Bitcoin Forum
March 21, 2019, 05:07:12 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: How many BottleCaps do you own?
None - 86 (39.6%)
1-1k - 29 (13.4%)
1k-10k - 27 (12.4%)
More than 10k - 75 (34.6%)
Total Voters: 217

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 213 »
  Print  
Author Topic: Bottlecaps 2.1 UPDATE REQUIRED - HARDFORK JULY 4 2014 to 200% Annual PoS  (Read 341748 times)
Carsen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


Designer & Developer


View Profile WWW
August 20, 2013, 06:38:55 PM
 #1001

Would love to see this coin over at www.coinboards.org! Smiley

OFFICIAL HASHCOIN THREAD IS HERE: https://bitcointalk.org/index.php?topic=568453.60
MY NEW ALIAS HERE ON BITCOINTALK IS HASHX11 please do not PM me on this account as I cannot reply back.
1553188032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553188032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553188032
Reply with quote  #2

1553188032
Report to moderator
1553188032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553188032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553188032
Reply with quote  #2

1553188032
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553188032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553188032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553188032
Reply with quote  #2

1553188032
Report to moderator
1553188032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553188032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553188032
Reply with quote  #2

1553188032
Report to moderator
1553188032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553188032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553188032
Reply with quote  #2

1553188032
Report to moderator
bearsworth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 393
Merit: 250



View Profile
August 20, 2013, 06:39:37 PM
 #1002

Bottlecaps delisted from coinwarz.com?

Looks like they re-listed Bottlecaps ;-)

very good Cheesy. exxcceelennnt (mr. burns).

Bitrated user: cryptomark.
Lauda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2156
Merit: 1853


GUNBOT Licenses up to 50% OFF - 'GrumpyKitty'.


View Profile WWW
August 20, 2013, 06:43:30 PM
 #1003

Would love to see this coin over at www.coinboards.org! Smiley
Then make a thread  Wink

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
paulsltc123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
August 20, 2013, 10:32:01 PM
 #1004

I assume Caps is still a ways away before being relisted on Cryptsy for trading?
ISAWHIM
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
August 21, 2013, 01:20:34 AM
 #1005

Mini-fork just started...

I was 8 blocks behind and connections dropped down to 4, of 8 for me...

Reloading to sync-up with block-crawler height.
Thrash
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 253



View Profile
August 21, 2013, 01:21:04 AM
Last edit: August 21, 2013, 01:34:11 AM by Thrash
 #1006

Yep, looks like another fork. http://cap.coinmine.pl is several blocks behind the crawler at http://bottlecaps.kicks-ass.net/block_crawler.php but catching up due to low diff.

Edit: sp
Pmalek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 925



View Profile
August 21, 2013, 01:34:12 AM
 #1007

Good news coming tomorrow dont worry! Problem has been located... Cant say anything else.  Wink

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
ISAWHIM
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
August 21, 2013, 01:40:00 AM
 #1008

Again, I am seeing the correct height, but the database doesn't seem to be doing anything to "fix" itself. It just sits there telling me I need 18... 19... 20... 21... more blocks, as the blocks build, but no-one is sending them. Or they are sending them, but the wallet isn't doing anything with them... like repairing the database with the new correct-height chain data coming in.

(Or if it is, it isn't updating the information on the QT client, to indicate "synced" or updated, or anything.)

UPDATE: It is getting the blocks from the wrong chain to update... Yet, displaying the correct chain height and information...

EG, Chain with height 83069 is the blocks I am getting delivered, but it is using the height of the chain with 83075... Thus, never going to catch-up, as it keeps sending me blocks that don't belong to the higher chain. Which it would later have to remove, to rebuild the correct blocks for the taller chain it thinks it is getting them from.

EDIT: Damn-it... It stopped updating once it got the last block of the wrong chain... and I just deleted my backup chain, thinking this was the new chain coming in.
Thrash
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 253



View Profile
August 21, 2013, 01:41:19 AM
 #1009

Good news coming tomorrow dont worry! Problem has been located... Cant say anything else.  Wink

I hope so, I have been optimistic that they would get it taken care of.
Thrash
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 253



View Profile
August 21, 2013, 01:42:18 AM
 #1010

Again, I am seeing the correct height, but the database doesn't seem to be doing anything to "fix" itself. It just sits there telling me I need 18... 19... 20... 21... more blocks, as the blocks build, but no-one is sending them. Or they are sending them, but the wallet isn't doing anything with them... like repairing the database with the new correct-height chain data coming in.

