Bitcoin Forum
June 22, 2018, 10:21:25 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Asus M3N72-D not recognizing Sapphire 6790 in either slot  (Read 1222 times)
PandaMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
June 29, 2011, 07:40:59 PM
 #1

Asus M3N72-D Specs

It has 2 pcie(1.0) slots, that when in tandem, run at x8. But that's not the problem.

I have a working XFX 6870 that works in either slot.  The Sapp doesn't work at all, in either slot. It is powered, the fan spins, the PC posts with 1 beep, but I get no output. The card has 2 DVI outputs, and neither one puts out.

When I put the 6870 back in, (in either slot config) it works but the Sapp doesn't. Windows 7x64 doesn't even recognize that there is a second card present.

I don't know what to do next.

Can someone point me in the right direction? I'm losing mining time.  Shocked


dave

❘|❘ NEUFUND Re-Imagine ICOs | Connect off- and on-chain with equity tokens | Enjoy risk-free commitment
JOIN THE ICBM | JOIN THE DISCUSSION
1529662885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529662885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529662885
Reply with quote  #2

1529662885
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529662885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529662885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529662885
Reply with quote  #2

1529662885
Report to moderator
1529662885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529662885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529662885
Reply with quote  #2

1529662885
Report to moderator
crazybernie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
June 29, 2011, 08:23:30 PM
 #2

Do you have the latest Mobo BIOS?

Might want to just RMA the card... maybe you can get an advanced ship option that allows you to get the replacement up front.

Sharecoin: SNv1yHAVfapFSiGGqazpms36tC2hEC6cac
PandaMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
June 29, 2011, 11:19:01 PM
 #3

I put the card in my everyday (msi 870a-g54) pc and it works.  I don't think the asus m/b could handle that much power..  it only had a 4-pin power connection.  I dunno.  But now neither card works on the asus.  Strange. Maybe I fried something.

❘|❘ NEUFUND Re-Imagine ICOs | Connect off- and on-chain with equity tokens | Enjoy risk-free commitment
JOIN THE ICBM | JOIN THE DISCUSSION
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!