Bitcoin Forum
July 11, 2020, 01:26:36 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 »  All
  Print  
Author Topic: 💲🚀[ANN][ICO]Globcoin - tokenizirana košarica valuta 💲 SOFTCAP DOSTIGNUT! 🚀💲  (Read 889 times)
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 19, 2017, 01:32:41 PM
Last edit: February 04, 2018, 07:14:48 PM by nioschka
 #1
Globcoin Kripto Platforma pruža infrastrukturu za pravljenje košara valuta koje su prilagođene specifičnim potrebama zajednice/korisnika. Ova platforma služi za pokretanje košara valuta. Do sada je ta mogućnost bila rezervirana samo za velike klijente zbog visokih naknada i strukture deviznog tržišta. Zahvaljujući Blockchain tehnologiji, sada se košara valuta može ponuditi javnosti. Decentralizacija otvara svima pristup onome što je bilo rezervirano za nekoliko povlaštenih tržišnih sudionika.

Nije li to revolucija kada se svatko, lako i uz razumne troškove, može ponašati kao centralna banka?
3 Problema u stvarnom svijetu

Imajući na umu rastući trend pravljenja košara valuta među središnjim bankama i/ili vezivanje nacionalne valute za košaru koja obično nije poznata javnosti (Kina, Singapur itd.), košare valuta mogu biti pravo rješenje za različite potrebe.
Košare valuta pokrivaju široke investicijske teme i mogu se korisiti za iskazivanje viševalutnih prikaza na taktičkoj, tematskoj ili strateškoj osnovi. Platforma je namijenjena pružanju fleksibilnosti ulagačima i omogućava im da izraze stav o nekoj zemlji ili skupini valuta, ili pak da se zaštite od slabljenja drugih valuta.


Čak iako se prednosti košare valuta čine očigledne, za njenu upotrebu postoji nekoliko ograničenja.

•   Prepreka zbog veličine: tržište veleprodaje deviza trguje samo sa velikim iznosima
•   Prepreka zbog cijene: samo iskusni menadžeri valuta mogu dobiti likvidnost i dobre cijene kad kupuju i prodaju parove valuta za potrebe košare.  
•   Prepreka zbog infrastruktre: Kupnja i prodaja pojedinačnih parova valuta, pri čemu one manje likvidne nudi ograničen broj izvora, zahtijeva posvećenu infrastrukturu i iskusni tim


Rješenje

Zato naša Grupa koja je bila predvodnik inovacija u upravljanju valutama  predlaže svojim velikim klijentima (institucionalnim i porodičnim) da kod nas naprave vlastitu košaru valuta koja zadovoljava njihove potrebe.

Prva košara koja će biti pokrenuta na platformi bit će naša “perjanica”  GLOBCOIN, košara temeljena na 15 najvećih svijetskih valuta i 5% zlata. Ovako napravljena, ova stabilna košara s pokrićem u imovini, odgovara potrebama različitih korisnika. Ona je savršen dodatak za vlasnike kripto valuta koji traže stabilne kripto portfelje. Mi već trgujemo košarom za naše velike klijente na tradicionalnom tržištu valuta.

Zahvaljujući intenzivnim istraživanjima, posebice za određene klijente u Aziji, Africi i zapadnoj Europi, naša će platforma moći pokrenuti namjenske utržive košare kako bi se zadovoljile potrebe klijenata. Želimo da svojim klijentima omogućimo u budućnosti kupnju košare sa određenom fiat valutom samo jedinim klikom na dugme i njezino kasnije dodavanje na viševalutnu GLOBCOINT prepaid karticu koja već uspješno funkcionira.


💲🚀BOUNTY GLOBCOIN - PROGRAM NAGRAĐIVANJA VRIJEDAN $1.620.000!!!🚀💲

Globcoin Crypto Platformu (GCP) izgradila je i njome upravlja tvrtka RCS. Platforma će omogućiti korištenje tokeniziranih košara valuta koje su sukladne sa zakonom. Namjenske košare bit će usmjerene k posebnim zajednicama, bez obzira na to jesu li te zajednice određene geografski ili u odnosu na način života.
GCP projekt obuhvaća tehnologiju i infrastrukturu blockchain tehnologije, i ima okvir sukladan sa zakonom kao i mogućnost korporativnog strukturiranja. Financiranje projekta bit će omogućeno izdavanjem tokena koji su utemeljeni na Ethereum blockchain lancu. Vlasnici tokena bit će nagrađeni zahvaljujući rastu i uspjehu koji bude ostvarila platforma.
Tvrtka RCS, sa sjedištem u Zugu, švicarskoj "Kripto-dolini", sa sestrinskim tvrtkama Globcoin Ltd i Optiminvest sa sjedištem u Ženevi, godinama su cijenjene zbog svojih inovativnih rješenja u oblasti fiat valuta, a surađivale su s klijentima iz cijelog svijeta.
RCS je tvrtka posvećena istraživanju tzv. „Rezervnih valuta“, a osnovana je 2012. godine i od tada savjetuje klijente glede optimalne alokacije valute. Tvrtka je također stvorila „Indeks globalne rezerve“ kao najbolji alat za praćenje stanja i tijekova u svjetskoj ekonomiji.Izračun programa nagrađivanja (Bounty programa)

1,8% 2,5% tokena će biti dodijeljeno za svrhu nagradne kampanje.
Pod pretpostavkom da je dostignut maksimalan broj tokena koji se prodaje, bit će prikupljeno 10.000 ETH za 50% od ukupnog broja izdatih tokena.
10000 / 50 * 2,5 = 500 ETH.

