Bitcoin Forum
May 08, 2021, 01:43:01 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2] 3 4 »  All
  Print  
Author Topic: [UPDATE]Batch 2 AVALON STOCK OVERCLOCK to 84 Gh/s @350MHZ[STABLE]  (Read 9359 times)
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 23, 2013, 11:15:32 PM
 #21

I havr been running 2 3 4 for 2 weeks or so and 1 since friday
1620438181
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620438181

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620438181
Reply with quote  #2

1620438181
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1620438181
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620438181

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620438181
Reply with quote  #2

1620438181
Report to moderator
1620438181
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1620438181

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1620438181
Reply with quote  #2

1620438181
Report to moderator
scyth3
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 499
Merit: 251


View Profile
June 23, 2013, 11:17:18 PM
 #22

I havr been running 2 3 4 for 2 weeks or so and 1 since friday

oh, so you just showing off  Grin
cryptograd
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10



View Profile
June 23, 2013, 11:19:05 PM
 #23

What's the risk if temperature stays low?

None!

Unless you are depending on ur stock fans to achieve this(you would blowout your stock PSU)
This modification provides stable power consumption from your stock equipment.

So stock or no stock for 77Gh/s?

Everything in this thread from me is about a STOCK batch 2 Avalon



I havr been running 2 3 4 for 2 weeks or so and 1 since friday

What pool is that?

Liked something I said ->17ry6rrknqmQ2S1NRArzdrNMmG2Zk449AE
Most important bitcointalk post in history
https://bitcointalk.org/index.php?topic=120184.msg1381739#msg1381739
Elokane
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 817
Merit: 1000


Truth is a consensus among neurons www.synereo.com


View Profile WWW
June 23, 2013, 11:21:22 PM
 #24

I'm sorry, I was just confused because you said:

"Unless you are depending on ur stock fans to achieve this(you would blowout your stock PSU)"

Synereo: liberating the Internet from abusive business models.

Beware of he who would deny you access to information, for in his heart, he dreams himself your master.
<br>
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 23, 2013, 11:21:38 PM
 #25

guild

slushs normally gives higher values....
delaria
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
June 24, 2013, 12:08:48 AM
 #26

 

batch 1 and 2 batch 2 devices running at 350 Mhz.  Cool
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 24, 2013, 12:18:08 AM
 #27

Batch 1 do jot have as big a psu as batch 2...... be careful I had issues with my batch 1 units after a while
delaria
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
June 24, 2013, 12:26:20 AM
 #28

Batch 1 do jot have as big a psu as batch 2...... be careful I had issues with my batch 1 units after a while

Which kind of issues specifically ? Thank you!
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 24, 2013, 12:29:02 AM
 #29

Well the fan with the blue light on 2 of my batch 1 unit struggles a little... it does not like full speed, so this woukd cut out after a while, many hw errors, heat and SICK once or twice.


what temps do your batch 1 normally run on 300?

SolarSilver
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1112
Merit: 1000


View Profile
June 24, 2013, 12:31:02 AM
 #30

Batch 1 do jot have as big a psu as batch 2...... be careful I had issues with my batch 1 units after a while

The Batch #1 units with the default power supply pull about 760 Watts at the wall plug when pushed to 350 MHz
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 24, 2013, 12:31:23 AM
 #31



batch 1 and 2 batch 2 devices running at 350 Mhz.  Cool

350mhz x 240chips = 84000ghs. One of your units is loosing 4000ghs from that. They have 650 psu? 350mhz requires a 750 I think
SolarSilver
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1112
Merit: 1000


View Profile
June 24, 2013, 12:32:01 AM
 #32

what temps do your batch 1 normally run on 300?

