Bitcoin Forum
August 15, 2018, 04:06:08 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 104 »
  Print  
Author Topic: [ANN] GOBYTE [GBX] - Masternodes, PoW, Secure, ASIC Resistance, GoByte Pay  (Read 51610 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
offbyone
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 12:33:14 PM
 #921

Hi, guys, what is the best nvidia miner (1070) for this algo ? Thanks

CCminer https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

here you have stats for different gtx and different miners  https://www.altminer.net/bench?algo=neoscrypt&chip=1

Intresting, I got a 3% boost with the KlausT version over the regular ccminer. I hope its stable though, I'll leave it going to see what it does

GoByte ►Neoscrypt ▓ Fast ▓ Secure ▓ Masternodes (https://www.gobyte.network)
1534305968
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534305968

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534305968
Reply with quote  #2

1534305968
Report to moderator
1534305968
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534305968

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534305968
Reply with quote  #2

1534305968
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534305968
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534305968

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534305968
Reply with quote  #2

1534305968
Report to moderator
1534305968
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534305968

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534305968
Reply with quote  #2

1534305968
Report to moderator
snodo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 106


View Profile
December 20, 2017, 12:45:36 PM
 #922

Hi, guys, what is the best nvidia miner (1070) for this algo ? Thanks

CCminer https://github.com/tpruvot/ccminer/releases

here you have stats for different gtx and different miners  https://www.altminer.net/bench?algo=neoscrypt&chip=1

Intresting, I got a 3% boost with the KlausT version over the regular ccminer. I hope its stable though, I'll leave it going to see what it does

I am not mining yet. But I am thinking about it.
Can you tell me what hashrate you get with this setup?

huyct08
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
December 20, 2017, 01:39:13 PM
 #923


Thanks, it's working now
Attilaloe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 327
Merit: 250



View Profile
December 20, 2017, 07:22:44 PM
 #924

Does this have segwit or anything that is malleability fixes.
In the future we might support SegWit.
You'd better. You aim for atomic swaps and you can't do it for Dash-based coins without SegWit.

                  ▄█▄
               █████████
            ███    █    ███
        ████       █       ████
     ███           █           ███
 ████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
   ███             █             ███
      ████         █         ████
          ███      █      ████
             ████  █   ███
                ███████
                  ▀█▀















                  ▄█▄
               █████████
            ███    █    ███
        ████       █       ████
     ███           █           ███
 ████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
   ███             █             ███
      ████         █         ████
          ███      █      ████
             ████  █   ███
                ███████
                  ▀█▀

















.
TELEGRAM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT

















.
LINKEDIN
INSTAGRAM
GITHUB
BITCOINTALK
CoinStalker
Member
**
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 10


View Profile
December 20, 2017, 08:14:36 PM
 #925

Hеllо, I wоuld likе tо knоw hоw cаn i sеt up Mаstеrnоdе if I hаvе 1000 GBX, аnd hоw much GBX i will еаrn dаily. Thаnk yоu.

Visit https://www.gobyte.network. Click Tutorial link on top. You can see detailed information on this page

You can earn 15.77 GBX daily (December 20, 20117)

danieljefrry
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
December 20, 2017, 11:00:32 PM
 #926

Hеllо, I wоuld likе tо knоw hоw cаn i sеt up Mаstеrnоdе if I hаvе 1000 GBX, аnd hоw much GBX i will еаrn dаily. Thаnk yоu.

Visit https://www.gobyte.network. Click Tutorial link on top. You can see detailed information on this page

You can earn 15.77 GBX daily (December 20, 20117)

Thanks for the info & sharing boii, it helps a lot and I appreciate that.

the.vlado
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 267
Merit: 101


View Profile
December 21, 2017, 12:33:16 AM
 #927

When I execute command gobyte-cli.exe getblockcount in Windows command prompt, I am getting message: "error: couldn't connect to server". In wallet debug console command is working fine.

And this is my gobyte.conf file:
# gobyte.conf
rpcuser=xx
rpcpassword=xx
rpcport=12454
rpcconnect=127.0.0.1
rpcallowip=127.0.0.1
# ------
server=1
daemon=1
staking=0
listen=1
discover=1
# ------
addnode=...


Just to be clear I am executing command on the same machine where wallet is running.

Should I use some other port or something else is the issue?

Thank you.

   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project  ☞ Best privacy crypto-market! █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ───────────────── WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June][Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ Windows  |  macOS  |  Linux
gscotch
Member
**
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 10


View Profile
December 21, 2017, 05:05:49 AM
 #928

Hеllо, I wоuld likе tо knоw hоw cаn i sеt up Mаstеrnоdе if I hаvе 1000 GBX, аnd hоw much GBX i will еаrn dаily. Thаnk yоu.