Raspodjela tokena za različite aspekte kampanje nagrađivanja pod izmijenjenim uvjetima bit će sljedeća:


1,5% (0,9%) za kampanju potpisa
0,2% (0,18%) za Twitter kampanju
0,2% (0,18%) za kampanju prijevoda
0,2% (0,18%) za kampanju stvaranja blogova i sadržaja
0,2% (0,18%) za telegram kampanju
0,1% (0,09%) Reddit kampanju
0,1% (0,09%) Facebook kampanju


Dužnost svakog sudionika je provjeriti je li njegov unos ispravno zabilježen. Ako podaci nisu pravilno uneseni, odmah mi pošaljite osobnu poruku na bitcointalku ili ostavite post na ovoj temi tako da mogu napraviti potrebne izmjene. U suprotnom, sudionici koji su predali nepotpune ili netočne podatke neće biti nagrađeni dodjelom dionica.

Ja, Hua_hui, zadržavam pravo ukloniti iz kampanje nagrađivanja suradnika svakog sudionika koji ne slijedi pravila i propise sudjelovanja, ili na bilo koji način narušava zajednicu. Neće biti izdato bilo kakvo upozorenje, a svaka odluka koju budem donio bit će konačna.


Twitter kampanja

Uvjet za pridruživanje kampanji
- Morate imati najmanje 300 sljedbenika
- Vaš Twitter nalog mora biti star najmanje 3 mjeseca
Što treba učiniti:
- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/129ZTCtc1rYgCfXEIVfMiyPsHvPr0GK1NYGRdOXOm0h4/
3 re-tweeta tjedno s Twitter naloga Globcoina
- Napravite 1 originalni tweet tjedno
- Postavite hashtagove # BTC #ETH #globcoin u svaki twittovima.
- Postavite post sa svojim tjednim izvješćem o tweetovima/re-tweetovima na ovoj temi (bounty thread).
Svi tweetovi/re-tweetovi moraju biti prijavljeni do subote u 23:59 (važeće vrijeme na forumu) ne bi li bili obračunati.
U kampanju će biti primljeno maksimalno 1000 sudionika.
U kampanju će biti primljeno maksimalno 1000 sudionika.

Nagrade:
Najmanje 300 pravih sljedbenika: 5 dionica/tjedno
Bonus: Ako sudionik ima 2000 i više pravih sljedbenika: dodatnih 5 dionica/tjedno


Kampanja prevođenja

Pravila
- upotreba servisa Google Translate, nekog drugog mrežnog prevoditelja ili bilo kojeg alata za prevođenje, nije dopuštena.
- prijevod mora biti visoke kvalitete.
- rok za svršetak prijevoda bit će do početka ICO-a, ili do vašeg rezerviranog datuma, ovisno od toga što stiže ranije. Rokovi će biti prilagođavani ako bude bilo potrebno.
- Vi ćete biti službeno odabrani za prevođenje na određeni jezik tek NAKON što dobijete potvrdu putem osobne poruke od mene (hua_hui).
- Prevoditelji za ANN + Bounty temu također će morati upravljati i temom koju budu pokrenuli u odjeljku svoje lokalne zajednice.
Što treba učiniti
- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1Wr7AB5qN-uaRA2WP7TGyjGMlANDiGsqJiFJc4n4Izkc/
- Pričekajte moju potvrdu putem osobne poruke.

Tražimo prevoditelje za sljedeće jezike:
ruski
korejski
hindski
filipinski
indonezijski
poljski
njemački
portugalski
japanski
i još mnoge druge.


Obratite pozornost na sljedeće: prevoditelji za ANN najave moraju upravljati lokalnim temama koje su pokrenuli do kraja ICO kampanje. Ako ne budu upravljali temom koju su otvorili, njihove nagrade bit će umanjene.

Nagrade:
Prijevod ANN + Bounty tema: 60 dionica
Prijevod Bijele knjige: 100 dionica

Bonusi: Dodatne dionice bit će dodjeljivane za aktivne Bounty i ANN teme u odjeljcima lokalnih zajednica. Dionice će biti dodijeljene ako se prijevod završi u određenom roku. Usporedo s napredovanjem tima bit će i više bonusa.

Linkovi za ANN, Bounty i Bijelu knjigu.


Kampanja bloganja i izrade sadržaja

Napišite dobar članak, pregled ili post na blogu o Globcoinu, ili napravite videozapis koji ćete okačiti na Youtube ili Facebook; Objavite to na vašem blogu/Steemitu/ forumu Bitcointalk/Youtubeu/ Facebooku/Dailymotionu.

Pravila za pisanje članka:
- najmanje 500 riječi za bilo koji članak/pregled/post na blogu.
- sadržaj mora biti izvorni.
- Sadržaj mora biti povezan s kripto valutama ili s Globcoinom.
- Članak mora biti objavljen samo na odabranim kanalima/medijima koji su prethodno naznačeni. Možete predložiti i nova mjesta za objavljivanje članaka, ali za to trebate dobiti odobrenje.
- U svoj članak uvrstite link do web stranice Globcoina.
- U članak ne smiju biti uvršteni lažni/netočni podaci.
Što treba učiniti
- Postavite/Uploadajte sadržaj koji ste stvorili na mrežu. Nakon uspješnog objavljivanja ili uploadanja, prijeđite na sljedeći korak.
- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1sSw4cVXeYcIZMdfe5EXNzLKLMaUY57hefrRD9vBZcNw/
 
Nagrade:
Izvorni članak = 100 dionica
Bonus:
Svakom članku možete biti dodijeljeno do 900 dionica, ovisno o kvaliteti i količini sadržaja.
Za repost članka na drugim odobrenim medijima (najviše do 2) = dodatnih 50 dionica/repostu
 
