Daytrading (Kisa vadeli al satcilar) soyle sonuclanir:
Gun 1: way aq +0.01 BTC yaptim, hergun boyle yapsam ay sonu 0.30 amina skiim
Gun 2: karim +0.02 BTC oldu, neden ben bunu daha once yapmadim ki.
Gun 3: gece uyurken order birakmistim tam dipten almisim simdide satiyorum +0.10 BTC yaptim helal bana
Gun 4: gene dibi yakaladim ve toplam karim +0.15 BTC oldu, artik ben bir traderim, kart falan bastirsammi acaba BTC tuccari diye?
Gun 5: bu ne lan o.c. nin birisi dumplamis anasini skim ne oluyo lan -0.20 BTC oldu daha fazla zarar yapmadan cikmam gerek
Gun 6: Allah belami versin ne diye bulastim daytrading'e (gunluk al-sat), hic ellemesem hicbirsey olmucakti.
Gun 7: Zararimi cikarmam lazim, gene bir iki alip satis yapayim da yavasca zararim karsilansin. Oh be +0.05 BTC yaptim boyle boyle zararimi kapaticam.
Gun 8: Orospu cocuklari neden dumpliyorsunuz, neden? Bana mi inat? Dunya bana karsimi birlesti ananizi bacinizi... Zararim -0.30'a ulasti.
Gun 9: Allah belami versin ne diye bulastim daytrading'e (gunluk al-sat), hic ellemesem hicbirsey olmucakti.
Boyle gider...
Hatta bunu thread yapayim ben ibreti alem olsun.
Bu yazdıklarını ben bir gün içerisinde yaşadım. Daha doğrusu 2 gün ama hiç uyumadığım için 24 saat bir gün diyelim
Senin roadmap'te Gün 7'de yollarımız ayrılıyor çünkü zararı kapatma düşüncesiyle yaptığım her hamle tuttu üstelik ondan önceki karımda elimde kaldı. Şans işi ama daytraiding kesinlikle risklidir dikkatli olun.