Visit https://www.gobyte.network. Click Tutorial link on top. You can see detailed information on this page

You can earn 15.77 GBX daily (December 20, 20117)

Thanks for the info & sharing boii, it helps a lot and I appreciate that.

this is beta version http://www.mnrank.com but you can check more or less profitability for MN's

NYXCOIN - The future of Investment and eCommerce - NYXCOIN
▬▬▬▬ AsicResistant ┃ InstantSend ┃ PrivatSend ┃ Investment ┃ Masternode ▬▬▬▬
BitcoinTalk • Twitter • Facebook • Slac • Discord • Github
gscotch
Member
**
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 10


View Profile
December 21, 2017, 05:09:02 AM
 #929

When I execute command gobyte-cli.exe getblockcount, I am getting message: "error: couldn't connect to server"

And this is my gobyte.conf file:
# gobyte.conf
rpcuser=xx
rpcpassword=xx
rpcport=12454
rpcconnect=127.0.0.1
rpcallowip=127.0.0.1
# ------
server=1
daemon=1
staking=0
listen=1
discover=1
# ------
addnode=...


Just to be clear I am executing command on the same machine where wallet is running.

Should I use some other port or something else is the issue?

Thank you.

it looks like wallet does not running or temporary problem with connect to database

join gobyte https://discord.gg/HAGnhKs discord. you will get help much quicker

NYXCOIN - The future of Investment and eCommerce - NYXCOIN
▬▬▬▬ AsicResistant ┃ InstantSend ┃ PrivatSend ┃ Investment ┃ Masternode ▬▬▬▬
BitcoinTalk • Twitter • Facebook • Slac • Discord • Github
dumedoiiph
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 12

It's time to say goobye, IPH


View Profile
December 21, 2017, 08:19:08 AM
 #930

How many Gobytes for each masternode? Thank you all for your answers.

DaMut
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 255


View Profile
December 21, 2017, 08:23:52 AM
 #931

How many Gobytes for each masternode? Thank you all for your answers.
if you read the thread,you should know the answer.
it's already stated in here :
Quote
◆ Algorithm NeoScrypt
◆ Block time 150 seconds
◆ Block Reward 15 GBX decreasing by 12% every year
◆ Estimate Supply 31.8 Milllion
◆ Required 1000 GBX for Masternode
◆ Masternode 50% Block Reward
◆ Superior Difficulty Retargeting Using Dark Gravity Wave
◆ Superior Transaction Anonymity Using PrivateSend
◆ Difficulty retargets using Dark Gravity Wave
◆ 2.7% Premine*

you need 1000 GBX to create a masternode.
do not be lazy,read it and you will understand it.
it is not really hard to read something like this actually.

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses 100% original codebase
  Superfast with 30 seconds instant finality
  Tested 5000 tx per block on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
zamolsix
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 133
Merit: 5

FreeLancer, Video Editor and Graphic Designer


View Profile
December 21, 2017, 08:30:40 AM
 #932

hi dev. i am interested in translation for romanian language for the ANN.
i did not see it on first page, but if you want to add it i am in.

▂ ▃ ▅ ▆ █ █  FreeLancer. Graphic Designer. Video Editor █ █ ▆ ▅ ▃ ▂  
DOL006
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
December 21, 2017, 11:16:23 AM
 #933

When I execute command gobyte-cli.exe getblockcount, I am getting message: "error: couldn't connect to server"

And this is my gobyte.conf file:
# gobyte.conf
rpcuser=xx
rpcpassword=xx
rpcport=12454
rpcconnect=127.0.0.1
rpcallowip=127.0.0.1
# ------
server=1
daemon=1
staking=0
listen=1
discover=1
# ------
addnode=...


Just to be clear I am executing command on the same machine where wallet is running.

Should I use some other port or something else is the issue?

Thank you.

wow what happened price declined wit 50 PERCENT.
gobyte
Member
**
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 12


View Profile WWW
December 21, 2017, 11:23:40 AM
 #934

hi dev. i am interested in translation for romanian language for the ANN.
i did not see it on first page, but if you want to add it i am in.
No thanks. I'm Romanian also.

Antonio Moratti, GoByte Co-Founder.

henrynguyen
Member
**
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 10


View Profile
December 21, 2017, 11:49:05 AM
 #935

cc miner 8.16 who use?

The crypto currency of the future!    ●           RACE            ●    ✔ Fast  ✔ Secure  ✔ Anonymous
▄▄▄███      Masternodes  |  PoW  |  Secure  |  ASIC resistant  |  Lyra2REv2      ███▄▄▄
DISCORD                TWITTER
CoinStalker
Member
**
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 10


View Profile
December 21, 2017, 02:09:36 PM
 #936

hi dev. i am interested in translation for romanian language for the ANN.
i did not see it on first page, but if you want to add it i am in.
No thanks. I'm Romanian also.

Antonio Moratti, GoByte Co-Founder.

If you plan Turkish announcement in the future. You know how to fid me Smiley xD

frankkkkkkk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 604
Merit: 500



View Profile
December 21, 2017, 02:11:35 PM
 #937

Just a copy of DASH?Anything new?