(Or if it is, it isn't updating the information on the QT client, to indicate "synced" or updated, or anything.)

UPDATE: It is getting the blocks from the wrong chain to update... Yet, displaying the correct chain height and information...

EG, Chain with height 83069 is the blocks I am getting delivered, but it is using the height of the chain with 83075... Thus, never going to catch-up, as it keeps sending me blocks that don't belong to the higher chain. Which it would later have to remove, to rebuild the correct blocks for the taller chain it thinks it is getting them from.

The solution to that is using connect= and limit it to one connection to get caught up. Should not have to do that but it has worked for me.
Thrash
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 253



View Profile
August 21, 2013, 01:45:39 AM
 #1011

Is http://cap.coinmine.pl the only pool running at this time? If so I would bet they are well over 1/2 of the hash rate which may be a contributing factor. You put it on the top of CoinWarz or Coin Choose and lots of people jump in.
ISAWHIM
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
August 21, 2013, 01:55:42 AM
Last edit: August 21, 2013, 02:09:37 AM by ISAWHIM
 #1012

Three forks now...

83074, 83093, and 83098

Just noticed something... lol...

I put max connections 8... and had 1 "connect"... Now I have 9 connections. (Most I ever get is 8, even when I tell it to connect to 30. Now I know how everyone is getting more than 8. They have x# of connects plus, the 8 addnodes.)

Thus, max connections should be 0 if you only want to use connect to connect to 1 node. Apparently, connections are separate to addconnections, and they are not counted towards the actual connections.
Thrash
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 253



View Profile
August 21, 2013, 02:12:47 AM
 #1013

Hmmm... I run maxconnections=50 and have had 25-35 all day today. I dropped to about 10 and am now back to 13 and climbing. Still match the block crawler for count and appears to the the highest chain still.
ISAWHIM
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
August 21, 2013, 02:14:56 AM
Last edit: August 21, 2013, 02:33:56 AM by ISAWHIM
 #1014

Hmmm... I run maxconnections=50 and have had 25-35 all day today. I dropped to about 10 and am now back to 13 and climbing. Still match the block crawler for count and appears to the the highest chain still.

Hush... you with your special magic and connection wizards!

This on your windows QT wallet? (Forgot, I asked you that already, you had PRO or ULTIMATE or something...)

YAY, I got 14 now... 8 addnodes and 6 connects!

Well, now I know it is possible to physically have more than 8... So there is something there that needs some work. Seems to allow some more than 8 addnode connections, and others it limits... That seems to defeat the limit, so it is not a port-forward thing. It is a code thing. Microsoft limiting home users to only 8 connects per thread/socket? (Call it a self-limiting thing that MS likes to do to everyone. This is not the only thing they purposely degrade, to make you pay more for the "pro" versions. They degrade everything now.)

Still hangs every few thousand blocks... like they get tired of sending blocks, or the program just hangs, not sure how to build until I restart and it continues where it left-off.

P.S. Seems that the wallet does "rescan" every time it loads... even if you don't have -rescan in startup or bat-launchers... makes restarting a pain in the ass... Please remove that from hard-coding, unless you also hard-code repairwallet too, it is useless to have it do at every startup.
Thrash
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 253



View Profile
August 21, 2013, 02:32:26 AM
 #1015

Hmmm... I run maxconnections=50 and have had 25-35 all day today. I dropped to about 10 and am now back to 13 and climbing. Still match the block crawler for count and appears to the the highest chain still.

Hush... you with your special magic and connection wizards!

This on your windows QT wallet?

YAY, I got 14 now... 8 addnodes and 6 connects!

Well, now I know it is possible to physically have more than 8... So there is something there that needs some work. Seems to allow some more than 8 addnode connections, and others it limits... That seems to defeat the limit, so it is not a port-forward thing. It is a code thing. Microsoft limiting home users to only 8 connects per thread/socket? (Call it a self-limiting thing that MS likes to do to everyone. This is not the only thing they purposely degrade, to make you pay more for the "pro" versions. They degrade everything now.)