Pravila za videozapise:
- Moraju trajati najmanje 1 min.
- sadržaj mora biti izvorni.
- sadržaj mora biti povezan s Globcoinom.
- sadržaj mora biti snimljen u dobroj rezoluciji.
- Videozapis mora biti objavljen samo na odabranim kanalima/medijima koji su prethodno naznačeni.  Možete predložiti i nova mjesta za objavljivanje videozapisa, ali za to trebate dobiti odobrenje.
- U svoj videozapis uvrstite link do web stranice Globcoina.
- U videozapis ne smiju biti uvršteni lažni/netočni podaci.
Što treba učiniti
- Postavite/Uploadajte videozapis koji ste snimili na mrežu. Nakon uspješnog objavljivanja ili uploadanja, prijeđite na sljedeći korak.
- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1sSw4cVXeYcIZMdfe5EXNzLKLMaUY57hefrRD9vBZcNw/


Nagrade:

Izvorni videozapis = 300 dionica
Bonus:
Svakom videozapisu možete biti dodijeljeno do 1500 dionica, ovisno o kvaliteti i količini sadržaja.
Za repost videozapisa na drugim odobrenim medijima (najviše do 2) = dodatnih 50 dionica/repostu


Telegram

Pravila:
- Nema psovki ili spamanja (neželjenih sadržaja) unutar Globcoin zajednice.
- Nema razgovora o kampanji nagrađivanja na Telegramu.
- Morate ostati u grupi do kraja ICO kampanje.
Što treba učiniti
- Pridruži se našoj grupi na Telegramu
- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1sglu3FwWr4au3I5415LPQefNoh5Ty5xRDCzw5jjkpTQ/

Nagrade:
Tokeni u vrijednosti 5 USD/sudioniku


Reddit

Što treba učiniti

- Pokrenite svoju temu na Redditu na bilo kojoj subreddit temi povezanoj s kriptovalutama, blockchain tehnologijom, ili ICO prodajama. Nakon što ste uspješno objavili temu, prijeđite na sljedeći korak.
- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1Tb2qX4sgmSJVPKId124tuW2BuN3SJmvnua5jFDorY_A/

Nagrade:
Tokeni u vrijednosti 5 USD/postuFacebook

Pravila:
- Pratite i lajkajte Globcoin Facebook stranicu
- Morate imati najmanje 200 prijatelja.
- Samo jedan Facebook nalog po sudioniku.
Što treba učiniti
- Lajkajte najmanje 3 posta na Globcoina Facebook stranici svakog tjedna
- Podijelite s drugima najmanje 3 posta sa Globcoin Facebook stranice svakog tjedna
- Podijeljeni postovi trebali bi biti svima vidljivi.
- Postavite post sa svojim tjednim izvješćem o broju lajkova/podijeljenih postova na ovoj temi (bounty thread).

Svi lajkovi/podijeljeni postovi moraju biti prijavljeni do subote u 23:59 (važeće vrijeme na forumu) ne bi li bili obračunati.

- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1nrLkUzfMKO6q9AopWtf1A68NT84ifEa6c84PueN3W2o/

Nagrade:
Najmanje 200 prijatelja = 5 dionica/tjedno
Bonus:
Najmanje 2000 prijatelja = dodatnih 10 dionica/tjedno
Bonusi se mogu razlikovati od slučaja do slučaja.


Kampanja potpisa na Bitcointalku

Pravila:
- Morate imati najmanje rang Jr. Member na Bitcointalku kako biste nosili naš potpis.
- Morate napraviti minimalno 20 konstruktivnih postova tjedno, inače vam neće biti dodijeljene dionice za taj tjedan. Rok je svake subote u 23:59 (vrijeme na forumu)
- Postovi napravljeni u sljedećim odjeljcima (i svim njihovim pododjeljcima) neće se računati kao valjani postovi: Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins).
- Nebitni postovi ili postovi s manje od 80 znakova/slova neće se računati kao valjani postovi.
- Sudionik mora nositi naš potpis i avatar
- Sudionicima s „crvenim“ povjerenjem nije dopušteno sudjelovati.
- Sudionici ne smiju imati više naloga/naloga lažno uzgojenih do visokog ranga (farming accounts).
- Ako napustite kampanju tijekom tjedna, nećete biti plaćeni za taj tjedan.


- Ispunite ovaj Google obrazac: https://docs.google.com/forms/d/1b2g42SPJPIShiWeS7_m42DM9eWWjq_CR4TCVps6CuZ8/

Nagrade:
Jr. member: 5 dionica tjedno
member: 10 dionica tjedno
full member: 20 dionica tjedno
Senior member: 30 dionica tjedno
Hero: 40 dionica tjedno
Legendary: 50 dionica tjedno


Broj sudionika u kampanji ograničen je na 200.