             ▄▄
          ▄▄████▄▄
       ▄▄████▀▀████▄▄
    ▄▄████▀      ▀████▄▄
 ▄▄████▀            ▀███▀
████▀                  ▀  ▄▄
███                      ▄██
███                      ███
███   ███▄        ▄███   ███
███   █████▄    ▄█████   ███
███   ███▀███▄▄███▀███   ███
███   ███  ▀████▀  ███   ███
███   ███    ▀▀    ███   ███
███▄  ███          ███  ▄███
 ▀███▄███          ███▄███▀
   ▀█████          █████▀
     ▀███          ███▀
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██


▄█████████████████████▄
███████████████████████
█████████████████▀▀▀███
███████████▀▀▀      ███
█████▀▀▀       ▄    ███
██▄         ▄█▀    ████
█████▄    ▄█▀      ████
████████▄█▀       █████
██████████  ▄     █████
██████████ ███▄  ██████
███████████████████████
███████████████████████
▀█████████████████████▀


▄█████████████████████▄
███████████████████████
██████████████▀▀▀██████
████ ▀███████     ▀▄███
████   ▀▀█▀▀      ▄████
█████              ████
██████             ████
███████▄          █████
███████▀        ▄██████
███▀▀        ▄▄████████
███████████████████████
███████████████████████
▀█████████████████████▀


▄█████████████████████▄
███████████████████████
████████████▀▀▀▀███████
██████████▀     ███████
██████████   ██████████
████████▀▀   ▀▀████████
████████       ████████
██████████   ██████████
██████████   ██████████
██████████   ██████████
██████████   ██████████
███████████████████████
▀█████████████████████▀


▄█████████████████████▄
█████▀▀         ▀▀█████
███    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ███
██   ████▀▀▀▀▀██▀▀   ██
██  ███▀       ▀  █  ██
██  ██▀  █████  ▀██  ██
██  ██  ███████  ██  ██
██  ██▄  █████  ▄██  ██
██  ███▄       ▄███  ██
██   ████▄▄▄▄▄████   ██
███    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀    ███
█████▄▄         ▄▄█████
▀█████████████████████▀


▄█████████████████████▄
██████████████▀████████
████████████▀ ▄ ▀  ▀███
███████████ ▄███▄  ▄███
███████████ ███████████
██▀  ▀█▀▀     ▀▀█▀  ▀██
██     ▄▄     ▄▄     ██
███▄  ████   ████  ▄███
████   ▀▀     ▀▀   ████
█████  ▀▄▄   ▄▄▀  █████
███████▄▄ ▀▀▀ ▄▄███████
███████████████████████
▀█████████████████████▀


▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
████▀▀▀▀███████████████████
███      ██████████████████
████▄▄▄▄███████████████████
████    ██    █▀    ▀██████
████    ██            █████
████    ██    ▄███▄    ████
████    ██    █████    ████
████    ██    █████    ████
████    ██    █████    ████
████    ██    █████    ████
▀█████████████████████████▀
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
CoinStalker
Member
**
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 10


View Profile
December 21, 2017, 02:12:06 PM
 #938

How many Gobytes for each masternode? Thank you all for your answers.

Today It is 267 yesterday It was 249.. It is still profitiable, if you have money. Node worth still over 22K USD.

Please; check http://mnrank.com updated information

dumedoiiph
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 12

It's time to say goobye, IPH


View Profile
December 21, 2017, 02:24:41 PM
 #939

How many Gobytes for each masternode? Thank you all for your answers.

Today It is 267 yesterday It was 249.. It is still profitiable, if you have money. Node worth still over 22K USD.

Please; check http://mnrank.com updated information
You can check it there if you are interested
http://mnrank.com/

the.vlado
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 267
Merit: 101


View Profile
December 21, 2017, 04:22:20 PM
 #940

When I execute command gobyte-cli.exe getblockcount, I am getting message: "error: couldn't connect to server"

And this is my gobyte.conf file:
# gobyte.conf
rpcuser=xx
rpcpassword=xx
rpcport=12454
rpcconnect=127.0.0.1
rpcallowip=127.0.0.1
# ------
server=1
daemon=1
staking=0
listen=1
discover=1
# ------
addnode=...


Just to be clear I am executing command on the same machine where wallet is running.

Should I use some other port or something else is the issue?

Thank you.

it looks like wallet does not running or temporary problem with connect to database

join gobyte https://discord.gg/HAGnhKs discord. you will get help much quicker

Wallet is running and unfortunately it is not temporally issue. Smiley
I will check on Discord. Tnx.

   ⚡⚡ PRiVCY ⚡⚡   ▂▃▅▆█ PRiVCY (PRIV) is a new PoW/PoS revolutionary privacy project  ☞ Best privacy crypto-market! █▆▅▃▂
    Own Your Privacy! ───────────────── WebsiteGithub  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer ─────────────────
   ✯✯✯✯✯                 ✈✈✈[Free Airdrop - Starts 9th June][Tor]✈✈✈ ║───────────║ Wallet ➢ Windows  |  macOS  |  Linux
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 104 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!