Still hangs every few thousand blocks... like they get tired of sending blocks, or the program just hangs, not sure how to build until I restart and it continues where it left-off.

P.S. Seems that the wallet does "rescan" every time it loads... even if you don't have -rescan in startup or bat-launchers... makes restarting a pain in the ass... Please remove that from hard-coding, unless you also hard-code repairwallet too, it is useless to have it do at every startup.

 LOL I wish I had some special magic. Yes, W7 Pro QT.
ISAWHIM
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
August 21, 2013, 02:42:32 AM
Last edit: August 21, 2013, 02:58:06 AM by ISAWHIM
 #1016

LOL I wish I had some special magic. Yes, W7 Pro QT.

Like I said... Magic... (PRO), the unrestricted version of Windows.
- Ability to add languages
- Ability to have more RAM
- Ability to have more than 2 networks
- Ability to do remote-access
- Ability to have more than 8 persistent connections per socket/thread
- Ability to use GB netspeeds
- Ability to use backup and restore correctly
- Ability to have multi TB drives
- Ability to have multi-boot OS's
- Ability to use full (real) compression for video and audio
- Ability to see "other" updates from windows update

That, and tons more things that they purposely remove/restrict/limit/impede for home users. Oh, they have the ability... for a price... Only $300 more. Tongue and hours with tech-support to find out why it doesn't do this shit that the other versions do, and why we can't just turn it on, or download things to make them work... Oh, sorry Mr... It is because we purposely made that version so it stopped those things from functioning. What did you think we spent all our time here doing... degrading our OS for cheap bastards like yourself, who actually want what you paid for, each year we force you to upgrade by removing things that our OS once did, but now we want you to upgrade, and you didn't... Tongue

P.S. Seems to choke every 20,000 blocks, when downloading from 0 still... I knew I shouldn't have deleted that backup until I had a full connection to the new chain... WHY ME! lol.

P.P.S. With only 20,000 blocks left to download... it is choking every 1,000 blocks or less... Just hangs forever... With 14 connections. (Not sure still if it is them stalling on delivery, or if my wallet is just "confused" attempting to rebuild the database from scratch. It is hitting all my mined blocks, going crazy trying to update the wallet while the blocks arrive. Audit issues? From all the forks and "invalid blocks", "orphaned blocks", that are just hanging around in my wallet.)
Thrash
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 253



View Profile
August 21, 2013, 02:47:15 AM
 #1017

And that is why all my other machines are Linux.   Grin
vivabnet
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
August 21, 2013, 02:57:41 AM
 #1018

I did as the guild in the first page, delete all file in Bottlecaps excluding wallet.dat & .conf file. Run again windows wallet 1.4.2, i could sync and lost all my coins?? I checked size of wallet.dat, nothing changed. How the way i can recover my coins?  Huh hu hu
ISAWHIM
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
August 21, 2013, 03:05:06 AM
Last edit: August 21, 2013, 03:15:46 AM by ISAWHIM
 #1019

I did as the guild in the first page, delete all file in Bottlecaps excluding wallet.dat & .conf file. Run again windows wallet 1.4.2, i could sync and lost all my coins?? I checked size of wallet.dat, nothing changed. How the way i can recover my coins?  Huh hu hu

If you mined coins on a fork... they don't actually exist... the fork rewards were not correct. They will show as a "?" in your wallet. However, tx's that were sent, will just be removed, unless the TX exists on both chains, or the sender resends them. (If you never get them, they return to the sender, by expiring in the senders wallet.)

If you go to your HELP menu, and go to the DEBUG WINDOW, then select the CONSOLE tab... Type the following...

repairwallet

If you mined coins on the wrong fork, it will show... Repaired 40 blocks, 400 coins removed/fixed. Or something like that.

However, if you are still not on the correct chain... and mining... you will have to do that again, after you get back on the correct chain.
ISAWHIM
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500



View Profile
August 21, 2013, 03:19:21 AM
 #1020

Yea, 14 is the most connections I can get with Windows-7 HOME, using the 8-connects + the 8-addnodes trick... Guess another socket or thread is needed to extend that range for us.

I think two connections are the loopbacks... so it actually is 16 total, 8 and 8. But the loopback consumes 2 connections for RPC I guess.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 213 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!