HERO/LEGENDARY

Code:
[center][table][tr][td][url=http://www.globcoin.io/][font=courier][size=2px][color=#508db5]              ██████████
         ████████████████████
      ██████████████████████████
    ████████████  ██  ████████████
   █████████████  ██  █████████████
  ████████████          ████████████
 ███████████   ████████    ██████████
 █████████   █████████████  █████████
█████████   ██████████████████████████
█████████  ███████████████████████████
█████████  ███████████       █████████
█████████   ███████████████  █████████
 █████████   █████████████  █████████
 ███████████    ███████    ██████████
  ████████████           ███████████
   █████████████  ██  █████████████
    ████████████  ██  ████████████
      ██████████████████████████
         ████████████████████
              ██████████[/td][td][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial Black][size=30px][color=#255778]G[/color][color=#356b8f]L[/color][color=#4680a6]O[/color][color=#5694bd]B[/color][color=#66a8d4]C[/color][color=#508db5]O[/color][color=#3b7297]I[/color][color=#255778]N[/color][/td][td][size=2pt][color=#255778]  █[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#66a8d4]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#255778]  █[/color]
[/td][td] [/td][td][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial][size=17px][b] [color=#295c7e]T[/color][color=#2d6184]H[/color][color=#316689]E[/color] [color=#397095]C[/color][color=#3d759b]U[/color][color=#417aa0]R[/color][color=#4680a6]R[/color][color=#4a85ac]E[/color][color=#4e8ab2]N[/color][color=#528fb7]C[/color][color=#5694bd]Y[/color] [color=#5e9ec9]O[/color][color=#62a3ce]F[/color] [color=#62a3ce]G[/color][color=#5d9dc8]L[/color][color=#5998c2]O[/color][color=#5592bb]B[/color][color=#508db5]A[/color][color=#4c88af]L[/color] [color=#437da3]V[/color][color=#3f779d]I[/color][color=#3b7297]L[/color][color=#366d91]L[/color][color=#32678a]A[/color][color=#2e6284]G[/color][color=#295c7e]E[/color] [/font][/url]
[font=Arial Black][size=11px][glow=#508db5,2,300][size=11px][url=https://www.facebook.com/globcoin.io/][color=#fff] FACEBOOK[/url]│[url=https://twitter.com/Globcoin_io][color=#fff]TWITTER[/url]│[url=https://t.me/globcoin][color=#fff]TELEGRAM[/url]│[url=https://www.reddit.com/user/globcoin_io/][color=#fff]REDDIT[/url]│[url=https://www.linkedin.com/company/globcoin-io/][color=#fff]LINKEDIN [/url][/size][/glow]
[/td][td][size=2pt][color=#255778]  █[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#66a8d4]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#255778]  █[/color]
[/td][td] [/td][td][font=Arial Black][size=10px][url=https://globcoin.io/wp-content/uploads/2017/11/Whitepaper.pdf][color=#255778]WHITEPAPER[/url]
[url=https://medium.com/@globcoin_io][color=#255778]   MEDIUM[/url]
[url=https://github.com/Globcoin/ICO][color=#255778]   GITHUB[/url][/td][td] [/td][td][size=2pt][color=#255778]  █[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#66a8d4]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#255778]  █[/color]
[/td][td] [/td][td][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial][size=17px][color=#508db5][b]TOKEN SALE[/size][/url]
[center][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial Black][size=11px][glow=#508db5,2,300][size=11px][color=#fff]  NOVEMBER 2017  [/color][/size][/glow][/td]
[/tr][/table][/center]
SR.MEMBER

Code:
[center][table][tr][td][url=http://www.globcoin.io/][font=courier][size=2px][color=#508db5]              ██████████
         ████████████████████
      ██████████████████████████
    ████████████  ██  ████████████
   █████████████  ██  █████████████
  ████████████          ████████████
 ███████████   ████████    ██████████
 █████████   █████████████  █████████
█████████   ██████████████████████████
█████████  ███████████████████████████
█████████  ███████████       █████████
█████████   ███████████████  █████████
 █████████   █████████████  █████████
 ███████████    ███████    ██████████
  ████████████           ███████████
   █████████████  ██  █████████████
    ████████████  ██  ████████████
      ██████████████████████████
         ████████████████████
              ██████████[/td][td][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial Black][size=30px][color=#255778]G[/color][color=#356b8f]L[/color][color=#4680a6]O[/color][color=#5694bd]B[/color][color=#66a8d4]C[/color][color=#508db5]O[/color][color=#3b7297]I[/color][color=#255778]N[/color][/td][td][size=2pt][color=#255778]  █[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#66a8d4]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#255778]  █[/color]
[/td][td] [/td][td][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial][size=17px][b] [color=#295c7e]T[/color][color=#2d6184]H[/color][color=#316689]E[/color] [color=#397095]C[/color][color=#3d759b]U[/color][color=#417aa0]R[/color][color=#4680a6]R[/color][color=#4a85ac]E[/color][color=#4e8ab2]N[/color][color=#528fb7]C[/color][color=#5694bd]Y[/color] [color=#5e9ec9]O[/color][color=#62a3ce]F[/color] [color=#62a3ce]G[/color][color=#5d9dc8]L[/color][color=#5998c2]O[/color][color=#5592bb]B[/color][color=#508db5]A[/color][color=#4c88af]L[/color] [color=#437da3]V[/color][color=#3f779d]I[/color][color=#3b7297]L[/color][color=#366d91]L[/color][color=#32678a]A[/color][color=#2e6284]G[/color][color=#295c7e]E[/color] [/font][/url]
[font=Arial Black][size=11px][url=https://www.facebook.com/globcoin.io/][color=#508db5] FACEBOOK[/url]│[url=https://twitter.com/Globcoin_io][color=#508db5]TWITTER[/url]│[url=https://t.me/globcoin][color=#508db5]TELEGRAM[/url]│[url=https://www.reddit.com/user/globcoin_io/][color=#508db5]REDDIT[/url]│[url=https://www.linkedin.com/company/globcoin-io/][color=#508db5]LINKEDIN [/url][/size]
[/td][td][size=2pt][color=#255778]  █[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#66a8d4]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#255778]  █[/color]
[/td][td] [/td][td][font=Arial Black][size=10px][url=https://globcoin.io/wp-content/uploads/2017/11/Whitepaper.pdf][color=#255778]WHITEPAPER[/url]
[url=https://medium.com/@globcoin_io][color=#255778]   MEDIUM[/url]
[url=https://github.com/Globcoin/ICO][color=#255778]   GITHUB[/url][/td][td] [/td][td][size=2pt][color=#255778]  █[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#66a8d4]███[/color]
[color=#5b9bc5]███[/color]
[color=#508db5]███[/color]
[color=#4680a6]███[/color]
[color=#3b7297]███[/color]
[color=#306587]███[/color]
[color=#255778]  █[/color]
[/td][td] [/td][td][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial][size=17px][color=#508db5][b]TOKEN SALE[/size][/url]
[center][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial Black][size=11px][color=#508db5]  NOVEMBER 2017  [/color][/size][/td]
[/tr][/table][/center]
FULL MEMBER