Largely depends on the intake termp, but I have not seen it go over 50 to 51 degrees Celcius (fan speed just goes up)
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 24, 2013, 12:33:35 AM
 #33

Mine generally run around 50 this could be to do with the fans struggling to reach max
bitcad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0



View Profile
June 24, 2013, 12:47:41 AM
 #34

Can verify it works with my batch 2 unit. Currently getting 82-83GH/s on BTC Guild. Thanks!
delaria
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
June 24, 2013, 12:57:51 AM
 #35



batch 1 and 2 batch 2 devices running at 350 Mhz.  Cool

350mhz x 240chips = 84000ghs. One of your units is loosing 4000ghs from that. They have 650 psu? 350mhz requires a 750 I think

The units are pulling at the wall ( i have a power meter ) 2.25 kW. I will replace the batch 1 PSU with a 1000 W unit. that should fix the issue you mention.
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 24, 2013, 01:07:45 AM
 #36

I think a 750 or 850 will do the job unless you plan on upgrading to 4 modules later

Wattage / 3 * 4 is what u need fir 4 modules.

I would stop running your batch 1 with overclock until u uo grade though
cryptograd
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10



View Profile
June 24, 2013, 01:40:32 AM
 #37

IVE OVERCLOCKED MY STOCK BATCH 2 TO RUN @350MHZ FOR A STABLE 85Gh/s!!!

Original post edited

Liked something I said ->17ry6rrknqmQ2S1NRArzdrNMmG2Zk449AE
Most important bitcointalk post in history
https://bitcointalk.org/index.php?topic=120184.msg1381739#msg1381739
jspielberg
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 255



View Profile
June 24, 2013, 01:44:01 AM
 #38


Congrats!!!!

Though maybe ease off the coffee a little... (or is that a hash rush?)  Grin

I can't wait for mass shipping!
crazyearner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1001



View Profile
June 24, 2013, 04:17:43 AM
 #39

if taking them over the stock speed are you not prone to risking over heating less life time of chip and also void your warranty if something goes wrong with it?

=
  R E B E L L I O U S 
  ▄▀▀▀▀▀▄▄                           ▄▄▀▀▀▀▀▄
▄▀        █▄▄                     ▄▄█        ▀▄
█            █████████████████████            █
█▄          ██       ██ ██       ██          ▄█
█        █            █            █        █
  █    █               █               █    █
   █ ██               █ █               ██ █
    █ █               █ █               █ █
    █ ███▄  █████▄   ██ ██   ▄█████  ▄███ █
    █     ███     █         █     ███     █
     █   █   ▀███ █  █   █  █ ███▀   █   █
     █   █      █ █  █   █  █ █      █   █
     █   █      ██  █     █  ██      █   █
      █  █     ██  █       █  ██     █  █
      █  █    ██  █ ███████ █  ██    █  █
      █ ███   ██  █         █  ██   ███ █
       █   ▀███      █   █      ███▀   █
        █     ██       █       ██     █
         █      █   ▄▄███▄▄   █      █
          ███   ███▀       ▀███   ███
             █████           █████
                  ███████████
  ▄▀▀▀▀▀▄▄                           ▄▄▀▀▀▀▀▄
▄▀        █▄▄                     ▄▄█        ▀▄
█            █████████████████████            █
█▄          ██       ██ ██       ██          ▄█
█        █            █            █        █
  █    █               █               █    █
   █ ██               █ █               ██ █
    █ █               █ █               █ █
    █ ███▄  █████▄   ██ ██   ▄█████  ▄███ █
    █     ███     █         █     ███     █
     █   █   ▀███ █  █   █  █ ███▀   █   █
     █   █      █ █  █   █  █ █      █   █
     █   █      ██  █     █  ██      █   █
      █  █     ██  █       █  ██     █  █
      █  █    ██  █ ███████ █  ██    █  █
      █ ███   ██  █         █  ██   ███ █
       █   ▀███      █   █      ███▀   █
        █     ██       █       ██     █
         █      █   ▄▄███▄▄   █      █
          ███   ███▀       ▀███   ███
             █████           █████
                  ███████████
  R E B E L L I O U S
elasticband
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


Nighty Night Don't Let The Trolls Bite Nom Nom Nom


View Profile
June 24, 2013, 08:52:26 AM
 #40



9h 34m 30s
81931.77

getworks 1238
accepted 20556
rejected 93
HW 1312

setting 345..... apaprently this works better than 350.... can anyone compare
Pages: « 1 [2] 3 4 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!