart, Oktober 2018
Ubercart, November 2018
Yo!Kart, December 2018
Zen Cart, Januari 2019

Token Swap: Dit is het laatste doel voor fase 1 van het Rebellious project. Het swappen van onze REBL tokens (op dit moment ERC20) naar een POS munt tegen Q1 van 2019


https://www.rebellious.io/external/Chapters9.png

Zoals je kunt zien hebben wij grote dromen. Maar wij kunnen deze niet waarmaken zonder een sterke community van REBELS.

Om toe te treden tot onze community van REBELS en ons de kracht van een community gedreven cryptovaluta te helpen te bewijzen, kunt u ons volgen op sociale media en toetreden tot onze Airdrop. We wachten op jou!

https://www.rebellious.io/external/menu01.png
https://www.rebellious.io/external/menu02.png
https://www.rebellious.io/external/menu03.png
https://www.rebellious.io/external/menu04.png
https://www.rebellious.io/external/menu05.png
https://www.rebellious.io/external/menu06.png


We’re always happy to hear from the community so in case you have any ideas or questions for us then please contact us at:

https://www.rebellious.io/external/buttons3.jpg

https://www.rebellious.io/external/footerimage.jpgAdvertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539991677
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539991677

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539991677
Reply with quote  #2

1539991677
Report to moderator
1539991677
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539991677

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539991677
Reply with quote  #2

1539991677
Report to moderator
Monneypenny
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 0


View Profile
November 27, 2017, 10:02:57 AM
 #2

Een geweldig project. Hard groeiende community.  geen risico high stake! Hoe harder je werkt hoe meer resultaat. Goed door dacht! Ik zou zeggen goooo!
Sepia Sundae
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 27, 2017, 10:12:38 AM
 #3

Ben er bij vanaf het begin, dit is een pareltje in de maak. Team heeft altijd een luisterend oor.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!