Code:
[center][url=http://www.globcoin.io/][font=Arial Black][color=#255778]G[/color][color=#356b8f]L[/color][color=#4680a6]O[/color][color=#5694bd]B[/color][color=#66a8d4]C[/color][color=#508db5]O[/color][color=#3b7297]I[/color][color=#255778]N │[/color][/font][font=Arial][b] [color=#295c7e]T[/color][color=#2d6184]H[/color][color=#316689]E[/color] [color=#397095]C[/color][color=#3d759b]U[/color][color=#417aa0]R[/color][color=#4680a6]R[/color][color=#4a85ac]E[/color][color=#4e8ab2]N[/color][color=#528fb7]C[/color][color=#5694bd]Y[/color] [color=#5e9ec9]O[/color][color=#62a3ce]F[/color] [color=#62a3ce]G[/color][color=#5d9dc8]L[/color][color=#5998c2]O[/color][color=#5592bb]B[/color][color=#508db5]A[/color][color=#4c88af]L[/color] [color=#437da3]V[/color][color=#3f779d]I[/color][color=#3b7297]L[/color][color=#366d91]L[/color][color=#32678a]A[/color][color=#2e6284]G[/color][color=#295c7e]E │[/color][/font][font=Arial Black][color=#255778]G[/color][color=#356b8f]L[/color][color=#4680a6]O[/color][color=#5694bd]B[/color][color=#66a8d4]C[/color][color=#508db5]O[/color][color=#3b7297]I[/color][color=#255778]N[/color][/font][/url]
[color=#255778]▬[/color][color=#3b7297]▬[/color][color=#508db5]▬[/color][color=#66a8d4]▬[/color][color=#4680a6]▬[/color][color=#255778]▬[/color][font=Arial Narrow][url=https://www.facebook.com/globcoin.io/][color=#508db5] FACEBOOK[/url]│[url=https://twitter.com/Globcoin_io][color=#508db5]TWITTER[/url]│[url=https://t.me/globcoin][color=#508db5]TELEGRAM[/url]│[url=https://www.reddit.com/user/globcoin_io/][color=#508db5]REDDIT[/url]│[url=https://www.linkedin.com/company/globcoin-io/][color=#508db5]LINKEDIN [/url]│[url=https://medium.com/@globcoin_io][color=#508db5]MEDIUM[/url]│[url=https://github.com/Globcoin/ICO][color=#508db5]GITHUB[/url][/font][color=#255778]▬[/color][color=#3b7297]▬[/color][color=#508db5]▬[/color][color=#66a8d4]▬[/color][color=#4680a6]▬[/color][color=#255778]▬[/color]
[font=Arial][url=https://globcoin.io/wp-content/uploads/2017/11/Whitepaper.pdf][color=#508db5]Whitepaper[/url]│[url=http://www.globcoin.io/][color=#508db5]Join our Token Sale on November 2017[/url]│[url=https://globcoin.io/wp-content/uploads/2017/11/Whitepaper.pdf][color=#508db5]Whitepaper[/url][/font][/center]
MEMBER

Code:
[center][url=http://www.globcoin.io/]GLOBCOIN │ THE CURRENCY OF GLOBAL VILLAGE │GLOBCOIN[/url]
[url=https://www.facebook.com/globcoin.io/]▬▬▬▬▬▬ FACEBOOK│[/url][url=https://twitter.com/Globcoin_io]TWITTER│[/url][url=https://t.me/globcoin]TELEGRAM│[/url][url=https://www.reddit.com/user/globcoin_io/]REDDIT│[/url][url=https://www.linkedin.com/company/globcoin-io/]LINKEDIN │[/url][url=https://medium.com/@globcoin_io]MEDIUM│[/url][url=https://github.com/Globcoin/ICO]GITHUB▬▬▬▬▬▬[/url]
[url=https://globcoin.io/wp-content/uploads/2017/11/Whitepaper.pdf]Whitepaper│[/url][url=http://www.globcoin.io/]Join our Token Sale on November 2017[/url][url=https://globcoin.io/wp-content/uploads/2017/11/Whitepaper.pdf]│Whitepaper[/url][/center]
JR.MEMBER
Code:
[center][url=http://www.globcoin.io/]GLOBCOIN │ THE CURRENCY OF GLOBAL VILLAGE │GLOBCOIN[/url][/center]


Ja sam samo prevoditelj na hrvatski najave ovog projekta. Nisam odgovoran ako razvojni programeri i tim projekta ne uspiju postići navedene ciljeve i ispuniti obaveze. Pridružujte se bounty kampanji i ulažite sredstva u projekt na vlastiti rizik.
Ako iz mog prijevoda dobijete koju korisnu informaciju ili Vam pomogne odlučiti se investirati u token/coin, možete mi slobodno dati dva merita, neću se naljutiti, a ja ću vam se odužiti jednim  Wink1594430796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594430796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594430796
Reply with quote  #2

1594430796
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594430796
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594430796

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594430796
Reply with quote  #2

1594430796
Report to moderator
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 20, 2017, 01:08:43 AM
 #2

Pročitajte cijeli članak «KRIPTOVALUTA STABILNIJA OD ŠVICARSKOG FRANKA» o GLOBCOIN projektu koji je napisao Helie d’Hautefort, direktor i osnivač projekta, u posljednjem broju časopisa ICO Crowd Magazina. (Stranica 68-70)

hua_hui
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1016View Profile
November 22, 2017, 01:42:08 PM
 #3

