Ayrıca konu sahibi arkadaş,psu seçimin bence doğru değil. 5 adet rx serisi dual mining yapsan 900w civarı elektrik çekicek. Psu konusunda nanokatologdan evga g2/g3 bakabilirsin. Ya da donanımhaber ikinciel bölümünde satanlar var amazondan alınma. Birebir değişim garantilidir ve kolay kolay bozulmaz. Şunuda eklemek isterim. 2 adet psu alman daha iyi bir seçenek. Tek psuya hem fazla para verirsin hemde çok yorarsın. Örneğin 2 adet evga g2 750w alsan,1000w ile neredeyse aynı paraya gelir. Birinden riserları ve anakartı beslersin,diğerinden psuları beslersin.
Hocam peki bunu nasıl yapacağız bende iki psu var ama aynı anda kullanmayı başaramadım.?
Add2psu ile psuları birbirine bağlaman gerek. Youtubeda çokca video var nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatıyor. Bende 2 tane evga var ve add2psu ile uzun süredir bağlı çalışıyorlar.
addtopsu olmadan da basitçe bağlamak mümkün. Ben o şekilde bağlamaya çalıştım da bir şey eksik galiba olmadı
Hocam nasıl bir sıkıntı olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışalım yani add2psu kullandıysan yada kısa devre ile çalıştırdıysan sorun olmaması gerekir. Psu çalışmadı mı hiç?