Bitcoin Forum
December 17, 2017, 08:38:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: DevFee: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec ...  (Read 436 times)
dd2017
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
November 14, 2017, 08:51:04 PM
 #1

I've been trying to mine XMR on my old gaming desktop. It was going slow but steady.

But then at times when I check that machine there'll be hours and hours of this:

Quote
DevFee: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec ...

Here's a screenshot:



Here's the connection batch file I'm using:

Code:
set GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

NsGpuCNMiner.exe -o ssl://xmr-us-west1.nanopool.org:14433 -u <WALLET>.<MINER_NAME>/<EMAIL> -p z -ftime 1 -allpools 1 -a 3

I checked the internet and the following pool worked just fine:

Code:
https://xmr.nanopool.org/account/<WALLET>

Any idea how to fix this?
1513499886
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513499886

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513499886
Reply with quote  #2

1513499886
Report to moderator
1513499886
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513499886

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513499886
Reply with quote  #2

1513499886
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513499886
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513499886

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513499886
Reply with quote  #2

1513499886
Report to moderator
Vetal_inside
Member
**
Offline Offline

Activity: 78


View Profile
November 15, 2017, 08:33:11 PM
 #2

There is common problem between stratum implementations in claymore's miners and Nicehash. I saw something like this in his zec miner too.
twofreckles
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 306



View Profile
November 15, 2017, 08:35:26 PM
 #3

It happens for me time to time. But usually reboot helps. I don't know whats the reason of such behavior (assuming the config is all right).

fapar
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 356



View Profile
November 16, 2017, 08:44:17 PM
 #4

Your pool and will work perfectly. The problem in Nicehash - pool which uses the Claymore to devfee. You can run the miner with the option -nofee 1, but hashrate fall slightly.

           ▄▄█████████▄▄
       ▄████▀▀       ▀▀████▄
     ▄██▀▀               ▀▀██▄
    ██▀                    ████
   ██                     ███▀██
  ██                    ▄██▀   ██
 ██                    ▄██      ██
██▀                  ▄██▀      ▄███
██                  ▄██      ▄██▀██
██                 ██▀    ▄███▀  ██
██               ▄██▀   ▄██▀     ██
██▄             ▄██  ▄███▀      ▄██
 ██           ▄██▀ ▄██▀         ██
  ██         ▄██▄███▀          ██
   ██       █████▀            ██
    ██▄   ▄████▀            ▄██
     ▀██▄███▀            ▄▄██▀
       ▀████▄▄       ▄▄████▀
           ▀▀█████████▀▀
L I V E T R E E   A D E P T TM
Own the future of entertainment
The World's 1st Community-Powered,
Film, TV and Content Network  ★
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!