Pročitajte cijeli članak «KRIPTOVALUTA STABILNIJA OD ŠVICARSKOG FRANKA» o GLOBCOIN projektu koji je napisao Helie d’Hautefort, direktor i osnivač projekta, u posljednjem broju časopisa ICO Crowd Magazina. (Stranica 68-70)Prekrasne informacije. Hvala puno
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 22, 2017, 02:42:39 PM
 #4

Pročitajte cijeli članak «KRIPTOVALUTA STABILNIJA OD ŠVICARSKOG FRANKA» o GLOBCOIN projektu koji je napisao Helie d’Hautefort, direktor i osnivač projekta, u posljednjem broju časopisa ICO Crowd Magazina. (Stranica 68-70)Prekrasne informacije. Hvala puno
Nema na čemu :-)
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 22, 2017, 10:21:39 PM
 #5

Dragi svi,

Hvala Vam što ste dio Globcoinove zajednice, i što ste zainteresirani za Globcoin.

Svi članovi našeg tima svakim danom sve više uče kako bi izašli u susret Vašim zahtjevima.

Tijekom proteklih nekoliko tjedana završili smo razvoj našeg pametnog ugovora koji je detaljno revidirao revizor vrlo ugledne treće strane, te smo sigurni da on izgleda i funkcionira besprijekorno.

Tijekom vikenda razgovarali smo i s nekim od naših savjetnika i odabranim članova zajednice, nakon čega smo shvatili da bi – zbog velikog broja nedavnih slučaja hackiranja – bilo sjajno omogućiti zajednici da pregleda kôd prije nego što ga provedemo u funkciju, kao vrstu dodatne provjere.

(Zbog hakiranja Tethera vrijednog 31 milijun dolara, upali smo u dodatnu paniku)

Tim se suglasio da bi to bio najbolji način za napredovanje projekta.

Započeli smo našu kampanju nagrađivanja traženja bugova, a ovdje možete pronaći više informacija o tome - https://github.com/Globcoin/crowdsale-contracts#globcoin-bug-bounty-program

To će, naravno, utjecati na malo kašnjenje u odnosu na vremensku liniju naše ICO prodaje koju trenutačno ažuriramo, te možete očekivati da će te promjene biti službeno objavljene na svim medijskim kanalima tijekom sljedećih 24 sata.

Ako na to dodamo gužvu oko raznih proslava krajem godine, mislimo da bi bilo u najboljem interesu zajednice odgoditi ICO prodaju za siječanj kako bi se osiguralo najveće moguće sudjelovanje svih zainteresiranih.

Vidimo to kao izvrsnu priliku za daljnju izgradnju naše zajednice, povećamo prisutnost našeg projekta i provedemo sigurnu ICO kampanju.

Radujemo se vašoj daljnjoj podršci i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Obavijestit ćemo vas o ažuriranjima čim prikupimo više informacija.

Pozdrav,
Helie,
direktor tvrtke
Globcoin

nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 26, 2017, 12:13:42 AM
 #6

BIJELA KNJIGA PREVEDENA NA HRVATSKI: https://drive.google.com/open?id=1dW9YNnRJvo-HDYGfTBj0JGvSCiqCGGsf
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 26, 2017, 11:03:21 PM
 #7

Izvadak iz članka na web stranici Steemit.com o Globcoinu, valuti novog "Globalnog sela":
 
"...Ispred nas je jedan ozbiljan poslovni projekt koji obećava, spreman za ulazak na blockchain tržište. Kada vidite tvrtku sa sjedištem u Švicarskoj i Velikoj Britaniji s proizvodom koji se razvija od 2013. godine i već funkcionira, možete biti sigurni da takav tim ulazi u tržište blockchain tehnologije kako bi svijetu podario nešto veliko i značajno. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj projekt i odmah postaje jasno da njihov proizvod ima visoko podignutu ljestvicu cilja i da planiraju ostvariti ogromnu dobit.
Ako želite samo jednu rečenicu o Globcoin timu, tada ću vam reći: "Ovo je skupina ljudi kojima bih povjerio upravljanje svojim novcem". Trebalo bi puno prostora kako bi se zbrojili svi prethodni veliki projekti, milijuni dolara, diplome s vrhunskih sveučilišta i znanstveni članci članova Globcoinovog tima, te je najbolje osobno ih provjeriti na njihovoj web stranici i na njihovim LinkedIn profilima..."

Ostatak članka možete pročitati ovdje.

nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 27, 2017, 11:36:38 PM
 #8

Članak sa web stranice medium.com:
Kako GLOBCOIN koristi košarice valuta za ostvarivanje maksimalne stabilnostiGLOBCOIN je digitalni novac koji namjerava odražavati stanje u svjetskoj ekonomiji kombiniranjem najboljih aspekata kripto valuta i najboljim aspektima fiat (odn. tradicionalnih, državnih) valuta. Plan tvoraca ovog projekta je povezati ovaj digitalni novac s košaricom valuta sastavljenom od valuta 15 najvećih svjetskih gospodarstava i 5% zlata.

Što je to "košarica valuta"?

Upravo ono što joj naziv i govori. Zamislite da uzmete košaricu i pretvorite je u pametan portfelj stavljanjem u nju različitih valuta. Odlučite koji omjer (pondere) će imati svaka od valuta koju ubacujete, prema svrsi za koju ćete koristiti tu košaricu. Možda ćete se odlučiti ispuniti svoju košaricu s 30% eura, 30% američkih dolara, 30% švicarskih franaka i 10% indijskih rupija. Odlučili ste dodijeliti manji postotak indijskim rupijama jer nisu tako jaki kao i druge valute u košari.

Korištenje košarica valuta u povijesti

* Zbog manjka zlata i američkih dolara na tržištu, Međunarodni monetarni fond stvorio je 1969. godine XDR – tzv. „Posebna prava vučenja“ – obračunsku jedinicu čija se vrijednost temelji na košarici ključnih međunarodnih valuta. Udjeli (ponderi) svake od valuta revidiraju se i prilagođavaju sukladno njihovim trenutnim vrijednostima.
* Prije nego što je euro postojao, Europska unija stvorila je umjetnu valutu pod nazivom ECU (Europska valutna jedinica), koja je zapravo bila košarica valuta sastavljena od nekoliko europskih valuta.
* Kuvajt je 2007. godine odlučio povezati svoju valutu dinar s košaricom umjesto s američkim dolarom jer je nestabilnost dolara u to vrijeme izazvala visoku inflaciju.

Kako će GLOBCOIN koristiti košarice valuta?

GLOBCOIN se oslanja na stručnost svog tima, kako bi stvorio košaricu valuta koja će omogućiti njenim vlasnicima da strateški koriste najstabilnije elemente u košarici. Ta se tehnika pokazala stabilnijom od švicarskog franaka. Svaka košarica koju stvara GLOBCOIN imat će početne pondere koji odgovaraju specifičnim potrebama određenih zajednica.

Također, GLOBCOIN će vama, kao investitorima, pružiti fleksibilnost u izražavanju stava prema određenoj valuti ili grupi valuta, ili će vam čak omogućiti zaštititi imovinu od slabljenja određenih valuta. Primjerice, ako mislite da američki dolar ima tendenciju rasta, možete odabrati i kupiti token koji prati učinak dolara u odnosu na košaru valuta.

Nijedna banka ili brokersko društvo trenutačno ne nudi takvu košaru građanima. Zbog svih tih razloga, GLOBCOIN Crypto Platform pojavljuje se kao tvrtka koji donosi revoluciju na tržište i to na vrlo ekonomičan način. Blockchain tehnologija omogućuje distribuciju i "tokeniziranje" ovih košarica valuta, te će se tokeni moći zamjenjivati na GLOBCOIN platformi uz minimalne troškove, a iznosi mogu biti i u visini jednog dolara.


nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
November 28, 2017, 11:26:42 PM
 #9

Otvoren je kanal s najnovijim vijestima iz Globcoina!

Financijski direktor tvrtke Globcoin, Linda Leaney, predstavlja Vam najnovije vijesti glede kampanje.
Najnovije vijesti:

* otvoren je program nagrađivanja za traženje grešaka u pametnom ugovoru Globcoina.
* Nastavlja se kampanja reklamiranja proizvoda, planira se nastavak serije predstavljanja u javnosti
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 01, 2017, 01:38:25 AM
 #10

Financijski direktor Globcoina, Linda Leaney, i JON NAJARIAN (domaćin informativnog televizijskog kanala CNBC) na forumu Monaco Growth - Blockchain!, konferenciji za sudjelovanje po pozivu koja stavlja naglasak na tvrtke koje se razvijaju i traže kapital i veću izloženost.

nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 01, 2017, 09:52:56 PM
 #11

Ovog ponedjeljka 4. prosinca održavamo drugi sastanak pod pokroviteljstvom Globcoin.io u Ženevi! Ovaj put, naglasak će biti na kripto valuti Ethereum i tehnici arbitraže na burzama.

Sastanak će organizirati naš ugledni voditelj Jean-Marc Seigneur, a imat ćemo priliku da slušamo cijenjenog govornika Roberta Zaremba, razvojnog programera blockchain lanaca. Naš će izvršni direktor Hélie d'Hautefort također sudjelovati na konferenciji!

Ako ste u Švicarskoj obavezno svratite, voljeli bismo vas sve vidjeti i upoznati!

nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 04, 2017, 10:40:03 PM
 #12

Najnovije vijesti iz Globcoina!

Financijski direktor tvrtke Globcoin, Linda Leaney, predstavlja Vam najnovije vijesti glede kampanje.*Kevin Tholke, stručnjak za pre-pay kartice koji je radio za GreenDot i KeyBank, priključio se projektu Globcoin!
* Stručnjaci iz Globcoina su analizirali ponašanje Bitcoina, porast i kolebljivost njegove cijene tijekom ovog tjedna. Raspravljalo se o tehnikama koje se mogu primijeniti da investitori u kripto valute mogu zaštititi svoje portfelje;
* Ljudi iz tvrtke bili su aktivni i sastajali se s investitorima diljem Europe
* Ograničeni broj investitora (2000) moći će dobiti MasterCardovu Globcoin platnu karticu
[/b][/color]
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 06, 2017, 12:55:59 AM
 #13

Zadovoljstvo nam je najaviti da je GLOBCOIN postao član Crypto Valley Association, jednog od vodećih svjetskih Blockchain i kriptografskih ekosustava.Crypto Valley u švicarskom gradu Zugu velikom brzinom postaje globalno središte za nove kriptografske, blockchain i druge tehnologije distribuiranih računovodstvenih knjiga. Glavni grad istoimenog švicarskog kantona već je privukao desetke vodećih kripto-tvrtki i organizacija, uključujući Ethereum, Monetas, Bitcoin Suisse, Xapo, ShapeShift, ConsenSys i Tezos.

Zato je udruga Crypto Valley neprocijenljiva kao saveznik. Podržavaju i povezuju startup tvrtke i poduzeća kao što je naše, kroz preporuke za interne i eksterne politike, skupne projekte preko vertikala, istraživanja, konferencije, hackatone i druge događaje.

nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 07, 2017, 03:29:43 PM
 #14

Vaša nacionalna valuta slabi? GLOBCOIN vam može pomoći!

U zemljama s neuspješnim gospodarskim sustavima, uobičajeno su i nacionalne valute veoma slabe i vrijednost im je amortizirana. Ova "slabost" nacionalne valute može stvoriti lošu društveno-ekonomsku situaciju u zemlji.

GLOBCOIN je vrlo učinkovito rješenje kako bi se izbjeglo koncentriranje bogatstva u nekoliko valuta čija bi evolucija mogla biti negativna, i to tako što će se osigurati diverzifikacija valuta koja će odražavati stanje u svjetskom gospodarstvu, a ne u vašoj zemlji.

Kako to radimo?

Slučaj 1: Vaša nacionalna valuta je u trendu slabljenja

GLOBCOIN će vam omogućiti da zaštitite svoju imovinu u slučaju da vaša nacionalna valuta počne slabiti i snižavati vašu kupovnu moć. U današnje vrijeme nijedna banka vam neće ponuditi takvu zaštitu.

Slučaj 2: Ulaganje bez valutnog rizika

Pretpostavimo da želite kupiti španjolsku nekretninu po povoljnoj cijeni, ali ne želite preuzeti rizik trgovine u eurima. GLOBCOIN vam omogućuje da transformirate valutne izloženosti povezane s vašom investicijom i daje vam neutralnu poziciju u pogledu valute. Kroz diverzifikaciju naše valute košarice, učinili smo ovaj token manje nestabilnim od švicarskog franaka.

Slučaj 3: Čak i ako vaša domaća valuta ne slabi

Čak i ako domaća valuta ne slabi, GLOBCOIN možete koristiti kao "Hedge" zaštitu za postojeći portfelj ulaganja, bez valutne pristranosti. GLOBCOIN vam omogućuje denominirati određenu imovinu u drugoj valuti od njene izvorne.

Čitav tekst možete pročitati ovdje.
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 08, 2017, 07:13:58 PM
 #15

Švicarski časopis Bilanz je prije tjedan dana upitao Christiana Königa koje švicarske startup tvrtke iz sektora financijskih tehnologija se po njegovom mišljenju najviše obećavaju. Prvih 10 Fintechova koje je naveo opisane su u ovom članku.
Prema njegovom mišljenju GLOBCOIN je jedna od 10 najinovativnijih Fintech startup tvrtki pokrenutih u Švicarskoj ove godine!Izvršni direktor GLOBCOINA, Helie D'Hautefort, ukratko objašnjava kako funkcionira GLOBCOIN (video snimka je na francuskom).


nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 09, 2017, 09:36:53 PM
 #16

„Najbolja primjena blockchain tehnologije nisu tokeni, već stvaranje privatnih ekonomskih sustava koji se nazivaju „ekosustavi“. Tokeni su samo sredstvo koje to omogućuje.“

- Riječi našeg savjetnika Williama Mougayara tijekom konferencije Blockchain Summit - Crypto Valley

nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 12, 2017, 02:24:29 AM
 #17

Najnovije vijesti iz Globcoina!

Financijski direktor tvrtke Globcoin, Linda Leaney, predstavlja Vam najnovije vijesti glede kampanje.* Tvrtka Globcoin nominirana je za mjesto među 10 najinovativnijih startup tvrtki u Švicarskoj
* Web stranica je ažurirana kako bi se korisnicima ponudile informacije koje će im bolje objasniti svrhu Globcoina
* Najavljena su sudjelovanja na konferencijama i sastanci s investitorima u Londonu, New Yorku, Luksemburgu i Monaku
* Svršetak Bug bounty programa traženja grešaka u Globcoinovom blockchain lancu

[/b][/color]
nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 12, 2017, 09:00:54 PM
 #18

Nova video snimka!

Stručnjak za Blockchain i Financijske tehnologije Anuj Khanna Partner u tvrtki CapitalView Investment Partners, L.P. i tvrtki Peak State intervjuira našeg izvršnog direktora i financijskog direktora o projektu GLOBCOIN i želi znati kako je naše inovativno rješenje prilagođeno svima, od velikih investitora do malih poduzeća i pojedinaca:


nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 15, 2017, 11:28:36 PM
 #19

Rukovodstvo projekta Globcoin bilo je vrlo aktivno u zajednici, objašnjavajući, govoreći, pitajući, slušajući. Pažnju su posebice posvetili slušanju i prilagodbi projekta na osnovu problema i briga koje su im izložili članovi zajednice.

Ključna pitanja na koja su odgovorali ovog tjedna:

Koja je razlika između GLOBCOIN platforme i jednostavnog upravljanja imovinom, osim što je u pitanju blockchain tehnologija?

Globcoin sliči investicijskim fondovima? Token/coin je zapravo košarica valuta kojom upravlja upravitelj fonda?

Tko brine o imovini koja podupire Globcoin?

Hoćete li kasnije surađivati s trećim stranama, ili želite sve usluge ponuditi sami? Ako ćete surađivati, jeste li već sklopili neka partnerstva?

Koje su prednosti GLOBCOINA koje će mu pomoći da uspije u odnosu na konkurenciju?


Odgovore pogledajte ovdje.

Imate li kakvih pitanja? Slušamo.


nioschka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 119View Profile
December 17, 2017, 01:38:19 AM
 #20

"Sigurnost u brojkama, sigurnost u uzajamnim odnosima, sigurnost u smanjenoj kolebljivosti. To je prva GLOBCOINOVA košarica valuta. Potpuno smo spremni za to."
Linda Leaney, financijski direktor GlobcoinaPages: [1] 2 3 4 5 6 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!